Seven insan başkalarını görmez Varlığını bile hissetmez Gönlü bir kadına hapsolanın Nefesi bile başka kadına dokunamaz Değil aldatmayı düşünmek Tek göz yaşına Dünya'yı yakar insan Onsuz olma düşüncesi bile onun gözünün dolmasına yeter Aldatmak aşk ile alakalı değildir Karaktersizlik ve şerefsizlik ile ilgilidir
Biz aldatmadık ama aldatılmış da olabiliriz. En nihayetinde yakalanmadığı sürece aldattığını nasıl iddia edebiliriz ki, belki gardrobu açsak 4 tane erkek düşecekti, o gardrobu hiç açmadık..
vallahi tam 12 senelik evliyim ne aldattim nede aldatildim numunelikmiyim neyim hayir evlilikten once 5 senede ciktik yani o zaman bile aldatmadim inan kopek bile benim kadar sadik deildir o kadar iddaliyim
Aşk insanı kör yapıyor çevredi diğer insanları tanımıyorsun yalnız aşık olduğun kişiyi görüyorsun ama aldatılmadım ya da aldatmadım bu tipler karaktersizlerdir
köpek gibi aşık olsanda gözün ondan başkasını görmüyor olsa dahil ilişkide bir pürüz çıkarsa iki tarafta mutlu olmak için aldatır kimse aldatmadım aldattım demesin
hayır aldatmadım. gerçektende insanın gözü başkasını görmüyor. fakat aldatıldım. kimle aldatıldım kimseyle. beni sözlerle yalanlarla aldattı 3 yıl boyunca çok farklı biri gibi göstermiş kendinş aslında apayrı birisiymiş. Kimseye inanmam bundan sonra. Hep bir şüphe ile bakıyorum herşeye
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seven insan başkalarına kör olur gerçekten seviyorsa! Siz hiç sevgilinizi/eşinizi aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?
En İyi Cevaplar