Aşk İlişkileri Bir erkeği evliliğe nasıl ikna edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ciddi bir ilişkide bir erkek evliliğe nasıl ikna edilir Güncellemeler+1 yıl 1 buçuk ay içinde evlilik teklifi bekliyorum, erkek arkadaşım kardeşime bi tarih verdi ama ben hiçbişey bilmiyorum, sürpriz olacağı için 😀 Bir erkeği evliliğe nasıl ikna edersiniz? Cevapla İlişki Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayallerinden bahset. Evimiz şöyle olsun, çocuğumuz böyle olsun... Tepkisine bak. Niyetini anlarsın. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne desem hayırlısı diyor Yorumla Golumta +1 yıl Hayrına t*küreyim ben onun. Sen de aynısını yap. Bu arada hayatına o yokmuş gibi de devam et. Kısmet çıkarsa değerlendir. Hayırlısı böyleymiş dersin. Yorumla Soran +1 yıl Aileler biliyor ve yakında evlilik teklifi bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Annesi bişeyler çıtlattı ama bakacaz artık kessin bişey yok ortada Yorumla Golumta +1 yıl hayırlısı :)) Yorumla Soran +1 yıl Offf Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl hamileyim de gerçi o zaman dünyadan bile kaçabilir :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç birlikte olmadık ki Yorumla
gizliiuyea Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl İstemiyosa boş ver ikna falan etme çünkü gerçekten sevseydi ikna edilmeye gerek duymazdı 1 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. O istesin sen neden ikna edeceksin ki öyle birini bulki seni el üstünde tutsun zorlama iş yapma 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorulursun boş ver ikna etme 0 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Edemezsin o istemezse 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Seven kendi eder zaten ikna zorlama olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik teklifi edecekmiş dün söyledi ama sürpriz olacak😂 Yorumla respectemir +1 yıl Hayırlısı diyelm :) Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Erkek isterse evlenir rahat bırakmak lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hamile kal 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hamile kalıp evlenmektense evde kaliyim Yorumla Soran +1 yıl Daha iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman kal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayallerinden bahset. Evimiz şöyle olsun, çocuğumuz böyle olsun... Tepkisine bak. Niyetini anlarsın.
Ne desem hayırlısı diyor
Hayrına t*küreyim ben onun. Sen de aynısını yap. Bu arada hayatına o yokmuş gibi de devam et. Kısmet çıkarsa değerlendir. Hayırlısı böyleymiş dersin.
Aileler biliyor ve yakında evlilik teklifi bekliyorum
Annesi bişeyler çıtlattı ama bakacaz artık kessin bişey yok ortada
hayırlısı :))
Offf
hamileyim de gerçi o zaman dünyadan bile kaçabilir :d
Hiç birlikte olmadık ki
İstemiyosa boş ver ikna falan etme çünkü gerçekten sevseydi ikna edilmeye gerek duymazdı
O istesin sen neden ikna edeceksin ki öyle birini bulki seni el üstünde tutsun zorlama iş yapma
Yorulursun boş ver ikna etme
Her gece sevişiriz de
Edemezsin o istemezse
Seven kendi eder zaten ikna zorlama olur
Evlilik teklifi edecekmiş dün söyledi ama sürpriz olacak😂
Hayırlısı diyelm :)
Banane Vala o beni ikna etsin
Cok hos sormussun bence ed3rsin canım
Erkek isterse evlenir rahat bırakmak lazım.
Ciddi ise ikna etmene gerek yok
Hamile kal
Hamile kalıp evlenmektense evde kaliyim
Daha iyi
Ozaman kal