Story yanıt verdi biraz konuştuk, sonra görüldü attı bana. Hoşlansa konuşmayı devam ettirirdi değil mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Görüldüğü attığı anda işi de çıkmış olabilir veya farklı bir sebebi olabilir. Hemen kötü düşünmemelisin bence. Bir süre bekle eğer hala aktif olduğu halde atmıyorsa o zaman bunu düşünebilirsin
3 gün oldu 😂
O zaman durumlar vahim :D Ben yeni bir olay diye yorumlamıştım. Muhtemelen sohbet hoşuna gitmemiş veya sıkılmış olabilir. Sanırım unutman gerekecek
Ben de hoşlanıyordum konuşmak için can atıyordum. Ama yanlışlıkla sohbeti kapattım
En kötüsü de bu ya zaten hoşlanıyorsun ama bir şey demeden gidiyor. Aynısını yaşamıştım. Sohbet etmekten çok keyif aldığım birisinin adı bir sabah uyandığımda instagram kullanıcısına dönmüştü. Bir hoşça kal bile yazamamıştım
Ayıp ya böyle de yapılmaması gerekiyor benim de hoşlanmadığım kişiler vardı ama arkdaşım diye ayıp olmasın diye kibarca istemediğimi söyledim neden böyle kötü kalpliler
Kötü kalpli insan maalesef çok fazla var. Karşısındakini düşünmeden sadece kendi istekleri ve çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar. Ufak bir mesaj yazmak zor olmamalı. En azından karşındakine son bir şey söyleme hakkı vermek pek de zor değildir diye düşünüyorum. Derler ya dünya iyi kalpliler için cehennemdir diye gerçekten de öyle :(
En azından mesajımıza ifade bıraksalardı yani
İnsanın içinden gelmeyince olmuyor maalesef. İncitmeden sohbeti sonlandırmak istemiyor olsalar her türlü bir yöntem bulurlardı. Demek ki o kadar içlerinden gelmiyormuş ki mesajlaşmak, üzeceğini düşünmeden sohbeti sonlandırmışlar
Sonuç demekki istemiyor isteyen yazardı
İsteyen bir yolunu bulur yine yazar sohbeti karşısındaki bitirmesin diye her şeyi yapar ama istemeyen de böyle yapıyor işte
Evet ya yolumuza bakalım biz daha iyilerine layığıx 💅
Kesinlikle. Akışına bırakmak en iyisi. Elbet bir gün doğru insan çıkacaktır karşımıza
Amin teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim. Bu ufak sohbet çok iyi geldi. Çünkü bu durumu yaşadığımda çok üzülmüştüm ve şimdi benimle aynı durumu yaşayan birisi ile sohbet etmek, dert paylaşmak iyi geldi.
Çokta takmamak lazım ya ne olabilir bi görüldü den. Sanki dünya başımıza yıkıldı yol devamkeeeee
Öyle elbette ama ilk an insan bir şoka uğruyor sonuçta baksana sen de 3 gün sonra sormuşsun demek ki istemeden senin de kafanın bir yersinde kalmış çünkü bende öyle olmuştu
İstiyorum ben ama görüldü attı tekrar yazamam
Görüldü zaten ben artık konuşmak istemiyorum demek olduğu için tekrar yazman onda kötü bir düşünce yaratabilir
Hani ben şey diye düşündüm acaba ben yanlış bir şey dedim sohbeti kapattım o yüzden mi görüldü attı diye düşünmüştüm
Böyle bile olsa seni yine bulur yine yazardı. Seven her türlü bulur yolunu
Evet ya
Olmuşla bitmişe çare yok. 3 gün olmuş hala yazmamış. boş ver be sana insan mı yok elbet bulursun birisini hayatı akışına bırakmak lazım
Ona da bir içim ısınmıştı ama kısmet değilmiş
Evet olmayın olmuyor maalesef
Yamam
Konuşmak isteyen her türlü konuşur
Ama ben sohbeti kaparsam bile mi