- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsende başkasına gitmesine izin vermeyeceksin elinden geleni yapacaksın ben çabaladım uğraştım sevgim için aşkım için diye
örneğin ona çicek gönder ufak ufak hediyeler isimsiz hediyeler aklını başından alacak süprizlere yol açabilirsin mesela sevdiği bir konsere iki bilet alıp bir tanesini ona göndereceksin ve konserde birlikte eğleneceksin
onu zorlama konusu kolundan tutup bir yerlere götürme değil kendi ayağıyla sana gelecek şekilde yön vermen gerekli seviyor değer veriyorsan biraz zahmetli bu işler senin sevgini kendisine kendisinden fazla değer verdiğini göstermen lazım bir kadın sevdiği erkekten daha fazla ilgi sevgi görürse aklı değişir gönlüde değişir318 Yorumla- +1 yıl
yaptıklarını düşünme onu etkilemenin yollarını düşünmelisin iyi kötü çevresindesin nelerden hoşlandığını nelerden etkilendiğini araştır ve uygulamaya geç kızlar çikolataya bayılır güzel bir çikolata kovası ya da sepeti gibi bir şeyler yaptırıp gönderebilirsin
zaten reddedildiğin için bu yola başvuruyoruz yaa kabul edeydi sıkıntı yok mutlu mesut birlikte olacaktınız - +1 yıl
kadınlar ilgi veren erkeğe daima bağımlı olurlar ilgini göstermen lazım
sıcak sami abartmadan ilgi vereceksin ki kızı ne boğacaksın nede serbest bırakacaksın
- +1 yıl
çok aşık olan birisi başkasına bile bir anda dönebilir her şey senin elinde
- +1 yıl
bak şöyle yap kadınlar gösteriş yapmayı sever bir yerle anlaş çikolatayı iş yerine göndersin
- +1 yıl
ikinizin olduğunda yap ama kalabalık içinde de yapman gerekli kadınlar kendi aralarında baksana sana karşı ilgisi var keşke banada böyle yapan bir erkek olsun diye konuşurlar
o yüzden ilgini göster
cumartesi çalışıyormusun bilmiyorum pazar günü anneler günü bunu değerlendir
kadının özel bir günü hangi günler doğum günü geçti mi yakınmı öğrenmelisin
- +1 yıl
dediğim gibi ilgi yapacam diye de ilgi manyağına dönüştürme
- +1 yıl
kadınların ufak ufak dertleri istedikleri şeyler olur ilgini ona karşı ne kadar değerli olduğunu gösterecek anılar mutlu etmek anlamında mesela bir kasa çilek alıp yolla :)
ya da erik ufak şeylerden mutlu olur kadınlar - +1 yıl
burcunu biliyorsun illaki huyları düşünceleri uyuyordur ona göre adım atarsın
- +1 yıl
düşünmek araştırmak gerek biraz
- +1 yıl
Kusura bakma ama bence çok yanlış tavsiyeler veriyorsun.. Reddeden bir kadına ilgi göstermeye devam etmek genelde popon kaldırmaktan ve senin onun gözünde değerinin düşmesinden başka bir işe yaramaz.. Senin ona olan sevgin, onun sana olan ilgisini artırmaz. Oyunu en baştan doğru kurmak gerekiyor, teklif götürmeden önce ilgisini çekebilmen, aranızda bir cazibe yaratabilmen gerekiyor..
Bunun için de kadının senin onu gerçekten isteyip istemediğini merak ettiği bir süreç yürütebilmen gerekiyor.. Ona değer verdiğini belli etmen ama tamamen cepte de görünmemen gerekiyor.. Senin ilgine aynı düzeyde karşıık vermediği taktirde kendini geri çekebilmen, başka alternatifleri olan değerli bir erkek imajı verebilmelisin. Ona seni kaybetme korkusu yaşatabilmelisin.. Dengeyi baştan doğru kuramayınca genel de sonradan olmuyor bu işler.. Reddedilen durumuna düştükten sonra çok zor.. Yapılabilecek şeyler var ama yılan hikayesi.. Garantisi de yok.
En İyi Cevaplar
o kızdan çok üstün olduğunu kaıtlamalısın. Buda uzaklaşmakla olur. Kızın aklında durursun üstüne düşersen kız kaçar. Spor salonuna git.
821 Yorumla- +1 yıl
hiç uzatma bu işler zamansız olur. Seven ya da hoşlanmış olarak o kız karşısında reddedildiğin için için en az 10 sıfır yenildin. Kızın seni sevmesi için en az 20 fark atmalısın. Bu da zamanla olur. Uzaklaşıp kıza gözükmeyeceksin ki seni düşünsün. Hergün karşısında gördüğü reddettiği bir erkeği nasıl sevsin ki? Sevecek olsa bile çantada keklik durumundasın. Ona vazgeçilmez olmadığını göster. Daha az konuş. Gerekmedikçe yaklaşma. Zaten seni izleyecektir uzaklaşırsan.
- +1 yıl
Goz ucuyla da olsa hareketlerimi, ne yaptigimi takip ediyor mudur? Bir de herhalde bu islerde hoslandigini soylemek yerine bir yerlere sirasan bir sey yapiyormus gibi davet etmek daha etkili. Cunku bire bir gorusup bir seyler paylasmadan, birlikte bir seyler yapmadan sadece is ortaminda veya sosyal ortamda bir kizi etkilemek veya onu tam olarak tanimak cok cok zor. Bence mutlaka birlikte zaman gecirmek lazim.
- +1 yıl
Onunla vakit gecirmekten bahsetmedim zaten hocam. Genel konustum. Basta bazi aktiviteler yapip birlikte vakit gecirecek bir yere davet edecegimize, nabzini olcecegimize teklif ederek hata yapiyoruz gibi geliyor bana. Ben o kadar hoslaniyordum ki ondan disari cay icmeye bile davet edemiyordum.
- +1 yıl
anlatmadim mi? Anlattim saniyordum. Ben daha once Dogu'da gorev yapiyordum. Sonra tayinim memletime cikti. Bu ask mesk islerini tam kapattigim sirada bu memlekette yeni atandigim okula bir kiz geldi ucretli ogretmen olarak. Ben bu kizi gorur gormez hoslandim ama daha tanimadigim icin adim atmadim. Begenmistim tamam ama kisiligi nasildi acaba merak ettim. Bu kizi tam bir ay hic adim atmadan gozledim ayrica daha iyi tanimak icin arkadas ortamina da girdim. Iyi bir kiz olduguna kanaat getirdikten sonra ilgilenmeye basladim. Ne bileyim sohbet ettim, ilgi gosterdim, yaklasmaya calistim. Telefon numarasini aldim hasta oldugunda aradim, tavrini cok soguk buldum bir tesekkur bile etmedi. Hafta sonu ya da bos zamanlarinda ne yapiyorsun diye soruyordum. Evden cikmiyorum ben ev kusuyum diyordu. Hafta sonunu uyuyarak gecirdigini soyluyordu.
- +1 yıl
Telefondan da diyalog kuramayinca, kiz bana nasil diyalog kuracagimi sasirtinca tek care ondan hoslandigimi soylemek kalmisti. Ben de o saskinlikla yanima cagirip ondan hoslandigimi soyledim. Kiz gulumsedi, elimi sikti onur duydum deyip gitti. Bir gun sonra da ''Seni o dusunceye sevk edecek hicbir sey yapmadim'' diye mesaj atti.
- +1 yıl
bazı şeyleri oluşturmadan berbat etmişsin. Keşke kestirip uzaklaşsaydın. Kızın kafasının toparlanması lazım. Sende kendine daha fazla vakit ayır. O kız sadece zaman istiyor. Seni seviyor ya da bunun farkında değil. Her ne olursa olsun. Yüzünü asma ilgini bilsin ki zaten biliyor. Zaman ver ona. Uzak dur bir süre. Kendiliğinden yoluna girecek bu işler.
yapacak bir şey yok sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmessini beklemek aptalca. sevmemek gerek hak edenleri sevmek diye bir şey yok herkes değişir sevince kimseyi sevmeyip tüketmemek gerek içimizdeki insanlık sevgisini
41 Yorumla
+1 yılKendimden yola çıkayım, reddettiysem fikrim kolay kolay dönmez, ama onu ne kadar çok sevdiğini ona gösterirsen belki kızın fikri değişebilir ama şu an sevgilisi varsa kıza karşı bir hamle yapman hoş olmayacaktır
314 Yorumla- +1 yıl
o zaman kaptırmadan hamle yap, ona olan sevgini göster etkilemeye çalış
- +1 yıl
seni tanıyo mu
- +1 yıl
Evet tanıyor. Ben öğretmenim o da aynı okulda öğretmen, arkadaş ortamıyla kafeye filan da gidip sohbet ediyorduk. Daha ne kadar yakınlaşabilirdim ki. Arkadaş ortamına da girdim, arkadaş olmayı da denedim. iyice de kanka olmayalım. Telefonla aradığımda da biraz soğuk buldum. Sonra da hoşlandığımı söyledim tanışalı 2 ay olmuştu.
- +1 yıl
hımm ne diyebilirim ki bişeyler bul yakınlaş, ben senle ciddi düşünüyorum seni gerçekten seviyorum bana inan de gözlerinin içine bak ve bunları söyle
- +1 yıl
başkasına kaptırmamak için açacaksın mecbur, yoksa pişman olursun
- +1 yıl
hayırlısı olsun ne diyim
- +1 yıl
ne demek
- +1 yıl
Eig için tekrar teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDostum zaten reddeden birine ilgisiz davranman ya da ondan kaçan kovalanır misali kaçman hiçbir işe yaramaz. Zaten şu an için seninle ilgilenmiyor ki.. Sen onunla her ortama girmeye çalış ve ilgini göstermeye devam et. Ortamdaki en kibar adam olmaya gayret et. Ortamdan herhangi bir kız senin hakkında olumlu yorum yaparsa işte o yorum bu kızın seninle ilgilenmesini sağlar buna emin ol. Kızların yapısı böyle çünkü. Hatta şunu söylim, onunla ortak bir kız arkadaşınız varsa ve eğer onunla samimiysen ondan yardım iste. Çok fazla faydasını görürsün.
24 Yorumla- +1 yıl
Yalnız hoşlanmıyor demek hoşlanmayacak demek değildir. İyi birisi olduğunu bilmese arkadaşlığa devam etmekte istemezdi. Şimdi mesele gönlüne girmek. Benim tavsiyem o 3 kişiden birisine konuyu anlat. Hissettirmeden seni biraz övsün aranızı yapmaya çalışsın.
+1 yılşöyle bir durum var, vakti zamanında çok aşık oldum birine, o zaman inan kendimi denize atasım geliyordu askimdan, o gitti başkalarıyla gezdi durdu, sonra ben evlendim aradan zaman geçti, beni arayıp arayıp ben seni seviyorum demeye başladı, garip yani bu kızlar.
o yüzden uzak duracaksın411 Yorumla- +1 yıl
😁 tohuma kacacaksin artık, neyse şaka bir yana akıllı, esprili ol, çevresinde ol ama çevresinde pervane olma, başkalarıyla da flörtöz ol ama yılışık olma, adın geçsin kızlar arasında, en yakın kız arkadaşıyla kanka ol iyi geçin
- +1 yıl
küsme, kustukçe kendini bı bok sanar kız milleti, ilgilenme sadece eskisi gibi, bırak o dolansin gelsin, ki içinde varsa yapacaktır bunu
- +1 yıl
soğuk soğuk değil son derece normal halinle konuş, hayatına devam et, ortamda daha faal ol, sana güvensin
- +1 yıl
aynen kadınlarda güven çok önemli , güvenini kazan
- +1 yıl
çözdü zaten ancak bir anda olmazki
+1 yılSen bu kızla bayadır uğraşıyorsun ama belli ki kız değer bilmeyen birisi eğer ki olumluya çevirebilseydin şimdiye o kızla birlikteydin belkide ama kızın kafası karışıkta olabilir sonuçta onun duygularını da bilmiyoruz tek taraflı düşünmemek lazım biraz arkadaş gibi davranmaya çalışsan belki oda yanlış anlamaz sana duygularını hayatını açar sende ordan devam edersin
11 YorumlaBir kere eğer gönlü sana ısınmamışsa sana karşı bir şey hissetmiyorsa değiştirebileceğini zannetmiyorum çünkü gönül istemezse ne yapsan işe yaramaz ama bir şey hissediyorsa onun hoşlandığı şeyleri yaparsın bu onu etkiler her kız aynı şeyden hoşlanmaz onun içinde örnek veremeyeceğim
12 Yorumla- +1 yıl
Ona karşı duygularının ne kadar yoğun olduğunu hissettirmen lazım bu sayede sana ilgi duyabilir örneğin ona karşı daha çok üstüne titremen veya sevdiği bazı şeyleri gizlice ona gönderip öğrenmesini de sağlayarak dikkatini çekmek gibi aklıma gelenler bunlar hiç bir şey yapmasanda sevginin yoğunluğunu hissetmesi şart
+1 yılNiye reddettigi önemli.. Kalbinde başkası varsa yapacak bişey yok.. Senin kendinde yapman gereken degişiklikler varsa belki karar vermesine yardim icin bazi özveriler olabilir.. Fakat bu özveriler seni başkası yapmayacak şeyler olmalı.. Yani karakterini alt üst etmeyecek basit degisiklikler olabilir..
35 Yorumla- +1 yıl
Kardeş o zaman bir araştırma yap.. Cok basit bir hobi belkide yollarinizi birleştirebilir...
- +1 yıl
Gönül görüntüye pek bakmaz.. O göz bakınca insanin taaa içini görür.. Hayirliysa olur inşallah..
Benim de arkadaş çevrem geniş değil ortam nedir bilmem zaten. Kıza açıldım kendimi izah ettim duygularımı ifade ettim bana dediği laf "ben buraya okumaya geldim" demesi oldu tabi yersen ama erkeklerle takiliyor aksamlari kafelere falan gidiyor arkadaslariyla bende bir kac gün sonra "sana duygularımı ifade etmiştim ya hani ne kadar çok hoşlandığımı falan hepsi geçici bir hoşlantıymış unut gitsin" dedim ve yüzüne bile bakmadım daha
12 Yorumla
+1 yılOna ihtiyacın varmış gibi davranma. Kendini toparla. Başkalarıyla flört etme şimdilik ama kendi kendine de havalı olduğunu göster. Arkadaş çevren olsun. Kız sana dönmese bile toparlanmanı sağlar bunlar.
510 Yorumla- +1 yıl
Ona birşeyler kaybettiğini farkettir. Ama buna çabalarken amaç ona ulaşmak olmasın, kendini geliştirmek olsun.
- +1 yıl
Yok selam vermede sıkıntı yok. Rahat davran bence.
- +1 yıl
Dediğim gibi kendi başına iyi olmalısın
- +1 yıl
Hayır. Sakın kendini değiştirme. Başkası için değişmeye çalıştığında pişman olursun. Boşver ona sevgini belli ettiysen zaten mutsuz olduğunda seni hatırlar pişman olur.
- +1 yıl
Aynen. İçin rahatsa hiç takma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk paylaşım yaptığınızda görmüş ve görmezden gelmiştim paylaşımınızı. Bir ara dikkatimi çekmiştiniz ama ben mustafa kemali sevmiyorum sizin ise sempatiniz olduğunu düşündüm o yüzden de uzak durdum sizden çok sonra bir yaranızın olduğunu öğrendim herşey bir tarafa insan olarak üzüldüm sizin adınıza ama böylesi hayırlıymış diyin derim.
Ek olarak, birini etkilemek için değerlerinizden vazgeçmeyin.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeşinde koşturmayı sevenden hayr gelmez.
+1 yılAllah yardımcın olsun.. gözü gönlü sende olmayanı yapamazsın kardeşim.. elinden geleni yapmissan ve olmamışsa artık ayağından geleni yapıp hayatından çekileceksin gideceksin.. her şeyde vardır bir hayr..
21 Yorumla
+1 yılben iki kez reddedildim artık o kadar çaba sarfetmem oki onlar hoşlanıyor gibi davranıyorlar belki çekiniyorlardır ben söyleyeyim dedim sapık damgası yedim bir kız benden hoşlanıp bana adım atsa ben bir adım daha atmam hoşlansam dahi adım atmam üzülsünler öyle adım atınca sapık oluyoruz öylemi
20 YorumlaSevgilisi varsa uzak dur ama eğer yoksa ona sevdiğini söylemelisin sonra çok geç oluyor pişman olmanı istemem bu yüzden hemen söylemeni tavsiye ederim.
19 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa hele hele başkasını seviyorsa yapacak bir şey yok.
91 YorumlaNeden redettigine gore degisir dicektim ama, baskasindaysa gonlu en dogrusu vazgecmek.
59 Yorumla- +1 yıl
Evet sebep önemli..
Var!! Ben erkek arkadaşımı reddetmiştim hatta ondan sonra flörtüm de olmuştu ama çocuk azmetti 8 ay uğraştı sonunda aldı gönlümü ^^
45 Yorumla- +1 yıl
Gorunce hoslanti oldu. Ayni yerde calisiyoruz. Sonra ben bu kizin hareketlerini hic adim atmadan bir ay boyunca gozlemledim. Bu arada daha yakindan tanimak icin arkadas ortamina da girdim. Bas basa olmasak da 5-6 kisi oturduk kafelerde 2-3 hafta. Baktim iyi bir kiza benziyor adim attim ilgilenmeye basladim, telefonla aradim. Baktim iyice kendimi kaptiriyorum kara sevdaya donusmeden teklif edeyim dedim acele etme sebebim de benden once davranan olur diye korktum.
kacan kovalanır beliki sen cok kovalamıssın onu bırak sen takma zaten seviyosa doner sana sevmiyosada hayirlısi bu diyip onune bakman lazim
17 Yorumla
+1 yılHiç teklif etmemiş gibi rahat bir şekilde davranırsan ilgisini çekebilirsin.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmrunda değilmiş gibi yaparsanız saha çok dikkat çekecektir gibi geliyor
35 Yorumla- +1 yıl
*daha
- +1 yıl
En güzeli
- +1 yıl
Herzamam ise yaramayan bir yöntem. Risklk
Kardes zor belki ama hep yanında olmaya çalıs uzaktan yakından farketmez bir sorunu olduğunda dört elle sarıl yanından ayrılma dertles yeri geldiğinde ağlayın beraber gerekirse elbett ne kadar sevdigini gorecektir...
10 YorumlaReddettiyse aynaya bak ve reddedilen kısmını ortadan kaldır
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Artık umrunda olmadığını hissettirmelisin ona o zaman belki bir ihtimal bişeyler olabilir
21 YorumlaBunu taktikle olacagini sanmiyorum. Herkesin karakteri farkli
14 Yorumla
+1 yılDemek ki senin için hayırlı değilki adım adım uzaklaşıyor gidiyor
15 Yorumla- +1 yıl
Katlanırsın İnsan nelere katlanıyor
- +1 yıl
Hiç Alakası yok bazen gözünün gördüğü acıyı bu bana acı veriyor diyerek daha kolay silebiliyorsn yapabilirsin önce kendine güven
+1 yılMadem bu kadar istiyorsun kızı bunaltmadan ama istekli ve hoş bir şekilde yavaş yavaş kendine çekmen lazım.
24 Yorumla- +1 yıl
Şaşırtmalısın onu iyi tanıdığına ve hislerinden emin olduğuna inandırmalısın. Severler böyle şeyleri.
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılKaçan kovalanir , prensibini uygula. Pesinden kos niyetinin ciddi oldugunu farketir.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani. Pes etme.2 yil pesinden kosanlari gordum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazen kaçan kovalanır o yüzden bu takdiği bir deneyebilirsin. Reddeldin çok umursamaz davran zaten kabul etmediği için bir pişmanlığı var ise sana yaklaşmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Seven sevdigine sevdigini söylesin..
Söyledikten sonra sayet red edildiyse de ..
Artik bu isin kendisi icin hayirli olmadigini düsünüp hayatina devam etsin.. :/10 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/YDGyZ2
Sanırsam en kısa yol bu kardişim10 Yorumla
+1 yılseni istemiyor baskasina gidiyor hala benim olsun diyosun yaziiik gercege dön bnce
24 Yorumla- +1 yıl
suphe zaten insani kemirir
- +1 yıl
senn bilcegin is ozamn
Kafani yorma belliki cok kovalamissn dunyanin sonu değil kitligi da değil cok sukur gidene yol yaksiir herzaman icin 😊
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Başlayıpta yarım kalmış bir durum olsaydı vazgeçme dene şansını derdim de hiç başlamamış ve reddetmişse hiç o tantanalara girme✋🏻
10 Yorumla
+1 yılAşkının peşinden koş, başkasına da gitse ona olan sevgini bilsin...
https://youtu.be/G2maRm6KdPg07 Yorumla- +1 yıl
Bakımlı ol, kendini geliştir her konuda, dik yürü, bakışlar önemli onun çevresindeki kızlarla kanka ol abi :)
- +1 yıl
Dediklerimi yaparsan abi şansın cok artar :) Kültürünü spor ve hobi hayatinı gelistir Kapitalizm dünyası yapacak birsey yok :)
Cool olup onunla ilgilenmek. Yani eziklenip değil . Fazla artisliğinde luzumu yok ortayı bul
31 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
boş ver kanka gonlu baskasında ıken sevenlerın arasına gırmek yakısmaz
11 Yorumla
+1 yılseni istemeyeni sende isteme sonra çok yüz buluyorlar. -.-
20 Yorumla
+1 yılHiç sanmam olumluya dönmez gibi görülüyor. Üzgünüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. o kalp senin degilse bosuna ugrasma.. bu seni uzmek disinda bir ise yaramaz.. su an uzulursun ama zamanla acilar da azalir
10 Yorumla
+1 yılBir kızın, bir erkeğin çıkma teklifini reddetme sebepleri ile ilgili olacak sıradaki Bencem :)
10 Yorumla
+1 yılZorlama bence dönerse döner dönmezse yapacak bir şey yok abi :/
10 Yorumlaİstemiyorsa zorlama. Yol verdiğini ifade et giderse gitsin. Gitmezse senindir.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa zorlamanın alemi yok, daha fazla üzülmek istemiyorsan önüne bak derim. Sen bilirsin yinede.
12 Yorumla- +1 yıl
Zorlasın.
+1 yılGidipte kendini rezil etme pahasına mı bence boşver.
10 Yorumlakardeş gidene bay helen hay hay anladınmı hayatta kimsenin arkasında bakmıcaksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Emek harcamanın bir faydası yok. İlk adımdan sonra gelmiyorsa gereğide yok o seçimini yapmıştır.
10 Yorumlabeni 7 yil boyinca red eden kizi bekledim olmadi dimfi nisanli hicte umrumda degil artik. zamaninda uzuldum o ayri konu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet bir insansa asla adım atmaz, bence seni istemeyeni isteme
20 Yorumla
+1 yılpesini birakma ona onu sewdigini hissettir sonra baktin olmuyor vazgeç o geri döner belki
10 YorumlaVar her soruya gorus daveti atmamak gibi umursamamak mesela
10 Yorumla
+1 yılHic bir sey yapma zamana birak belki kendiliginden gelir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGideni gittigi ile birakmak en iyisi. Yolu acik olsun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyok ondan başka insanmi yok kimse vazgeçilmez değildir
10 Yorumla
+1 yılvardır da kızın huylarina baglidir
16 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum işte. kizin sana karsi hareketlerine baglidir bu. ve de kişiliğine
- +1 yıl
arkadas kalmak istiyordur
+1 yılÇok taktın çok dostum yapma böyle :)
11 Yorumla
+1 yılNeden onu istiyorsun ki
15 Yorumla- +1 yıl
Istedigin ozellikler neydi ki? Belki de sen oyle olduguna inandirmissindir kendini
- +1 yıl
daha güzellerini de bulursun takma sana gız mı yok
Başkasına gttyse unut o işi zatn
16 Yorumla
+1 yılOlumlu oluncaya kadar teklife devam...
16 Yorumla- +1 yıl
Konuyu açmadan yanında ol...
- +1 yıl
Kızı bunaltma teklifte etme ama hep gözünün önünde ol...
- +1 yıl
Yani...
Başkasında gözü varsa hiç uğraşma
16 Yorumla
+1 yılgide kal kalana git demem bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılsen ustune dustukce o senden soguyacak
10 Yorumla
+1 yılBoşver ve başkan seni istemeyen kendi kaybeder
20 Yorumla
+1 yılyok bence zaten gitmiş kız zorlama
10 Yorumla- Devamını Gör (40)