Kişilik & Karakter Hiç evlenmeyecek gibi hissediyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu ben evet evlenmeyecek gibi hissediyorum ve bu gün geçtikçe daha çok umutsuz oluyorum Hiç evlenmeyecek gibi hissediyor musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet evlenmeyeceğim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet.. Güzel bir his.. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok be nereye kadar Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Evlilik nereye kadar.. 😄 Yorumla
TahaEren44 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 +1 yıl Yani şu an 19 yaşındayım ama kimsenin beni sevicegini düşünmüyorum 1 7 Yorumla Soran +1 yıl İnan bende vallaha Yorumla TahaEren44 +1 yıl Neden peki Yorumla Soran +1 yıl Bir kere sevdim pişman ettiler ondan sonra denedim olmadı zaman geçti artık umut kalmamış Yorumla Soran +1 yıl Kalmadı Yorumla TahaEren44 +1 yıl Aynn Yorumla Soran +1 yıl Peki ya sen Yorumla TahaEren44 +1 yıl Yav birine değer verdim kız seviyorum falan ikna etti yok naptım falan dedi suratımı bı gördü kesti Yorumla
_SkullCrusher_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla bende öyle hissediyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
DalgınBirKız Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ben herkes gibi sevilemye layigim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkesle neden bir tutuyorsun kendini Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Kendimi kimseden eksik görmüyorum Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Çıkar kanki bir yerlerden hayat uzun maraton 1 0 Yorumla
kurtkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Evt bazen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla kurtkurt06 +1 yıl Öyle hissediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet evlenmeyeceğim
Evet.. Güzel bir his..
Yok be nereye kadar
Evlilik nereye kadar.. 😄
Yani şu an 19 yaşındayım ama kimsenin beni sevicegini düşünmüyorum
İnan bende vallaha
Neden peki
Bir kere sevdim pişman ettiler ondan sonra denedim olmadı zaman geçti artık umut kalmamış
Kalmadı
Aynn
Peki ya sen
Yav birine değer verdim kız seviyorum falan ikna etti yok naptım falan dedi suratımı bı gördü kesti
Valla bende öyle hissediyorum
Neden ki
Ben herkes gibi sevilemye layigim
Herkesle neden bir tutuyorsun kendini
Kendimi kimseden eksik görmüyorum
Çıkar kanki bir yerlerden hayat uzun maraton
Her zaman
Yok bea
Evt bazen
Neden peki
Öyle hissediyorum