Arkadaşlar 158 165 boyları arasında hafif balık etli en fazla 60 kilo beyaz tenli fazla makyaj yapmayı sevmeyen fazla sosyal olmayan her yere birlikte gidebileceğim sarışın olmayan ne istediğini bilen mümkünse üniversite okumayan veya okumayı istemeyen yanındaki insana sadık kalabilen kızı nereden bulabilirim
Cevabın nedir?
+1 yılYorumlardan okuduğum kadarıyla çevre baskısı yüzünden bir bunalım yaşıyorsun, istediğin kişiyi yaşadığın güven sorunları yüzünden öyle belirli bir kalıba koymuşsun ki bu kalıpta insanların dünya üzerinde çok nadir bulunan genelide ailesi yüzünden sosyal hayatla ilişkisini kesmis ve fırsatını bulduğunda kabak çiçeği gibi açılacak insanlar olduğunun farkında bile değilsin.
Güven sorunu köklü bir sorun ama bunu insanlarla ilgili ön yargılarını yıkarak, bakış açını değiştirerek ve en önemlisi yaşadıklarını geride bırakarak aşabilirsin. Üniversite ortaklarıyla ilgili düşüncene katılmıyorum. Her ortamın iyisi olduğu gibi kötüsü de var. Ve sosyal olan herkes hadi işine damgası yememeli.
Bulunduğun durumu anlayabiliyorum ama bence bu şekilde davranma bakarsın birgün karşına gerçekten çok iyi biri çıkar tüm hatalarını geçmişini bilmem neyini siler atarsın beyninden. Çünkü sevmek böyle bir şey. Ve gerçek sevgi seni bir şekilde bulur. Ben buna inanıyorum. Sende buna inanarak kendini bu bunalımdan kurtar. Yaşayacağın çok ani var yaşın genç. Bu yaşları kendine zehir etmek yerine bir düşün derim.
Böyle kararlarda aniden verilmemeli zaten.08 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim size sadece soruyu okuyarak beni yargılamadınız görüşlerdeki yorumlarıda okuyarak benim hakkımdaki düşüncenizi belirttiniz tabiki her üniye gideni aynı kefeye koymuyorum Gayet iyi duruşunu cizgisini bozmamış insanlarda var nadirde olsa ama yinede tercihim mümkünde üniversite okumayan birisi hem üniversite okumuş biri ben çalışacağım diye tutturacaktır tartışma konusu olacaktır ben inanıyorumki tek başıma her ihtiyacına yeterim çalışmasına gerek Yok ki bana birşey olduğu taktirde bile benim eşimin çoluk çocuğumun geleceği garanti altında olacak ben herşeyimi hazırladım zaten
- +1 yıl
Sadece böyle bir şeyi paylaşan kişinin bir şeyler yaşayarak bu fikre vardığını hissettim diyelim. Elbette bu senin kararın ama bu iş pek sanaldan olacağa benzemiyor. Cidden çevrende hiç mi yok böyle biti
Soran+1 yılYok sanaldan olmaz zaten biliyorum sadece makara olsun diye buradan böyle bir paylaşım yaptım insanların fikirlerini düşüncelerini merak ettim coğunlukta siparişmi veriyorsun gibi cümleler kurdu ve benim okumadığımı düşündü aslında burada bir kişiyle açık açık herşeyi konuştum oradaki 40 yorumu okumuş olsaydılar böyle ön yargılı olmazlardı
- +1 yıl
Önyargı bir çok şeyi engelleniyor değil mi? Ve maalesef bunu diyen kişinin bile önyargıları had safhada.
Soran+1 yılEvet benimde ön yargılarım var maalesef ama benim ön yargılarımdan çok yaşanmışlığım ve karşı cinse kırılan güvenim var güven problemim olduğu içinde ön yargım ve kalınca bir duvarım var aslında o kalın duvarın ve ön yargıların kalkması çok basit ama anlayabilen çıkmadı henüz karşıma
- +1 yıl
Kendimi bir başkasına bağımlı hissetmek fikrinden nefret ediyorum. Güvensizlikten çok bu var bende. Birinin kölesi olmak. Bunlar bana göre değil sanırım. Buda büyük çoğunlukla Önyargı. Benim de duvarlarım özgürlüğe düşkünlüğümden dolayı var sanırım
Soran+1 yılHayırlısı diyelim o zaman 😉
- +1 yıl
Hayırlısı
En İyi Cevaplar
valla çok güldüm 😂😂 yorumlara artık çığrından çıkmışsınız ulennn 👊👊👊👊👊👊
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden sana bunu düşündüren ne çok mu şey istiyorum 😂
Soran+1 yılKaç erkekle birlikte olduysan artık senin gibilerinden dolu bar diyorsun işte güvenilmez kızlardan biride sensin kşar
Soran+1 yılKim abaza acaba belli oluyor güzelsin bu belli hemde eski kaşar şıllk seni defol
+1 yılşu yolu takip et 100 mt git sağa dön 50 mt git sola dön. orda bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılBaktım orda yok 😂
- +1 yıl
sen beklemede kal elbet biri bulur seni :)
+1 yılkardesim etrafina haber sal büyüklere falan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
4Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. e sen istiyorsun cahil okumasın, sosyal olmasın nere gidersen ora gelsin sen git sokak köpeğini sahiplen
23 Yorumla
Soran+1 yılNe Yani ilk okul mezunu insan cahil mi sanıyorsun okumak cahilliğini almaz arkadaşım kibirini arttırır lise mezunu olabilir dedim ayrıca sosyal olmasın derkende çok sosyal olmasın yani dedim kıskancım cünkü nereye gidersem oraya gelsin dediğimde iş toplantılarına benimle katılabilsin diye söyledim
Soran+1 yılNe sahiplenmesi esir almıyorum eş alıyorum elbette özgür olucak ama evden benimle cıkıcak dışarı yani ben her konuda yanında olabileceğim ve yanımda olabilecek bir eş arıyorum ayrıca yani sonuçta eşimde olsa fikirlerimizi paylaşıp tartışabileceğim biri olmalı zaten benim yoğun bir iş hayatım iş seyahatlerim ve iş toplantılarım var herkes eşiyle katılıyor o toplantılara geneldede otellerde oluyor toplantılarımız ve iş gereği yurt dışına çıkmamda gerekiyor sürekli yanımda olacakki hem benimle birlikte gezip dolaşır sürekli iş olmuyor ben 1 saat en fazla 2 saat görüşüyorum iş yerlerinde toplantılarda ama 2 3 gün sürüyor bu hayatımda benim yanımda olucak gittiğimiz ülkelerin şehirlerin tadını benimle cıkarıcak bir eş arıyorum ama bu kriterlerde arıyorum cünkü herşeyi benimle görsün benimle gözünü açsın istiyorum
Manavdan karpuz mu seçiyon e
Köle mi ariyon kendine25 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle bir niyetim Yok yorumları okursanız anlayacaksınız benim nasıl bir düşüncede olduğumu ama ön yargılı davranmayı tercih ediyorsunuz gerçekten çok anlayışlısınız teşekkür ederim
Soran+1 yılOkudunuzmu yorumları
Soran+1 yılİyi okuduysanız sıkıntı Yok 😉
+1 yılKarakter veya huy önemli degil yani bu ne böyle marketten sipariş mi veriyosun
22 Yorumla
Soran+1 yılSadık kalabilen diyorum orda karaktersiz biri sadık kalamaz 😉
+1 yılNeden ünw okumayan ya da okumak istemeyeni arıyosun? Sen okumadın mı
029 Yorumla
Soran+1 yıl2 üniversite bitirdim ben üniversite ortamını biliyorum o ortamlara giren kızlardan istemiyorum Yani bunun okumakta alakası Yok o ortamlara giren kızların çoğunlu her haltı yemiş ama hala bakire olanlar bakire olup olmamasıda sorun değil güvenmiyorum açıkcası onlara
- +1 yıl
Zaten bu güven problemin varsa sorun büyük herşeyden nem kaparsın sen. Eve saksı almıyosun neticede
Soran+1 yılEvet o yüzden daha çok üni ortamlarına girmemiş birini tercih ediyorum ki gözünü benimle açsın
- +1 yıl
Çok zor öyle birini bulman. Tertemiz birini bile bulsan otur dediğim yerde oturacak kalk dediğimde kalkacak sadece benimle gezecek falan dersen geri vazgeçme ihtimali yüksek
Soran+1 yılYok öyle otur otur kalk kalk diktatör biri değilim sadece gittiğim seyahatlerde yanımda olacak bir yere gitmek istediğinde birlikte gidicez yani sürekli de yanımda olacak değil ya elbette annesine kız arkadaşına gidebilir tabi ben yine kontrol ederim nerde ne yapıyor diye ona hissettirmeden
Soran+1 yılZaten sevmeden evlilik olmaz eee sevdiğimde benimle ayni kafadansa niye gelmesinki gittiğim her yere benimle hem bir kaç seyahatten sonra ben evde kalıyım derse ona yorucu geldiğini anlarım tabi kalabilirsin derim ama evden çıkarken filan haber ver derim arada sırada da evi kontrol ederim yerleştirdiğim gizli kameralardan
Soran+1 yılNe olur ne olmaz eve kim girip cıkıyor görmek lazım yani insan oğlu çiğ süt emmiş sonuçta
- +1 yıl
Ciddi aile baskısı altında yetişmiş birini bulman lazım. Ailesinde rahat etmiş biri bu koşullarda evlenmez
Soran+1 yılDışarı çıktığında bile elindeki telefondan dolayı nerde olduğunu görür açık bir alandaysa nokta atışı yapar zooomlayıp yanında biri var mı yok mu bakarım ama avm gibi bir yerdeyse o avm yi aklımda tutar dönüş yaptığımda o gün ve saatlerin kamera kayıtlarına bakmayı rica ederim
Soran+1 yılAile baskısı altında yetişmiş birini anca bir Doğu köyünde görücü usulü evlenerek bulurum oda benim işime gelmez
Soran+1 yılSen psikoloji filan okudun sanırım
- +1 yıl
Senin evliliğin fazla uzun sürmez kardeşim. Gittiği her yeri sana haber vermek zorunda değil ki evden çıkar komşusuna gider attığı adımı söylemez istesede söyleyemez unutur kafası dalgın olur.
Soran+1 yılBakalım hayırlısı olmadı kafama uyan biriyse yerleşirim egeye sessiz sakin asgari ücretle Yaşar giderim huzurlu huzurlu
- +1 yıl
Psikoloji okumadım 😊 Aile baskısı altında yetişmemiş biri bir anda farklı hayata girdiğinde yapamaz afallar boşluğa düşer. Doğu kültüründe birinide ben istemem diyosun çok şey istiyosun kardeş ya
Soran+1 yılRahat yaşamış bir insan kıymet bilmez ki kolay kolay hep fazlasını ister cünkü rahatla alışmıştır bir kere
- +1 yıl
O öyle değildir kişinin karakteriyle ilgilidir. Ben sülalenin hem anne hem baba tarafında en küçük kızıyım el bebek gül bebek büyütüldüm. Ama bişeyleri kendim yapabildiğimi gördükten sonra ailemden para bile almadım 17 yaşımdan beri hem çalıştım hem okudum herşeyimi kendim aldım yaptım. Ailemin durumu iyi istesem herşeyimi alabilirler ama bu benim yapıma ters. şu an biri gelse her yaptığını bana haber vereceksin dese zor gelir yapamam. anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım.
Soran+1 yılTabiki kendi ayakların üzerinde durabilmen çok güzel birşey Zaten güven ve karşılıklı saygı olduktan sonra her hareketini haber vermesini istemeyeceğim kesin birşey öyle birşey olsa zaten benimle hayat geçmez Yani bende öyle biriyle yaşayamazdım biliyorum cünkü en önemlisi güven ve saygı bu ikisi olduktan sonra o ilişki her şekilde yürür karım olucak insanı zaten benimle iş seyahatlerine götürme sebebimde bana güvenmesi için cünkü orada otelde kalıyoruz aklına türlü türlü şey gelir birinin asistanı kocamı ayartmaya calışır şeytana uyar yaparmı yapar diye düşünür ben kendime asistan bile almadım şirkette gerek duymadım görüşmelerimi direk kendim yapıyorum notumu alıyorum şirkette bile asistanım olmak isteyenler oluyor diğer yönetim üyelerinin asistanları çok kaba sürekli terslediği için asistanlarını onunla çalışmak istemeyip işide bırakmak istemeyip benimle çalışmak isteyenler oluyor belki niyetleri farklıdır yakınlık kurmak istiyor olabilirler diye de istemediğim oluyor cünkü diğer
Soran+1 yılDiğer yönetim üyeleride yetişkin anlayışlı insanlar çalışanına kaba davranıcak insanlar değil ve iğneleyici sözlerde etmezler başarısızlıklarını bile görmezden gelip düzeltmeye çalışırlar yani biliyorum
- +1 yıl
İnşallah aradığın gibi birini bulursun kardeş ama evliliğinin ilk 5 yılı çok zor geçer dayanamaz çünkü sürekli nerdesin napıyosun sorularından bunalır. Öyle eve gizli kamera koyduğunu öğrense iş boşanmaya kadar gider madem bana güvenmeyecektin niye evlendin diye.
Soran+1 yılÖyle kaba davranabilecek bir kişi var oda asabi sürekli sinirli biri ama hiç bir çalışana bağırdığını hiç görmedim yapı olarak sinirli bir yapısı var konuşmaları sert ve kararlı görünümüde öyle ama gayet eğlenceli ve insanlara saygı duyan biri sadece kuralları olan birisi o kuralların dışına çıkıldığında ise alttan almasını bilen karşısındaki insani rencide etmeden kırmadan konuşmasını bilen birisi zaten çalışanlarıyla kaba ve rencide edici tabirlerde konuşanların şirketle ilişiği ne kadar üst düzeyde olursa olsun kesilir genel müdürümüz bu konuda taviz vermez ki genel müdürümüzü yıllardır tanırım asıl patron babası ve babası çok iyi bir amca oğlunuda kendisi gibi yetiştirmiş biri
Soran+1 yılOhoo ben evime o kamera sistemini koyalı bir yıldan fazla oldu evde olmadığımda hırsız filan girmesin diye koydum ama eşime bile yerlerini söylemem telefondan bağlanıp arada kontrol ediyorum hiç biride görünmeyecek yerlerde ve duvarın içinde iğne deliği gibi yerlerden tüm evi izleyebiliyorum 8 tane kamera var zaten 2 si üst katta birisi mutfakta biri girişte biri salonda biri yatak odasında diğeri misafir odasında biri hol de diğeri ise balkonda
- +1 yıl
Ve sen eşim dediğin insana bunlardan bahsetmeyeceksin. Evliliğin baştan sorunlu olur senin
Soran+1 yılYani Zaten eşime hissettirmem ve gün içinde neler yaptığına bakarım arada da arayıp sesini duyarım sorarım napıyorsun diye o yüzden fazla sosyal olmayan birisi dedim cünkü evde olur genelde
- +1 yıl
Abimde senin gibi düşünen bir adam onunlada sık sık konuşmayı deniyorum ama pek işe yaramıyor 😊 İstediğin standartlarda birini bulman gerçekten çok zor seninle iş seyahatlerine gelsin istiyosun gözü açılmamış biri oturacağı kalkacağı yeri bile bilemez nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmez
Soran+1 yılYapıcak birşey Yok evime ben yokken gelip gideni kontrol etmem gerek ayrıca bunları eşime söylersem beni aldatmaya niyeti olduğunda ben iş seyahatindeyken evde kameralar olduğunu bildiği için eve getirmez kimseyi ama bilmediği için hayatında öyle biri olursa eve getirecektir ve mahkemede o kamera görüntülerini delil olarak kullanıp tek celsede nafakasız bir şekilde boşanabilirim
- +1 yıl
Evlenmeden boşanma planı yapıyosun kardeş. Bence psikolojik destek al bu güven problemini aşman gerekli
Soran+1 yılYoo gözü açılıp acılmamasıyla alakası Yok yani oturup kalkmasını bilmemesi o kendini yetiştirmekle alakalı bir durum Zaten fazla konuşacağı bir ortamda olmuyor seyahatlerde iş ortaklarıyla biz konuşurken hanımlarına sadece merhabalar nasılsınız saolun teşekkür ederim gibi cümleler kurulur sadece daha çok muhattap olunmaz he hanımlar zaten birbirleriyle konuşmak isterse hepsi aynı bir köşeye geçer dedikodu yaparlar
Soran+1 yılEvlenmeden boşanma planı yapmıyorum kimseden zarar görmeye niyetim Yok yakın arkadaşlarım arasında tanıdıklarım var evlenip ayrılan ayrıldıktan sonra çulsuz kalan cocuk kendisi ikinci el araca binerken karısına sıfır araba alıyordu kadın en sonunda boynuzlamış cocuğu cocuk yıkıldı kendi evinde karısını başkasıyla yakalayınca birde cocuk vardı tabi mahkemeye ıspat sunamayınca nafakayıda ödedi karısının üstüne yaptığı taksi hattıda gitti elinden evide gitti dım dızlak sokakta kaldı cocuk niye iyi niyetinden güvendiğinden
- +1 yıl
Herkes aynı değildir tanıştığında mal varlığından vs bahsetme bir şirkette çalışıyorum de. Sen olduğun için yanında kaldığını anladığında evlenme teklifi edersin kabul etmezse hiç bir zaman öğrenemez ne kadar paran olduğunu
+1 yılSira var 45-50 dakikaya cikar ama bak iki sokak altimizda nah pide salonu var orasi daha sakindir bir de oraya bakiver sjsj
05 Yorumla
Soran+1 yılSendemi üni öğrencisisin
- +1 yıl
İs ilani verir gibi sevgili ilani veren bir adamla oturup muhabbet edicegimi düsünüyorsan yaniliyorsun
Soran+1 yılDiğer yorumları okumadın galiba sen sadece soruyla takılı kaldın demekki
- +1 yıl
Ne yazislar ki? Pek incelemem yorumlari.
Soran+1 yılYorumlarda detaylı olarak anlatıyorum ya nasıl birini istediğimi köle filan aramıyorum Yani güvenebileceğim birini arıyorum
İnsanın ne istediğini bilmesi güzel boy ve kilo olarak bulursun diğer özellikler biraz zor
01 Yorumla
Soran+1 yılÜni okumamış olsun sadık kalabilsin yeter hatta hiç okumamış biri bile olabilir kendini geliştirmiş olması önemli Yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen üniversite okumadığın için mi okumamış istiyorsun anlamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben 2 üniversite okudum ama okumamış istiyorum o üniversite ortamlarını çok iyi bildiğim için 😉
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma düşünüyorsunuz kusura bakmayın da, okumuş kadın, bilgili kadın kötü mü yani?
Soran+1 yılHayır okusun iyi güzelde o üniversite ortamına girmiş eş istemiyorum o ortamları biliyorum cünkü
+1 yılSevgiyi boyle kalıba sokamazsın. Nah bulursun.
229 Yorumla
Soran+1 yılKalıba sokmuyorum diğer arkadaşların yorumuna bakarsan ve yorumlarımı okurdan anlayacaksın 😉
- +1 yıl
Boyle bir düşünceye sahip birinin duşuncelerinden banane
Soran+1 yılÇok ön yargılısın beni tanımadan düşüncelerimi bilmeden bu tür bir davranış hiç hoş değil
Soran+1 yılMesela senin gibi suratında bir ton makyaj ve kıpkırmızı rujuyla dolaşmayan biri olabilir
- +1 yıl
Ay bende sana nikah kıymayı düşünüyordum zaten.
Soran+1 yılAhahaha güldürme beni senin gibi ön yargılı ve egoist biriyle evlenmek mi büyük konuşmıyayım ama Allah yazdıysa bozsun hayırlısı
- +1 yıl
Kinayeyi dahi anlamayan bir beynin var kim alsın seni.
Soran+1 yılAnlamak işime gelmediği için anlamamış olabilir miyim acaba? 😉
- +1 yıl
Tavsiyem boşa beleşe cümle kurma o halde.
Soran+1 yılHadi ordan sinsirella seni sen git serserinin biriyle hayatını karart tamam mı sana bu kafayla doğru düzgün biri bakmaz anca gönül eğlendirmek isteyenler senin peşinde olur
- +1 yıl
😂😂 Senin surunle evlilik ya da , sevgili hayali kuran kimmiş. Sen git otede zırla şoylee kız istiyorum üü diye.
Soran+1 yılHahahahaha buraya paylaşmam tamamen işin espirisi bunu anlamayacak kadar egoist ve bencil birisin alt taraftaki kızlarımızın yorumlarından en çok olanı okusaydın nasıl biri olduğumu anlardın zaten ön yargılarından kurtul bence başına bela olmasın
- +1 yıl
Onyargılarımma senin gibi tipler beni çekilmez zannediyor gayette işime geliyor. Senden banane anlama sorunun mu var.
Soran+1 yılSayın sinsirella senden tek bir ricam var lütfen aşağıda 40 yorumu olan kbraashn nın görüşünün altındaki konuşmayı okurmusun benim hakkımda gizli bile olsam böyle ön yargılı olmanı istemem
- +1 yıl
Umrumda değilsin. Düşüncelerinde değil.
Soran+1 yılMadem benden sanane niye sorumun altına görüş yapıp taciz ediyorsun ben senin için çekilmez demedim davranışların ön yargın ve üstubun yanlış sadece çeken biride çıkar elbette
Soran+1 yılKendini beğenmiş egoist sinsirella seni merak etmiyormuş gibi yapıyorsun ama okuduğunu düşünüyorum 😂😂
Soran+1 yılya da orda tarif ettiğim güvenilmeyecek insan tipindesin o yüzden konuştuklarımız zoruna gitti burda böyle beni taciz ediyorsun
- +1 yıl
Ya he.
Soran+1 yılKızım çok gördüm senin gibileri her erkekle her altı ye sonra sevgiyi böyle bir kalıba sokamazsın yediğin haltları sevgiden aşktan diyerek sevginin aşkın adını kirleten sizlersiniz
Soran+1 yılYılansın yılan
- +1 yıl
Kes beyin fukarası.
Soran+1 yılEn azından beyin fukarısıyım senin gibi insanlara karşı ön yargım yok ve en azından insan duygusuna önem veren biriyim senin gibi duygusuz her önüne gelenle bişeyler yaşayan biri değilim
- +1 yıl
Onyargım yok diyip hakkımda atıp tuttukların ne acaba 😂 bir insan bu kadar. Ap. tal olabilir.
Soran+1 yılKimsenin hakkında atıp tutmuyorum yalnız ben bildiğim gördüğüm yaşadığım şeyleri söylüyorum ve bu böyle ön yargıyla alakası Yok kızım sen önce aklını geliştir sonra gel beni eleştir okey 😌
- +1 yıl
Beni tanımadan atıp tuttuklarınla mı tanıdığını duşunuyorsun burda beynini geliştirmesi gereken sensin. hoş bu kıt akılla zor kurduğun cümleyi bile anlamakta zorluk çekiyorsun.
Soran+1 yılYa he sinsirella he o dediğinden sensin tamam sen haklısın hadi git
- +1 yıl
Gram zekan yok yazma be akılyoksunu. Engel.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akşam pazarı daha ucuz oluyor😄
11 Yorumla
Soran+1 yılAkşam pazarını değil o Pazar'a gideni tercih ederim kıymet bilir en azından 😉
+1 yılyokmuydu başka bir isteğin?
11 Yorumla
Soran+1 yılYoktu
+1 yılO ne ya öyle iş ilanı verir gıbı
12 Yorumla
Soran+1 yılLütfen yorumları okurmusun
+1 yılyine birileri esra erolun sitesini karistirmis
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ya Esra Erol'a niye cıkıyım hiç gerek Yok kendimi oralarda rezil etmeye 😉
- +1 yıl
he burda rezil olsam yeter diyosun yani 😂😂
Soran+1 yılGizliyim burda niye rezil olayım ki hem makarasına yazdım buradan bişey çıkacağı Yok yani sosyal medyadan sadece tanışır arkadaş olurum bu arkadaşlığı real de sürdürebilirde birbirimizi tanırsak anca olur o iş
Soran+1 yılSeninde yaş 24 e gelmiş be güzelim sende evde kalıcaksın birini bulsan iyi olur 30 zuna merdiven dayamadan evlen biran önce
- +1 yıl
tamam
Üniversite okumam dışında tam ben 😀
040 Yorumla
Soran+1 yılO ortamlara girmiş birini istemiyorum maalesef ya ama düşünebilirim hangi üniversite ve hangi bölüm 😉
Soran+1 yılHalkla ilişkilerse düşünebilirim Yani
Soran+1 yılGenelde üniversitelerde halkla ilişkiler okuyan kızlar ne istediğini bilen ve daha olgun oluyor ve her önüne gelenle takılmıyor Yani mantığıyla hareket ediyor
Soran+1 yılBirde üni okuyan kızlara çok sıcak bakmıyorum bedenler bakire ama ruhları orspu oluyor kusura bakma ama her türlü haltı yiyip birtek bakire kalması birşey ifade etmiyor her yolla ilişkiye girmiş birtek bakireliğini bırakmış bir kızı ne yapıcam
Soran+1 yılTamam 1 ci sınıfken tam fırsatı şimdiden seni kapattık kapattık yoksa 2 ci ya da 3 cü sınıfta seninde aklını karıştırırlar
Soran+1 yılYani ben güven problemi olan biriyim zaten birkaç yıl önce evliliğin kıyısından döndüm verilmiş sadakam varmış diyorum
Soran+1 yılHangi ilde okuyosun nerelisin
Soran+1 yılBenimleyken bana karşı güven problemim olmaz birlikte iş seyahatlerine gidicez heryerden birlikte olucaz zaten o konuda sıkıntı Yok ben sana güvenebileyim yeter
Soran+1 yılAnkara yılda 6 kere gidiyorum sadece Ankara'ya ya uzak düşer bana İstanbuldayım ben gerce istanbulada yılda maxımum 12 kez uğruyorum ama en az 2 hafta kalıyorum herseferinde diğer yerler ise 3 gün 5 gün yolla beraber
Soran+1 yılBende öyle güvenmediğim için ilişmiyordum kimseye ama bu aralar üzerimde çok baskı var özellikle iş ortaklarımdan dolayı ve her gittiğim toplantıda seni artık evlendirelim diyorlar eşinin dostunun kızlarını filan önerenler oldu iyi kızdır filan diye hatta patronum kendi kızını söyledi kandırabilirsen senden iyi damat mı bulucam diye ama istemedim nasıl diyim adama güven problemim var kızın kim bilir ne haltlar yedi diye ayrıca kızına o gözle hiç bakmadım kardeşim. Gözüyle baktım hep yediği haltlarında bir kısmını biliyorum Yani kaç kere sarhoşken ordan burdan topladım
Soran+1 yılAslında güven problemi olan birini bulsam daha iyi cünkü güven problemi varsa o insana güvenilir yaşadığı şeylerden dolayı kendinden başka kimseye güvenmiyordur benim gibi
Soran+1 yılYa karşıma çıkan çok kız oldu güvenmediğim için duygularıyla oynamak istemedim sonuçta benimle kendisi tanışabiliyorsa adım atabiliyorsa ne malum başkasınada adım atmadığı dimi
Soran+1 yılYa adım atabilir ama bir süredir tanıyorsa ilgileniyorsa hislerini söyleyebilir ama hiç tanımadığı birine adım atmasına olumsuz bakıyorum
Soran+1 yılBirde ben ilgimi çeken bir kıza bile adım atmıyorum cünkü güvenmiyorum niye oynıyayımki kızın duygularıyla sadece bir şekilde tanışıp arkadaş oluyorum ama Ümit vermemeye calışıyorum mümkün oldukça tanımaya calışıyorum iyi bir şekilde yaklaşıp yaşantısını anlamaya çalışıyorum arkadaşça deneme amaçlı bir süre sonra bir partiye clube filan davet ediyorum gelmeyen olmadı şuana kadar o yüzden arkadaş kaldım coğuyla bir kısmını ise hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım bir kere bile oralar bana göre değil diyen bir kız çıkmadı karşıma hanım hanımcık bir kız gibi görünüyorlar ama içlerinden şeytan cıkıyor
Soran+1 yılAynen öyle o yüzden eşim olucak insanıda iyi seçmeliyim ben evliliğe hazır bir insanım askerliğimi yaptım okulumu okudum evim işim arabam herşeyim tamam zaten birde iş dışında dışarıda takıldığımda hiç iş yerinde göründüğüm gibi gözükmüyorum sade biriymiş gibi takılıyorum arabamı bile uzak bir yere çekiyorum gözükmesin diye cünkü zengin görüp zengin zannedip kullanmak isteyen insanlar olabilir ben öyle çok zengin biride değilim Zaten sadece evimi arabamı aldım azda olsa bir birikimim var gelirimde iyi çok şükür Zaten herşeyimi şirket karşılıyor benim kişisel giderlerim var sadece ufak tefek kendi aracımı kullanmaya bile fırsatım olmuyor sürekli şirket aracı kullanıyorum emekli olana kadar aynı şirkette çalışacağım zaten iyi bir gelecek ve iyi bir hayat sunabiliyorum eşim olucak insana ve olucak cocuklarımıza
Soran+1 yılİlerde Zaten bir takım yatırırımlardada bulunmayı düşünüyorum geleceğe dönük ama önce garantiye almam gereken bir hayat evlilik olmalı eşimle karşılıklı fikir alış verişi yapıp yatırım yapmayı tercih ederim onuda çocuklarımızın hayatını garanti altına almak icin yapacağım zaten
Soran+1 yılİstediğim gibi biri olsun da dış görünüşü hiç önemli değil Zaten onu düzeltmek benim elimde cirkin kız yoktur bakımsız kız vardır çok kilolu bile olsa birlikte spora gideriz zayıflatırım isterse istemezsede sorun değil olduğu gibi kabul etmişim bir kere sağlığı yerinde olsun yeter ben onun fiziğinide güzelleştiririm kendisinide esnetiksiz yeterki insaniyetli biri olsun insan olsun diye bakıyorum tabiki bu sitede bulacağımı sanmıyorum ama öyle bir nabız yoklayayım dedim 😉
Soran+1 yılYani anca buradan böyle bir paylaşım dışında tanışılır arkadaş gibi sohbet edilir baktın düşünceleri konuşmaları aklı başında bunu Arkadaşlığı Real hayata taşırsın baktın güvenmeye başlıyorsun kafa yapında uyuyor ondan sonra deneyebilirsin olurmu olmazmı ona göre konuşursun ama öbür türlü burdan tanışıp direk sevgili olmak zor Yani he olur hemen sevgili olursun ama ciddi düşünmüyorsan gönül eğlendirip boşvericeksen olur
Soran+1 yılAynen öyle yakınlarımda olsaydın seni tanımak isterdim ama maalesef çok ters kalıyorsun bana
Soran+1 yılİnşallah karşına değerini bilecek bir insan çıkar kıymetini anlar da üzmez
Soran+1 yılİnşallah amin hayırlısını diliyorum allahtan
+1 yılyaz kızım 200torba çimento 2 kamyon çakıl
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 el arabası kereste 1 kamyon kum aaaa karıcım senmi geldin 😂
- +1 yıl
👍👍👍
Üniversiteden sonra kaybettim dldıdodkd
01 Yorumla
Soran+1 yılHdjakasksj
Gizli Üye(36-45)+1 yılMayala hafif kabarinca pisirirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm tabi olur pişiririm sıkıntı Yok 😂
cok sey istiyon kardesim
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarımı oku diğer arkadaşlara yazdığım ondan sonra tekrar bir yorum yapmamı rica ediyorum
Beni anlattı resmen fjfkkd
07 Yorumla- +1 yıl
Evet ya gerçekten çok güzelsin 😄
Soran+1 yılŞerna yarışmamıza hangi ilden katılıyorsun 😂
- +1 yıl
Okumadım anlatılanları 😄
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılOlur olur sıkıntı Yok 😂
Köle mi arıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılYok benimle yaşlanıcak birini arıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Beyoğlu da