Aşk İlişkileri Sevgili arıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor nasıl bulacağım kim benimle sevgili olmak ister 165 boyundayım mavi gözlü sarışınım neden sevgilim yoookk Güncellemeler+1 yıl kilomda 56 sorulmuş Sevgili arıyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Benimbaşkasıdeğil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kilo belirtmemişsin 🤣 AA çok ayıp bende 1.87 75 kara kaş kara göz 😂 gel sevgili olak ama yarın ayrılalım taammı🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nedn yarın esmer sevmiyorum kumral iyi Yorumla Benimbaşkasıdeğil +1 yıl Ee artık iliksiler standart 24 saat sürüyor zaten bende esmer değilim 😅 Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kendini açık artırmaya mı çıkarıyorsun aw bu nasıl konu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl he alacan mı sen onu söyle Yorumla Lucifan +1 yıl Yok ya ben sadece bakıcıyım msldös Yorumla Slaldldmdldödödödlğ 1 yıl Ben alırım seni❤️❤️ Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Adam gibi adam yok nerde adam ya da bize rast gelmez asdgkg Vardir seninde nasibin Allah iyisini denk getirsin. 0 0 Yorumla
isimsizben23 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Taaam da aradığın seyi asla bulamasın ki çünkü hala arıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aramaya devam o zaman Yorumla isimsizben23 +1 yıl Devam kee Yorumla
berk0906 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl bende kumrslim mavi gözlüyüm tipim baya iyi boy 1.76 sevgili olmak istersen olabiliriz 0 0 Yorumla
Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Erkekler bi el ativerin 2 7 Yorumla KavunPeynir +1 yıl Ayakta atsan faydası yok buna 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl @KavunPeynir ulan😂 Yorumla KavunPeynir +1 yıl Ben imkansız aşklar için yaratılmışım sjhdjsj @Meddiii Yorumla Meddiii +1 yıl @KavunPeynir nefes alsa yeter diyor cokta imkansiz sayilmaz aslinda😂 Yorumla KavunPeynir +1 yıl Alttaki arkadaşlar doç. dr yardımcı olmuşlar jsjfkdhfjdjf @Meddiii Yorumla Meddiii +1 yıl @KavunPeynir ya neler var allam bu gözler daha neler görcek 😅 Yorumla KavunPeynir +1 yıl @Meddiii çekirdeğimi aldım bi gelsene sjfhsjjd basma demişsin bastım artık Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kısmet işleri bacım umarım bulursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ülkede adam yok adam Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Olmaz olurmu ya sana adam olanı denk gelmemiş demekki. Herkeside o gördüklerine göre yargılama bari Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Sehir uyarsa neden olmasın 0 3 Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Yahu birak kiloyu falan sen segir söyle Yorumla Soran +1 yıl nerelisin Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Antalya Yorumla
jix67 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. takip at sen gerisini çözeriz :D 0 0 Yorumla
burakamaçirkin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Vardır burda birileri :d 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Noel baban var getirir sana bir paket 0 2 Yorumla Soran +1 yıl noel baba duy sesimiii Yorumla Mac79 +1 yıl Yanına bir adet akıl paketi de eklesin mı Yorumla
stabeck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl oo gel tnaışalım 0 3 Yorumla stabeck +1 yıl ee al takibe Yorumla Soran +1 yıl beğenmedm senii Yorumla stabeck +1 yıl bende snei al takibe lütfen Yorumla
_Delibal_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Veriyorsan olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl veren bul sen aw Yorumla _Delibal_ +1 yıl Tesadüfen böyle biri çıktı sen :) Yorumla Slaldldmdldödödödlğ 1 yıl Sevgili arıyorsan verecen öyle kolaysa internetten yazmak vermende o kadar kolay olacak olmaz öyle alındım üzdün beni🥲🥲 Yorumla
Frkng Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Aç profili seç beğen al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl güvenemiyorum abazlara Yorumla Frkng +1 yıl Hepsine guvenmicen zaten seciceksin artık o iş sende Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vay anasını yaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl vay baban ya Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Eglencen bittiyse uyuuabilirain Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun.😊 0 0 Yorumla
taykayko Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Esra Erola bağladın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bana koca bul Yorumla taykayko +1 yıl Tek gece takilirlar sadece Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hangi şehirdesin 0 1 Yorumla Buck_Fuddy +1 yıl Maydonoz olmak istemem ama soru 1 yıldan uzun bir süre önce sorulmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kilo belirtmemişsin 🤣 AA çok ayıp bende 1.87 75 kara kaş kara göz 😂 gel sevgili olak ama yarın ayrılalım taammı🤣
nedn yarın esmer sevmiyorum kumral iyi
Ee artık iliksiler standart 24 saat sürüyor zaten bende esmer değilim 😅
Kendini açık artırmaya mı çıkarıyorsun aw bu nasıl konu
he alacan mı sen onu söyle
Yok ya ben sadece bakıcıyım msldös
Ben alırım seni❤️❤️
Adam gibi adam yok nerde adam ya da bize rast gelmez asdgkg Vardir seninde nasibin Allah iyisini denk getirsin.
Taaam da aradığın seyi asla bulamasın ki çünkü hala arıyorsun
aramaya devam o zaman
Devam kee
bende kumrslim mavi gözlüyüm tipim baya iyi boy 1.76 sevgili olmak istersen olabiliriz
Erkekler bi el ativerin
Ayakta atsan faydası yok buna 😂
@KavunPeynir ulan😂
Ben imkansız aşklar için yaratılmışım sjhdjsj @Meddiii
@KavunPeynir nefes alsa yeter diyor cokta imkansiz sayilmaz aslinda😂
Alttaki arkadaşlar doç. dr yardımcı olmuşlar jsjfkdhfjdjf @Meddiii
@KavunPeynir ya neler var allam bu gözler daha neler görcek 😅
@Meddiii çekirdeğimi aldım bi gelsene sjfhsjjd basma demişsin bastım artık
Kısmet işleri bacım umarım bulursun
ülkede adam yok adam
Olmaz olurmu ya sana adam olanı denk gelmemiş demekki. Herkeside o gördüklerine göre yargılama bari
Sehir uyarsa neden olmasın
Yahu birak kiloyu falan sen segir söyle
nerelisin
Antalya
takip at sen gerisini çözeriz :D
Salıverin küçük gelini ☺
Vardır burda birileri :d
İlan da vermezsin ama ya 😂
Yalnızlıkta yalnız değilsin 😊
Noel baban var getirir sana bir paket
noel baba duy sesimiii
Yanına bir adet akıl paketi de eklesin mı
oo gel tnaışalım
ee al takibe
beğenmedm senii
bende snei al takibe lütfen
Veriyorsan olur
veren bul sen aw
Tesadüfen böyle biri çıktı sen :)
Sevgili arıyorsan verecen öyle kolaysa internetten yazmak vermende o kadar kolay olacak olmaz öyle alındım üzdün beni🥲🥲
Aç profili seç beğen al
güvenemiyorum abazlara
Hepsine guvenmicen zaten seciceksin artık o iş sende
Ben isterim sen de istersen tanışalım
olur olalım gel dm 🦍
ben varım Instagram gel @xw_tataligda_
Bana ne dersin desem ;)
Çeşit çeşit var
Vay anasını yaaa
vay baban ya
Eglencen bittiyse uyuuabilirain
Hayırlısı olsun.😊