Görseniz bu kesin aşık sanırsınız ama oyunculuk performansı sergiledikleri ortada, aşık rolünü çok iyi yapıyorlar böyle davranışlarda bulunmasını neye borçlu olabilir bu tarz davranışları olan erkekler?
Cevabın nedir?
+1 yılbiz erkekler yok muyuz biz. hele bir de kız güzel ve seksi ise çok iyi bir tiyatrocu olabiliriz evet sebebi ise o kızla yatacağımızı düşünmemiz olabilir hem de sadece budur doğru konuşalım. Aslında bu konuda Robotik Kızın Aşk Defteri size daha çok yardımcı olabilir kızın sayısız sevgilisi olmuş istersen bir bak
Kız yoksa kadın mı deseydim bilemedim ama ilişki uzmanı olmuş artık. Gerçi cevap basit ama olsun. benim cevabım aslında çok gerçekci oldu.03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama her kızla böyle nasıl düşünebiliyorlar, kız kendi halinde hanım hanımcık, işinde gücünde ona da karşılık veren yok, yani onlara oyuncak olacak basit kız çok bizim gibiler hariç
- +1 yıl
şansını denemek isteyen tecrübesi abazalar çok ondandır :)))))
- +1 yıl
mesala ben şimdi seni merak ettim mesaj atmak geçti içimden ve seni hiç görmeden :)))))
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişilik bozukluğu olması muhtemel Güdüleriyle hareket ederler genelde..
02 Yorumla
Soran+1 yılhayvanlarda öyledir güdüleriyle hareket eder, aralarında pek bir fark yok gibi :)
Evet ya benimde eski sevgilim öyleydi sonra aldatti iste seviyo gibi yapmalarindaki sebep kullanmak için ayrilsan bile acaba seviyomu diye soru isareti kaliyo bizde o istediği halti yiyo biz gerçek aşk sanip hayatimiza kimseyi almiyoruz oda dilediğini yapiyo vr oyaliyo bizi istedigi zaman donmek icin oyüzden sevme numaralari biz kizlar duygusaliz ya ondan
22 Yorumla
Soran+1 yılen zayıf noktamızdan vuruyorlar işte ama yemezler onların bu davranışlarını, bir gün gerçekten aşık olsunlar da karşısındaki kızdan yüz bulamasınlar da beter olsunlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. inandirmak... kendineLerine bagLamak maksatLari.. paLavra ;)
27 Yorumla
Soran+1 yılevet işleri yalan dolan, bir gün gerçekten aşık olurlarsa görürüm onları :)
Soran+1 yılevet, bu devirde gerçekten aşık oldum diye biri karşıma gelse daha da inanmam, onlar gibiler yüzünden aşka inancım kalmadı
Soran+1 yılbilmiyorum hep böyle tuhaf kişilikler gördüğüm için çevremde gerçek aşkı bulamayacağımı düşünmeye başladım, hayırlısı
- +1 yıl
Herseyin hayirLisini iste.. aLLahtan
Bu kisi benim icin hayirLi birisiyse hayirLara cikar degiLse benden uzakLastir... kismetinde yoksa
ZorLamak oLmaz aLLah razi degiLmid demekki..
oLayin guseL tarafindan bak güLüm.. takintiLisin sen anLadim ben seni //...(^_^)...\\
Soran+1 yılTeşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
45Cevap
İlk önce kimsenin içini bilemezsin, kimseye egoyla bakıp bu aşık değil rol kesiyor" tarzı bir ithamda bulunamazsın. Kendisi söyler aşık değilim diye ya da amacı neyse artık ona erişemezse vazgeçer en fazla bu şekilde bilebilirsin. Kimseyi küçümsemeye hakkımız yok.. Aşık adam usanmaz diye de bir söz vardır, gerçekten rol kesenlerde yok değildir, onlar kendileri itiraf etmeye kalmadan ortaya çıkıyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılBencil insanlar oldukları için karşıdaki insanın duygularına öncem vermeden onunla dalga geçer sanki amacı ise ihtiyaçlarını gidermek
12 Yorumla
Soran+1 yılihtiyaç gidercek bir sürü yer var, defolup gitsinler abazalar, kendi halindeki kızlardan ne istiyorlar
- +1 yıl
Bencedee
kızdan cinsellik bekliyorlar. bunun içinde aşkı kullanıyorlar
19 Yorumla
Soran+1 yılmilletin işi gücü cinsellik olmuş arkadaş, güvenilecek erkek yok artık, bari aşkı kirletmesinler ama onun da canına okuyorlar
Soran+1 yılöyleleri anlamaz aşktan, sevgiden, zaman kaybından başka bişey olmaz öğretmek
Soran+1 yılgeçenlerde birisi böyle gözlerini hiç kaçırmadan sadece gözlerime baktı merdivenlerde, rol yapıyor gibiydi, gerçekten aşık bir erkek ilk gördüğü bir kıza öyle derin derin bakamaz bence, rol yapıyor diye düşündüm kafamı çevirdim yüzüne bile bakmadım
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsun aşık olan bir erkek rahat davranamaz sevdiği kıza karşı... bana bakan çocuğun bakarken yüzü bile kızarmadı, ben utandım kafamı çevirdim o hala bakıyordu, rol yaptığı ortadaydı yani, oyuncuları ayırt etmek lazım ağlarına düşmemek için
Soran+1 yılböylelerini gördükçe zamanla onlar nasıl duyguları sömürmek konusunda ustalaşıyorsa, biz de göre göre insan sarrafı olmaya çalışıyoruz
üst üste koycan onları ıslak odunlaa vur allah vurr anaların ıaglatcaan
26 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın :) başka ne beklenir ki onlardan tam sopalıklar
Soran+1 yılöldür dedi mi öldürmek doğru olmaz, öylelerini süründürmek lazım :) beter olsunlar
- +1 yıl
Aman Allahım nasıl planlarınız varmış. Yanlış yaptık yandık valla.
İstedikleri şey kızın sevgisi değil başka bir şeydir
11 Yorumla
Soran+1 yılevet, onlar sevgiden ne anlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖylelerini kaynar kazana atmalı. Kullanmak için yalan söylüyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılkendilerini kandırıyorlar, kullanmalarına fırsat vermiyorsak
+1 yılBacım Sen buna erkek demişsin ama bu bildiğin o. Çocuğu
10 Yorumlakarakter az ama yetenek çok. büyük ihtimal sevgilileri arasında kararsız kalmış. ya da ayrılma ihtimaline karşı yedekte bir iki tane hatun bulundurran kişidir. aşık rolü yapma sebebi kızın güvenini kazanma ve güveni kötüye kullanma isteğidir.
00 YorumlaBakınız öncelikle kızların hisleri varsa erkeklerinde hisleri vardır bir kaç abazan yüzünde bütün erkekler bu suçun altında ezilmemelidir... kızlardanda bu konuda bırakıp giden arkasına bile bakmayan çok var...
02 Yorumla
Soran+1 yılevet, genelleme yapan yok zaten, böyle şerefsizler için diyorum
Babasi namus sorumlulugu vermemistir bence genis adam zaar ki
10 Yorumlabir de kiskanc olmadigi halde kiskanc gibi davrananlar varr hic sevmem hicc
13 Yorumla
Soran+1 yılevet bir de öylesi var, işte aşık gibi davranan erkeğin onun gibi davranan eşit versiyorunu
Soran+1 yılevet ama rol yapmaya alışmış onlar vazgeçmezler
Eskı sevgılım öyle davranıyordu bende ona öyle davrandım karsındakını salak yerine koymaktan baska bısey degıl bıde kendılerını zekı sanmıyolarmıııı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılher iki cins için olabilir bu tür insanlar sadece insanın dugularını çalabilirler bunlarıda kınıyorum tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet, insanların duygularıyla oynuyorlar, böyle yaparak bir gün onların da duyguları oynanır inşallah, duygularıyla oynuyorlar ama kendi kendini kandırıyorlar, aptal yerine koyuyorlar kendilerini haberleri yok
benim yorumum öyleleri için egoist duygusuz moronlar
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=EEFuRA7vyXc
sagopa kajmer aşk yok artık
bir kısmı
erkek alanadek istediğini sanarsınki romeo ne diller dökerde teslim olur kapana julyet kadınlar hassas ve hisli dilekler içlerinde gizli hatırla işi bitince kaçromeo gaddarca gitti00 Yorumla
+1 yılsenle yatmak içindir % 100 aşik olsa herşeyden vazgeçer yatmicani anlarsa aşik oldugunu söyleme yalanindan VAZGEÇER...
04 Yorumla
Soran+1 yılyatacak başkaları da var, kendi halindeki kızlardan uzak dursunlar mümkünse şerefsizler
- +1 yıl
e kardeş ulaşamadiklari için cazip geliyosun zaten.. herkes gibi olsan yapmazlar zaten...
Soran+1 yılhaklısın, herkes gibi olsak adımız başka bişeye çıkar bir de o var
- +1 yıl
uzak dur kardeş öylelerinden ;)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşık olmadıkları halde aşıkmış gibi davrandıklarını düşünüyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
+1 yılAynı bu işten çıkacaksındır daha iyi daha güzelini bulmayan aynı işe devam edersin ya onun gibi birşeydir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılvakit geçirmek gibi bişey
- +1 yıl
Aynen boşta kalmamak gibi sahtekar bir durum
Profesyonel oyuncu olarak görüyorum duygusuzlar
12 Yorumla
Soran+1 yılevet.. bir gün gerçekten aşık olurlar da inşallah aşklarından karşılık bulamaz böyleleri, insanların duygularıyla nasıl oynayabiliyorlar ya aklım almıyor
yüzsüzlüklerine dikkat et böyle insanlar utanma nedir bilmezler
01 Yorumla
Soran+1 yılevet yüzleri bile kızarmıyor böylelerinin, zaten bir erkek gözünü kaçırmadan dik dik bakıyorsa korkmak lazım, öyle aşk olmaz
sazan gibi atlamayın sizde öyle tiplerin amacını biliyosunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılatlayan yok zaten, amaçlarını çok iyi anlayabiliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılKendileri son derece kaliteli şerefsiz olmalarıyla tanınır. Bunu da açık açık söylüyorum!
02 Yorumla
Soran+1 yılevet çok doğru, her kızı oltaya gelecek sanıyorlar bir de komik, zavallı, acıyorum sadece öylelerine
- +1 yıl
Fakat işleri her zaman yolunda gitmeyebilir :) ilahi adaleti unutturmasın Allah :)
sadece kadınları değil belki kendilerini de buna inandırmak istiyorlardır. en azından bir kısmı...
03 Yorumla
Soran+1 yılkendilerini kandırıyorlar demek ki farkında değiller
Soran+1 yılo zaman gitsin öyle şeyler için gidecek yerler vardır, hevesini alır, zaten bizim gibi kızlara böyle davranan erkekler ucuz biri, öyle yerlere gitsin de hevesini alsın bari, kendi halinde olan kişilerle neden uğraşırlar anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sırf sevgilim olsun bir süre takılayım diye isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılyani gönül eğlendirmek, duygusuzların yapacağı iş
Cevap sahibi+1 yılböyle olmayı istemezdim ama napalım :D
Allah onların gani gani belasını versin bacım
11 Yorumla
Soran+1 yılAminnn, üstlerde geri zekalının biri de benimle kafa buluyor, asıl ben onla kafa buldum haberi yok :)
Geçmişte aşkı karşılıksız kalanlar yapabiliyor böyle ama kızlara müstahak
00 YorumlaRol yapan insanlari cok sevip, cok ders almislardir onlari uyguluyorlardir.
00 YorumlaVay terbiyesizlere bak sen ya. O sıralar beyniyle düşünerek hareket etmiyor çünkü. Pipisinin kendisini düşünerek söyledikleri şeyleri yapıyorlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutlaka bir planları var ki onları gerçekleştirene kadar ayıya dayı felsefesini gerçekleştiriyorlar. yorlar diyorum çünkü ben hiç yapmadım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Allah belasını bir şekilde ödetsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet eden bulur bir gün
oscarlık oyuncular...
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ama çok başarılı oynuyorlar rollerini sanırsın seviyor, gerçekten aşık :)
- +1 yıl
Bence o hemcinslerimin arkasındada bir kadın var. Böyle bir ritüel bu işte kadından erkeğe geçen
tabi ki seks veya can sıkıntısını bertaraf etme isyeğidir bu
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun... herkes aynı değildir ama erkeklerin büyük bir çoğunluğu diyelim, kızlara cinsellik olarak bakıyor artık bu kötü, gitsin hırslarını başka yerlerden çıkarsınlar
Kimsede dorusunu yazmamış tabiki de. Yatmak için söyleriz
64 Yorumla
Soran+1 yılona benzer birkaç kişi cevap verdi öyle, aslında haklısın yani böylelerinden ne beklenir ki
- +1 yıl
Bence en mantıklısını yapıyor böyleleri dediğin
Soran+1 yılsonuçta oyuncuysa her boyaya girer merak etme
+1 yılAllah korusun topunun belesını versin
10 Yorumla
+1 yılNasıl yaptığına değil neden yaptığına bir bakılmalı gibime geliyor geçmişinde ne gizli
00 YorumlaYokluktan yapıyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılböylelerinin varlığı yokluğu her bişeyi zarar
Soran+1 yıldoğru, bunlardan bir cacık olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılrol yapmayı şeytanlık peşinde koşmayı en iyi siz bilirsiniz
14 Yorumla
Soran+1 yılgenellemen doğru değil
Cevap sahibi+1 yılgenellemem doğru erkeklere göre kızlar çok daha iyi biliyor rol yapmayı
Soran+1 yılşeytanına çattıysan o ayrı tabii
Cevap sahibi+1 yılgenel görüşüm bu yönde benimlen alakası yok gördüklerim bana yetti illa yaşamış olmak gerekmiyor
+1 yılOnları alalım şöyle şu tarafa.
16 Yorumla- +1 yıl
Mümkünse uzaklaraa. @ckings
- +1 yıl
Basitleştiren insanlar o kadar çook ki 'aşk'ında bir anlamı kalmıyor. Keşke gidebilseler. ;) @ckings
- +1 yıl
Zor ama inşallah. (: @ckings
azimle başarılarını sergiliyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın, karaktersiz olmak lazım onlar gibi olmak için, onu da herkes yapamaz
Hedefe gitmek için her yol mubahtir durumu.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten bir erkeğin hedefi cinsellikten ibaretse boş insan olduğu kesin, cinselliği bile hedef olarak görüyorlar, duygusuz kişilerin yapacağı iş
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılKisacasi erkeğin o.. sopusu diyorum ben onlara
03 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsun hep kızlardan olacak değil ya, böyleleri de var işte
- +1 yıl
Maalesef öyle kizlardan daha kalitelidirler hemde
Soran+1 yılinsanların duygularıyla oynuyorlar, ağına düşürebilirse tabii
Peki emin misin aşık olmadıgına
00 Yorumla
+1 yılKarsisindaki kizin safligina borçlu
02 Yorumla
Soran+1 yıltabii ağına düşüdüklerinin, onların niyetlerini anlayabiliyorum çünkü
- +1 yıl
Yiyorsa saftir dahasimi var seven ve rol yapani ayirt edemiyorsa başka bir aciklamasi yok saflik iyidir bir noktaya kadar
+1 yılSadece ilgiye ihtiyacı vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılne ilgisi, amacı ilgi çekip kendine aşık edip kızdan hevesini almak böylelerinin
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılibneler işte napcan
12 Yorumla
Soran+1 yılevet, yapacak bişey yok, uzak durmak lazım
- +1 yıl
kesinlikle
Nedeni belli değil mi yatak için
02 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın, böylelerinin başka amacı ne olabilirdi ki
Gizli Üye(30-35)+1 yıloscarlık oros... çocukları
10 Yorumla50 gr lık için öyle yapıorlardır :)))
00 Yorumla
+1 yılkaç kişiymiş onlar merak ettim.
03 Yorumla
Soran+1 yılböyle yapanlar hakkında genelleme sadece
- +1 yıl
bu devirde herkes bir amaç peşinde olduğu için etraf oyuncu kaynıyor. kimisi rant, kimisi cinsellik peşinde. rahatsız olduğun anda arkana bakmadan uzaklaşacaksın.
Soran+1 yılevet uzaklaşmak en iyisi
inandırabiliyorlar bazıları da
03 Yorumla
Soran+1 yılevet çünkü kızların hisleri var, onu yapan erkeklerin hisleri yok
Soran+1 yılben de ama onlar nasıl oyunculuk yapıyorsa, ben de oynuyorum öyleleriyle
+1 yılkarsıdakıde rol yapıyorsa mal olmayalım diye :D
02 Yorumla
Soran+1 yılpardon anlamadım
- +1 yıl
Nesini anlamadıgını nasıl anlayamadıgını anlamadım bende
her bırı sınema oyuncusu olmayı hak edıyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgeleceğin jönleri :) aslında fena fikir değil bir de üstüne para kazanır böyle şerefsizler
Onlar senden faydalanmak istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle herkese yüz veren biri de değilim ama böyle yapmaları tuhaf
+1 yılP.. t gibi i... gibi bişey
10 Yorumla
+1 yılSeks arkadaşı isterler canım
01 Yorumla
Soran+1 yılhay onların seks arkadaşına... neyse
yokluktan saçmalıyan erkekler onlar
00 Yorumla
+1 yılibnedir.
10 YorumlaValla hiç bir zaman oyle olmadım
04 Yorumla
Soran+1 yılben de genellemiyorum zaten, herkes aynı değildir, olanlar var
Soran+1 yılyüz veren yok zaten, şerefsizlere, Allah bildiği gibi yapsın onları
önce dayak yersin sonra dayak atmayı öğrenirsin...
09 Yorumla
Soran+1 yılzamanla başlarına gerçekten aşk gelirse akıllanırlar o zaman, onlara da bir yol verecek bulunur
- +1 yıl
anlatmaya çalıştıgım o değildi sen bir bayana asık oluyorsun her seye yapacak duruma geliyorsun bakıyorsun terk edilmissin sonra diyorsun ki bunlar asktan sevgiden anlamıyor öyle olmayı seviyorlar sende öyle davranıyorsun... sen dik durursan karsındaki insan da dik olmak zorunda kalır bu böyledir... siz kadınlar bu tip ask istiyorsunuz.. gezmek tozmak ama işin zor kısmı geldigi zaman kacmak... hak ediyorsunuz bu sekilde davranılmayı
Soran+1 yılgenelleme yapma, herkes aynı olamaz, onu yapan kişi karaktersizin önce gidenidir ancak
Soran+1 yılo zaman acısını kendi halinde olan kızlardan çıkarmasınlar, kendilerine oyuncak olacak kişiler vardır diye düşünüyorum
Soran+1 yılbirini ağına düşürüp alacağını alırsa, Allah onların da kızında gösterir bir gün
GAFLET
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşık olmadığı halde aşıkmış gibi davranan erkekler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler