Ben kırıldım gurur yaptım. Oda yazmıyor 2ay oldu... sevse yazarmıydı?
Sevse yazardı
Oda gurur yapmış olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aynısını yaşadım. ben de o da gurur yaptık. hakikaten 2 ay oldu. acaba sen misin :D ahahaha şubatta falan konuşmayı bıraktık sanırım. yani gurur öyle bir şey ki, iki taraf da yazmaaybiliyor. ben yine de aklımda kalmasın diye bir şekilde iletişim kurdum o ilgilenmedi. yapacak bir şey yok.
Belki benim haha 😜😂 nasıl iletişm kurdun mesaj mı attın? Cevap mı vermedi?
yok ya c2m tarzında bir siteden tanışmıştık da oradan attım yine mesaj bir de profilimde mesaj yazdım ona. sallamadı :D adının baş harfi ne :D
Yok tamam ozaman ben değilim sadece aynı kaderi paylaşıyoruz 😄 o yüzden baş harfiminde önemi kalmadı söylemeyim 😄
unutacağız başka yolu yok :D
Nasıl unutcaz her gün aklıma geliyor 😕 aklından sil butonu olsa keşke bassak silinse unutsak 😄
zamanla... ben en azından denedim bir kere iletişim kurmayı. o onu bile yapmadı. belki sadece geçiş evresinde bir elemandım. fotoğrafları, telefonunu yazışmalarımızı her şeyi sildim. sosyal medya hesaplarını açıp bakmıyorum. şu saate kadar umrumda değildi yine de, 2 aydır konuşmuyoruz başlığı görünce bir garip oldum :/
Sen yine iyi adım atmışsın ben silemiyorum hic bir şeyi 😕 kusura bakma başlıktan dolayı 😕 hayırlısı olsun napalım 😕
yok yok yarın bu kadar nokta atışı bir başlık görmezsem aklıma gelmez :D ki sanmıyorum da bak bugün bide c2m den biri yazdı bana. konuştuk biraz. dedim link at. bir de ne göreyim, kızın whatsappta kendi fotoğrafını koymadığı zamanlar kullandığı bir görsel vardı. onu gördüm o profilde. bir de uyku sersemiydim bir 10 dk aptal oldum resmen :D
Bugün bence sen yat uyu başka bir şey görmeden onu hatırlatcak 😂
doğru diyorsun yatayım ben :D iyi geceler
İyi geceler 😄
Gurur yapınca iyi mi oldu. Sevseniz sende yazarsın oda yazar Gurur neyi kurtarıyor ki seni küçültüyor. Sen seviyorsan yaz büyüklük sende kalsın birinin alttan alması lazım
Oh be kurtuldum demiştir çocuk, kırıldım diye 2 ay yazmamak... Bravo!
Hayır, konuşmayacak kadar ağır bir şekilde kırdıysa seni zaten böyle bir derde düşmemen lazım.
Erkekler sürekli şebeklik yapıp kızların peşinden koşmak zorunda değil
ne hoş, sizinkisi 2 aycık olmuş. benim 9 aya dayanadı. hissettikleri, niyeti belli olmayan bir adamdı. karşılaştığımda yaptığım gururdan ötürü gidemedim, bazı mevzular vardı lakin o da gelmedi, yani sonuç değişmiyor gibi.
9 aydır hala unutamadın mı?
senin içinde bir sigara yaktım. içmiyorum hani ama içsem yakardım be :/ 9 ay dile kolay...
ben bir kere iletişime geçmeye çalıştım. galiba sallamadı beni. her zaman beklediğin gibi olmuyor. ama gönderme de yapıyordu sürekli. acaba bana mı yoksa ben sadece arada öylesine biri miydim inan bilmiyorum. uzak mesafe şeysiydi zatne güven vs. hep sorun olacaktı. iyi ki artmadan bitti. unutalım gitsin cidden. sildim numarasını, fotoğraflarını, yazışmalarımızı, sosyal medya hesaplarına bakmıyorum falan filan. ya aşık da değilim ne bileyim ama özletiyor galiba kendini. aşık olmadığımdan eminim. onsuz yapamam durumu yok. ancak yanımda olmasını da isterdim valla... ama biten bitti. unutalım gitsin.
@JohnFrusciante bende başlamayan bir şey olduğu için biten bir şey de yok ortada. yaşanmışlık, konuşmalar, fotoğraflar. hiçbir anı yaratamadım onunla. ben de bazı göndermeler seziyordum hemde bunca yokluk, bunca diyalogsuzluk içinde. hala da öyle. gerçi benimkisi aptallık, unutmamız dileğiyle.
seninki daha iyi. zamanını yemesi dışında aptallık de geç. ben ona birsürü şey çalıp söylemiştim. saatlerce konuşuyorduk telefonda falan. yanına gidecektim işte kalmaya da saçma sapan sorunlar çıktı. sonra bir şey oldu inan bilmiyorum sebebini. ben de o da yazmayı de kestik. gurur yaptık nasıl bir gurursa. en son telefon konuşmamız bile muhteşem geçmişti. çok iyi konuşup kapatmıştık. ama iki keçi denk gelirse ne olur? :D böyle saçma sapan şeyler olabiliyor. ya ben yine denedim ya iletişim kurmayı. o sallamadı. tamam benden çıktı bu iş unutuyorum gidiyor :D unutalım yujinur, unutalım...
@JohnFrusciante bende arkasında yazıp söylüyorum işte. dünyanın binbir türlü hali.. bir şeyler yaşamak gözünün önüne her daim yaşanmışlıkları getirir ama o insan sayesinde ilk defa hayatımda hiç olmak nedir onu hissettim. hiç gibi hissetmek, görünmemek. hayatında yer alan, taktığı bir şapka bile olamamak.. hiçsin yani bu. yaşadığım en kötü duygulardan biriydi. bu kadar kolay mı yani? unutalım, bitsin, yaşanmadı veya yaşanma ihtmali yok mu dememiz lazım? iki keçi de olsa bunlar duygular. neyi düşünmeli hareket etmek için?
hayat her zaman beklenileni vermiyor. bence bunu kabullenmek işin ilk aşaması. ha bana ilham veriyor beste yaparken o ayrı mesele ama bırak ilham falan olmasın da mutlu olalım. beste bir şekilde yapılır. iki inatçı keçiden biri biraz yumuşadığında öteki yumuşamıyorsa ben eski gururuma geri dönerim. bence yapmamız gereken şey. bunları unutup, olgun insanlarla yani sana ağırlık vermeyen, yanındayken mutlu olduğun, dertlenmediğin, keyif aldığın biriyle beraber olmalıyız. en güzeli karşılıklı ve böylesi oluyor :)
yoo zor değil :) şu an aktif olarak öyle bir ilişkim olmasa da bir kaç kere tecrübe ettim. seni seven kişiden kaçma takıntısını bırakınca gayet de güzel olabildiğini görüyorsun. biz hiç doğru yerde olamayız. önemli olan gelen fırsatları doğru şekilde karşılamak bence.
haklısın :) olması gereken yerini buluyor...
şimdi olması gereken şey ise uyumam :D yarın yine birsürü iş var yapacak :/
eğer konuşmak istersen mesaj atarsın. iyi geceler (ama şu eskileri bırakalım, ben kızı düşünmek istemedikçe, eğer konuşursak daha fazla aklıma takılıyor. her neyse tekrar iyi geceler :) )
Cevap
11Cevap
Hayir ilgisi yok herkesin sabir derecesi vardir.. seninki 2 ayda tukenir onunki 1 sene surebilir.. ama seven illaki gecte olsa mesaj atar. bu degismez kuraldir.
Kiran ve kirilana bagli degisir. kiran o ve mesaj atmayan da oysa seni sallamiyor cok da sey yapma. bnimki bir seneyi gecti gelmedi. gelmis gbi yapti sadece
Tam beni anlattın.2 ay oldu yazmıyorum oda aynı şekilde
Yazardı diyor herkes belkide boşuna bekliyoruz 🙁
Ne söyledi sana kırıldın
Uzun hikaye boşver 😕
adının baş harfi ne? ben de 2 aydır biriyle konuşmuyorum :D baş harfi söyle de tutmazsa hiç anlatmayalım burada :D
Yalnız anket sonucuna bakınca erkekler gurur yaptı demiş, kızlar sevse yazardı demiş. Bunu sorduğuna göre sen hala seviyorsun. Bence sen yaz ve gönlünü almayı dene.
Kız aptal mısın kendini küçük düşüren aptal seni sevmiyor işte seni bir kızla aldatıyor işte ayrıl gitsin
fazla gurur aşkta yoktur adamı yere vurur
Benim ki 2 yildan sonra yazdi
Ne diyorsusun 😮 peki o kadar zamandan sonra önemi kalmışmıdı senin için 😕
Eskisi gbi hissetmiyorum eskiden o ilkti simdi ailem isim okulum hayatim sonra o oldu alistim yokluguna ondan cok da bsi hissetmiorm
Tahmin ettim ondan sordum öyle olur tabi o kadar zaman girince araya. En iyisi ama böyle olması fazla deger vermek değmiyor çünkü.
Eğer gerçekten seviyorsa, gurur yapamaz.
üzgünüm ama yazardı demek ki sevmemişş
sevse yazardı aşkta gurur yok
sevmiyor bence sevse yazardi
seven insan yazar ayrı duramaz kalamaz.
Bence artık sende başkasına yazmaya başla
bizimki 4 oldu hala yazmadı allahsız
ben sevsemde askımdan olsemde yazmadım
yazardi
Yazardı
Sevse yazardı
yazardı kanka
bekleme...