+1 yılevlilik senin için çıkış değildir. erkeği ikna etmek yerine birey olmaya çalış yoksa ömür boyu sadece cinsel obje olarak kalırsın ve yaşın geçince oran buran sarkınca pişman olursun... Önce erkekten bağımsız bir birey olmaya çalış.. Evlilik senin çıkışın değil güzelim.
03 Yorumla- +1 yıl
Evlilik düşünmüyorum tatlım😉
- +1 yıl
Ayrıca ben bir birey olmaya çalışıyorum zaten sadece soruyu sordum o kadar.
- +1 yıl
Önce birey ol bağımsız ol sonrası gelir.
En İyi Cevaplar
Nasip diye bir şey var. İki cihan birbirine çarpsa ondan öteye bir adım atılmaz. Yani olacağı varsa olur.
41 Yorumla
Kadını ikna etmek için çok bir şeye yok güzel bir sürpriz ve ışıl ışıl bir pırlanta en karatlısından :D Sonra zaten images2.wikia.nocookie.net/.../Gollum_ring.jpg o güzelim kız golluma dönüyor :D
32 Yorumla- +1 yıl
Soruyu güncelledikten sonra en iyi anlayan kişi teşekkür ederim görüşün için😀😀😂
+1 yılHer gün aynı yüzü görmekte sıkılmayacağı konusunda garanti vermen lazım. Orada yüz tabii ki sembol. Senin karakterin ve aklın güven vermeli.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılİkna etmek için bir şey yapmamak gerekir. :)
Kişi kendi istemiyorsa, sizin için bu yolu seçemiyorsa, zaten o'ndan hayır gelmez.
Ayrılmak en iyi yoldur, yapacağınız bir şey yok.
Kendi zorlamalarınızla evlenince, inanın bir şey olmaz.
O erkek kendisi istemeli, o teklif etmeli hatta, siz bahsetmeden...
Sorumluluk sahibi almayı bilen, sizi sevebilecek insanla olun.40 Yorumla
+1 yılsana tavsiyem bu ilişki nereye gidiyo falan deme direk lapppp diye söle ya çocugu evleneceksen evlenelim yoksa oyalama biyolojik saatim geçiyo benim de bide salak salak veririsem evlenir diye düşünme zatene vermen için evleniyo adam :)
12 Yorumla- +1 yıl
Benimle alakası yok, öff😂😂
- +1 yıl
aşıksan vur... neyse :)
İkna etmek mi? Seviyorsa evlenir sevmeyen birini zorla evlenme teklifini kabul ettiremezsin. Kötü yolla ikna ederim diyorsan yapman gerekeni biliyorsun ama o kadar karaktersiz birine dönüşülmesini istemem bir bayanın.
12 Yorumla- +1 yıl
Benim için demiyorum, sadece bir soru. Evet bir kadın böyle bir şey yapmamalı.
Erkekler evlilikten kaçar evlilik konusunu acmicaksiniz ama bana. evlenmeden sahip olakazsin ben zaman geçirmezlik biri değilim bunun farkina var diyerek mesaji vericeksin mesela fazla yaknlasmicaksin biraz dur erkekler kolay elde ettiklerinden cabuk sıkılır zoru oynayinn hafi bakalimm hayirlsii olsun. hakkiniz da 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ikna ediliyor ki? İstemiyorsa devam edilmez ilişkiye. İstiyorsa devam edilir. Zorla olacak iş değil. Herkes evlenecek diye bir kaide yok. Kim nasıl isterse öyle yaşasın ama başkasına zarar vermeden, kimsenin hayallerini yıkmadan, geleceğini çalmadan...
10 Yorumla
+1 yılKadını ikna etmek için kalbinden giden yola girmek. Kendini de evliliğe hazır olduğunu göstermek, yanında ilaveten sevdiği tatlı, çikolata ve sevdiği çiçekle beraberinde onu farklı kılacak bir yüzük :d
120 Yorumla- +1 yıl
Vay beee 😀 yüzük en sevdiğimiz aksesuardır😂😀
- +1 yıl
Evlenmeden önce de böyle bir 5i 1yerde gösterirsen hayır diyen kızın olacağını sanmam :d
- +1 yıl
Etmez tabiki eğer teklifi eden sevdiğiyse 😀😀
- +1 yıl
Sevdiğini bilmemde yüzük dışındaki her şeyi 3günde flört ettiğim kişiye mesajda bildirince gelinlik bakmaya başlayacağını dile getirmişti :d
- +1 yıl
Herkes aynı düşünmüyormuş demek ki 😀😀
- +1 yıl
Ama sorun şu ki daha 3yıl üniversitemin bitmesine ve kızın üniversite mezuna kalmazsa son senesi :Dd
- +1 yıl
Daha gençsiniz ya sallayın evliliği 😀😀
- +1 yıl
Saçmalama baba olma duygusu büyür içimde :Ddd
- +1 yıl
Yine güldüm ben ya 😂😂👍🏻
- +1 yıl
Okul kariyerim bitse de artık emekli olsam öğrencilikten de direkt evlenip evlat sevsem :Dd
- +1 yıl
Sonra pişman olmada 😀😀😀
- +1 yıl
Yok her şey bende 21e girdim her şeyi 2yılda plana soktum sadece icraat, atılımı eksik :d
- +1 yıl
Valla evliliğe can atar gibisin 😂😂
- +1 yıl
Sen anne olmaya nasıl can atıyorsan ben de baba olmak için :D şimdi kim istemez eve geldiğimde çocuğuyla oynamamak sonrasında başarılarını görmek onunla üzülmek onunla mutlu olmak sonracığıma torun görmek bile nasıl duygudur merak ediyorum bak :d
- +1 yıl
Ay sen böyle anlatınca çok kötü oldum ☺️
- +1 yıl
Niye kötü oldun bence daha iyi, pozitif yaklaşman gerekli değil mi :d
- +1 yıl
Ya tamam da ne bileyim anlattın falan duygulandım ya😀😀😂😂
- +1 yıl
Bazen anı değil geleceği de yaşamak şart ;))
- +1 yıl
Tabiki de 😀😀
- +1 yıl
:Dd
valla erkek evlilikden korkar. sorumluluk çok sorumluluğu paylaşabileceğini gösterirsen ve özgürlüğünün elinden gitmiyeceğini o zaman ikna olur. kadınları bilmem
115 Yorumla- +1 yıl
@kedişerro teşekkür ederimm
+1 yılYaprak sarma agaa. Kalem gibi olacak birde bol zeytinyağlı yapacak.. bir değil on adım öne geçer. oyş canım çekti
15 Yorumla- +1 yıl
Bol zeytinyağı çok zarar verir ya 😀
- +1 yıl
Egeliyiz biz zeytinyağ olmadan olmaz 😁
- +1 yıl
Zaten zeytinyağsız olmaz 😀
- +1 yıl
Evet bas basss elini korkak alıştırma sakın 😊
- +1 yıl
Hahahaha😂😂😂
En acımasızca ikna şekli kadının anne adayı, erkeğin baba adayı olmasıdır. İkinci ikna şeklide tatlı dille.
11 Yorumla- +1 yıl
👍🏻👍🏻👍🏻
+1 yılbir erkeği veya kadını evlilik gibi ciddi bir ilişkiye ikna etmek için gerekli iki şey var biri sevgiyle gönlüne hitap etmek ikinciside karakterinle karşıdakinin mantığına (aklına ) hitap etmen gerek. gerisi gelir
10 Yorumla
+1 yılO seni ikna etsin neden evlenmek istiyorsunuz ki ya
15 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ben değilim canım sadece bir soru😂😂
- +1 yıl
Soru sen sorduğun için söyledim
- +1 yıl
Sadece meraktan sordum ne düşündüğünüzü görmek için
- +1 yıl
Böyle düşünüyorum işte evlenmek istiyorsa zaten evlenir iknayla evlenicekse hiç evlenmesin
- +1 yıl
İkna etmek iyi değil zaten👍🏻
kendisinden bekle... asla ama asla ondan önce evlilik konusunu acma sonra evlilik meraklisi der ve daralabilir :) ben hic b zaman bu konuyu acmadil karsi taraf acti genellikle ve seviyosam ciddi dusunmeye baslarim sevmiyosam bidaha aramam...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilige ikna olunmaz, istiyorsundur veya istemiyorsundur.
Adami evlilige dogru manuple etmek iyi sonuclar vermez.
Sonra 'Evlenmeden once boyle degulduu, severek evlenmistik' falan diye dusunur nerde hata yaptigini anlayamazsin.13 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi arafta kalan, "evlensem de olur evlenmesem de..." diyen çok erkek var. Onları ikna etmek tamamen kıza bağlı
- +1 yıl
@4llah-Diyen-Portakal Yav birak, o dedigini de kiz bilincli olarak yapamaz. Bazi seyler kendiliginden oluyor.
- +1 yıl
O konuda hemfikiriz. Fabrika ayarlarıyla ilgili, taktikle olacak iş değil
+1 yılSeviyorsa zaten ikna etmeye gerek kalmaz kendi isteğiyle evlilik teklifini yapar
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka soruyu yanlış yazdım😂😂😂
ikna etmek zorundamiyim. evlenmek isterse evlenir benim zorumla benimle kimse evlenemez o zaman mutlu bir evlilik olmaz zorunlu evlilik olur. buda bize yakışmaz.
20 YorumlaIkna edilmez zaten istiyorsa evlenir istemiyorsa evlenmez sen istemedigi bir seyi yapiyorsan veya yaptiriyorsan hic olmaz sonradan arıza vermeye baslar ne demisler zorla guzellik olmaz
10 Yorumla
+1 yılNeden böyle bir uğraşa gireyim ki zorla güzellik olmaz fazla naz aşık usandırır vazgeçerim olur biter , seven insan zaten bir takım şeyler için çabalar ✔
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir çabaya girmem. Zaten bana hep evlilik meraklısı olanlar denk geliyor pek ikna etme gereği duymadım
20 YorumlaZaten onun meğili varsa kendini belli eder. İkna etmeye çalışırsan ve ikna edersen zorlama gibi olabilir o evlilik de sağlıklı olmaz
20 Yorumla
+1 yılAğzınıza kuş tutsaniz yine ikna edemezsiniz, sebebi bir erkeğin işte bu kadın yaşlanacagim kadın dediği anda ikna olur. Yani kendisiyle alakali bir durum. Bunu diyebiliyosa zaten o kadın erkeğin gözünde girmiştir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. hicbir sey yapamazsin. sen sen ol o evlenecegi zamani bilir. ya maddi imkani yoktur ya da sevmiyordur. sevmedigini anlarsin parasi yoksa zaten soyler. her erkek evlenmek ister dogru kadini buldugunu dusundugunde.
20 YorumlaEvlenmek için ikna etmem.
Evlenmek istiyorsa teklif eder bunaltmaya gerek yok.30 Yorumlaİyi tanıman lazım en hassas noktasını bulup ordan yakınlık göstermen lazım, güven vermen özel hissettirmen gerekli
10 YorumlaErkeğin bu duruma hazır olması lazım, aklında yoksa zaten zor ikna olur, kendisinin buna hazır olduğunu bilmesi ve istemesi lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. erkek isterse onun ahlakına ya da modern olarak planına uygunsa evlenir, zorunda bırakmak zor kullanmak olur bunun dışında bence
10 Yorumla
+1 yılKomplo dışında yapman gereken tek şey sevmektir. Ama gel gör ki komplo kurmaksa niyetin siyasetçilerden ibret alıp, her türlü işe girişebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılOğlum millet çoluğa çocuğa karıştı bak şu sokakta babasının kucağında gezen bebelere. Bak hele şu mutlu aile tablosuna derim gaz veririm :d
10 YorumlaBirbirinizi seviyorsaniz... sen onu gercekten seviyorsan o seni gercekten seviyorsa siz istemesenizde evlilik olur zaten...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bir erkeği ya da kadını evliliğe ikna ettirmeye çalıştıktan sonra evlenmesin daha iyi. Güzel ve özel anın paylaşımı için ikna mı olurmuş?
10 YorumlaAdam gibi adamsa ekonomik güvencisi olduğu ve o harika kadını bulduğunda kendisi evlenmek ister zaten
10 Yorumlabana bebek resimleri videolari falan gonderdi.. bizimde bitane olsa bunlardan saha tatli olurdu kesin demeler falan ... yavas yavas beynime asiladi resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek eğer olgun bir erkekse evliliğe hazır değilim diyorsa vardır kafasına takılan bir şeyler bence direk evliliğe odaklanmak yerine evlenmek istediğin insanın neyden çekindiğine bulup ona yönelip bir orta yol bulunması lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGercek guven ve gercek sevilme duygusunu hisseden bir erkek bu kisiyle buyuk ihtimalle evlenmek isteyecektir.
10 Yorumla
+1 yılKendimden örnek vereyim, sevmek gerekir.
@gold_bttrfly32 Yorumla- +1 yıl
hayraninim adamim♥
- +1 yıl
Hayranlığına hayranlığımla karşılık veriyorum kadınım ♥
+1 yılİngilizce benimle evlenirmisin ne demek dersin
Oda Will you Marry me der.
Sende Evet evet evet dersin başka türlü imkansız.10 Yorumlaİkna etmek zorunda kalıyorsun ve bu seni hiç rahatsız etmiyor mu? :D
20 YorumlaBen hiç bir yola başvurmam. Nihai amacı evlilik değilse zaten görüşmem.
20 Yorumla
+1 yılseninle evlenmeyi istemeli bence. isteyerek olsun ikna ederek degil
20 YorumlaHiç uğraşamam ben evlenmeye kendimi hazır hissediyorsam o zaten kesin hazırdır 😂😂😂😂
21 Yorumla
+1 yılAz konuşmak, kapris yapmamak, herşeyi sorun haline getirip çocuk gibi küsmemek lazım, bakımlı ve güzel olmak gerek
10 YorumlaSevginizin ve ona verdiğiniz değeri güvenle aktarmanız gerekir
20 Yorumlaikna etmeye gerek yokki seviyordur kızla erkek birbirini sonra kız der artık uzatmayalım evlenelim diye olur biter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bu kızlara neden bu kadar çok kolay birşeymiş gibi grliyor hiç anlamıyorum
32 Yorumla- +1 yıl
.
Birey olmadıkları için, her şeyi basit algılıyorlar.
İş hayatına girince de
Yok anasının gözü be ne ya oluyorlar.
Küçük bir kısmı şanslı,
Küçük bir kısmı da gerçekten azimli kararlı ve becerili olup iyi yerlere gelince de erkekleri beğenmiyorlar.
Ah bu kadınlar.
Çok haklısın bende anlamıyorum.
.
- +1 yıl
@experienced16 çok güzel anlatmışsınız doğru söze ne hacet
Bir erkek, hatununu baştan kabul etmediyse evlenemez.. maddi konularda buna engeldir..
10 Yorumla
+1 yılerkeğin kalbine giden yol midesinden değil aklından gecer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hic kimse erkek/bayan evliligi ikna edilmez..
Bu icten gelen birseydir.. :/10 Yorumla
+1 yılIknayla olmaz , bu duygularının onu yönlendirmesiyle olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBence seven insan onu kaybetmemek için kendisi ister zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ciddi düşünüyorsa karşılıklı uyum saygı aşk v. s varsa evlilik lafı açılınca konuyu kapatıyor ise kimsenin kıçını kaldırmaya gerek yok yol ver gitsin
10 YorumlaHazırsa kendisi söyler zaten. Yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılO beni ikna etsin ben ne diye edeym ben kizim o erkek. Erkek ikna eder.☺️
112 Yorumla- +1 yıl
Evlilige mi?😂 ettin diyelm sonuc evlencezmi😂😂
- +1 yıl
E farkinda olmadan evlilige nasl ikna edilir diye gaza gelerek ikna ettik😂
- +1 yıl
😂😂😂diyosnn
- +1 yıl
Ben 23 dglm😂😂 24
- +1 yıl
De.
O kelimeyi soylememen gerek bilinç altında o kelimenin değişik anlamları yatmak dadir
10 YorumlaHic bir şey bence
Ama illa diyorsan çocukari severler cocuk resmi at minik olanlarından 😂10 YorumlaZorla güzellik olmaz istemiyorsa neden ikna etmeye çalışasınki
10 Yorumlaneden ikna edeyim? ay tuzlayım da kokmasın
O benim ile evlenebilmek için takla neyim atsın bence 😂11 Yorumla
+1 yılikna etmeye gerek yok erkek hazırsa çıkar karşısına sevdiğinin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. İstemiyorsa eğer bir erkeği normalde asla evliliğe ikna edemezsin
20 Yorumlaevlıliğe ıkna etmek ne demek :) evlilik düşünmüyor sen düşünüyorsan bır problem var bence :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. eger bir erkek ciddi ilişki derdindeyse zaten ikna etmeye gerek yok fikren beynen uyum saglayacagı bir bayan bulur evlenir bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik güzel müessese
Huzur mutluluk en önemliside beraber yaşadığın biri var sevabı cabası tabi10 Yorumla - Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar