Ben nasıl ortam yapacağım ve kız arkadaş bulacağım?

Arkadşlar tip bakımından yakışıklı ve giyimide gayet düzgün biriyim ama ne ortamım var nede kız arkadaşım. çalışmıyorum da... iş başvuruları devam ediyor hala çağırcaklar bugün aradım tatildn gelmemiş daha ekip.

ardından haftanın 2 günü spor salonuna gidiyorum, vücut çalışıyorum. genel olarak evde oluyorum, bu sitedeyım. dışarı çıkıyorum kimse yok arkadaş falan, takılcağım birileri de yok. gecen arkadaşlara haber verdim tamam geleceğiz falan dediler sonra tel falan yok ne yapacağım ben böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
çokta kıza açıldim ama icraat olmadı bir şekilde ya sevgilisinden ayrılmışlar unutamamışlar ya da sevgilileri olan tipler..fakat bir türlü ortamda olmadı doğal bir şekilde de oluşmadı bende belediyenin kurslarına gitmeye karar verdim diksiyon ve ing kursuna gittim oralar full erkek çıktı geçen yıl inanamadım çünkü bir önceki sene full bayandı bu kurslar, ardından olabildığince sosyalleşmeye çalışıyordum fabrikaya giriyorum orada full erkek tamamen doğal bir şekilde gidip başvuru yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama ne oluyor anlamıyorum tam bir ortam yakaladık diyorum bu senede halk oyunları kursundaydım millet yamuk yapmaya başladı birbirlerini face den çıkarmalar falan ardından bir daha görüşmek yok şimdi de kimse yok çevremde ben böyle ne yapcm arkadaşlar? ot gibi yaşıyorum 1 kız arkadaşım olsa onla gezerdim sürekli bu gayet doğal bir şey benim açimdan nedn olmaz olamaz gerçekten çok kötü birşez
Ben nasıl ortam yapacağım ve kız arkadaş bulacağım?