- Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılbence yazdıklarında bir tutarsızlık var gibi. ya da tavırlarında bir problem olmalı. insanlar konuşma şeklinde. bence güzel spor yapıyorsun. fiziğin düzgün. ama aynanın karşısına geç kendinle konuş. mimiklerini bakışlarını kontrol et. yüz halin ve vucud dilin kendini nasıl ifade ediyor insanlara. insanların sana yaklaşabilmesi için doğru vucud dilini kullanmalısın. oku biraz kelime dağarcığın gelşsin. kendiini doğru kelimelerle ifade et. bence güzellik önemli belki ama tanıma sürecine girdiğin biri için 2. planda. burada hepimiz bir şekilde dış görünüşe değer verdik. geldiğimiz durum ortada sonuç. yaş 36 bekarız.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
demişsinki bir kız arkdaşaım olsa onunla gezer sürekli onunla vakit geçirirdim.. bişey diyimmi senin bir kız arkadaşın olsa senin bütün dünyan sosyalliğin o kız olur ve kızın götünü öyle bir kaldırırsınki kendini rihanna falan sanmaya başlar senide beğenmemeye başlar bu sefer, al bide ayrılık muhabbetleri aşk acısı çıkar başına.. bence senin sosyalleştiğin bir çevren olsun yok olmuyor diyorsun orda olmuyorsa başka şehre taşın orada dene şansını neden kocaeli diye ısrar ediyorsunki..
54 Yorumla
Soran+1 yılEee o zaman herkes terk edilır
- +1 yıl
kızı, hayatının merkezine koyan kim olursa o adam terkedilir kardeşim, ezik gelir kızlara böylesi, hiçbişekilde yaranamassın beğendiremessin zamanla kendini, istisnasız bu böyle...
Senin hayatında başrolde sen olmalısın, diğerleri figüran kız arkadaşında dahil.. bu kuralı bozmadan sosyalleşmeye bak
Soran+1 yılayneno dediğine katılıyorum bunu belli etmemekte lazımm
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılMumkunse bana da anlatsin biri.lan sokakta yuruyemiyorum bakislardan.mekana giriyorum butun kafalar bana donuyo.ama sonuc sifir.adam gibi biri yokki.ben de sıkıldım artik bu durumdan.
Nasil bulunur dogru insan nasil ortamlara girmek gerek? Ben aksamlara haftada bir iki kez cikiyorum bir arkadasimla.pek faaliyetlere katilmiuorum.19 Yorumla- +1 yıl
Bu iş biraz şans işi.. Girdiğiniz ortamların kendine güvenen erkek sayısıyla doğru orantılı olarak ilişki yakalama şansınız var.. Çünkü güzel bir bayan her zaman erkeğe iç çektirirken aynı zamanda iterde.. Erkeğin cesaretini kırar ve kendi güzelliğiyle ilgili endişelerini depreştirir.. Ama kendisine güvenen erkek hoşlandığı kıza yönelir ve onu elde etmeye çalışır..
Sonuçta eğer güzelseniz ortamınız yanlış.Ortamınız doğruysa o zaman düşündüğünüz kadar güzel değilsinizdir..
Cevap sahibi+1 yılYanlislik ortamda onu biliyorum.zaten ciktigimda ayni yere takiliyorum.nasil ortamlara girmek gerek onu bilmiyorum.pek sosyal degilim ne yazikki
Soran+1 yılçokmu dekolte giyiniyorsun ne yapıyorsun ? hatunlar sorun çekmez bu yönden
Soran+1 yılyokk bee ne alaka seni seven illa akşammı takılması lazım senninleee
Cevap sahibi+1 yılYok yahu gayet yerinde giyinirim. Ben sosyal degilim.diyorum ya gittigim bir mekan var ord da yiycek gibi bakiyolar ama hoslandigim biri cikmiyo.ben de seciciyim ya biraz.ne yapmali hangi ortamlara girmeli o lazim.hobi olsun biseyim olsun yok nasil cevre edinilir sikintim o.
- +1 yıl
Senin ilacin altın para günleri:)
Cevap sahibi+1 yılNiye bir orda mi var dogru duzgun adam.
git ismeğin kurslarına falan katıl ya da belediyenin bedava gezilerine falan katıl boyle ortamlarda sosyalles bıraz bence:) bende senın gbıydım sımdı bır suru arkadasım oldu :)
28 Yorumla
Soran+1 yılyok arkadaşım ben çok gittim o kurslaraa erkek bolluğu varrr
Soran+1 yılburada yokki öyle kurs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak güzel kardeşim bende senin durumundayım Allaha dua ediyorum çevrem eskiden vardı şimdi yok kimseylen konuşmak istemiyorum konuşma sorunumda vardı ki zaten azda olsada var çekingenimde zaten Namaz kıl ibadet yap Allaha sığın. Konuşma sorunum var bir surude dert var zaten ama Allaha isyan etmiyorum. Biliyorum ki bu benim için hayırlısıdır Ama bazende insanın sabrı taşıyor sonuçta insanız öbur Dünyayı düşün. Sevgilide dersen haram sevgililerden uzaklaş biliyorum zor olacaktır ama bende öyle yaptım halen nefsim sevgili istiyor ama ben yapmak istemiyorum günahtır Sevgiliyi falan unut zaten sen kızla çıkarsan ne işine yarar ki bir ayrılırsın birde bakmışsın ki dertli müziklerle, İçkiyle koluna çizik falan atarak kendini harap edersin .
32 Yorumla
Soran+1 yılhacım çok namaz kılıp dua ettim yaaa
Cevap sahibi+1 yılpes etme
Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. İşe başladığında biraz girişken davran.Sekreter kızlarla falan aranı iyi tut ara sıra haftasonları izinlerinde falan bişiler düzenlemeye çalış.Her şeyi onlardan bekleme.Bi hafta sonu deki kızlar toplanın mangal yapayım size de :) Daha sonra onlar arkadaşlarını cagırsın beraber bişiler yiyin için.Bowlinge gidin. Sinema günü yapın :) Bunu unutma kız kızı çeker.Yanında ne kadar tipsiz kız olursa olsun elbet o tipsiz kızın güzel kız arkadaşı vardır :) Bu işler zincirleme gider :) Son 2 aydır üniversite sınavına hazırlandıgım icin kendimi bende hemen hemen eve kapatmıs durumdayım arkadaşlarım cagırıyor ama gitmiyorum.Eğer müsait olsaydım yardım ederdim :)
10 Yorumlahacı bak diyonki evde oturuyorum bu sitedeyım dısarı cıkmıyorum ne guzel kendı agızınla soyluyosun cık dısarı atik ol birak zaten vcutta yapıosun hayat dısarda elbet bıyer otururken gozune bırının sana baktıgı takılacaktır sen etrafına bak bıraz dostum cık evden kurtar kendını
22 Yorumla
Soran+1 yılyaa havalarda sıcak geziyorum dolanıyorum yinee eve geliyorum herkes kendi derdinde ben istemiyorum evde olmak
hacı seneye yaz tatilinde sen gel yanımda 3 ay takıl seni tanıdığım bar veya beachclup veya daha aktif bir mekanda işe sokayım hiç olmazsa orada nasıl davranman gerektiğini öğrenirsin.. bir kaçta kız arkadaşın olur sezonluk... bu arada internettende böyle bir olaya imza atıcağım aklıma gelmezdi halin harbiden içler acısı yardım edesim geldi...
14 Yorumla
Soran+1 yılyapma be hacım o kadar acıma banaa
Soran+1 yılsen ne iş yapıyorsunnn o kadarda değil yaaavvv ne intiharı ben öyle utangaç çekingen biri değilim hacım güncelememide okursan sevinirim sen baristalık mı yapıyorsun ne yapıyorsun ?
yakışıklı ve düzgün birisi olman göreceli bir kavram. yakışıklılık ve düzgün giyim kişiden kişiye değişir.
Sosyal ortam arıyorsan ve çevrendeki arkadaşların sürekli seni ekiyorsa yeni arkadaşlar edinme vaktin gelmiş. Öncelikli olarak yeni bir ortama girmen lazım. Bu yeni başlayacak olduğun iş ortamı olabilir. Sırf ortam yapacağım diye fazla laçkalaşmanda doğru olmaz.12 Yorumla
Soran+1 yıltabiii kesinlikle haklısın çarşamba iş başı yapıcm bir fabrikaya mağazalara falan dabaşvuruyorum cevapta gelmediği için mecbur girdik bir yere ama iyi bir konumda tabii mağazalrda daha iyi çevre edinir diye düşündüm ama olmadı ekimde de autocad ve türk sanat müziği orkestrası diye bir hobi kursu var ona gidicem 3 senedir gidiyorum kurslara bir ortam oluşmuyor millet dağıluıyor gidiyor
- +1 yıl
Alakası yok yakışıklı insan yakışıklıdır kanka Herkese göre
+1 yılkardeş sen buradaki nasihatlere bakma. neden mi ? sonuç gine sıfır.
bu işler şans işi. bak dışarıya hiç mi kıro, hanzo görmedin?
hatta şu hatuna bak yanındaki herife nasıl bakıyor nasıl onunla birlikte dediğin olmadı?
cevap net çenen olmalı birazda nazik bakımlı ol.
baktın gine olmadı sal gitsin be41 Yorumla
Soran+1 yılaynen dedim be dememmii hiççç
+1 yılBu millet öyle bir şey ki Benim bir arkadaş var çok yalnız biriydi bir arkadaş olarak ben vardım neyse bu çok gitti gitar kurslarına başvuru yaptı birden güzel çalmaya başladı bana da hadi Allah'a emanet ol dedi. Bir baktım çocuk amatör olarak ünlü oldu şimdi birsürü arkadaşı var. elinde içki çok değişti o. Önce den o öyle biri degildi arkadaşım. İçkiden uzak dururdu. Ailesini çok düşkün biriydi. Şimdi ise Annesini Kardeşini Babasını unuttu. Tek başına hayatını kurdu.
20 YorumlaKardeşim bu işler tiple değil bendede çok yakışıklı değilim ama tipsizde değilim sadece giyinmesini biliyorum ve muhabbettim iyidir mesela bir kızla muhabbet edebilirim kızda bundan zevk alır hep sohbet etmek ister bunu kullan kızlarla nasıl muhabbet kurulur önce bunu öğren bunlar ilk aşamalar zaten sonra telefon numarasını falan alıcaksın yani eğer ortam diyosanda 18-24 yaşındayım diyosun okul falan varsa illa bulursun
10 Yorumladsotum olabildiğince sosyal olmaya bakıcaksın
bu sosyallik sırf erkelerin olduğu ortamlar olmamasına dikkat et
kurslara git (dil, dans, meslek vs.)
sosyal sorumluluk etkinliklerine katıl
insanlarla içten samimi ol yüzün gülsün güven ver
iş hayatına girsende çalışıyorum diye asla ama asla sosyallikten vazgeçme10 Yorumla
+1 yılTip bakımından yakışıklı ney lan estetik filanmi yaptırdın ney senin derdin...
Spor salonuna gidiyorsun eyvallah gayet güzel adele filanda yapmışım ama diyorsunki o adeleleri gostercek kimsem yok..
2 3 soru sorcam bunları bilmem gerek
1 lise mezunumusun ?
2 üniversite mezunumusun
3 iş olarak ne arıyorsun
4 facebook ( kız oltan) varmi ...?10 YorumlaEvde oturma park,spor alanları,sinema gibi insanların yoğun olduğu yerlere uğra.Bir tanıdık ve çevresinde seni beğenebilecek kişilere rastlama oranı yüksektir.
En önemlisi kendine güzel bir uğraş seç.
Nerde yaşadığını bilmiyorum ama büyük şehirlerde belediyelerin açtığı kurslar var. İSMEK gibi şimdi kurs kayıtlarının tam zamanı.Eğer küçük bir yerdeysen Halk eğitim kursları var.
Ebru,resim,Ney kursu gibi kendine uygun birini seç oralarda senin beğeneceğin ve seni beğenebilecek birileri mutlaka çıkacaktır.03 Yorumla
Soran+1 yılhacım ben çok gittim öyle kurslara 2011 den beri gidiyirıummm geçen sene diksiyon ve ing kursuna gittim full çakılı erkek vardı... bu senede autocad ve türksanat müziği dinletisi diye bir hobi kursu var oraya gidicm
Soran+1 yılkardeşimmm diksiyon ve ing bir önceki seneler full hatun doluydu geçen yıl niye böyle oldu anlamadım vallahi bende gitar falan herhangi enstruman yok
Kızlara yaklasımını değiştir başarısız isen.
Biraz cool takıl bir süre.
Erkek arkadaş edin önce
beraber takılın.
Duvarına yazsın
sen onun duvarına yaz falan sonra kızda ekle buna
Önce arkadaş ol kızlarla. kız arkadası olmayan erkeklerin sevgilisi zor olur.
bak bu değişik bir tespit ama doğru30 Yorumlabu kadar meşguliyetin varken kızlar senin yanına gelirmi...
1-sporla uğraşıyorsun
2-güzel giyiniyorsun
3-iş arıyorsun
4-evde oturuyorsun
5-dışarı çıkmıyorsun
6-takılacağın arkadaşlarında yok
7-haftanın 6 günü bitti buda pazar günü kapalı...10 Yorumla
+1 yılseninde kısmetinde vardır kardeş Allah hakkında hayırlısını eylesin kafana takma her zaman kendin ol seni kabullenen seven öyle sevsin kızlar erkeklere güvendigi zaman aşık olur hal ve hareketlerine önem verir ;) kafana takma
11 Yorumla
Soran+1 yılherkesin özellikle kızların güvenebileceği bir erkeğim ben
+1 yılİnternet ortamından arkadaş çevresi yapmanı tavsiye etmem ama sen beni internet ortamından biri olarak görme biz tanışalım senle :D
13 Yorumla
Soran+1 yılha ha ha gözleri bağlayarak yazıyorum bunları :))) nedesem karar veremedimm
- +1 yıl
şahsen bak benım de gözlerım kapalı :D:D
- +1 yıl
ağaçtan elma mı düşürüyor ? şiiiiiiii aloooo
öncelikle takılacağın biri olsun... kızlarla iyi geçinen türden. Sonra onunla dolaş biraz. kendiliğinden olur.
17 Yorumla
Soran+1 yılyok işte arkadşım öyle biri olsaaa niyee takılmayayım onunlaa arkadaşlarım bana yanlış yaptı bende sildim yanii sen olsan sende silerdin
Soran+1 yılbirinin bir tarafları kalktıııı para cebine girince diğeride bir anda değişti kız arkadşı falan oldu kız arkadşta değilde koskoca karııı 33 yaşında beni çekemiyorsun demeye başladı ne olduğunu anlamadan aptal aptal konuşmaya başladı ben okuycm senden önce meezun olcam falan dedim kardeşim oku mezun ol ben birşey demedim ruh hastası gibi aynıı sonra*gittt dedimmm
Soran+1 yılşuan için hayırrr
- +1 yıl
reis yaş kaç eger yaşıtsak gel takıallım açi beraber ortam yapalım ben biraz kekoyum mekoyum ama atılganımdır hadi ordan et karı kızı gel beraber içeriz ya seni satan adamın ben ya :D alkol içen adam sevilmezmi la :D
kız arkadaşı çok olan arkadaşlarından rica edeceksin seni de o ortama götürecek bir iki gün..
sonra zaten senin kendi çevren olur11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir arkadaşım yok iştee
yakışıklısın,vücut çalışıyorsun,anti sosyal değilsin,iyi giyimlisin ve hiç arkadaşın yok.. bu söylediklerinden bazıları ya yalan ya yanlış :) Böyle olupta yalnız kalan adam yok
13 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim inan bana sosyalleşmek için elimden geleni yapıyorummm ama ciddenn yaa bana arkadaşlar yamuk yapıyor böyle yapanı direkt siler atarım sende aaynısını yaparsın eminin kurslara çok gidiyorum geçen sene diksiyon ve ing kuırsuna gittim full çakılı erkekti buralar olabildiğince sosyalleşmeye çalışıyorumm spor salonuda sıcak bu aralar diye herhalde kız pek yokk
Soran+1 yılgerçekte söyleyemem bunu bu seferde itici görünürüm ezik görünürüm yanii.. vallahi 3 senedir gidiyorum kurslara istediğim ortam olmadı millet dağılıyor sonra hiç gelen yok yalan yanlış hiç birşey yok
hacı tip önemli ama tip genelde nasl desem havalı kızlar için önemli olyor pek bilemiyorm acıkcası tipin iyise karizmanda varsa sorun ney :) sende bişe eksik dostum resmini özelden bir at bakalım merak ettirdin çok anlattın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılşans birader şans tek eksik bu
kardeşim senin yerinde olsam salsa baçata kursuna giderdim.dediğin gibiysen eğer kesin bir kız bulursun oradan :D ortam falan birazda sana bakar ne ararsan bulursun dans kursunda :D karılı kızlı ortam 1.5 ay gittim pek tip yok odunum da ama ben bile ışık gördüm kendimde
10 Yorumla
+1 yılSen hiç uğraşma bulmak için direk senin yanına gelirler
21 Yorumla
Soran+1 yılbaşkaaaa nerde öyle dünya?
yasın kac bilmiyorum ama bir arkadas fotografcılık kursuna gitmisti baya iyi cevre yapmıstı sende mesela isinle ilgili birazda eglenceli seminerlere falan katılırsan insan yüzü görürsün nekadar cok insan okadar cok arkadas yapma sansı...
30 Yorumla
+1 yılZamanında arkadaş ortamı yapmamışsın bunun acısını çekiyorsun iş hayatına başlarsan oradakilerle cafe vs. gidersin orada birileri ile tanışır ortam kurarsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok hacım uğraştım çok emin ol oturup bekleyenlerden değilimmm
- +1 yıl
Sanal ortamda bir ortam edin o zaman ya da basit birşey mesela ingilizce kursuna git orada birilerini bulabilirsin kısacası sosyal ol.
+1 yılBende merak ettim o kadar anlattın bir resmine bakalım
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılsonuç ?
+1 yılAsosyalsin, arkadaşın yok.
Sosyal olmaya bak. (:
Çalışma hayatına girince mümkün olduğunca girişken ol.21 Yorumla
Soran+1 yılasosyal değilim arkadaşım olabildiğince kurslara gidiyorum 3 yıldır hatta ama çevre olmuyor dağılıyor gidiyor millet
ilk olarak yapman gereken internetten biraz uzaklaşmakla başlaman bu iyi bir adım olur senin için . Arkadaşın hiç mi yok peki? gezebileceğin falan , dert ortağın babında ?
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane var şu an onlada 2 aydır görüşmüyoruz daha doğrusu görüşemiyoruz çok yoğun çalışıyor pazar görüşecektik işi çıkmışş
+1 yılOlur elbet herkesin bir nasibi vardır sıkma canını ..
113 Yorumla
Soran+1 yıleğer 3 senedir yerimed otursaydım bir şeyler yapsayım hiç bir şey olmazdı.. gerçi yaptım birşeyler yine olmadıı :((
- +1 yıl
Oluur olur , herşeyin zamanı var kafayı takma böyle şeyleree..
Soran+1 yılyaa yaşım 23 herkes öyle diyor çevremdekiler de ne zamanı
- +1 yıl
Çevredekileri takmayacaksın hayat senin hayatıın kimse karışmamalı ben doğru zamanı biliyorum de. Onlar olmayacak ilerde yanında mutlu olabileceğin biri çıkarsa herşey olur zaten, kendin için yaşaa.
Soran+1 yılAma 23 yaşındayım daha bır sey olmadı
- +1 yıl
Yaşla alakasıı yokk gönlünün sahibi olmadıktan sonra olsa ne olur ki.. Sabret bulacaksınn
Soran+1 yılçok garip çokk neyseee
- +1 yıl
Pekalaaa :)
Soran+1 yılYa öyle işte
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılcanımmmmm
- +1 yıl
Canım derken iyimisin kardeş ?
Soran+1 yılteşekkürler güzelim ellerin dert görmesinn
şunu söyleyebilirm ki bu işler şans işi ölee olmuyo güzzellikle yakışılıklaa
314 Yorumla- +1 yıl
bu işler şans değil kısmet işi. kaderinde kim varsa er ya da geç onu bulursun ya da o seni bulur.
Soran+1 yılpeki neypaacm ben ayşe hatun elim kolum bağlıda asla oturmam ve oturmadım da ben çabaladım şans derken ?
Soran+1 yılyaaa yine bir şeyler yapıyorum bu senede kursa gidicm
- +1 yıl
ne kadar çabalarsan çabalar sadece çırpınırsın ve boğulursun!
Soran+1 yılyaaa birşeyler yapıyorum iştee birda hava sıcak olduğundan dolayı dışarılarda gezip dolanıyorum ateş gibi oluyor ramazanda da aynıydı sonrada eve geliyorum hemen
Soran+1 yıltekmi gideyim oralara arkadaşla gideecez de hala daha işleri yoğunmuş yaa aqua yaa ya da şile ye gidcz
Soran+1 yılha ha ha yok yok daha şansım var yaratmam için yaniii :))) aqua daha iyi olacak en iyisi
- +1 yıl
Bunun amaci yorum yapmak veya soru sormak.degil. Amaci baya anlasiliyor bu ablacigimizin.
Doymamis hala doymamis..
facebookta okey oyna :D adamlar gözümün önünde 1. dakika merhaba ,2 ,dakika adın ne? ,3.dakika yaşın kaç .. Sonra da bende aynı yaştayım sevgili olalım mı dedi ? Kız tamam dedi.. sonra aşkım aşkım.. ohaaa
40 YorumlaBenim yaş 21 lise zamanımda ortamlara girmezdim kızlara da pek bakmazdım. Üniversite kazandık 2. yarısında virüs çıktı evlere kapandık. Hiçbir zaman şansım yaver gitmedi. Hiç bahtım yok. Hangi kızla konuştuysam ya batırdım ya da sevgilisi vardır hatta birisi evli idi. benden 3 yaş küçüktü. Şimdi ortamlara girip bir şeyler yapacağım. Boyum 174 cm kilom 82 biraz göbeğim var ama dış görünüş çok önemli değil. Boy uzunluğum iyi. Kızların çoğu 160 ı geçmiyor. Yaşadığım yer kasaba gibi küçücük ve haliyle yaşıtlarımın çoğu başka yerlere gitti ben burada çakılı kaldım. Her yolu denedim gibi ama yetmedi. Fazla idealist olduğum için karşımdakine şans vermiyorum. Konuşuyorum ama devamı gelmiyor. fazla çekiniyorum kızlarla konuşurken, ağzımın ayarı yok yani hemen hemen her konudan illa ki bir şeyler söylerim yerli yersiz. Ağzım torba değilki büzesin.
00 YorumlaSen üstüne düştükçe şans kapın açılmıyor. Biraz akışına bırak derim. Güzel şeyler hiç ummadığın anda gelir bulur seni.
21 Yorumla
Soran+1 yılseneler oldu seneler ne yapmalıyım dahaaaa
spor salonun arkadaş yapabilirsin halbuki ve işe girdiğinde de girişken ol canım hemen her konuda muhabbet et samimi ol insanlarla :)
14 Yorumla
Soran+1 yılspor salonunda kız yok yaa havalarda sıcak ya malum yazılıp gelmiyorlarrr
Soran+1 yılöyle konuştuğum samimi olarak 1 kişi vardııı oda üniye gitti diğerleri hep çocuk yaa
Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. link
daha önce bir arkadaşım bu siteden tanıştığı kızla 2 sene boyunca çıktı :) tavsiye ederim. anonim bir şekilde chart yapıyorsun eğer beğenirsen linkini yolluyorsun oda seni beğenirse gerisi sana kalmış :)00 Yorumlakarşına çıkan her kıza sevgili gözüyle bakmazsan ortam yaparsın merak etme
12 Yorumla
Soran+1 yılyok o gözle bakmadım ama bu şekilde de bakmassan nasıl olcak bu iş ?
telefon m yok? kendıne bı telefon al arkadas cevresını bosver face twıtter gıbı sıtelerden dıs gorunumune gguvenıyosan bı ıkı kıza yaz cosmadan amaolgun ve akıcı konus bence ıse yarar arkadasa gerek olmadan
19 Yorumla
Soran+1 yılsen kendine bak arkadaşım herşeyim yerinde benimm şu söylediğin çözüme bakarmısın asıl mallık dediğin beyninin çalışma biçimindeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlamıyorum, kızlar çok tefarruatçı. Şurdan herhangi bir kızla sevgili olurum ben mesela. Kızlar neden olmuyorlar? Yüzüme bakılır bir tipim var benim de.
Bu arada ben de Kocaeli' de yaşıyorum. İnan ki İstanbul' da falan olsaydık ya da İzmir' de orda daha kolay bu işler. Yani sanırım.10 Yorumlagenç dostum, herşey ha deyince olmaz.. işin gücün olcakmış yarın bak olur o zaman.. birde ilgilendiğin birşey olsun,yani ilgi alanın.. ortak yanlardır insanları aynı ortamlarda buluşturan.. sabırr :)
30 Yorumlasana çok küçük bir tüyo vereyin sana gelen bütün davetleri kabul et bunu bir kitapta okumuştum
yaklaşık 2 aydır uyguluyorum ve farkı şimdiden gözleyebiliyorum senin de biraz daha sosyal bir insan olman lazım10 YorumlaAile & Toplum konusunda 981 cevap paylaştı. şu ara çok benzer durumda sayılır dostum. bizimkiler yeni bir muhite taşındılar. başka şehire gittiler.izmirden taa antalyaya taşındılar ya. okul bitti benimde mecbur yanlarındayım. ev desen şehirden epey uzak.arkadaş desen yakınımda benim yaşıtım kimse yok. denizin bile ne tarafta olduğunu daha bugün navigasyondan bakarak öğrendim. nasıl geçcek bu yıl ben de bilmiyorum valla. allah yardımcımız olsun :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvalla şu soruyu kalkıp burada sorduysan kusura bakma da senin pek şansın yok be gülüm
14 Yorumla
Soran+1 yılneden ama elimden geleni yapıyorum yaa işte en son burada soruyorum daha ne yapayım diye ?
Cevap sahibi+1 yılbence sen bişi yapmıyosun. birileriyle ilişki yaşaman için öncelikle onlarla tanışman lazım. sen sadece kendin odaklı bir yaşamı devam ettiriyorsun. etrafında kız olmadığı sürece ilişkinin i sini yaşayamazsın. sen bırak sporu sanalda dolaşmayı da dışarı çıkıp birkaç kızla tanışmaya bak
Soran+1 yıltamam ben de tanışıyorum ve tanışmaya çalışıyorum ilişkisi olan çok kız var yanni öyle kızlarda karşıma çıkıyor kendim odaklı değıl ben bunu değiştirmeye çalışıyorum bak güncellemelerimi oku
Soran+1 yılbunun için grçekten elimden geleni yaptım arkadaışm
En iyisi sen bir dans okuluna yazıl, hem ortam yaparsın hem de yakınlaşmak için iyi bir ortamın olur, hem de eğlenirsin fena mı?
10 Yorumla
+1 yılüniversite sınavlarına gir hem çalış hem oku ortamında olur kız arkadaş, arkadaş bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılAöf adalet bölümünde okuyorum 2. Sınıfım
akışına bırak vucut gelıştrme felan işlerınden çk ruhunla ilgilen olgunlaş ii bırı ol ve bol bol dua et sabret olur insallah
12 Yorumla- +1 yıl
Saçma. Vücut geliştirmeyı bırakıp evde kıç mı büyütsün.
+1 yılkardeş radyo programı falan dinle ya da her işe girmişsin radyo işine gir bide esnafın yanında çalışmaya başla esanflıktan iyi çevre yaparsın
14 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadsımda demiştı radyo da çalış iyi ortam oluyor diye ama ne olarak grcezki oraya?
- +1 yıl
abi git başvur nerede yaşıyorsun bu arada
Soran+1 yılkocaeli
- +1 yıl
oo tamam işte fıstık gibi büyük şehirde yaşıyorsun başvur normal bir radyoya sorna kariyerini artırırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılspor salonunda ya da işe girmeyi bekle orda bulabilirsin büyük ihtimal.
14 Yorumla
Soran+1 yılspor salonuna kız gelmiyor yaaa bazıları denk geliyor ara ara hiç kimse umrunda değil takmış kulaklığı gidiyor koşu bandınaaa koşusu bitiyor çkeip gidiyorrr
Cevap sahibi+1 yılişyerinde öğle arası olmuyor mu? hiç ara sıra konuşulmadan mı geçiyor tüm gün? çıkışta evine bırakabilir ya da konuşabilirler. Birçok yolu var.
Soran+1 yılGenelde iş yerınde olur ama ölursa oda
ben onların ortamlarına gidecegime onlar benim ortamıma gelsinler ben onların peşinden koşuşacagıma onlar benim benim peşimden koşşunlar onlar bir prenses ise bizde prens sis
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostum yaşini bilmiyorum ama bende 23 yaşindayim ve aynen senin gibiyim alltaki inanmalar var ama gerçekten oluyor oldumu birazda ruhla ilgili olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılelimden geleni ypaıyorum kurslara gidiyorum sosyal olmaya çalışıyorumm
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirişken ol spor salonunda arkadaş yap kurslarda arkadaş yap komik eğlenceli ol dışarı çıkalım dendi mi kesin dışarı çık sonra çıkarız filan deme hatta teklifi sen yap gitgide yakın arkadaş olursunuz
11 Yorumla- +1 yıl
sempatiklik işe yarasaydı alanyadan ankaraya tren yapardım vallahi:S
+1 yılKendi kendini hapsetmişsin dostum çık dışarı arkadaş edin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı. etrafımdakilerden bitane vereyim sana.Çingene gibi yoldular oramı buramı...Kafan rahat daha ne istiosun
20 Yorumlaçık dışarı ve klasik yontemleri dene :) sizi nerden tanıyorum daha once nerde bulundunuz ısrar ederim iyi dans ederim vs. tutar bunlar klasık ya hoş oluyor ...
10 Yorumla
+1 yılbence azcık ortama karışmalısın mesela sosyal ağdan birileriyle tanışıp buluşmayı deneyeblirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılburdan 2 kişiyle görüştüm ama olmadı yanii biri ara sıra alkol aldığımı öğrenince görüşmeyi kesti bahanesiydi ben netten falan yapamıyorum falan dedi olmadı diğeride bir anda cevap vermedi buradan falan engelledi gitti benii
hiçmi bara gitmiyosun kardeş,tek başına da olsa git
20 Yorumla
+1 yılÇık dışarı illa bir ortam yaparsın emin ol ;) böyle nereye kadar :)
10 Yorumla
+1 yılİlk önce kendine bir arkadaş grubu seçmelisin, yavaş yavaş seni tanımalarını sağla, öyle :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılİşe girince düzelir. İşinin ilk gününde bayağı atılgan ve sosyal olursan böyle sıkıntılardan kurtulursun :)
10 Yorumla Yapıpda napcan Tek tabanca takıl git ye iç alısveriş yap spor yapıomssn bak havalı ol biraz salla kızları
10 Yorumla
+1 yılkanak git derneklere üye ol gerekirse siyasi dernekelre sağcıysan Ülkü Ocaklarına solcuysan Atatürk çü Düşünce Derneğine takıl orada çevre yaparsın en koaly yöntemi bu
10 Yorumlabayağı ideal birine benziyosunuz. Kadınlara karşı beyefendi tavırlı olan baylar her zaman kazanır
52 Yorumla- +1 yıl
hayır kazanamaz. çünki kızlar genelde popüler olanları tercih eder.
+1 yılherşey tip değil yaa biraz sempatik dikkat çekici ol :D ciddiyim :D
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne