Erkek arkadasım beni yine başkası icin terk etti?

Söyle anlatiyim bu insanla 2015 temmuzdan beri görüşüyordum beni nisanda terk etti 15 gün sonra eski sevgilisiyle barıştığını onunla evlenicegini ve beni artık göremicegini söyledi ilk kabul etmem zor oldu ama kabul ettim sonra tekrar bana yazdı beni özlediğini beni unutamadığını söyledi bende beni seviyorsan neden onunlasın dedim o da annem istiyor astım hastası dedi seni seviyorum senden vazgecemiyorum çünkü ben seni seviyorum dedi bende inandım tabi normal konuştuk sonra bu bir zaman sonra nişanlandı bende konuşmak istemedim kendisi ile ve bir zaman sonra ayrıldı nisanlısından ayrılma sebebi de nişanlısı bununla sevişmek istemis bu da istemiyorum tenim uymuyor sana demiş aralıkta ayrıldılar ve ocak ayından beri benleyken de ayni iş yerinden bir kızla sevgili olmuş ben yakaladım yüzüne vurdum kızla ayrıldılar benden özür diledi bende affettim ama benle barışınca bu kızlada barışmış meğersem sonra bilmiyordum tabi kıza mesaj attım uzak dursun diye sevgilimde beni terk etti bana ruh hastası dedi ve ne hakaretler.. bu durumum için bana tavsiyede bulunur musunuz bu kişi 39 yaşında ben 23 şimdi ki kız da 26 yaşında
Erkek arkadasım beni yine başkası icin terk etti?