Tutarım kafasını , suya sokar , 1 dakika sonra cıkartıp nefes al lan der gene sokarım suya. Sonra banyoya iter , soguk suyla duş aldırır , ıslak hortumla döverim. Ne yapayım?
Hayır yanlış biliyorsun spor yapan ideal vucuda ulaşır. şöyle düşün fitnessa giden erkekler zayifken kaslı ayılara dönüşüyor. Çünkü hem yemek yeyip hem çalışıp gereken besinleri alırsan güzel bir fizik elde ediyorsun spor yapmazsan yağ çuvali olursun😂
Beni böyle sevmiş sonuçta sonradan bıkıp kilomla ilgili şeyler söylerse kapı açık istediği zaman gidebilir ama illaki insan zayıflar ozaman ben hava atarım😂😂
Bozulurum kırılırım ve onunla konuşmam ne zaman gelir dalga geçmeden pişman olmuş şekilde özür dilerse o zaman konuşurum onunla ama o kırgınlık tamir edilmesi çok zor
oyle bir herifle sevgili olunmaz zaten. bastan tanıyıp hıc o moda gırmeyeceksın. ben manevıyat dedıgımde ınsanlar ancak k. çndan konusuyor abuk sabuk muhalefet maabında ama iç guzellığı kadar onemli bırsey yok. bunu bulması zor.
Hayır kullanmak tabiki... ha bide şöyle bisey var, Şu an fazla kilolu degilim çok şükür.. ama şu an kilolu olup beni boyle begendigi halde ilerde degismemi istiyosa bu onun hatasıdır... yok evlendikten sonra kilo felan alırsam dediklerini ancak o durumda uygilarım
Ben kendimden rahatsiz olursam zaten kendimi degistirmek adina biseyler yaparım ama beni o halimle gorup gelmisse yok degis yok zayifla diye bisey demesini hosgormuyorum
En İyi Cevaplar