Seni sevmek bana verse de çile Yılmadan çekerim yeter ki he de Senin gibi biten ender bir güle Gözyaşı dökerim yeter ki he de
Gönülden sevdiğinin işareti, her ne kadar reddedilmesine rağmen sevmeye devam edecek kadar gurursuz da olsa. Global dünya ve #Sovyetler Birliği'nin çökmesinden sonra bile hâlâ aşkın gururun önüne geçebileceğinin tartışıldığı konu. Mutlu olmak istiyorsan gururu bırak, gönüller kazanmaya bak.
Başka erkeklere kaptırmaktan korkan erkek. Elbet bir gün sevgisini kazanacağı umudunu içinde tüten ve bu umudu hiç yok etmek istemeyen ve buna canıgönülden inanan erkek. Eğer gururlu bir erkek ise ve gene de sevmeye devam ediyorsa o kadın için gözyaşı dökmesi muhtemeldir. Bir erkek bir kadın için gözyaşı dökerse o kadını bir daha kimse o kadar sevmeyecek demektir.
Reddedilmesine rağmen sevmeye devam eden erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sevdikleri kişi tarafından reddedilseler bile sahip oldukları hisse sadık kalıp hemen telafiyi başka kollarda aramıyor oluşlarına hayran kalıyorum bazılarının. Aslında sevilmeye değer olanlar onlar ama takıntı yapanlar için aynı şeyi diyemiycem.
rezilce sevmek deniyor ona.. aynı durumun kadın versiyonu da oluyor ya başkasına aşık olursa diye aklı çıkıyor bazen insanın ama biliyor ki zerre umurunda değil yakmaya gerek yok gemileri artık çok geç..
Almanca bilmiyorum ama son attığınız İngilizce bedene dokunmak yerine ruha dokunmanın önemli olduğunu vurguluyor. Özellikle ''Kadınlar duyduklarına, erkeklerse gördüklerine aşık olur.'' kısmına katılıyorum.
Sen uğruna gözyaşı döktüğün kişiyi gerçek aşkın sahibi sanarsın da ağlarsın. Ama o senin için yanlış bir kalptir, aşk değildir belki de. Ama illaki 'Bu bir aşk!' diyorsan, hayırlısı demekten başka ne çare
Reddedilmek var, reddedilmek var. Eğer gururu ezilecek şekilde reddedilmiş ise ve halaya sevmeye devam ediyorsa evet gurursuzdur. Eğer normal bir şekilde reddedilmişse, hala sevmesi onu gurursuz yapmaz.
Sevmek vazgeçtim denildiğinde ya da karşı taraftan red alınca bitecek bir şey mi , gonlumuzun kimi sevcrğine biz karar veriyor olsan zaten baştan sevmeyiz.
En İyi Cevaplar