Söyle anlatiyim bu insanla 2015 temmuzdan beri görüşüyordum beni nisanda terk etti 15 gün sonra eski sevgilisiyle barıştığını onunla evlenicegini ve beni artık göremicegini söyledi ilk kabul etmem zor oldu ama kabul ettim sonra tekrar bana yazdı beni özlediğini beni unutamadığını söyledi bende beni seviyorsan neden onunlasın dedim o da annem istiyor astım hastası dedi seni seviyorum senden vazgecemiyorum çünkü ben seni seviyorum dedi bende inandım tabi normal konuştuk sonra bu bir zaman sonra nişanlandı bende konuşmak istemedim kendisi ile ve bir zaman sonra ayrıldı nisanlısından ayrılma sebebi de nişanlısı bununla sevişmek istemis bu da istemiyorum tenim uymuyor sana demiş aralıkta ayrıldılar ve ocak ayından beri benleyken de ayni iş yerinden bir kızla sevgili olmuş ben yakaladım yüzüne vurdum kızla ayrıldılar benden özür diledi bende affettim ama benle barışınca bu kızlada barışmış meğersem sonra bilmiyordum tabi kıza mesaj attım uzak dursun diye sevgilimde beni terk etti bana ruh hastası dedi ve ne hakaretler.. bu durumum için bana tavsiyede bulunur musunuz bu kişi 39 yaşında ben 23 şimdi ki kız da 26 yaşında
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine yeni bir hayat çiz , yazık etme kendine, senden önce yaşlanan bir insan için. Kusura bakma ama değmez. Bu birebir şer... liktir yani. Boşver onu lütfen daha 23'ündesin elbet unutacaksın. Öleni bile unuttuğumuz dünya. İflah olmaz o. Yazık etme kendine. biraz canın yanar ama ilerdeki hayatın için and icebilirim , iyikilerden başka bişey olmaz. Kadınlar kuvvetlidir, gururludur çare arama derim bu durum için. Sen bilirsin yinede
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyiyi kötüyü ayırt edecek yaştasın
İki kelimeye boynunu bükersen hep kandırılırsın
Yani bu sadece aşk mesk işinde değil bütün işler için geçerli
Tamam iyi niyetli ol ama kendine karşıda iyi niyetli ol
AŞLAHın sana verdiği bı mukembel bedeni neden anlamsız kişiler için yorup üzüyorsun
Fazla iyi niyet göstereceksen bunu kendine göster00 Yorumla
+1 yılHic okumadm sorun herseyi ozetliyor. Seni "yine" baskasi icin terketmis. Ozaman sorma. Ikinci hatta bilmem kacinci sansi vermeyn boyle insanlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23 yaşında çıtırı bulmuş bir de aldatıyor bas tekmeyi konuşma köpek gibi koşar peşinden
127 Yorumla
Soran+1 yılyok yazmaz zaten aramaz 26 yaşında sevgilisi var şimdi
Soran+1 yılkız yatmadık diyor hayatımda hic seks yapmadım dedi kız sadece beraber uyuyorlarmış
Cevap sahibi+1 yılYalan söylüyorlar ve döner
Soran+1 yılnasıl bu kadar emin oluyorsun ki?
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin ciğerini bilirim hislerime de güvenirim
Soran+1 yıladam bana hakaretler etti simdiki sevgilisi için beni terk etti ama neden o kadar hakareti ettikten sonra bana dönsün ki
Cevap sahibi+1 yılDöner
Soran+1 yılçok emin konuşuyorsun profilini görmüyorum dönerse yorum atıcam yazına bu adam normal degil ama benimle de birseyler yaşadı onun için dönüceğini sanmıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılAynen dönünce yorum yap döndü diye
Soran+1 yılo kadar emin konuşuyorsun ki müneccim gibisin galiba dediği çıkanlardan.
Soran+1 yılsanırım hep dediklerin çıkmış yoksa hiç bu kadar emin konuşmaz kimse
Soran+1 yılbu kişi alkolik ve hollandaya gidip madde kullanmış birisi onun için pisikolojisi normal değil belli.
Cevap sahibi+1 yılHislerime ve tecrübelerime güvenirim. O insandan uzak dur
Soran+1 yılo insanda benim resimlerim var tehtit edebilir beni elim kolum bağlı napıcam bilmiyorum çaresiz kaldım Allah yardımcım olsun
Soran+1 yılResimlerimle tehtit edip geri dönmesin çok kötü olur benim için ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha önce tehdit etti mi
Soran+1 yılevet imalı açık konuşmadı daha öncede resimlerini sildim dedi ama tutmuş yine ayrıldı silmemiş olabilir çok çaresizim😔
Cevap sahibi+1 yılKime atar ki
Soran+1 yılbu kez kavgalı ayrıldık çok kötü başka kız için terk etti benleyken o kızlada çıkmış yani daha sevgiliyken bunun kızla ilişkisini öğrendim yüzlerine vurdum kızla ayrılmıştı ama kız geri affetmiş o sırada bende affetmiştim haberim yok kıza beni ruh hastası diye anlatmış biz onunla hiç sevgili değildik demiş 😔
Soran+1 yılşimdi geri döner mi bilmiyorum ben bu adama hep inandım sevdiğimden kız biz senin gibi iğrenç bir ilişki yaşamadık beni sadece öperdi koklardi dedi ben hayatımda daha hiç seks yapmadım dedi kız 😔
Soran+1 yılbilmiyorum ben hep sözlerine kandım ona hep dedim ben seni seviyorum bırakamıyorum dedim sevmiyorsan lütfen beni bırak dedim ama hiç bırakmadı simdi genç başka bir kız bulunca vazgecti benden tehtit etti
Soran+1 yılhaklıyken haksız duruma düştüm hakkımı ikisine de helal etmiyorum nasıl bu kadar salak oldum bilmiyorum ben böyle biri değildim kahretsin şimdi asla affetmemeliyim ama ya tehtit edip dönerse napıcam o normal biri değil bana hep ilişkimiz boyunca kendimi suçlu hissettirdi ben hep özür diledim duygularıma yenik düşüp 😔
Soran+1 yılçok profesyonel bir yalanci geç farkına vardım 2 yıldır tanıyorum kendisini beni terk edip eski sevgilisinle barıştı nişanlanmamı annem istiyor astım hastası üzülmesini istemiyorum diyordu.. bir zaman sonra hesapta nişanlısı bununla yatmadığı için sorguladı buda tenim uymuyor dedi terk etti bana anlattığı böyle
Cevap sahibi+1 yılHicbir sey yapamaz rahat ol yazarsa hayatımda biri var bir daha yazma de
Soran+1 yıltamam dedigini yapıcam umarım birşey olmaz zaten artık bir ilişkisi var yazacağını düşünmüyorum sadece tehtit edip birşey yapar mı diye düşündüm.
Soran+1 yılhep sevgimden affettim bu en son olayda bile meğer kızlada barışmış sanırım heyecan duyuyor
Soran+1 yılböyle tatmin ediyor kendisini bilmiyorum ama normal değil gercekten söyledigiyle yaptığı bir değil yalan konuşuyor hep nabzımı kontrol edip bana yalan testi yapardı bu bile saçma geliyor neden yapardı bilmiyorum hep sorgulardı beni.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Kızım kurtulmuşsun dua et şükret haline o adamdan hayır gelmez zaten seninle birlikte olmak istemiş faydalanmak istemiş sende kanmışsın her seferinde bu kadar saf olma 😉
00 Yorumla
+1 yılAfedersinde sendede hiç gurur yokmuş kardeşim adam seni takmıyor bile köle gibi kullanmış daha doğrusu kullandirmisin istediğin kadar kör kütük sarhoş ol ama 1 değil 3 4 kez aldatmış resmen seni baya geniş bir iliskiymis sendeki affetme artık bir zahmet kafa yapınida değiştir git sana değer veren hayatının aşkını ara dikkatli ol...
00 Yorumla
+1 yılYine derken sen nasıl başkasını sana tercih edip geri dönen birini sevgili olarak kabul edebildin ben bunu anlamadım.
078 Yorumla
Soran+1 yıldedim ben sevdim oda duygusal konuştu ailem istiyor falan dedi geri döndü özür dileyip beni unutamadığını söyledi hep
- +1 yıl
Yalan dolan hep ya.
Sevse değer verse gözü başkasını görmezdi.
Soran+1 yılo kişiyi terk etti tenim uymuyor sana falan demiş istemiyorum seni demiş simdide 26 yaşında bir kız için terk etti beni
- +1 yıl
Aklını başına al derim.
Unut gitsin o karaktersizi
Soran+1 yılunutmaya çabalıyorum unutamıyorum geri doner gibi hissediyorum ama biliyorum affetmemeliyim
Soran+1 yılsevince insan caresiz kalıyor ne biliyim kötü hissediyorum
Soran+1 yılama hakaretler etti bana sen ruh hastasısın dedi sevmiyorum seni dedi onun bu kadar hakareti edip dönmez
Soran+1 yılona olan hislerim geri dönsün istiyor ama biliyorum kabul etmemeliyim
Soran+1 yılelbette dönmesini istiyorum elimde degil seviyorum ben
Soran+1 yılözelden yazar mısın
Soran+1 yılnasil olucak o peki
Soran+1 yıltelefonumu veremem üzgünüm
Soran+1 yılyok sosyal hesap kullanmıyorum
- +1 yıl
Bu gibi sapıklara da güvenme.
Burada anlatılamayacak ne varmış ki?
Sapık işte bir de numarasını vermiş. Engelle böyle pislikleri. Wp den ne atacak kim bilir.
Soran+1 yılyok numaramı falan veremem zaten
- +1 yıl
@Burak9393 Ya embesil embesil konuşma bak işine gece gece başka kapıda açlığını gider hadi
Soran+1 yılarkadaslar sakin olun burda sadece tavsiye istedim içinde bulundugum sıkıntı büyük çünkü bu insanla ayni yerde calısıyorum
Soran+1 yılve benim üstum müdür istese beni otelden atabilir ama atmadı
- +1 yıl
@Burak9393 Bozamazsın zaten. Yaptığının kabahatini herkes biliyor.
Soran+1 yılsizce beni atmaması iyiye işaret mi
Soran+1 yıl@Aşkgeçirmez aynı iş yerinde çalışıyoruz sence beni neden işten çıkartmıyor
- +1 yıl
Bilmiyorum elinin altında yedek de tutuyor olabilir.
Soran+1 yılteşekkurler yanıtın için
- +1 yıl
Adamın 39 yaşında olduğunu şimdi okuyunca öğrendim.
Işık hızıyla uzaklaş öylesinden hayır gelmez
Soran+1 yılzaten şimdi başkasıyla sevgili
Soran+1 yılkız yatmiyoruz diyor tabi ne doğrudur bilemem
- +1 yıl
Senin en başından görüşmen yanlış.
Gencecik güzel bir kızsın ne işin olur elin kart horozuyla
Soran+1 yılben sevdim malesef ama artık başkasiyla yine
- +1 yıl
Yol yakınken vazgeçmelisin bence
hem yaptığı çirkinlikleri gözünün önüne getirip soğumaya çalış ondan ve bir an önce hayatına bak o işten de sen çık
Soran+1 yılkız sevismiyoruz dedi ama beraber uyuyorlar bunları bilmek bana kötü hissettiriyor
Soran+1 yılya onu düşünsemde geri gelmicek zaten
- +1 yıl
yalan ya birlikte uyuyacaklar ve bir şey yapmıcaklar
gitsin çocuk kandırsınlar
Soran+1 yılbilenler sana yine döner diyorlar bilmiyorum
- +1 yıl
onların arasında bir şey olsa kız adı çıkmasın diye söylemez ki zaten
Soran+1 yıldoğru diyorsun
Soran+1 yılsence geri döner mi yine :(
Soran+1 yılo kadar hakaret etti bana ve terk etti
- +1 yıl
inşallah dönmez şerefsiz
sende aklını başına al
kadınlık gururunu düşün
Soran+1 yıldoğru diyorsun çabalıyorum gercekten unutmaya çalışıyorum kötü olarak hatırlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
sakın tatlı sözlerine inanma
iradeni kırmasına izin verme
sen seviyor olabilirsin ama o senin aşkını ve seni kullanmak istiyor başka amacı yok
Soran+1 yılöğütün için teşekkür ederim dediklerin doğru ben hep inandım salak gibi birde hep bana suçlu ben mişim gibi hissettir di yaptıklarını hiç göremedim
- +1 yıl
Sen ne olursa olsun affetme yeter
Soran+1 yılaynı yerde çalışıyoruz
- +1 yıl
En kısa zamanda çık o işten.
yarın onu da koz olarak kullanacak
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
patronun mu o senin ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılçalıştığım yerde müdürümünde üstü
Soran+1 yılama çıkartmadı beni
- +1 yıl
Allah göstermesin yarın hakkında dedikodu çıkarırsa ona bir şey olmaz sen rezil olursun o patron gibi adam ona inanırlar dikkatli ol.
Yeni iş bak bulduğun zaman çık hiç bekleme
Soran+1 yılyok kimse bilmiyor dedikodu yok ama yeni sevgilisi var ve o da aynı yerde çalışıyor
Soran+1 yılherseyini tuttum silmedim
- +1 yıl
sen dinle beni bir şey olursa müdürler falan onu ve kızı korurlar senin adın çıkar.
aranızda bir şey yaşandı mı?
Soran+1 yılkendisi ayrılıcak oradan ameliyat olucak dizinden evet aramızda birşey yaşandı
- +1 yıl
yani seni kullanmasına sakın izin verme.
beni dinle şimdi üzülmen, kötü olaylar olduktan sonra bin pişman olmandan daha iyidir hatta bana çok teşekkür edeceksin güven 😊🌹
şimdi uyuyalım yarın konuşuruz.
Soran+1 yıltazminatını alıp ayrılmak için ameliyata girmeye karar verdi bu ay son biliyorum umarım yani
- +1 yıl
inşallah gider de kurtulursun.
Soran+1 yılumarım gider ve dönmez
- +1 yıl
😊😊
Soran+1 yılduygularımla oynadı benim 2 yılımı çaldı benim hep ayrılmak istedim ama gitmedi simdi ise bahanesi hep ayrılmak istememmis
Soran+1 yılben ona hiç seni seviyorum demedim demiş beni ruh hastası olarak anlatmış ben ona her zaman dedim beni sevmiyorsan ayrılalim diye ayrılmadi şimdi ise böyle sözler konuşuyor
- +1 yıl
Bırak Allah'ından bulsun pislik.
huylu huyundan vazgeçmez kusura bakma ama bir şeyler yaşanmış o da canı isteyince dönüyor seviyorsun diye affedeceğini biliyor hevesini alınca da başkasına gidiyor pislik
Soran+1 yılevet doğru diyorsun benim affediceğimi biliyor onun için bana dönüyor hep of of nasil bu kadar salak olabildim.
Soran+1 yıliyi uykular uyumalıyım tavsiyeniz için sağolun
- +1 yıl
rica ederim uyu rahatlarsın yarın da ayık kafayla konuşuruz 😊
ya bırak gitsin ne işin olur yaa.. Yine şanslısın Allah kurtarsmış. bazen şer olarak gördüğümüz şeylerin altında büyük hayır vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum seni seviyorum gitmene izin veremem derdi simdi sen ruh hastasısın ben hiç öyle birsey demedim diyor kızda sen ruh hastasısın dedi bana kendimi çok kötü hissediyorum hem aldatıldım birde hakaretler etti ikisi bana 😔
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılohaa yaa adamın hadi da bayaga varmış nerden buluyorsunuz böyle karaktersizleri
018 Yorumla
Soran+1 yılben bulmadım ne biliyim böyle biri oldugunu nişanlısı içinde annem istiyor evlenmek istemiyorum onunla diyordu
- +1 yıl
iyide adamla aranizds 16 yaş fark var ve bunu nasıl görmezden gelebiliyorsun... belki şimdi bir sorun olmaz gibi görünebilir ama ilerde bu adam 60 yaşına geldiğinde yaşlanınca sen daha 40 yaşlarında bakımlı biri olacaksın... Herneyse sizin hayatınız sizin seçimleriniz kimsenin karışmaya hakkı yok.
Soran+1 yıldoğru diyorsunuz ama gönülden kandırdı beni onun o derin sözleri şimdi 26 yaşında bir kızla 😔
Soran+1 yılkız hayatımda hiç seks yapmadım dedi sadece beraber uyumuşlar öpüp koklarmış kızın yüzüne vurdugumda böyle söyledi bana
- +1 yıl
o derin sözler falan hepsi yalan ve bir oyundan kurulu bir senaryo... adam 39 yaşında olgun biri ama hiç evlenmemiş çünkü sorumluluk sahibi olacak biri değil ama gönül eğlendirmeyi kızları iki çift güzel sözle kandırmayı bilen biri... k. bakma ama bu yaşına kadar evlenmemiş biri asla ama asla kızlarla ciddi olan biri değildir... yaşı 40 olmuş neredeyse hala genç kızların peşinde ve bir bayanı etkilemenin en pratik yolu da o güzel dilini kullanmasi ve bir bayanın gururunu oksamasi gerektiğini bilen biri... saf olmayin kanmayin böyle dili bülbül gönlü mikfop kokan insanlara... bu söylediklerimi istersen bir öneri olarak gör istersende nasihat ama ne düşünürsen düşün sadece yardımcı olmak için burdayım.
- +1 yıl
peki sen hiç seks yaptın mı bu şahısla?
Soran+1 yılsagolun teşekkür ederim gercekten kendimi kötü hissetmeme sebep oldu bu kişi
Soran+1 yılevet malesef
Soran+1 yılşimdi ki kız ben hayatımda hiç seks yapmadım diyor sadece beraber uyuyorlarmış
- +1 yıl
amacına MAALESEF ulaşmış karaktersiz şerefsiz herif... peki şimdi ne olacak dertleşmek ister misin kardeşçe
- +1 yıl
ama sonuçta tenini kokusunu falan hissediyor öyle değil mı? bu yeterli değil mı sence... adamin niyeti sadece seks yapmak başka birşey değil
Soran+1 yılsadece çok kötü hissediyorum bu kızla seks yapmamıs kız öyle diyor bilmiyorum
- +1 yıl
iyide herşey seks demek mı sence? sana özelden yazabilir miyim tabii bir sorun değilse senin için.
Soran+1 yılkokumu hep özledigini unutamadığını söylüyordu sevdigini söylerdi
- +1 yıl
hepsi yalan dolan ama bu kızı da yola getirip sana dönmek ama bir düşün istersen evlensen bile kim bilir daha neler neler yapacak nasıl aldatacwk seni.
Soran+1 yılşimdi madem niyeti seks neden sevişmedigi bakire bir kızla sevgili anlamadım
Soran+1 yılne alaka kızı neden yola getirip bana dönsün ki
- +1 yıl
beni Takip eder misin bu konu herkesin ortasında konuşulacak bir konu değil
+1 yılerkek arrkadaş demeyelimde amcda dayı felan diyelim buna iyi ayrılmışsın
00 YorumlaSenin sevgilinde destekli bacım çocuğuymuş kusura bakma ama haketti
02 Yorumla- +1 yıl
böyle yap kanka o. ruspu
hayırlı geceler
Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Ne bekliyordun geri dönmüşse zaten aradığını bulamadığı için. O yüzden gidene aglamayin, geri dönse diye beklemeyin, baska birini bulunca yine gider
00 Yorumla
+1 yılsaf mı desem ne desem bilemedim ama saflık değil bu neyse
05 Yorumla
Soran+1 yılsafmıyım bilmiyorum ama onun o sevgi sözleri gözlerime bakıp şarkı söylemesi ve şimdi bunları yapması tuhaf
Soran+1 yıldedigim gibi daha öncede terk etti arkadaş kalalım dedi geri o yazdı
- +1 yıl
sana ne desem de bildiğini yapacan zaten onun bu saatte kendimi yormam
Soran+1 yılbirsey yapmıyorum aileme de anlattım geri döner sakın kabul etme dediler.
- +1 yıl
bir zahmet etme yoksa ilerde işin sonu fena
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende mi sıkıntı var yaşım 22 bir kız beni beğenecegi bile aklımda yok bu 39 yaşındakiler nasıl buluyor ya benim yüzüm mü çok çirkin böyle hayat mı olur
00 Yorumla
+1 yılallah tren kazası vermesin, bekleme yapma devam et.. devam et...
00 YorumlaSeviosan ne yapiosa kabul ediosun caninin hep yanacagini bildiği için
05 Yorumla
Soran+1 yılevet hep sevdigimden kabul ettim ama yine aynısını yaptı
Soran+1 yılgeri döner ama affetme diyorsun yani
Soran+1 yılama şimdi başka kızla neden donsun ki mantıksız zaten
sendeki bu saflık genetikmi acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılsaflık mı denir sevgimi bilinmez
Soran+1 yılama ben buldum o kızla olduğunu adalara gidip otelde kalmışlar
Soran+1 yılkızın evine gitmiş kız onun evine gitmiş 😔
Soran+1 yılbeni terk etti şimdi sevgilisi var neden bana dönsün ki zaten dönmez gelmesin de
+1 yılSenin sevgilin mi 39 yaşinda?
08 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılsevdigini söylerdi hissettirirdi
- +1 yıl
Birak onu sürekli ayni hatayı yapiyor güzel bir ilişki olamaz sizinkisi
Soran+1 yılayrıldık başkasıyla sevgili
- +1 yıl
Tekrar barişmak isterse barişma sakın
Soran+1 yıldönmez bence
Soran+1 yılailem de biliyor tekrar konuşur seninle kabul etme sakın dediler
- +1 yıl
Etme tabi tamam ilk defasinda hatta yapmiş olabilir ama sürekli yapiyor
Bu kadar saf olamazsın herhalde?
00 Yorumlaamacı götürmek önune geleni inanma
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum hiç böyle olucağını bilmiyordum gözlerime bakıp şarkı söylemişti :(
Soran+1 yılhep terk ettim onu ama her seferinde o dönüş yapti
Soran+1 yıldoğum günlerimi unutmazdı anlamıyorum
+1 yıllanet olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhemde nasıl ruh hastasısın sen dedi bana birde ben sana seni sevdigimi hiç söylemedim dedi kıza da ne söylemişse inanmış gerçekte ne igrenç biriymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğmezmş
Boşver00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026