Sevgilim türkiyede ben almanyada?

selam arkadaşlar. Bana yardım edin lütfen. Benim 9 aydır sevgilim var kendisi türkiyede yaşiyor ben ise almanyada orda tanıştık zaten her yaz tatile gideriz. Sevgili olduktan iki ay sonra annem öğrendi bizi ve ayrılmamı istedi ben ayrılmadım ama. Ondan 1 ay sonra annemle ablam türkiyeye gidip onunla konuştu görüştüler yani. Geri döndüklerinde annem bana ayrıl diye tutturdu işte o türkiyede yaşiyor olmaz diye. Aradan baya zaman geçti işte 1 ay önce annemle ablam yine dediler ayril biz onu istemiyoruz o türkiyede yaşiyor ben seni hayatta ona vermem gibisinden şeyler söylediler çok ağladım onların önündede ama fayda etmedi sonrada seni türkiyeye göndermicez bir daha dediler. Anneme kalsa belki yumuşar ama ablam onu dolduruşa getiriyor sürekli diyor onu gönderme başına bela olur falan. Bide evlenirsek orda yaşicam çünkü onun dükkanı var buraya gelemez. Çok özledim ve ne yapıp ne edip gitmem lazım. Aklımı hiç birşeye veremiyorum yemekten bile kesildim artık her gün ağliyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım edin lütfen nasıl cıkacam bu işin içnden. Benim yaşım 18 bu arada onunda 20.
Sevgilim türkiyede ben almanyada?