Eski sevgilisini unutamayan eş. Bu konuda görüşe ihtiyacım var.. ?

Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce yazmıştım. 2 yıllık evliyim eşimin bilgisayarında 15 yıl önceki sevgilisinin resmini buldum. Unuttum kalmış diyor fakat bütün şifreleri o kızın ismiyle.. daha yeni açtıgı hesapları bile. Ben ondan nefret ediyorum diyor hemde şifreleri onun adıyla.. bu resmen ihanet. Unutkanım. hepsi aynı şifre dedi.. soruyorum insan nefret ettigi birinin ismini ne olursa olsun şifre yapar mı.. misafirlerim vardı fotoğraflara baktık. Bana bir yüzük vermişti dedi. Hatta 2 yüzük yüzükleri türkiyeye döndükten sonra yıllarca takmış.. fırlatıp attım yüzüne demişti.. yalan söylemiş. Çünkü kayınpederim yıllar sonra romanyaya giderken ona verecekmiş versin diye. O almamış galiba. O anlatmıştı bana.. eminimm hala memleketteki evde biryerlerdedir. Gidersem bakacağım. Ama sanmıyorum. Bu arada bu yüzük yalanından sonrada bayağı tartıştık kavga ettik daha önce hiç büyük bir tartışma ya da kavga olmamıştı evliliģimizde. Ben yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.. farklı fikirlere ihtiyacım var.. 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada ekleyeyim dedim.. geçen tartıştık bu konuda. Flori hem senden güzeldi hem bu kadar inat değildi hem mantıkli anlayışlıydı dedi.. bnde cok kızdım tabi. Sibirfen söyledim dedi. Söylememeliydi. Demekki kız çok güzeldi o yüzden unutamadı. Bende düşünüyorum kız acaba bnden çok mu güzeldi ona göre diye.. bilmiyorum. Bu konuda ne düşünuyorsunuz. Güzelliğinden unutamamışır.. kendimi sorgulamıyorum. Ama şüpheyede düşüyorum..
Eski sevgilisini unutamayan eş. Bu konuda görüşe ihtiyacım var.. ?