Babam ailesinden mobilya istiyor aileside almanyaya nasil yollayacaz diyor. Babam kargoyla diyor sonucta mobilya erkek tarafina düsüyor diyor. Bu konuda cok arada kaliyorum... sizde yasayanlar var mi?
(Almanyada yasayacaz)
(Almanyada yasayacaz)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen paradan haber ver 😅 birde ışınlanabiliyor muyuz 🤣
Anlamadim?
Cok ozur dilerim ben bu cevabi baska konuya yaziyorum diye hizli cevap kismindan yazdim 🙏 Ordaki soru bir gun ölümsüz olsaniz ne yapmak isterdiniz diye. Soruna cevaben benim yorumum şu olur. Erkek tarafinin mobilyalari Almanyada alacak gucu varsa ordan almasi daha mantikli. Hem kargo maliyetli hem de sigortasiz gondermek riskli olur. Almanya da yasayacaginiza gore Esinizin çözümü kendisinin bir sekilde bulmasi uzerine dusen sorumluluklari almasi lazim. Tabi bu isler bir nevi paraya bakiyor.
Sorun yok. Tskler. Peki erkek tarafin (ebeveynleri) hic yapmak istememesi normal mi?
Hiç yapmamak istemesinin sebebini ogrenmek lazim. Karşı olduklari bir evlilik mi? Maddi imkanlar mi? orf ananelerinde yok mu? gibi gibi. Ama bu sorunlari eş adayiniz ile konusmaniz lazim. Sonucta gun geliyor bu konular evlilkte acilip huzur kaciyor zaten sizin taraf sunu yapmadı bunu yapmadi soyle oldu boyle oldu bla bla.