Bence biz kadınlar kadar sevmezler birkaç soru sorunca bile "of, üf" yapıyorlar.
Erkeklere hatta kimseye güven olmaz bunu da hatırlatıp kaçıyorumm jdhfhd
Erkeklere hatta kimseye güven olmaz bunu da hatırlatıp kaçıyorumm jdhfhd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Bizde insanız sonuçta değil mi severiz tabi ki
Ama çok çok az seversiniz bizim kadar değill dimii
Herkesin beklediği ilgi farklı. erkeğin sevdiği ilgi verilirse sever.
Yani severiz ama beklemeyiz karsi cinsten neden ki
Kadınlar ile kıyas yaparsak azdır ama tabi he erkek her kadın bir olmaz
Severiz ama çok değil
Belli zaten fazla ilgi boğuyo bence erkekleri jdbdb
teşekkür. ler hatırlatma için fhdhfh
Ricalarr her zaman jdbdhd
İlginin soru sormakla alakasının olduğunu düşünen birine hiçbir yorum yapamıyorum ben jfjdjd bunu da dipnot geçip gidiyorum ben nxdjjd
Haha git tabii sorularıma cevap vermeyen aklımdaki soru işaretlerini gidermeyen birine niye ilgi veriyimm dolaylı yoldan etkiliyo bence jfhfh
Yav bunu ilgi göstereceğin o ana kadar zaten anlamış benimsemiş olman lazım jfjfjf eğer ilgi gösterilmeyecek biriyse of üf te diyemez sana zaten konuşmazsın djdjdj
Belki anlamadım konuşma ilerledi ne var yani alnında mı yazıyo sanki 🙄 belki de çok sevdim hiç gözüm görmedi of üf hallerini jdbdh
Çok sevdiysen ilgilende bir zahmet.. ayrıca erkeklerde ilgi isterde evet kadınlar kadar değil 😅
Çok çok az severler sankiii djbdh ama biz kadınlar çok severizz her gün arasın sorsun bizimle konuşup ilgilensin isteriz ama böylesi de yok tabiii
Benim gördüğüm erkekler hasta olunca bekliyorlar ilgiyi en çok. Yani klasik grip üşütme vs gibi hastalıklarda ilgi delisi oluyoruz 😅 çok fazla ilgi bekleyen kadında zor ama şimdi, gün içinde yoruluyor ediyor insanlar sürekli sürekli ara sor bişi söyle filan olmayabiliyooo
Hastalık konusunda olabilir herkes ilgi bekler. Ayrıca olmayabiliyoo diye bir şey yok djbdhd olmalı olacak da yaniiii neyse ben engel yemeden gideyim çok ilgi delisi gibi göründüm ufaktan kaçayım artık jdbdhdb
Yanii umarım öyle birileri vardır karşına çıkacak olan, ne diyeyim 😅 ben engel yememek ve atmamak için gizliyim be zaten aa jffjfj
Tişikkirlerr jdhfhf ben engelleyemiyorum da sen beni engelleyebilirsin sankii jfbfh
Benim kim olduğumu bilmeyen görmeyen birini engellemem ben djdjdjd çok manasız değil mi 😁😅
Evet manasız ve adaletsiz olur fjhfh
Bak ya eşegin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun sende djdjdj adalet dedin güç dengem şaştı fjfjfj kendimi üstün gördüm şu an fjfjfj
🙄🙄 tamam hadi engelle gidiyorum gözlerimi de kapattım hem görmem artık adaletsizlik falan fjbfhfb
Çok meraklısın engel atmaya yemeye sen djfjfjf al sen at içinde kalmasın fjdjdj
Haha yok ben şakasına söyledim atmicamm jdbfh
Evet zaten KS deki en manasız engel unvanını alırdık fjdjdjjd
Namımız yürürdü bee jfnfhfh
Tabi tabi ilerde şey derler "çok güzel engel atardı be" shdhssh
Hahah çok komik olurdu ama jdhdh
Burada 1 kişiden engel yedim oda harbi şansını çok zorladı fjfjdjjd bazende çok mantıklı konuşunca yorumumu kaldırıyor yazamıyorum sonrasında jdjdjdjdjd hiç adil değil bak şimdi uyandım mevzuya hdsjsj
Tüh geçmiş olsun jdbdhd yaranı deştim yanlışlıkla jfbfh adil değil tabii adalet nerede fjhfh
Değil ya tabi, hakaret küfür varsa şikayet et zaten kaldırılır edilir ama yoook tamamen yediremedigi için yapıyor bunu jddjdj eskiden öğretmenlerim derdi ama sen kadın olsan yedi köyü birbirine katardın diye fjdjdj ağzım iyi laf yapar jdjdjs
Korkmalı mıyım pekii fjbfhfb yavaştan kaçayım mıı fjhf
Ahdhshsh burcumu da söyleyip daha fazla korkutmıcam seni, ondan kaynaklanıyo biraz jfjdjd
Korkmicam ama söyleme sen yine de xjbdhdb
Yaa bende erkeğe en çok yakışan burç bi kere. 😈😌😌
Benim yengeç burcu çok tatlı bir burç 😌
Ahahahahahahahahahahahha bu çok iyiydi
Niye öyle dedin 🙄 gayet de tatlı yaniiii 😌
Bence yengeç im çünkü 😈 yengeçler dışardan tatlı jfjddjjd içini bi biz biliriiiiz
Uyuyorum ben iyi geceler 😌😅
Ben uyumuşum çoktan fjbfhf
Klasik yengeç işte erken uyuyo jfjffj
İlgi herkes sever vermeyi seven almayida sever
Bayılır güzel kardeşim :D
Bana güven olmaz mı yani 🤨
Sen de erkeksinn olmaz yaniii djbd
severler tabii ama sevmem ayağı yaparlar :D
Elbette
Herkes sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkes kendince bir ilgiye ihtiyaç duyar, bu erkek ya da kadın fark etmez. Ama tabii ki insanlar ilişki tarzlarına ve karakterlerine göre farklı tepkiler verebilir. Bazı erkekler, fazla soru sorma durumunu sorgulanmak gibi hissedebilir, özünde sevgiye aç olsalar da bunu ifade etmeleri biraz farklı olabilir. Bu "güven olmaz" meselesi ise kişisel deneyimlerinden kaynaklanıyor anlaşılan, ama unutma herkes aynı değil 💫. Senin doğru ilgin, doğru kişi tarafından mutlaka karşılık görecektir. 😊