İkinci şıkta bahsettiğim şey bu "Her ne kadar ilgi sevselerde soğuk olan taraf daha cazibeli gelir onu seçer (kacan kovalanır mantığı)
Sever
Soğuk olan taraf daha cazibeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ilgi severler ama cok afedersin o ayari tutturmak lazim cunku cok ilgilenince de bir taraflari kalkiyor yok edendim sonra basliyorlar ay iste bunaldim boguyosun beni sonra cepte gormeler falan. Dengeli olmasi lazim o yuzden o konunun.
İlgiyi herkes ister sever, dozunda bırakıp aratacaksın kendini..
Cok ilgi bunaltir erkek veya kadin icin de bu gecerli ben bir erkek olarak acikca kendi adima sunu soyluyorum
Fazla ilgi beni o kisiden sogutur
İlk başlarda soğuk, sonraları insanı sıkmayacak bir ilgi.
Evet öyleyim ama şimdi de sevgilim eskisi gibi değil ilk hep o adım atardı ben hiç atmazdım ben daha yeni başladım şimdi o soğuk gibi sevdiğini felan eskiden çok söylerdi artık söylemiyo hemen hemen
Bu böyledir zaten ilk başlarda kızları etkilemek için elinden geleni yapar erkekler kızlarda bunun sonsuza dek süreceğine inanır. Bu mümkün değildir. Sonsuza dek sürerse erkeğin ömrünün yarısı gider. 70te ölecekse 35te ölür adam. Seninde biraz anlayışlı olman lazım sıkmaman lazım.
Cevap
9Cevap
Kisisine gore degisir ama genelde naz yapan soguk davranan kadin daha cekicidir.
Türk erkeklerini anlamakta zorluk çekiyorum
Beni özetledin canııımm
Türk erkekleri de sana hasret sanki))))
@Kangal___tr Türk erkekleri bana hasret dememiş zaten zorluk çekiyorum demiş sadece siz erkekler kadınları anlayamiyoruz offff triplerine giriyorsunuz bizde erkeklerin bazı huylarini anlayamıyoruz ki bu çok normal birşey yorumu tam anlamadan niye direkt savunma moduna geçiyorsun
Genelleme yapmayın sanki bütün erkekleri tanıyomuşsunuz gibi arkalarından konuşuyonuz
ilgilendiğimiz kişinin ilgisini isteriz kızlar gibi istemediğimizin birisinin ilgisi bizi sıkar
Seber artık kadınlar koşuyo erkeklere ))))
İlgi istiyoruz zaten sadece ilgi
Ama genelde götü kalkar erkeklerin hani soğuk olan taraf daha cazibeli gelir onlara diye biliyorum
Çok samimi oldu😅😅
Ya biraz olsa bile yeter çok fazlası aşık usandırır
Mesela ben ilk başta hiç mesaj atmaz aramaz ve gitmezdim yanına o hep gelirdi yapardı artık oda mesaj atmıyo aramıyo ama geliyo yanıma şimdi ben attım ona bir iki kez bu defada sanki o soğuk bu ne abi
Senin iş yılan hikayesine dönmüş bende tavsiyeler bitti 😅😅
Ahahahaha napcam yaaa yaparım da ben ama o artık sevmiyorsa beni
sever hanımefendi bence
ben sevmem diğerleri sever
sever niiye sevmesin
Ama genelde götü kalkar erkeklerin hani soğuk olan taraf daha cazibeli gelir onlara diye biliyorum
hiç bir erkeğin değeri fazla aldığında gtu falan kalkmaz! öncelikle bunu aklına kaz ama kızlara gelince iltifat et çok kıskan aşırı bağlı ol akılarına bir cümle geliyo bu erkek benden tamam ayrılamaz mecbur gibisinden falan kendilerine yalvartıp bir anda sktır olup gidiyo. bizde suç biz kadırıyoz kızların orasını
Dediğin doğru maalesef ama erkeklerde böyle ve ben bu yüzden sevgilime doya doya mesaj atamıyorum sırf soğumasın bu cepte diyip gitmesin diye
erkek soğumaz ben dört senemi verdim hiç bişey olmamış gibi sktır olup gitti iki sene oldu ne kimseyle çıktımnede birine teklif ettim yanllız tek olmak en iyisi aşk falan benden uzak dursun
Severim
Bana gore degil
Mesela sevgilimle ilk başlarsa hep o arar mesaj atar okulda yanıma gelirdi ben hiç yapmazdım sonra oda yapmadı ayrıldık bir kez bana dediki beni sevdiğini hiç hissetmedim bugüne kadar hiç mesaj attınmı felan ddedi barıştık imdi iki kez felan ben attım şimdi de o soğuk gibi bilmiyorum artık benden sıkıldı mı
Ayril evet skilmis
sever
Fazla sevmem
Ilgiyi sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar