Sevgilimle hiçbişey konuşamıyorum, eskisi gibi yakın hissedemiyorum benim diyemiyorum 😢 psikolojik mi?

Çok sorunlar yaşadık şehirler farklı.. eskisi gibi davranmıyor çook değişti, önce o beni kovalıyodu şimdi ben onu ben merak ettikçe bunalıyo herhalde sürekli tartışıyoruz. 3. senemiz ilk sene hiçbişi yok herşey çok güzel ama 2 sene birbirimize demediğimiz kalmadı ağır kelime falan özellikle ben sinirlenince ağzıma geleni sayıyorum ya hiç durduramıyorum kim olursa olsun herkese öyle. o da seviyor bende ayrılamıyoruz da çok kırılgan biri ben ölüyüm artık diyo bıktım diyo ama bırakmıyor bende güzel bir sürpriz yapim gönlü olsun dedim ben senden sürpriz falan istemiyorum gönderme bana bişey bana iyi davran diyo... halbuki karşımdakinin tavrı nasılsa ona göre karşılık veren biriym. hiç sürprizler anlamlı değerli hediyeler ile şımarılmadım bir dal çiçek bile ama ben şu haftasonu sınavım var onun için kendi el emeğimle fotoğraf albümü yapmayı düşünüyordum istemem ben diyince bugün çıkarttığım fotoları yakmayı çok istedim sinirden dedim hiçbişi hakketmiyosn. ne zaman evlncz diyo bir zaman diyorum askerliği yapmadı evlenmeyi düşünüyor. şimdi böylesin evlendikten sonra hep böyle umursamaz davranır diye korkuyorum artık aklım beynim durdu bomboş ağlayamıyorum içimden ılık ılık bişeyler dökülüyor sanki. güçlü biriyim konuşurken gülerek konuşurum o da beni mutlu zanneder ama hiç te öyle değil. 8 gün sonra doğum günü gömleğini tshirtünü aldım hiç gönderesim gelmiyo. hiç adam akıllı seveni BeNİ BUlmaz. DEĞİŞMEMEK İLK GÜNKİ GİBİ KALMAK ÇOK MU ZOR. Aramızda yaşadığımız onca ağır kelimelerden sonra eskisi gibi konuşamıyorum sahiplenemiyorum. kendisi de farkında zaten sen bana bişeyini anlatmıyosun ciddi bişey konuşamıyoruz diye 😢 Hiçbişey yolunda gitmiyor, ne çift gördüm sevgilisinin sözünden çıkmayan aynı giyinen ama bu hep aynı standart eski kafalı adamlardan... staja git eve gel yat napyn iyi misin tamam hiç güzel söz bikaç cümle yok sonuç Hiçbişi hak etmiyorum demekki
Sevgilimle hiçbişey konuşamıyorum, eskisi gibi yakın hissedemiyorum benim diyemiyorum 😢 psikolojik mi?