Aşk İlişkileri Fazla kurcalamayın hayatı, Vicdanınız temizse, Yüreğiniz de güzelse.. Yaşayın gitsin işte? Baranozgur Takip Et Xper 5 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öyle bir an gelir ki bazı yolların dönüşü, bazı hataların özrü, bazı insanların anlamı olmaz... Fazla kurcalamayın hayatı, Vicdanınız temizse, Yüreğiniz de güzelse.. Yaşayın gitsin işte? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
0211Melek Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Aynen hayatı kurcalamıyorum hayatı seviyorum 😊 1 9 Yorumla Baranozgur +1 yıl Ben sevmiyorum hayatı Yorumla 0211Melek +1 yıl Sevmelisin bence Yorumla Baranozgur +1 yıl nasıl sevmelisin Yorumla Baranozgur +1 yıl Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin. Ama bir şey hep engel olur. Adı ne mi? Gurur. Yorumla 0211Melek +1 yıl Evet bazen öyle oluyorki sımsıkı sarılasın geliyor ama kimse olmuyor yapacak birşey yok maalesef yinede hayat güzel o sarılacak kişiyi buldunmu dahada güzel Yorumla Baranozgur +1 yıl Bulamadım herkesde maske var Yorumla 0211Melek +1 yıl Evet bulunamıyor tam buldun diyorsun maskeli çıkıyor Yorumla Baranozgur +1 yıl Yaşadıklarım hayatta soğuttu beni Yorumla 0211Melek +1 yıl Beni soğutmadı aksine hayatı sevdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynen hayatı kurcalamıyorum hayatı seviyorum 😊
Ben sevmiyorum hayatı
Sevmelisin bence
nasıl sevmelisin
Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin.
Ama bir şey hep engel olur.
Adı ne mi?
Gurur.
Evet bazen öyle oluyorki sımsıkı sarılasın geliyor ama kimse olmuyor yapacak birşey yok maalesef yinede hayat güzel o sarılacak kişiyi buldunmu dahada güzel
Bulamadım herkesde maske var
Evet bulunamıyor tam buldun diyorsun maskeli çıkıyor
Yaşadıklarım hayatta soğuttu beni
Beni soğutmadı aksine hayatı sevdim
Evet haklısın