Evleneceğiniz kişinin ailesine dikkat eder misiniz? Ailesiyle anlaşamadığınız, sorunlar yaşadığınız biriyle o sorunları göz ardı edip sevdiğiniz için evlenir misiniz? Sizin için evlilikte aileler ne kadar önemli?
"Evlenirken sadece o kişiyle değil, ailesiyle de evlenirsin" sözü doğru mu? Ailesiyle anlaşamadığınız biriyle evlenir miydiniz?
İki çift evleniyor doğru. Aileler önemli ama tabiki bunun boyutuda önemli. İki çift evlenip bir yuva kurdular ise bunun ortasını bulma yoluda iki kişidedir. Kız kendi ailesini, erkek kendi ailesini frenleyecek. Ota boka herşeye müdahale etmelerine izin vermeyecek. Herşeye müdahale o çiftlerin ilişkilerinede zarar verir.
Ya ben Napayım hiç evlilik yapmadım çocuğum yok iki çocuklu adamla evlendim şimdi küçük çocuğuyla aramdaki ayrımı yapamıyor hergün kavga hergün sinir sitres bide hamile kaldım bu halde başkasının çocuğuyla uğraşıyorum pskolojim yerle bir oldu bin pişmanım
Ben anlaşamadığım insanlarla görüşmüyorum öyle biriyle evlensemde annesi bile olsa o anlaşamadığım mesafemi korurum içli dışlı olmam hayatım hakkında söz hakkı vermem çok pis dışlarım mantıklı olan benimle anlaşması 😊😂😂
Çok doğru bir söz fakat öneride bulunmak istiyorum bu konu hakkında. Ne olursa olsun aileler ile içli dışlı olmayın, daima aranızda saygı sevgi çerçevesi ve belirli bir seviye bulundurun..
-Doğru değil. En azından benim için... -Ailesiyle anlaşamadığım biriyle, onu seviyorsam evlenirdim. -Evleneceğim kişinin ailesine dikkat ederim ama sadece tanımak adına. Onun dışında umursamam. -Evlilikte, aileler hiç önemli değil, olmamalı da. -Gecen bol olsun.-
aile anlaşamıyosa cidden çok sorun yaşarsınız haberiniz olsun eğer öyle bir fikre sahip biri varsa bu durumlara şahit olan biri olarak söylüyorum çok büyük sakata gelirsiniz ben açıkçası dikkate alırım çok etkiliyo çünkü görmeden önce bende ne alaka yaa diyodum görünce anladım ;) :) :D
Ailelere pek söz düştüğünü sanmıyorum ben çünkü seven sevmiş evlenen evlenmiş yani sende bir zamanlar yeni evliydin az hoşgörü gerekli benim prenses kızım - benim paşa oğlum diyerek çocukların aklına girmeye çalışmak ya da karşı aileyi hor görüp hoşnutsuz davranmak kimseye fayda sağlamaz gençlerin hayatını karartırlar sadece :/
Şimdi tonla kızla çıkmış olabilirim ama evlilik farklı birşey sadece seks değil karakterlerin uzlaşması bir nevi kızda büyük oranda anne babasının kültürünü ahlakını almış olacak aynı genetikleri var zaten ben ailesi bozuk olupta düzgün olan biri görmedim sülalemdede öyle mesela evlenen akrabalarım baya baya diğer ailelerin içine giriyor kız erkek çokta fark etmiyor ben mesela hayatta yapamam öyle birşey bu yüzden geç evlenirim :) ailesiyle anlaşamadığım kişiyle evlenebileceğimi sanmam.
orası kesindir baştan tutulan sözler zamanla eskir ailenin olmadığı bir ortam düşünmek bile saçma evlendi çoluk çocuk oldu bugün bile istemiyorum diyenlerin allah bağışlasın çocuklarına bakan kimdir dedesi babaanesi -annane si değil mi ne kadar büyürse büyüsünler hep arkalarında ailleleri vardır
Ailesi çocuklarını etkilemediği sürece sorun olmaz ama illa ki etkilenir. Evliliğin ilk zamanların da etkilenmese bile cicim ayları geçtiğinde etkilenir o yüzden elbette sorun çıkar. Ailelerin anlaşması önemli.
ataerkil aile yapısında kadının uyum süreci çok önemli ve türkiyede genel olarak ataerkil o yüzden erkeğin ailesiyle anlaşamazsan sıkıntılı sadece adamla evlenmiyorsun ailesine de uyum sağlamak gerek
evet kesinlikle dogru. ailesıyle anlasamadıgım bırıyle evlenır mıyım bilemedım sımdı o cocugada ya aılen ya ben demem de anlasmaya calsırım sevıyorsam alttan alırım buyukler cunku
ahlak, yasam tarzi, gorgü gelenek olarak denk olmasi yeterli. sonucta kan bagin yok hepsiyle iyi anlasmak imkansiz. kirmadan dokmeden idare edilir bir sekilde
herkes aileler evlenir diyor benim şansım çok az ben iyi bir adamım işimde gücümde bir adamım ailem iyi değilse bu benim kararımmıydı? en çok bu yüzden sevmekten kaçıyorum.
aileler çok önemli. tek o kişi ile evlenmiyorsun. ailesiyle anlaşaöadığım birisiyle evlenirdim evlenmeden önce sorsalardı. ama şimdi düşündüğümde evlenmezdim diyorum.
Aileleri sorun etmeyeceğimiz kadar önemsemeliyiz. Karıştırmam evimin kraliçesi olmalıyım. d Ailesine aşırı düşkün yoK efendim kopamaz onlara danışmadan bir karar veremeyen adamla evlenmek istemem✋🏻
Karşına çıkabilecek sorunları tespit edip bunların ne kadarı ile baş edebilirsin onu çözmelisin... Çıkan sonuca göre ya ipi göğüslersin ya da ipi tutmazsın bile..
bence aile cok önemli ya adamin ailesinin dibinde oturdugunu düüsn yandin bir de problemli bir aileyse. En iyisi ailelerden uzakta yasamak (her iki taraf)
Aile bağı önemli her iki tarafında. Zor günde sırtını yaslanmasi gereken bir yer olmali. Evleneceğim kişinin ailesiyle iyi anlaşmam gerek. Yoksa pek huzur olacağını düşünmüyorum.
büyük sıkıntı arkadaşım böyle sorunla karışlaştı çocuk çıldırdı evlenmicekti neredeyse düğün günü karşı tarafın ailesiyle biz ilgilendik onu çektik aradan öyle atlattı düğün günü
evlenirmiyim bilemem büyük konuşmayada gerek yok ama istemem sanırım tatsız bir ömür geçmez , ya da içi buruk kalabilir o yüzden gerekmez kimsenin üzülmesi
Tamam aile önemli ama ben sevdiğim kişinin ailesi ile evlenmiyorum ki yani sonuçta evlenmişsek aileye katlanılir ama varsayalım beni sevmiyorlar sorarım benimle ne alıp veremediginiz var diye😅
Doğru.. yeri gelir senin kötü zamanında sana destek olur ailesi orta yol bulur. Yeri gelir yok zamaninizda kapı açar. Yeri gelir mutlulugunuzda ararlar sizi rahatsız etmek istemedik o yüzden gelmedik diye. Bütün olmanın kuralıdır aile
Çok doğru bir söz, birçok yakınımda gözledim. Evleneceğim kişiye göre değişir. Ailemde ailem derse evlenmem ama haklı olduğum da yanımda duracağını bilirsem evlenirim.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Evlenirken sadece o kişiyle değil, ailesiyle de evlenirsin" sözü doğru mu? Ailesiyle anlaşamadığınız biriyle evlenir miydiniz?
En İyi Cevaplar