+1 yılMadem eminsin görüşmediklerine sıkıntı yapmanın bir manası yok tabi sende kendince haklısın eşinle çıktığın her yolda o kızın adı bilmem nesi işte çıkarsa karşına sende tatlı bir dille ona kendi düşüncelerini açıkla rahatsızlık duyduğunu söyle sende ters tepki olarak eski sevgilinin adını falan yazayım deme daha da uzaklaşırsınız aile konusuna gelince de aranızda hallederseniz ikiniz içinde daha iyi olur aileleri işin içine girdi mi o kuşku o şüphe bitmek bilmez daha da alevlenir. Allah yardımcın olsun bacım ne söylenebilirki bundan daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Eminim. Şimdilik biraz ayrılmayı düşunuyorum..
En İyi Cevaplar
+1 yılkimseyi geçmişiyle yargılamaya gerek yok ama sen hayatına girip eşin olduğun halde böyle gevşeklik yapıyosa sana saygısı yoktur ve bu durum sende derin güven problemleri oluşturacaktır eşinizle adam akıllı konuşup bir kerede mevzuyu halletmeniz en güzeli ya adam gibi davranıp kendine çeki düzen vermesini söyleyin ya da ciddi sonuşlara hazır olması gerektiğini söyleyin hala gevşekse umrunda değilsiniz demektir düşünmeye gerek kalmamıştır o zaman
23 Yorumla- +1 yıl
Evet. En iyi görüş nasıl seçiyoruz.
- +1 yıl
siz bu beyin sizi gerçekten sevdiğine inanıyomusunuz? veya değer verdiğine? taviz tavizi doğurur böyle bir durumu kabul etmeniz belki evliliğiniz için belki sevdiğiniz için ama şunu düşünün şunu yapan bir insanın hangi karakterini sevip hala sabrediyosunuz ben ortada bir karakter göremiyorum
- +1 yıl
Aynen. Içimd bir sogukluk bir hissizlik geldi. Tabiki hiçbirsey eskisi gibi değil.. duygularda öyle.
demekki kız onda büyuk bir iz birakmis seni sevmeseydi sen evlenirmiydin demekki o zaman seni sevdigine inancin tammis unutamamis olabilir emin ol belkide aynisini sen yasasan sende unutamayabilirdin ama yaptigi cok yalnis oturup kavga etmeden cozmenizi oneririm aile evine gidersen daha buyuk sorun ve kavgalara hatta adamin daha cok diger insani aramasina neden olabilir diye dusunuyorum sahsi fikrim bu
12 Yorumla- +1 yıl
Su an görüştüklerini sanmıyorum.. yıllar önce bitmiş birşey ama bana yalan sòyledi.. o yüzükleri sakladı.. 8 ay sürmüş.. benle ise yıllarca görüstü.. 8 ayda ne yaşandıysa unutamamais iste o yaşanmıslıklarıni.. kız ona göre benden daha güzel olabilir.. erkekler böyle işte güzellik oksunda kızın nasıl olduğu önemli değil ..
+1 yılİnsan evleneceği kişiyi iyi tanımalı
Neden tanımadan evlendin?44 Yorumla- +1 yıl
Tanidım. Bana unuttum yuzunu bile hatrlamiorum vs dedi. O konuyu hic konusmamistik. 2 yil tanidim.
- +1 yıl
Otur konuş bu böyle gitmez ki.. Ben olsam kalbim çok kırılırdı. Ona çok üzüldüğünü kalbinin kırıldığını söyle. Ben böyle bir evliliği nasıl sürdürürüm? Yalan söyledin bana ben seni çok severken, sen bana nasıl bunu layık gördün? De
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Haklisın evet doğru. Zaten konuştum.. teşekkur ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılYarami destin ilk askimin öyle bakisi vardi. kalbime akisi vardi. öyle gülümserdi canimi yakisi vardi. evet yillar gecti unuttum AMA hayali Bile güzel gecmisin. ama cok üzerine gitme bizim türklere bir yasak koysan inadina onu yapar. örnegin denizin su kismina dalma bogulursun desen inadina oraya atlar bogulacagini Bile Bile. yasak koydukca kiymete biner.
27 Yorumla- +1 yıl
Oda tıpkı böyle unutmamış işte.. keşke benle evlenmeseydi o zaman.
- +1 yıl
Hayir o konuda her seven sevdigine kavusamaz. eb güzeli o konulari karistirmamali. gecmisteki geride kalmis. Gelecege kimle yola cikildiyse onlari devam etmeli
- +1 yıl
Evet devam etmeli. Ama zaten gercek bir sevgi olsaydı bitmezdi gecmisteki.. bu erkekleri anlamıyorum..
- +1 yıl
Sana tavsiyem tatli dil kullan, yuvarlak yikmak en kolayi. kurmak en güzeli
- +1 yıl
Orası òyle. Ama düsünsene 15 yıl önceki birini özlüyor seviyor. Birgün karşisina cıksın istiyor belkide. Sen hala seviyormusun oeki bu bahsettiğin kişiyi..
- +1 yıl
Gecmisteki olay rüya gibi geride kalmis. asil simdiki gelecege beraber yürüdügüm kisiye önem veririm. olumsuz düsündükce korktugun basina gelir. ne yani o bulacak bitincede sen bulamiyacakmisin? takinti yapma. Ben cok cektim bu konularda
- +1 yıl
Takıntı yapmıyorum. Biraz uzaklaşmak en dogrusu belkide.
Farklı fikirlere acıksın ama sen ilk aşkını unutabildin mi bence unutamadın sende ama o çok takmış çok sevmiş ne çektiyse ondan unutamamış anlayış göster eşinle oturup doğru düzgün konuş anlatır düzeltirsiniz
135 Yorumla- +1 yıl
Tabiki unuttum. Ne ilk aşkı. Yüzünü bile unuttum başka birisine karşı en ufak bir hissim olsa evlenmez. bir başkasını kandırmazdım.. bu bile bir ihanet değilmi..
- +1 yıl
Tabiki öyle ama sizi sevmeseydi oda sizinle evlenmezdi öyle düşünün bence anlayışlı olup oturup yüz yüze sakin sakin konuşun düzeleceği varsa düzelir 15 yıl olmuş sonuçta o adam onu sevmiyor nefret ediyordur doğrudur içinde ona söylemek istediği nefret dolu sözleri vardır söyleyemediği o yüzden hala dün gibi aklındadır bende 2 sene önce ayrıldım sevgilimden bendimde içimde ona karşı bir kırıntı Yok ama karşı cinse olan tüm güvenimi kırdı hayatımı alt üst etti zor toparlandım ama benimde bilgisayarımda fotoğrafları var ve benimde bazı şifrelerim onun adına ama gram sevgi yok ona içimde sadece nefretim var karşıma bir çıksa bir karşılaşsak içimde olan nefreti onun yüzüne bir kussam herşeyi silip atıcam oda buna inanıyordur lütfen eşine anlayış göster bozma güzel bir yuva kurmuşsunuz
- +1 yıl
Evet yuva kurduk. Iste bu yuzden silmeliydi. Peki evlensen silmezmiydin o fotoğrafları..
- +1 yıl
Evlensemde silmezdim o kız illaki birgün karşıma cıkıcam içimde kalan nefreti ona kusmadan o fotoğraflara arada bakıp dahada kinim artıcak ona söyleyeceklerimi unutmicak yaşadıklarımı hatırlayıp insanlara karşı bakış açımı duruşumu değiştirmeyeceğim evlenincede eşimle bu yüzden sorun yaşarsam durumu anlatırım anlayışla karşılamasını beklerim ki ben 2 senedir kimseye yaklaşmıyorum aynı şeyleri yaşarım aynı hataları tekrarlarım diye cesaretim Yok cünkü birinden hoşlansam bile gidip konuşmuyorum benimle birşeyler yaşamak isteyene bile durumu anlatıyorum güvenmediğimi açıkça belirtiyorum
- +1 yıl
Bence sacma.. silmeyeceksen o zman evlenmemelisin. Madem kalbinde aklinda hala baskası var.. kimseye sebep olmamak lazım.. en önemli şey güven ve dürüslük degıl mi.. evlilik bu.
- +1 yıl
Ben 25 senelik hayatımda bir kere yıkıldım onun yüzünden hastalık atlattım evimi arabamı işimi telefon numaramı kısaca tüm hayatımı değiştirdim eskiden gitmeyi sevdiğim yerlere uzaktan bakıyorum ben 4 ay kendimi kapadım hiç bir yere gitmedim ailemin yanından uzaklaşıp yalnız yaşadım evimi değiştirdim dediğim o halada hayatıma kimseyi sokmadım birkez karşılaştık 45 dakika yolu yan yana gittik o an konuşamadım çok kalabalık bir ortamdaydık yan yana oturduk aylar sonra ilk karşılaşmamdı içimdekileri ona haykırmak istedim herşeyi yüzüne vurmak istedim ama yapamadım sonra onun ineceği durağa geldik ben kalkıp geç dedim yüzüme baktı dondu kaldı yürü git şurdan dedim o an konuşamadım ama illaki bir gün yine bir yerde karşıma çıkacak o günü bekliyorum tüm nefretimle
- +1 yıl
Onun ne benim kalbimde yeri var nede yanımda aklımda ise sadece nefret dolu cümlelerim var ona karşı sevgi aşk değil bu karşıma çıktığı gün hepsi bitecek Zaten onu tüm yaptıklarına pişman edip arkama bile bakmadan ordan uzaklaşıcam ben gemilerimi çoktan yaktım o limanını korumaya çalışsın
- +1 yıl
Bence bul ve konuş.. bòylece icinde bitirir herseyi soylersin. Yeni bir sayfa acarsın.. bir başkası olduğundada ona karşı dürüst olur kalbini sadece ona acarsın diye düşüyorum..
- +1 yıl
Yani bence eşin de benim gibi nefret kin besliyor içinde ona karşı seni aldattığından ya da ihanetten değil yaşayan bilir yaşamayan anlamaz bu duyguyu ve 15 sene onun nefreti o kadar büyümüştür ki ona karşı eşinin karşısına çıkarsa ona engel olmak icin yanında olmalısın yoksa büyük bir facia olabilir eşin hapse girebilir o kadını öldürebilir Yani
- +1 yıl
evet nefret ediyorum diyir ama zaten canimi yakanda bu nefret eşitti sevgi. Nefretin zıttı sevmek.. nefret eden bir insan aslında istemedende olsa sevgiyi özlemide barındıyir.. tıpkı sizinki gibi.. yurt dısinda hem zamaninda esimle yasîtmıs.. kimbilir evli barkli cocukludur.. ama onun hayatının aşkı.. dedim senin hayatının kadını o.. keşke benke evlenmeseydin vs.. diye. Galiba bitecek ve oda benim nefret ettigım kisi olarak kalacak. Kısır döngü. Ama ben ayrılirken içimdeki herşeyi sòylerim.
- +1 yıl
Ben onu bulmak için uğraşmam illaki birgün karşıma çıkacak evini biliyorum ailesini tanıyorum gözüm kapalı bulurum evini ama öyle olmasını istemiyorum o kendisi bana gelicek ya da bir yerde yolumuz kesişecek bu böyle olmalı ben onun evine gidipte konuşmam Allah'a havale ettim ve Allah'a emanet ettim ve Allah'a emanet ettiğim kişiyi Allah ölmeden son kez karşına çıkarırmış onu göstermeden ne onun canını nede senin canını almazmış saf ve temiz duygularlada Allah'a havale ettiğin kişinin cezasını Allah verir benim canım nasıl yandıysa ben nasıl duruşumu bozmadıysam onun canı dahada çok yanacak
- +1 yıl
Ne yaptı sana.. üstelik bu dedigim kiz onu aldatmiş.. bir erkejle bara gitmis ona uyuyacagim deyip.. ustelik affetmis ama sonra icine sindirememiş. Kızda susuo hic cevap vermeyince neden dedginde bitiŕmiş. Erkekler böyle işte. Insanoğlu ciğ süt emmiş.. kendisini aldatanda kalır aklı. .
- +1 yıl
Benim ona karşı gram sevgim Yok nefretten başka hiç birşey Yok o benden sonra 2 sene içinde rahat bir 20 kişiyle çıktı 20 kişi diyorum yalan değil bizim iki senelik ilişkimizden sonra çok değişti karakteri hiç tanıyamamışım ama ben hayatıma kimseyi sokmadım ve o kendi kaybetti beni benden sonrakilerinide gördüm buldum hatta çocukların hakkında araştırmalar yaptım hepsinde benden bir parça var ama hiç biri ben değil benim taşıdığım özelliklerin 3 ü olan Yok oda herkesde beni arıyor ama bulamıyor biliyorum ama umrumda değil
- +1 yıl
Oda beni aldattı ayrıldıktan aylar sonra öğrendim çocukla konuşuyordu yakaladım arkadaşı için konuştuğunu söyledi inandım o arkadaşıyla karşılaştım aylar sonra o söyledi yoo abi o onun eski sevgilisi benimle alakası bile Yok dedi orda bittim işte ben ve ondan öncede bir başkasıyla yakalamıştım affetmiştim
- +1 yıl
Kızda önüne gelenle konusmuş. Kusura bakma yani. Sende unut o zaman soyle ne soyleyeceksen boyle olur mu. Ben coktan unutmuştum beni gerçek manada aldatan birini.
- +1 yıl
Güvenmiş ama aklında başkası var. Ne önemi var ki
- +1 yıl
Kaçıyor yüzüme bakmaya yüzü Yok bir kez telefondan yazdım herşeyi cevap vermedi bir cevabını bekliyorum daha çok kabullenmesini ben içimden geçenleri ona 1.5 saatte uzunca yazdım mektup olaraktan evine gönderdim benden geldiğini görünce yırtıp atmış açmamış annesi öyle söyledi kötü birşey de yapmadım ona sevmiştim sadece kıymet bilmedi şimdi gerçeklerden kaçıyor ama içimdekileri bir şekilde onun yüzüne vuracağım vurmadan olmaz
- +1 yıl
Bencede herşeyi söylemelisin. Nasıl biriymıs cevap bile vermemiş
- +1 yıl
Birde adamı düşün o sana güvenmiş evlenmiş sen ondan ayrılırda gidersen o adam yıkılır ben yıkılmamak icin kimseyle birşeyler yaşamıyorum o yüzden yalnızım o adamı yanlızlığa itme bunu kendinede onada yapma derim mutlu olabilirsiniz çok mutlu olabilirsiniz evinizde huzur olur ama o kişiyi bulup yüzüne kinini kusması lazım
- +1 yıl
Bence otur eşinle karşılıklı konuş herşeyi enine boyuna ona destek olmak istiyorsanda söyle gel beraber gidelim bulalım onu anlat öfkeni kinini kus yüzüne sonra dönelim mutlu huzurlu yuvamıza de Zaten yüz yüze geldiklerinde eşinin yüz ifadesinden anlarsın ona nasıl öfke dolu baktığını
- +1 yıl
O bana ihanet etti. Ayrılarak ona en iyi cezayı verecegim. Herşeyi hice sayıp. Bulursa onla devam eder. Hem artik gitti içimden. Onu bile devam etse na yazar zaten hayalinde o var. Aynı şey. bir farkı yok benim. için. düsunsene tüm şifreleri onun ismiyle. Nefret etse boylemi yapardı. Benim adımi koymadı bile. Kız yabancı ülkede. Bence kusmus kinini. Daha dogrusu ayrılırken herseyi soylemis. Bununki başka. Neden. Neden yaptın neden akdattın neden benle çiktın. Diyecekmiş.. demek istedigi bu..
- +1 yıl
Yalan söylemeseydi. Açık acık konuşsaydı. Yzugu sakladim. Sifrelerimde onun ismi die.. o zaman anlayış gösterirdim. Dürüst davranmadı. Yalan sòyledi..
- +1 yıl
Orasıda doğru..
- +1 yıl
Bilmiyorum. . Biraz uzaklaşmayı düsünüyorum.
- +1 yıl
Niye bırakmayayımki. O bana yalan söylerken. Şifrelerini onun adı yaparken resimlerini saklarken iyiydi ama..
- +1 yıl
Evet çalisirim.
+1 yılGitme. Üzme onu.. Gereksiz problemler çıkarma... Yıpratmayın evliliğinizi. Rahattakılmayı bilmelisin biraz... Rahat takıl... Sen kıskanma... O kıskansın :)
218 Yorumla- +1 yıl
Emin ol yıpranma çoğaldıkça bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor.. SAkin bir insan ol.. Ne kadar sakin olursan okadar mutlu olursun
- +1 yıl
Ben sakindim hep. Ama fotofraftan ve bu ögrendiklerimden sonra başıma kaynar sular döküldü.. 2 hafta oldu hala damarlarımda öfke dolaşıyor. Ben onu kıskandıracak birşey yapmadim.
- +1 yıl
tamam ama sakin ol büyütcek bir şey yok. Her gün o adamın yatağındasın. Birbirinizi böyle ş eyler için üzmeyin... Alışkanlık olmuş olabilir şifre vs.. Eskiden ona aşık olmuşta olabilir. Hatta nadiren onu düşündüğü de olur ama abartmamak lazım bunu.. Bak o abartmıyor seni sevi. yor
- +1 yıl
Mafem onu düsünuyor hala aklinda benle evlenmeseydi.. zorla evlenmedikya.
- +1 yıl
Sakin ol... Düşünüyorsa ah şimdi onunlaolsaydım demiyor. Çok nadiren aklına geliyordur diyorum !!! Bazı insanların hafızaları güçlüdür. Belki de hiç gelmiyordur. saçma sapan şeylerden kavga çıkarıyosunuz. Terkedilincede b*k cuvalı gıbı ortada kalıyorsunuz
- +1 yıl
Biraz düzgün yazsanız iyi olur.
- +1 yıl
Gerçekleri daha net belirtemezdim... ilişkiyi soğutan tarafsın.
- +1 yıl
O bu kadar şeyle soğutmuyorda benmi soğutuyorum. Hem 5 10 kere internette badks kızlarls konuşrken yakaladım sanal alemde. Buda var bdni soğutan. Bilip bilmden konuşmayın.
- +1 yıl
Boşanın ozaman sorunlu bir ilişki en sevmediğimm
- +1 yıl
Aynen benimde.
- +1 yıl
yazık valla ya... Gelişmelerden haberdar et beni..
- +1 yıl
Ok..
- +1 yıl
Söylediği kelimeler edilmemesi kelimeler. Karşılaştırma söz konusu ! Bence dersini alması gerekiyor... Nasıl verirsin sana kalmış
- +1 yıl
Bilmiyorum. Nasıl verebilirim ki. Boşanarak galiba. Evet. Benden güzel olabilir ama böyle söylemeemli insan eşine. Bunu nasıl diyebilir. Lafa bak senden güzeldi..
- +1 yıl
yakışı kalmamış gerçekten.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Keşke evlenmekte acele etmeseydin. Sevgilin olsa terk ederdin direkt. Evlilik önemli bir müessese işler çok daha zor oluyor. Zor olması seni yıldırmamalı yinede. Bil ki : Zararın neresinden dönersen dön kardasın demektir...
- +1 yıl
Doğru..
Aile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı. Ablam yorunlarin hepsinr baktimda srni anlayan yok bence aile ile konus ve kendi hayatina bak boyle bir omur gecmez oturun konusun seni mutlu etmiyorsa seni dusunmuyorsa olmaz o kadar unutkansa senin ismini kullnsin sifresinde
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen. En azından yeni açtıklarında benim ismimi kullanabilirdi.. ama yok yeni açtıklarndada onun ismi..
+1 yılBence hicbisey yapma daha sıkı takip et. her seferinde kendince tehdit et. bur zaman sonra bırakır o huyları
14 Yorumla- +1 yıl
Tehdit daha kotu olmaz mı
- +1 yıl
Hayir olmaz erkegin bir donem gozu disarda olur siki takiple fazla asiri gitmeden tehdit ederek vs o donemi atlatmasini sagla. o donem evlendikten sonra 3 ile 12 sene arasi dikkat et. Aslinda kendimi yazdim sana o da benim gibidir galiba
- +1 yıl
Evlisij yani. Kac yillik evlsiin. Gozun disarda yaniii..
- +1 yıl
Evet 13 yillik evliyim o yuzden 13 yazdim. ilerisini bilmiyorum o yuzden. gozun disarda derken benim durumum farkli.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. umarım o adamdan çocuk yapmamışsındır. insan sevmediği birinin adını şifre yapmaz unutmak ister kimi kandırmaya çalışıyor senin ki?
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Çocuk yok..
- +1 yıl
Düşünuyorum.
+1 yıl15 yil onceki sevgilide kimse takili kalmaz gorusmuyorsa
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiorum.
+1 yılEşinle konuş baktın olmuyor, karar senin. Sürekli geçmişle yaşanmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet. Öyle yapacağım. Ayrılik en doğrusu.
kardesm sen haksan batil zayi olur uzme kendini sen yeterki durust ol allah seninledir
17 Yorumla- +1 yıl
Evet. Teşekkür ederim. Beni kızdıranda bu. Dürüstçe sakladım yüzügü taktım evet ama artık bir önemi yok vs.. diyebilirdi..
- +1 yıl
Amin. O manada aldatmak değil . Ama internettede başka kızlarla konuşurken yakaladım. Hemde 10 kez falan.. artık affetmeyeceğim. Demek ki aklı o kızda. Onu seviyor ama beni aldatıyor..
- +1 yıl
Namaz kılıyor.
- +1 yıl
Evet olabilir..
+1 yılEsin onu hic bian bile unutmamis sadecee mecbur kaldigi icin bir hayati surdurme cabasinda bence. Bedeni yaninda ama akli baskasinda bu cok kotu.. yazik olms..
129 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Işte benim düşüncemde bu..
- +1 yıl
Gormezden gelcen ya da yarayi desecen sonucuna katlanacan işin varacagi yeri göreceksn ama sikintili durum aldatmis gibi bisey yani gorusmesede kalp hep ona atiyor..
- +1 yıl
Aynen kalp ona atıyor. Keşke benle evlenmeseydi. O zaman sevgiliyken ayrılsaydı birşey demezdim. Ama şimdi suclu
- +1 yıl
Evet sucu var esinin aklinda baskasi varkende bu u uzerine bir evlilik cocuk vs kurulabirmi bilemicem..
- +1 yıl
Evet. Cocuk dusunuyorduk ama artik istemiyorum ben.
- +1 yıl
Anladim.. sen yinede dikkatli ol bence...
- +1 yıl
Evet haklısn..
- +1 yıl
Yani korun istemiyorsan.. tabi hâlâ yatmak istiyosan onunla..
- +1 yıl
Tabiki çocukta baska biseyde dusunmuyorum.
- +1 yıl
Anladim...
- +1 yıl
Ok.
- +1 yıl
Şu an bile yalnzsin sanirim..
- +1 yıl
Evet 😔
- +1 yıl
Burdan aramak istedgimiz bir profili nasil ariyoruz. Nereye yazıyoruz. .
- +1 yıl
Walla bende tam bilmiyorum ki dun üye oldum. Yanj sana bile özelden mesaj atamiuorum yeni uyeyim die.. kurcalamadim siteyi ama bulunabilirlik varsa arastrmak lazim. burdan birinimi ariyosn ki
- +1 yıl
Evet bir tanidigi ariyorum..
- +1 yıl
Arama yerine onun nikini yaz arat belki olabilir
- +1 yıl
Aradım çıkmadı..
- +1 yıl
Ozman uyeligini kapatmis olabilir..
- +1 yıl
Olabilir..
- +1 yıl
Hep buralardamisindr. kafani dagtmna ihtiyacin var gibi..
- +1 yıl
Hayır ilk kez actım esime sordum soracagim insanlara bakalim ne ylrum yapacaklar die. Oda ne yaparsan yao dedim bgun uye oldum bgun girdim ilk kez. Evli barklı insanin ne isi var burda..
- +1 yıl
Okuttunmu esine yorumlari tepkisi neolcak
- +1 yıl
Watsapa yolladim cekio. Baskalarinin dusuncelerine gore hareket edemezsin vs dedi
- +1 yıl
Seni kaybetmemek icin elinden geleni. yapcak belkide yani cnku o eski sevgilisini kaybetms bikere kaybedecegi elinde bir varligi sen varsin bunun icinde aklina gelmicek seyleri kabul edebilr sana
- +1 yıl
Bana dün onun hayatımı 2. ci kere mahvetmesine izin vemeyecegım. Seni kaybetmeyecegim dedi..
- +1 yıl
Yani daha ozgurcu birakabilir seni yani sıkıyorsa.. tahminim bu yonde hediye ve suprz yapmak isteyeblr bu surecte tabi..
- +1 yıl
Bilemem artık. Hediyenin bir onemi yok. Ona birsuru hediyeler almış.. bana birtek saat aldı. Hediyenin bir onemi yok.. ama verdigi deger ortada.
- +1 yıl
Haklisin
Sabir etmek gerekir siz herseye zahiren degil batinen de bakin kocaniza sabredeeseniz ecir kazanirsiniz
026 Yorumla- +1 yıl
Sabrediyorum ama bende insanım. Yalan söylememdliydi. Eminin bulsa o kizı gider konuşur. Onu cok sevmiş.. hayır sevsin olabilir ama madem aklında başkası vardı neden benle evlendin. Ben istiyormuyum bakalım aklında başkasını tutan belkide içten içe özleyen birini..
- +1 yıl
Sabırlada olmuyor ama herşey. Ya o kizi arar bulursa. Şimdiden ayrilmak en iyisi diye düşündüm..
- +1 yıl
Bilmiyorum. Şu an kararsızım. Ama birkacgün ailemin yanına gidio kafa dinleyecgim kesin..
- +1 yıl
Sòyleyeceğim işteyken ben bugün gidiyorum diye..
- +1 yıl
Hayır diyecek tabi ne diyecek. Ben ona birsey yapmadım. Tabiki durdurmaya çalışacak. Suclu olduğu için.
- +1 yıl
Sabırda biryere kadar
- +1 yıl
Öyle iştee
- +1 yıl
Seviyorum. Ama deprosyona girdim. Sute cicibebe dogradim yiyorum şu an. 😔
- +1 yıl
Evet kıskancım. Normalde baska hickimseye hicbiseye karşı kıskanç deilimdir. Hatta bu kadar kiskanacagimi bende dusunmemistim. Kiskanmam ben diyordum hep.
- +1 yıl
Güzel ama cicibebe süt. Öneirirm
- +1 yıl
Depresyona iyi geliyor galiba. 😐
- +1 yıl
Hicte degilll.. şu an feridün düzagac dipteyim sondayım depresyondayım dinliyorum.. yanındada cicibebe. 😆
- +1 yıl
Aman aşkım kocam sonucta.. baska kim olabilir. Bosanirsamda. hayatima kimseyi almam diye dusunuyorum.
- +1 yıl
Bu olay beni sarstı. Papazın salladıği tütsü gibi sallandım.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abartmışsın , tamam tavrını koy ama bu kadar büyütme, hererkegin geçmişi vardır
046 Yorumla- +1 yıl
Gecmişi var ama yalan söylemesine gerek yoktu. Benim eski sevgilimle fitoğrafımı bulsaydı ne düsünurdü empati yapmalı.. hem herseyi gectim neden sifreleri oun adıyla.. ben asla böyle birşey yapmam..
- +1 yıl
Ne yapabilirim ki..
- +1 yıl
Anlayış önemli evet. Ama bu yaptıgini degistirmez..
- +1 yıl
Nasıl yani..
- +1 yıl
Nasıl sileceğim ki. Kaç yıllık aşk..
- +1 yıl
Kadın isterse olur ama karşı tarafta empati yapabilmeli. Odun anlayıssızın teki olmamalı..
- +1 yıl
Bir süre ayrı kalmak.. misafirlerim. vardı. onları yolcu ettim. Bir süreligine ailemin yanına dönmek istiyorum. Bu süreçte düşünür kafamda birşeyler şekillendiririm.
- +1 yıl
Aynen. Teyzemler geldi. Memleketten. Tüp bebek tedavisi görüyor burda.. gezdirdik 2 gün falan. Şimdi teyzeme gittikee. m
- +1 yıl
Ne dergisi.. kolay gelsin.
- +1 yıl
Hmm. Ödev falan mı..
- +1 yıl
İstanbul .
- +1 yıl
Ben alıştim. Ailemde burda. Eskiden istemiordum. Ama şimdi seviyorum..
- +1 yıl
Evet.. herseye ulasiyorsun. Çikip kafanı dinleyebilirsin.. kimse seni tanımiyor. Koca şehir
Arada kaynarsın. Sultangazi. Ailem mecidiyeköyde - +1 yıl
Teyzemleri gezdirdik esimle. Psikolojik olarak rahat olmasi gerekiyor. Dondurulan embriyolari cozduler. Salı gunu nakin yapilacak. Tuo bebek icinm cumaadan beri gezdik. Tatlilar yaptım ev isleri vs.
- +1 yıl
Siz ne okuyorsunuz.
- +1 yıl
Amin olur umarım.. 3. cü denemeleri.. 1 kızları var gerci 6 yasında baska olmadi. Oda zar zor oldu. Profiteröl ve köstebek pasta yapmıştım. Basarılar dilerim.
- +1 yıl
Cocugum yok. Duşünmedim okuyorum diye. Tam düşünurken bu olaylar yaşandı
- +1 yıl
Uyuyor.
- +1 yıl
Bencellikle ne alakası var. şu an ayrı uyuyorum. Malum gerginiz. Hem tv izliyorum.
- +1 yıl
Evet!
- +1 yıl
Hayır. Severek evlendim. O kadar ilkel mi evlenecektim bu devirde
- +1 yıl
Aynen. Oysaki ben hep o cicim aylarındaydım.. ama aldatıldım. Ihanete uğradım..
- +1 yıl
Neyse istiyorsanız mesaj bölümünden yazın.
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEsinizin ve sizin yasiniz kac?
13 Yorumla- +1 yıl
Ben 21 esim 33
- +1 yıl
O 18 sizde 6 yasindayken gecen bir olay. Simdi daha iyi anl. aya basladim.
- +1 yıl
Evet. O kadın şkmdi 31 32 yaşındadır..
sana ilgisi nasl yatakda
13 Yorumla- +1 yıl
O kobuda ilgisi normal.
- +1 yıl
O koniyla alakası yok bunun bence..
+1 yılunutmadıysa unutamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Evet.
Zamana yay
19 Yorumla- +1 yıl
Zaman neyi degstriri
- +1 yıl
O kisilere gore degisir ama..
- +1 yıl
Ama herkes aynı şeyleri yaşamiyor..
- +1 yıl
Bende herkes farkli seyler yasiyor herkesin haytini degistirme firsati olmuyor dedim.
- +1 yıl
Ayhh peki tamam.
+1 yılİşin zor
113 Yorumla- +1 yıl
Evet..
- +1 yıl
Ailen nerede peki
- +1 yıl
Bu arada biraz uzak kalıp kafa dinlemek daha güzel olur
- +1 yıl
Ailem İstanbul'da.
- +1 yıl
Güzel şehrimiz git kafa dinle biraz bekoz korusuna git ya da adalara kafa dinlersin
- +1 yıl
Gittin sanırım neyse ben uyuyayım bu arada özelden yazarsan seni İst da güzel yere yonlendireyim
- +1 yıl
Ben zaten burda yaşiyorum. Bu kafayla zor gezerim biraz. Hem ders çalısiyorum
- +1 yıl
Ne için ders çalışıyorsun
- +1 yıl
Ygsye. Ünv okudgum bolumden onlusans diploması alıp ayrıldım. Şimdi mimarlık iatiyorum. İNŞALLAH. Bakalim
- +1 yıl
Süper
- +1 yıl
İns güzel olur senin için
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılO kız kaç yaşında?
021 Yorumla- +1 yıl
32 33
- +1 yıl
Sen?
- +1 yıl
21 yasindayim
- +1 yıl
O kız senden çok büyük bu kadarını beklemiyodum kıskanma bence eşin kaç yaında?
- +1 yıl
Belki o da evlidir
- +1 yıl
Evlidir tabi. Hem güzel kızmış.. o yaşa kadar bekar duracak deikya..
- +1 yıl
Büyük ama hayatının aşkı ışte..
- +1 yıl
Şimdi eskisi kadar güzel değildir hem büyük işte ya büyük.
- +1 yıl
Olsun ama hayatinin hayallerinin kadını diyorum..
- +1 yıl
Bu arada burdan bulmak istedigimiz bir uyeyi bulabiliyormusyuz nasil arama yapiyoruz.
- +1 yıl
bulabiliyoruz o zman neden daha gencini buldu?
- +1 yıl
Bilmiyorum. Ilk ben ondan etkilenmistim.. zamaninda ikisi gencmis 18 20 yas iste...
- +1 yıl
Nasıl buluyoruz. Nerden arama yapıyoruz
- +1 yıl
Şimdi yaşı büyük ama 18 yaşında değil ve sen şu an ondan gençsin
- +1 yıl
Ondan genç olabilirim. Ama aşk böyle birşey değil işte.. bilen bilir.
- +1 yıl
Neden gencini buldu o zman
- +1 yıl
Bilmem. O bitincw mecburwn birini bulacaktı bekar kalacak deildiya. Hem ondan 10 yıl sonra buldu..
- +1 yıl
Büyüğünü de bualbilirdi ama erkeler hep böyle.
- +1 yıl
Aynen. Önemli olan güzellik. Ben kendimle ilgili yorum yapamam. Ama bnde çevremde begenilen biriyimdir..
- +1 yıl
Ben ne diyom sen ne diyon?
- +1 yıl
Ne..
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. unutmaz artık
00 YorumlaÖzet geö
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026