Günümüzde, hatta yıllardır ' Kadınları anlamıyorum.' , ' Kadınlar ne istiyor?',' Kadınlar ne istediğini biliyor mu? ' gibi sorular yerine ' Bir kadını en güzel nasıl sevebilirim? ' diye sormak...
Bir kadını güzel sevmek mi aşktır? Anlamaya çalışmak mı aşktır?
kadınları anlamak diye kitap çıkartmaya çalışsa bir orman yok olur. Biz güzel sevelim varsın kadınlar gitsin... bizi anlamaya çalışan birini buluruz elbet
ben bütün kadınları anlamak istemiyorum hayatıma biri girsin istiyorum hep yanımda olsun istiyorum. sağ olsun giren içine edip çıkıyor şu anda hiçkimseyle konuşmuyorum... konuşmakta istemiyorum
güzel sözler ama en önemlisi bir bayanı sevmekten cok kalbine girmek önemli bayanları kırmadan sevmek ve sevilmek en güzeli ne demişler BENİ ATEŞE AT BÜTÜN VÜCUDUM YANSIN AMA KALBİMİ BIRAK ONDA... SEN VARSIN sevmek sevilmek hayatta en güzel olanıdır hanfendi hayırlı güzel günler temenni ederim sustum
anlamayı geçelim ya. kadınlar birbirini anlamıyo daha. onu geçtim kendi kendini bile anlamıyo bir kadın. ben nasıl anlayayım. güzel severiz. adama gibi severiz. misss