Benim nisanlimla arama bir soğukluk girdi eskisi gibi o duyguları hissetmiyorum ne yapmalıyım yeniden aşık olmk istyorm?

merhaba nisanlm İstanbul'da çalışıyor ve ben hep onu yanımda istiyorum onu goremedkce bu soğukluk daha da artıyor. Ben onu kaybetmek istemiyorum bundan 2 hafta önce bir erkek girdi aramıza bnle konusmya başladı etkilndm biraz nisanlmla arami bozdu ayrldk sonra yine barstk ama o bni çok seviyor fakat ben eskisi gibi çok sevmiyorum ne yapmylm yanıma gelsin Uzak şehirde olmasn belki o soğukluk gider diye düşündüm aramıza giren çok oldu ailem arkdslrm hiç istemediler evlnme o seni mutlu edemez dediler ama o elinden gelen hersyi yapiyor fakat bn sogudum yeniden asik olmk istiyorm eskisi gibi güzel değil ilişkimiz çok kafaya takiyorum insnlrn soyldklrni bu yuzden mutlu olamadk surekli tartstk basklri yuzunden ne yapmylm akıl verin eskisi gibi olmk istiyorum
Benim nisanlimla arama bir soğukluk girdi eskisi gibi o duyguları hissetmiyorum ne yapmalıyım yeniden aşık olmk istyorm?