AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
çok iyi rol yapıyoz dimi :)
görünür ol önce basından gectı anlatrım
vurana kadar aşk..
Kizlardada var öyle
evet, iki yüzlü öyleleri
Aptallar
rol yapıyor...
evet bariz ortada ama nasıl yapıyorlar bunu, ustaca bir oyunculuk performansı yaptkları
çapkın çok iyi rol yapar...
ustalık konuşuyor...
evet belli zaten, bakarken gözlerini hiç ayırmayanı da var gözlerini kaçıranı da, biri gerçekten aşık olsa anlamam herhalde :)
seven kişi gözlerinin derinliğine kaybolur...
seven kişi uzaktan gözlerine dik dik bakar..
yaklaştın mı gözlerini kaçırır...
kıyamaz sevdiğine bakmaya...
çok tecrübelisin...
ilk defa gördüğü bir kızın gözlerine derin derin bakıyorsa uzaktan ama hiç kesintisiz, kız ona bakınca dikkatli bir şekilde, kız ona doğru yaklaşınca gözlerini kaçırıp karşıya bakıyorsa o erkeğin amacı nedir peki?
uzaktan dik dik bakıyor...
yaklaştın mı gözlerini kaçırıyor...
aşık ötesi yok...
ben de ona uzaktan bakıyorum o da uzaktan, ben yaklaştım gözlerini kaçırdı, sonra gideceği yöne doğru karşıya baktı, ilk görüşte aşk olur mu? ben onu ilk kez gördüm yani ilk kez karşılaştık
ilk görüşte yıldırım aşkı olabilir...
her şey bir bakış ile başlıyor...
tabi sonra gelişen diyalog çok önemli...
evet olabilir, anladım teşekkür ederim yorumun için :)
rica ederim mutluluklar diliyorum:)
Sağolun, inşallah hepimiz için mutluklar, güzellikler olsun :)
hayırlısı olsun:)
seks te bir ihtiyaçtır.. :)
gitsinler başka yere, elin doğru dürüst kızlarıyla uğraşmasınlar açgözlüler
Evet ama malesef bu gerçeği değiştirmiyor.
İyi tiyatrocu olur derim
aynen ben de öyle diyorum, işte bunu nasıl yapıyorlar oskara aday olur bunlardan :)
Ama şunuda bil bende oscarlı oyuncuyum ;)
sen de mi böylesin :)
Ne yazık ki ;)
neden böyle yapıyorsunuz peki, ya da gerçekten hiç aşık oldun mu böyle yaparken falan
Olmadım. Tek bir kere aşık oldum o da benden iyi oyuncu çıktı. Kız 9 dalda oscar alıp yüzükler efendisimi geçti :))
:)) hep mi siz iyi rol yapacaksınız, çattın mı böylesine şeytana pabucu bile ters giydirir işte böyle :)
O olaydan sonra 5 vakit namaz kılmaya başladım asjfssjfs
gerçekten mi, Allah kabul etsin, namazlarını kıl, bol bol dua et, böyle çapkınlıkla rolle bir yere varılmaz, Allah karşına doğru kişiyi çıkarsın
Amen addsjhfss
Amin denilir ona Amen değil :)
İnce bir espri yaptım ama boşa gitti anlaşılan
yok anladım boşa gitmedi :)) eskileri geride bırakman güzel çünkü öyle davranışlarla bir yere varılmaz
Annem içerde elişi örmese karşımdaki annem diycem asdfjhfss
hadi ya :)) annen de mi böyle der?
Evet ve böyle dedikten sonra 3 kere tükürür ve bişeyler mırıldanır. Psikolojik sorunları var galiba addssjhdss
3 kere tükürmesine ve içinden birşeyler mırıldanmasına ben de anlam veremedim ama o konuda da vardır bir bildiği :)
Dademin sordum neden böyle yapıyosun diye totem yapıyorum dedi. Ne demek bu addjjgsjjc
sana nasihatlerde bulunuyorsa bu sırada yapıyorsa kendince inşallah zamanla bu davranışından vazgeçecek demek istiyor herhalde ama ben hiç totem yapmadım, genelde bunu takıntılı kişiler yapıyor çevremde de birkaç kişide görmüştüm, doğru mu totem yapmak tabii ki de değil :)
Bide şey dedi bana oğlum baksana borsaya altın fiyatları ne alemde. Neden böyle sordu asdjhfss
bilmiyorum belki kendine altın alacaktır, altına yatırım yapacaktır, nedenini sormadın mı?
Sordum ya o kadar önemli değilmiş ya. bir emlakçı düşmanı varmış altına yatırım yapmış battımı kaldımı diye merak etmiş affajjjfss
:)) hiç aklıma gelmezdi öyle düşündüğü :) evet önemli değilmiş, ben de kendisiyle ilgili sanmıştım
Beni bu aralar çok şaşırtıyo çokk affsjjjss
eskiden böyle değil miydi? belki de seni şaşırtmak için yapıyor böyle :)
Yok bee ne şımartması ben zaten şımarığım. Mesela dün bilgisayarda fifa oynarken yakaladım adfsjjfs
şımartma demedim :) şaşırtmak için yapıyor dedim.. bir keresinde ben de fifa oynarken yakalanmıştım, gol bile attım :) bazen böyle tuhaflıklar olabiliyor
Hangi takımı almıştın addjhfs
ülkeler arasıydı, brezilyayı almıştım, Kaka golü attı :) artık oynamıyorum eskiden oynardım
Güzelmiş. Annem de atlatico madridi almış çiftli forvet oynatıyodu addjjdsfg
o da güzel, daha önce oynuyor muydu yoksa yeni mi başladı, ne yapsın canı sıkılıyordur :)
Daha önce buz hokeyi oynuyodu. Bu aralar kaptı sanırsam bu alışkanlığını asjhfsd
buz hokeyi mi :) çok güzel ya, annen öyle yapınca sen neler yapıyorsun? annen gerçekten kafa dengi birine benziyor, ne güzel işte :)
Onun yapmadıklarını ben yapıyorum. Bulaşık , çamaşır falan işte adfsjhfs
gerçekten mi :) rolleri değişmişsiniz, ben ev işlerini bitirdikten sonra oynuyordur bilgisayar oyunlarını diye düşünmüştüm ama ev işlerini sana yaptırıyor demek
Malaseff. Bu aralar lakapta taktı bana kakılmış
yok artık :) bir de kakılmış mı diyo, annen senin gibi ev işi yapan oğlu olduğuna dua etsin bence, herkes böyle yapmaz, sen ne diyorsun annen öyle deyince?
Tamam anne , yapıcam anne , bitirdim anne , vurma anne :((((((
her işi mi yaptırıyor sana, sen bir yerde çalışıp ya da okumuyor musun? ancak öyle kurtulursun
Malesef oktmadı. Okumam yazmam yok addsjhgs bu cümleleride babaannem bana tercüme edip yazıyo adfssjjgxs
sen iyi kafa buluyorsun benimle :))
Eee nihayett be asdsjhgs seni varya çok kolay ayarlar erkek milleti. Biraz dikkatli ol inanma herşeye. Bu sana ders olsun ;)
inandığımı kim söyledi... zaten üstteki yorumlarından anladım nasıl bir karakterin olduğunu, beter ol inşallah
ayrıca seninle kafa bulmak güzeldi, sen mi hep kafa bulacaksın biraz da ben kafa bulayım dedim :))
Ulan nie beddua ediyon. Kimseye güvenme dedim kötümü ettim yani
zaman geçsin
boş insan işi öyle yapması
seks için :D
evet o belli
k. o. ç um benim
Eksi veren arkadaşı şiddetle kınıyorum
Hersey yataga kadar
Kaç seni s... çek