Biriyle konuşuyorsunuz onun size ait oldugunu ve onunla evlilige nasil ikna ediyorsunuz
Millet çatır çatır evleniyor benim karşıma neden oyle çıkmıyor
Biriyle konuşuyorsunuz onun size ait oldugunu ve onunla evlilige nasil ikna ediyorsunuz
Millet çatır çatır evleniyor benim karşıma neden oyle çıkmıyor
Bence yasitlarimizdan evlenmek isteyen coktur ama bu hayali gerceklestirmek icin bazi sartlarin saglanmasi gerek herkes bunu saglayabildimi bilmem bazilari fazla cesur hicbiseyi olmadan bu ise gozunu kapatip giriyo ben giremem evlenip esimde kendimde borc icinde surunmek istemem soyle anlatayim misal bi erkek olarak benim Şu an evlenmek istesemde en az 2 yil bu mumkun degil haliyle hayatima kimseyi almiyom cunki hayatimda biri olsa bende karsi tarafta onumuzdeki yaza dugun dusunuruz onumuzdeki yaz evlenmeye kalkarsam ne olur biliyomusun bu evliligin ilk 5 yili borc icinde gecer tat alinmaz cunki borc odemekten gezmeye para kalmicak hatta borc odemek icin hafta sonlari dahil calismaktan esime evime vakit ayiramicam bu isin bu kadar guzel baslayip sonra boyle surunmeceli gecmesindense 2 sene daha bekleyip acil ihtiyaclarin (ev-araba) borcu bittiginde ancak kalkisilir cunki eskiden kalan borcun olmadiginda sadece dugun borcu olur bunuda bisekilde halledersin ama ayni anda ev kredisi araba kredisi devam edio bide dugun kredisi cek eee nasil balayi olcak nasil birbirine zaman ayirma sansin olcak
Selamlar,
Bir erkeği ne olur benimle evlen diye ikna etmek kolay değil. Bazen bende şaşırıyorum bu adamlar 3 ayda tanıdığı kadınlarla nasıl evleniyor diye. Demek ki onlarda evlenme delisi insanlarla karşı karşıya geliyor. Burada zaten önemli olan evlenmek değil. Gerçek anlamda seni hak eden, huzur ve mutluluk verebilecek bir insan ile evlenmek. Bu senin tamamen kısmetin ile alakalı. Gerçekten kadere inanmak gerekiyor. Temennim seninle düzgün bir insan ile karşılaşmandan yana.
Merhaba, bence başından sorabilirsiniz yani sakıncası yoksa bir soru sorabilir miyim dersiniz ve o şekilde evlilik konusunu açabilirsiniz. Ama bunu tavsiye etmem yani onun yerine karşınızdaki insanı tanımaya yönelip direkt evlilik odaklı düşünmeyip güzel bir iletişim kurma yoluna giderseniz evlilik de kendiliğinden gelir diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bu tarz işler ikna etmekle olmuyor ki ikna edilerek yapılan evliliklerde çok uzun ömürlü olmuyor maalesef.
Bu işler nasibede bakıyor. Biri çıkıyor karşına ağzın dilim bağlanıyor, bir bakmışsın nikah masasında "evet" derken çözüleviyor.
Cevap
34Cevap
ikna etmek gerekmiyor ki.. seven insan zaten sevdiği ile evlenmek ister.
Açılın ben geldim 😂😂
bu konuda uzman olmuş biri olarak dilimin döndüğünce birkaç tavsiye vermek isterim.
1. evlenmek istiyorsan kendinden 7-8 yaş büyük tercih et çünkü genelde erkekler 35 den sonra evlilik düşünüyor
2. işi gücü olmayan biriyle flört etme gezme erkek maddi gücü yoksa evlenmez
3. dert dinle , işveli ol , samimi ol
4. görücü usulü varsa değerlendir orada amaç direk evlilik oluyor ya uzamaz evlilik ısınırsanız karşılıklı
5. çok evlilik meraklısı gibi görünme hatta daha çok tanımak istiyorum cesaretim yok falan de
Son olarakta ; göster ama verme taktiği her zaman işe yarar 😂
hayatından yaşı kadar flört geçmiş bir ablanız olarak tavsiyelerimi uygulayın. 3 vakte kadar sonuç alacaksınız
şimdiden mutluluklar 🙏
aşkla kalın ❤️
Erkekler için önerin nedir yorumlarda onlarda çok var, onlarda bu durumda muzdarip gibi onlarda önerilerinden faydalansın
@MehmetYiğit1 erkekte hareket serbestliği var zaten
Erkek evlenmek istiyorsa evlenir
Bir şey yapmasına gerek yok
Çiçek ve çikolata alıp istemeye gitsin yeter
Teşekkür ederim ama işveli olmayı beceremiyorum nasıl yapabilirim onu😂
@Geologicalengineer bende sadece beğendiğim kişiye karşı oluyor
Belki birimden hoşlansan olur
Yoo benim erkek arkadaşım 30 yaşında evlilik düşünuyir genelleme olmuş bence neden 35 den sonra düşünsünler ki
@Patatessss1 maddi durumu vardır onun ya da muhafakazardır
İkiside doğru abla sen bu işte cidden prof olmuşsun 😁
@Patatessss1 😂😂😂
Ben bunlari yapip yine başarısız oldum
Kısmet
Evlenenlerin halı de pek iyi olmuyor. Anlaşmazsızlıklar tartışmalar kavgalar iki düşman devlet gibi çatışmalar savaşlar ortayolun olmadığı çözüm sürecinin belirlenemediği sorunların bitmediği inat ve gururun ağızlarda hakaret kelimelerine döküldüğü evlilik. Ahlakın olmadığı toplumda yalnızlık şifadır.
Evliliğe ikna etmiyorlar. Evlilik düşünen insanlara denk geliyorlar. Evlilik düşünmeyen bir erkeği, evliliğe ikna etmek onun tuttuğu takımı değiştirmek kadar zor.
İkna etmek için hiçbir şey yapmıyorum kendileri evlilik diye darlıyor. Ben kaçtıkça onlar evlilik diyo 😂 İşin üzücü tarafı da isteyene nasip olmaz, istemeyene oluyor 🥲 Ah beni bi salsalar keşke 🤦🏼♀️
Hamım efendi ikna etmek başka bir kişinin doğru olup olmadığını bilmek başkadır. Belki ikna ettiğiniz kişi sizin beklentileriniz kadar olmayacak. Bence hayırlısını dileyin elbette karşınıza düzgün bir insan çıkacaktır
Oklavayi al kafasına kafasına vur olmadı terliği fırlat anneler gibi 😂 bak o zaman tıpış tıpış kabul ediyo
İlk üyeliğin mi sitede 🤔
Yola ikna edilmişlerle çıkılmaz, inanmışlarla çıkılır😂😂😂 Her şeyin bir zamanı var. Acele etmemek lazım.
ilişkiyi evliliğe kadın hazırlar. vazgeçilmezi ol. her zaman yanında ol. sürekli aklın da ol veya aklında olmasını sağla. sensiz yapamaz ve evlenir.
Yaşı büyük erkekler genelde meyilli oluyor erkek arkadaşim 30 yaşında mesela evlilik düşünuyir
Belli jir yaşa geldikten sonrası çevresi evlenen anne babası beklenti içine giren erkek iyi anlaştığı bir kadınla evlenmek ister
Sorun sende deme ki doğru adamı seçtiğini zannediyorsun ama aslında doğru adamı secemiyorsun o yüzden de takılıp kalıyorsun
Seni alıcam bebeğim vurucam kırbacı de gör bak ıkıncı gün evlılık ıstyo erkeklerın beyni böyle işliyor.
Niye ikna etmek için uğraşalım ki. Evlenmek isteyen insanlar zaten en başından ciddi ilişki ister.
Yine o ünlü diyor ki demiş ki benle ciddi düsünmüyorsan ayrılalım oda demiş ben bayadır senle ciddi düşünüyorum o şekilde evlilik teklifi gelmiş
Bu ekonomik şartlarda erkekler olarak evlilikten soğuduk 👍
Kimsenin evlendiği falan yok 😎
Yola ikna edilmişlerle değil inanmışlarla çıkılır. Hele de konu evlilikse.
Evlilik ikna meselesi değil arzu ve hazır olma meselesidir.
öncelikle ikna etmek nedir? karşınzıdakini bu kadar yüceltmeyin. Eğer seviyorsa eder zaten. İkna etmelik durum varsa sevgide bağlılıkta güvende yoktur.
Ben de bilmiyorum knk sanırım büyü yapıyor olmalılar
Ben etmedim o beni ikna ettii. Evlilige ikna etme niyetinde olmadim hic
Benimde tersi oluyor hep ilk başta çok güzel giderken karşı taraf bir anda yazmamaya başlıyor
İkna etmedim hiç ama bir kere evlenme teklifi almıştım
Evlenmeyi düşünmüyorum dediğinde hırs yapıyor bunlar 😂
Erkek 3. Buluşmada anlar kadının evlenilecek biri olup olmadığını
Açıkca konuş seni sevgisinden eminsen ben sınırları olan bi kızım sev sevdgm ınsanla yrı bi evde yaşamak istemiyorum artık evlilik istiyorum de konuş yaa olucaksa olur evlenecek kadar sevmıyosa davranışından belli olur
İkna etme gereği duyuyorsan zaten sakattır o ilişki.
ben şahsen bütün eski sevgililerimden şakayla karışık veya ciddi teklif aldım ama sonuç olarak nasipte yoksa olmuyor
Kendini hamile bıraktır bak nasıl meçbur evleniyor🤣
evliliğe ikna etmeye çalışmayınca kendi istiyor zaten
"İkna etmeye çalışmak" yanlış bence
Bu saatte bunu geldi aklına😏
He bu saatte gelmiş malüm gece yanlızlıgı
Gündüz geldi ama. Simdi sormak istedjm😂
Gündüz geldi ama gece hissettin demekki :)
Maydanozlarda olmasa olmazdı zaten.
Maydonuz suz birde senin gibi marulsuz olmaz :)
Bende bir bilsem
Sen etmiyorsn o isterse
Bu dewirde ne ewliliği yaa
Aşk sevgi hepsi yalan biliyorsun dimi
Parayı düşünme de gerisi gelir
Önce sarsılmaz güven vermesi şart
Ben kaçıyorum kendime güven yok
Öyle bir durum söz konusu değil
Ne zaman istemeye gelelim
İkna etme çabası neden? O beni etsin
Bence ikna edilerek bir evlilik olmamalı
Evlenilecek değil eğlenilecek kadınsın demek ki.
Sende bi sorun demekki
Çıkmasın çünkü geri boşanmayla bitiyor
kac kere boşandında
hahaha bende ikna edemiyorum 😂
ben degil onlar beni ikna etsin
her şey karşılıklı canım
Hayaller Paris napacaksın
Seven adam ikna olmaz o eder zaten
Erkek bizi ikna ediyor biz onu değil
@eflani7878 oldum
@eflani7878 güvendim, güçlü bir karakter , özgüvenli. Ben onun elini bırakmazsam o beni asla bırakmazı hissettirirdi bana
@eflani7878 edepsizliğin lüzumu yok, defol git, insan yerine koyup cevap veriyorum bir de burada
@eflani7878 sizin ahlak dışı İmanına cevap vermemek mi eziklik, inşallah senin eşine sevgiline de sorsun erkekler doyuruyor mu seni diye
@eflani7878 ya bi sus be , bu kadar u dönüşü gevleşlik görmedim
Göster göster verme
Sevgilin var mı?
İşini bilsen havlatirsin bile erkegi
İşini bilmek mesele degil erkekler inatçı oluyor evlilikten korkuyor onu nasıl döndürürüm bilmiyorum
Sana bağlanırsa kopamaz
Erkekler baglanmaz
İstemeyeni ikna edemezsin.
İkna etmem o beni etsin
Abi o ikna etsin banane
Nasip kısmet bu işler çıkmayınca çıkmıyor
Benimde karşımdaki istemedi bende bıraktım
Sana kurs vermeliyim
Ver 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?