Ben uyarırdım ama sağlığı için uyarırdım yoksa fiziği ya da görünümü için değil. çünkü kilo almak ve geri vermek zor olduğundan biraz kilo alırsa dikkat etmesini yoksa bu durumun onu zorlayacağını söylerdim. yine de tabi hiç bir şey için zorlamam sadece onun sağlığını düşünürüm.
Boy kilo endeksine vurgu yaparım. Birlikte değerlendirir, ne kadar uygun olduğumuzu hesaplarız birlikte ve oda anlar sanırım. Anlamamış ise eğer tekrar aynı konuya dönerim yani boy kilo endeksi orantısına ve sağlığımız için ne kadar önemli olduğu hakkında kafasının etini yerim. Herhalde bir yerden sonra anlar beni. Bana kilolu mu demek istiyorsun dediğinde yooo ne alakası var, tıp bunu açıklamış der susarım. 😅
Gözle görülecek derecede kilo aldıysa eğer elbette uyarırım onu sağlığı için. Yani insanız hep zayıf ve fit kalacak değiliz. İllaki zaman zaman kilo alır zaman zaman zayıflarız. Ama aşırı kilosu var ise elbette onun iyiliği için onu uyarırım. Yani eğer kötü bir şekilde kilo almadıysa ve kendi memnun ise karışmam ben..
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Küsüp alınacak birsey yok burada. Eger hastalığı falan yoksa, soylersin kilo verebilir. Benim esimde, öyleydi ama ne yaptıysam kendi bakımına ve kilosuna dikkat etmedi. Defalarca komustum. Hic gayret bile etmedi. Bende çok dikkat ederim böyle şeylere. Kendimde hep fitimdir. Tabi kilo veremeyince de yatakta da seksi gelmemeye başladı. Ve seks hayatımız 3 4 haftada 1 e indi. Tabi sonrada başka sorunlar. Ve sonrada mutlu son.
Kimisinin de umurnda olmaz siz sorun etmissiniz kilo bi kere görüntüyü gectim sağlık acisindan kötü kalp , damar, kolesterol her şeyi etkiliyor .. evliliklerde yatak odasi önemli size çekici gelmemeye başlamış sorunlar büyümüş umarim haledersiniz
Merhaba, Sevgilim çok fazla kilo alır ise onu uyarırım. Kaldırabilceğim hatta rahat rahat kaldırıp, taşıyabileceğim tabiri caizse duvardan duvara fırlatabilceğim kadar olsun. Uçurmak isterim, uçurturum. Bunda çekinecek utanacak bir şey yok. Bende kilo alırsam beni uyarabilir hiç alınmam. Boy kilo orantılı olmalı, sağlığımız için! 😅
Uyarmak değil Motive ederim birlikte spor yapalım mı ya da bak şu spor dalı atıyorum at binmek iyi geliyormuş deneyelim mi gibi şeyler söylerdim. Yapıcı eleştiri insanın hevesini kırmaz. Birlikte olduğun kişiyi de düşünmen lazım.
Evet uyaririm, teknik olarak aramızdaki sevgililik anlaşmasına gore vücudunun mal sahibi kendisidir fakat kullanım haklarıni ilişki süresi boyunca bana verdigi için kafasına göre kilo alamaz😂😂😂