Ben 29 yaşımdayım. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Üniversitede olur dediler, iş hayatında, sosyal çevrede vs. Olmadı.
Ben sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum ama laf da değil gerçekten sevmek yeri geldimi mutluluğumu paylaşacağım yeri geldi mi sarılacağım birisini istiyorum bunun için çok dua ediyorum. Hayatım boyunca;
Dışarıda el ele dolaşan çiftleri gördükçe çok özeniyorum çok üzülüyorum ve diyorum ki eksik olmasaydı ben de olurdu hatta bazen ağlayacak gibi oluyorum şu an psikolojim bozuk özgüvenim 0.. Kaslıyım, hamdolsun işimde gelirimde iyi, tarzımda iyi.. Yüzüm kötü biraz, birde p*ç diye tabir edilen karakterde değilim. Her gün üzülmek çok acı verici. Yaşamayı haketmediğimi düşünüyorum. Hergün ama hergün üzgün hissetmek çok yorucu.. Angut adamlar, sevgilisini aldatanlar bile seviliyor... Duvara kafamı vurmak istiyorum. Niye böyle berbat bir hayatım var? Niye hala yaşıyorum?
Empati yapıyor musunuz?
Ben sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum ama laf da değil gerçekten sevmek yeri geldimi mutluluğumu paylaşacağım yeri geldi mi sarılacağım birisini istiyorum bunun için çok dua ediyorum. Hayatım boyunca;
Dışarıda el ele dolaşan çiftleri gördükçe çok özeniyorum çok üzülüyorum ve diyorum ki eksik olmasaydı ben de olurdu hatta bazen ağlayacak gibi oluyorum şu an psikolojim bozuk özgüvenim 0.. Kaslıyım, hamdolsun işimde gelirimde iyi, tarzımda iyi.. Yüzüm kötü biraz, birde p*ç diye tabir edilen karakterde değilim. Her gün üzülmek çok acı verici. Yaşamayı haketmediğimi düşünüyorum. Hergün ama hergün üzgün hissetmek çok yorucu.. Angut adamlar, sevgilisini aldatanlar bile seviliyor... Duvara kafamı vurmak istiyorum. Niye böyle berbat bir hayatım var? Niye hala yaşıyorum?
Empati yapıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sosyal çevren olmadı mı
Oldu olmaz mı.. İzmirde yaşıyorum.
Karşı cinse bi yaklaşımın adımın olmadı mı
Oldu, soruda da dedim.. Pısırık biri değilim..
Ama kimse hoşlanmadı benden. Tipimide atabilirim yorum iatersen
Seni sen olduğun için istiyen biri çıkmamış demek ki karşına çünkü olay sadece tipte bitmiyo
Kusura bakmada kimse olduğu gibi değil.
Nerede kaşı gözü ayrı oynayan kadına sadece salt zevk için bakan adamlar seviliyor...
Benim de karşıma düzgün kimse çıkmadı ama ben herkes öyle diye düşünmem, hatta çevremdeki çoğu insanda da görüyorum karşılarına çıkan veya hayatlarına giren saçma sapan insanları ama herkes öyle diyemem, ben mesela hep dürüst olmayı ve kendim gibi olmayı seçtim karşıma çıkanlardan da hep bunu istedim yalandan nefret ettiğimi ne kadar ileri gitsek de bi yalanıyla onları silebilceğimi açıkça dile getirdim ama hepsi yalan söylemeyi ve manipüle etmeyi tercih etti demek ki kimse beni kaybetmeyi göze almicak kadar umursamamış
Sizleri zaten doğru düzgün sevem olmuyor. Sevildiğinizi sanıyorsunuz. Ama o erkekler bile çok değerli.. Senin gibi konuşan kızlarda beni istememişti. İşim, kariyerim, fiziğim va bakımım iyi. Karakter olarakta iyiyim zaten. Ama nerede yavş*k karakterli var onları tercih ettiker..
Yaşım geçiyor, ömrüm bitiyor. Ben hiç mutlu olduğum bir zamanı hatırlamıyorum biliyor musun? Kendimi çok aciz hissediyorum :(
Bana dürüst olamayan birinin beni sevip değer verdiğini düşünmem ben, sırf kızlar seni sevmedi diye çoğul konuşma hakkın yok ve mutluluk sadece hayatına birini alarak sağlanmıyo mutluluğu çoğu şeyde bulabilirsin, bence senin düşünce yapın çok yanlış o yüzden kimse hayatına girmek istememiş
Sizin hayatınıza girenlerde belli. Hala dürüstlükten bahsediyorsun. Dürüst olduğunu "sanıyorsunuz"
Milet aynı anda kaç kişiye yürüyor bunu anlamıyor musunuz cidden? Mutluluk sevip sevilmektir. Bu iç güdüsel bir şey. Bu olmayınca insan mutlu olamaz..
Sen hala olgunlaşamamışsın, sana istediğini veremeyen kızların acısını başkalarını suçlayarak çıkartıyosun büyü bence
Kismeyi suçlamıyorum ve itham etmiyorum.
Gerçek bunlar. Karaktere, dürüstlüğe bakılmıyor.
Algı böyle...
Birazcık güzel kız görünce kendinden geçenler mi olgun?
Karaktere bakmıyo olsaydım işi tipi fiziği tarzı hatta saçına kadar hayalimdeki erkek profili olan kişileri hayatıma alırdım. Ve hayatıma aldığım kişiler de bunların hiçbiri uymadığı halde sırf iyi anlaştığım, aynı şeylere güldüğüm, aynı şeylerden hoşlandığım insanları da hayatıma almazdım. ÜZGÜNÜM AMA SADECE KARAKTERE BAKAN KIZLAR DA VAR :)
Ben yok demedim. Var evet ama çooooooooooooook az. O tarz insanda hayatımda hiç rastgelmedi maalesef...
Bir yerden sonra çevrede azalıyor. Çevremde hep düzenli insanlar var. Çoğu evli artık..
burada herkesi kastederek kimse karaktere bakmıyo kimse olduğu gibi değil diyosun, demek ki sen de karaktere bakmıyosun ve hiç olduğun gibi olmuyosun
Est herkes diyemem..
Mesaj attım