+1 yılBak güzel kardeşim yuva yapmakta zor bozmakta. şeytan öyle bir yerde girerki bazen yuvaya ne sana müsade eder nede ona. bir tarafın asilik yapıp altan alması ile düzelir bu durum. gurur dediğin şey inattan başka birşey değildir. evlilikte muhakkak tartışmalar olarak olmazsada sorun var demek o evlilikte ama bunu tatlıya baglayan bir taraf olmalı biri altan aldırmalı. Bugün sen burdasın diye sana söylüyorum altan aldıran sen ol diye eşin olsa ona söylerdik. bırak gitmek en kolayı kendi annen babandan pay biç annen hiç mi zor durumlarda kalmadı hiçmi canına bir gün tak demedi. muhakkak onlardada olmuştur. olmasaydı annen baban bu evliliği bu aşamaya kadar getirmiydi düşün
Düşünki koşan seni elaleme muhtaç etmiyor aç bırakmıyor bunun içinde şükür et
Ne eşler var tövbe haşa evinin yolunu bilmeyen alkolden başını kaldırmayan
Elimizdekilerin kıymetini hep kaybetince anlarız.
İyi düşün bir anlık öfkeyle kalma bir sarılma ya da bir çift söz ya da bir gülüş belkide herşeyi değiştirir.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence önce eşyalarını toplamaktan vazgeç.
Bu kadar basit bir şey için bu yapılmaz
Her evlilkte buna benzer şeyler olur ( 22 yıllık tecrübe ) ve geçer
Ayrıca öyle giyinmeni istemiyorsa giyinme sen de basenlerini mi kapamak istiyorsun anlamadım ama
Her erkek eşinin güzel olmasını ve beğenilmesini ister bu çok normal.
Ayrıca evlilik karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü, ve en önemlisi emek ister.
Akşam eşin geldiğinde onun istediği gibi giyin güzel bir de masa hazırla ( abartmadan) her şey kendiliğinden düzelecek görürsün18 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için şöyle söyleyeyim, ben normal pantolon gömlek giymek istiyorum mesela eşim bakıyor. Bu gömlek kısa arkanı kapatmıyor, üstüne uzun bişey giy diyor bu hep böyle.. eşim açık olmasına gerek YOk normal pantolona bile takılıyor.. üzerine devamlı uzun giymemi istiyor
- +1 yıl
Hımm durum tam tersi demek ki?
Bunu evlenmeden önce fark etmediniz mi?
Soran+1 yılEvlenmeden önce tabini böyle müdahale edemiyordu.. çünkü etse yollarımı ayırırım gelemem çok iyi biliyordu..
- +1 yıl
Demek ki olduğundan farklı görünmüş ve seni kandırmış.
Bu da bir tür aldatma sayılır aslında illa başka bir kadınla yatınca aldatma olmaz bence.
Bunu otur konuş karşılıklı sanırım çocuk da yok?
Bu şekilde yaşamak istemediğini ona açıkça söyle eğer devam ederse sürdüremeyeceğini de belirt açıkça.
Çalışıyorsun da sanırım?
Soran+1 yılÇocuk yok, çalışıyordum birkaç ay önce bazı sebeplerden işten ayrıldım.. dediğiniz gibi bu da bir kandırma. Sonuçta ben zaten açık giyinen bir insan değilim, normal bir giyinme tarzına bile uzun birşey takmamı istiyor üstüme.. güya çok seviyor kendisi ama 5-6 saat başka odada durmak ta hiç zor gelmiyor.. ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
İyice düşünün acele karar vermeyin.
En yanlış kararlar kızıgın ken alınan kararlardır unutmayın.
Ama yaşamınızda gözden geçirin yarın kapanmanızı da isteyebilir sanırım , anlattıklarınıza göre
Soran+1 yılEvet sabah çok öfkeliydim ve hazırlanacaktım sonra pişman olursam dedim ve oturdum yerime.. bakalım birkaç gün daha bekleyeceğim hiç konuşmadan, nasıl davranacak.. eşim zaten inançlı bir insan ve namaz kılan bir insan kendisi, kapanma mevzusunu nişanlı ilken konuştum, kapanmamı istediğini ama bana asla baskı yapmayacağını söyledi.. o konuda şimdilik problem YOk.. umarım en doğru kararı verebilirim :( 9 ay evli kalıp ayrılmak aklımın ucundan geçmezdi ama
- +1 yıl
Umarım baskı yapmaz ama namaz kılıyorsa kendi istemese de bir süre çevresinin baskısına dayanamayıp bunu isteyebilir sizden bence..
+1 yılBekara kadin bosamak kolay. Ayril gitsin diyenlerin 90% i bekar. Ve böyle kisiler kusursuz birini bekliyorsa kusursuz insan yok ki kusursuz erkek yok. Ben seni anlayamadim dogrusu benim esim beni kiskansa benim hosuma gider. Sende uzun bisey giyin nolucak sanki hem ilerde sende isteyeceksin bunu emin ol. Bukadar büyütülecek bir sorun yok ortada. Ailene gidersen seni affetmeyebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene önceki aklım olsaydı çekip gitmiştim bugün.. ama evliyim ve bunun farkındayım gidemedim.. ama onun beni takmadan saatlerce farklı odada durabilmesi canımı sıkıyor, bakalım birkaç gün daha konuşmadan gözlemleyeceğim nasıl davranacak..
Evlenmeden önce aklınız neredeydi..
Bu adam evlenmeden önce de böyleydiyse ve sana o halleri sevimli gelip bunu sorun etmeden evlendiysen, kusura bakma ama kendin kaşınmışsın, o haklı.
Diyorsan ki yok böyle değildi çok değişti, ayrıl gitsin. Kimseyi çekmek zorunda değilsin.02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce karışmıyordu bana ya, sıfır kollu tişörtler de giydim, dar pantolonlar da.. bir defa pantolonumun çok dar olduğunu söyledi nişanlı iken ağzının payını verdim sustu ve karışmadı.. sonradan pişman olurum diye de düşünmüyor değilim, iki arada bir derede kaldım.. sizce nasıl davranayım. ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılKesinlikle evden ayrılma. Sen o evden çıktığın zaman erkeğe iyilik yapmış olursun. Sonra boynuzların tavana değer. Bir zaman sonra orta yolu bulursunuz nasıl olsa. Eğer inat bir erkek değilse canı isteyince ihtiyacını görmek için sana yaklaşacaktır. Sen de inatlaşma gönlünü gör tatlı bir dille konuyu aç orta yolu bulun
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatacaksa gitmemi fırsat bilmesine gerek YOk ki yanında olsam da yapar.. o karakterde ise.. onu ummam şu an kendisinden, ama belki de o konuda da hayal kırıklığına uğratır beni..
- +1 yıl
Anlamıyorsun işte. Sen o evi terkettiğin zaman bu adamın cinsellik ihtiyacı olmayacak mı sen gittiğin zaman napacak bir kaç kere 31 yapar o da tatmin etmeyince, sende soğuk durduğun ve uzak olduğun sürece başka kadını getirecek yatağınıza. Bu kafayla gidersen sen kaybedersin. Biraz uyumlu olmaya çalış. Etraf kurtlar sofrası olmuş. Akıllı ol
Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Böyle bir sebepten cidden ailenin evine mi gideceksin koca kadınsın baş etse de sorunun problemin ile tatlı dil ile konuş eşinle evcilik oyunu değil bu evi terk etmek nedir dövdü mü sövdü mü aldattı mı ki akıllı ol mantıklı adım at güzelim öfke hiç birşeyi çözmez
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz mevzuları sevgililik ya da nişanlılık döneminde çözmeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla eşin seni kısıtlıyor. Seni kısıtlayan bir erkeğin kendine güveni yoktur. Otur eşinle konuş daha yeni evlisiniz. Çocukca hareketler yapmayın. Aynı evde küs kalınmaz. Dinimiz de bile küslük üç gün sürer. Eşini seviyorsan eğer ya evde egemenlik kur güzel bir yuvanız olsun ya da ilerleyen yıllarda aldatılmaya ve boşanmaya razı gel. Seçim senin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatılmakla ilgisi ne şimdi konunun?
- +1 yıl
Sen eşine böyle davranırsan ilerde anlarsın aldatılmakla ilgisini
Adama ilgisiz diyorsun da kıskandığı için böyle bir olay olmuş. Küçücük mesele diyorlar küçücük mesele için alttan alıp adama ilk adımı atamıyorsun. Acaba sen mi egolusun yoksa o mu senin egonu bu kadar yükseltti. Her şeye naz denmez. Adamı üzmüşün. Ne güzel her şeye naz de öyle bekle ama kendin üzülünce, istemediğin bir şey yapılınca hep haklı bulursun. Bilmiyorum hanımlarda niye sık var bu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. eşinin yaptığı şey naz değil bak buna dıkkat et ! O evinin erkeği olarak sözünün dinlenmemesine takılmış ve bu ağrına gitmiş belliki. Snin burada kadın olarak yapman gereken konu hakkında eşinden sana anlayış göstermesini ve senınde bu davranışı tekrarlamaman yonunde onu ıkna etmen gerekıyor. he yok yapamam dersen topla eşyalarını dön ailenin evine zaten.
20 Yorumla
+1 yılTek sıkıntınız bu ise tabi ki eşyalarını toplayıp bir yere gitme ama başka sıkıntılarınız da varsa bilemiyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bir erkek gönül almayı bilmez mi.. küslüğü uzatıp durur mu, başka sıkıntılar da var.. evleneli şöyle 1 hafta süren mutluluğumuz hiç olmadı mesela..
- +1 yıl
Benim ki de gönül almayı bilmez ama hiç küsmez bende ona kızarım biraz küs uzak dur diye her insan farklı farklı ama aşılmayacak problem yoktur yuvanı böyle bir gerekçeyle yıkma ama mutsuzsan ve o adamla mutlu olamayacağını düşünüyosan mutlu olacağın yere git
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar cocukca, yok yani ayrilacak baska konu kalmadi da sirf esin pantalonun uzerine uzun bise giymeni istedigi icin baba evine doncen oylemi?
Boyle sacma bir sey icin birbirinize 5 gun kus kalmak da ayri sacma.
Ne kocalar var eslerine bakmiyan kari kiz icki kumar pesinde olanlar.
Esinin degerini bil bence.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlilikte neler oluyo ya annemle babam 25 senedir evlilier bir ewli ablam war koskoca evli barkli kızları var onlar bile kavga edip 1 hafta kus olduklarını bilirim yani babam annemle küs diye 2 gün ayrı yaptıklarını babamin koltukta uyuduğunu bilirim olur ewlilikte böyle şeyler baba eewine gitmek ne demek en ufak bir sorunda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yıluzatma o da senden bekliyodur ne cok seviyonuz illa gitme girisiminde bulunayim da adam yalvarsin hesabi yapmaya bak arkadaşım ortalik kadin kız dolu o duzgun birini bulurda sen duzgun bir adam bulamazsin 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden tek düzgün o mu kalmış hayatta
Soran+1 yılAyrıca gitme girişiminde bulunsam emin olun yalvarmaz gidiyorsan git der.. önceden ama nişanlı iken yüzüğü atma durumuna geldi avm de peşimden koşuyordu ağlayarak şimdi iş değişti ama...
- +1 yıl
tepkini merak ettim sadece 😊 tabiki anlasabilirsen gitme alttan al daha yeni evlisin çocuk sakin dusunme evliligin oturana dek olurmu
- +1 yıl
ya seni en iyi ben anlayabilirim aslindada neyse cok konuya girmicem isin asli olmadimi olmuyo be gerisi bahane
+1 yılNe hale geldik esin bu karisacak tabi giyimine 5 gun kus kaldi diye baba evine donuluyor artik... Eskilerin gozunu sevim 50 yil beraberlerde bir of demiyorlar sizinkisi naylon bir evlilik sadece siz degil toplum boyle oldu.
20 YorumlaYas kaç sizin saçma bir konu saçma bir sebep saçma davranışlar küs olmak nedir hayatım Günaydın de git öp yanaklarından barış.
33 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayız ikimiz de.. o benden ayrı odada 5-6 saat oturtabilirken ben bunu yapmam yaa.. abartmıyorum dünkü konuşmamız sadece şu kadar: işten geldi kendi anahtarıyla girdi eve ben oturma odasındayım, selam verdi üzerini değiştirince yemek yedin mi dedi hayır dedim yicen mi dedi hayır dedim gitti yemeğini koyup yedi kendi. Sonra ben diğer odaya geçtim, mutfakta su içerken boğazıma kaçtı ve öksürdüm yanıma geldi sen hasta mısın dedi, değilim dedim ve bu kadar.. gece yattım o da geldi ve bana yarın hastaneye gideceğim sesi iyi dedim, sabah ta 5.30 da evden çıktı sıra alabilmek için sanırım bilmiyorum tüm konuşma bu şekilde şimdi bana ne dersiniz?
Soran+1 yılBugün nasıl davranacak acaba onu merak ediyorum, güya beni çok seviyor kendisi.. sabah çok sinirli idim, kıyafetlerimi alıp gidecektim sonra birkaç gün daha bekle bakalım dedim ve burdayım
Yani erkek dedigin guclu karakterli olmali sebinki buyumeden evlenmis ya cocugu buyuteceksin ya da cekip gideceksin bir kere taviz verdin mi gerisi gelir
06 Yorumla
Soran+1 yılSabah 5.30 da hastaneye gitti ve bu saat oldu beni ne arıyor ne soruyor.. dünkü konuşmanın içeriğini bir bayana yazmıştım bakabilirsiniz.. işim çok zor ne yapacağım bilmiyorum
Soran+1 yılNe yapayım peki sizce? Kafam o kadar karılık ki nasıl yol izleyeyim?
- +1 yıl
Hic birsey olmamis gibi davran gururunu 2. Plana at.. guler yuzlu ol.. kusmeden once nasil karsiliorsan oyle karsila... sen bunlari yaptiginda degisirse ne ala degismezse dusunursun... yuvayi yapmak zor yikmak kolaydir seytanin vesvesesine uyma.. seni dovmuyorsa sovmuyorsa ezip ezdirmiorsa daha ne istiorsunki
Soran+1 yılBunlar YOk çok şükür.. zaten bu konu dışında sorumluluklarını yerine getiren de bir İnsan. İşte bu yüzden gitmiyorum belki pişman olurum diye.. umarım bu olay daha fazla uzamaz.. çünkü yapı itibari ile hem sabırsız hem de çok gururlu bir insanım, umarım bir adım atar..
Soran+1 yılBen ona şu aşamada yüz vermem çünkü yakın davranırsam onun istediğini onaylamış gibi olur ve kendimi haksız duruma düşürmüş olurum
Kardeşim önce sakin ol fevri davranma belliki oda seni kiskandigi için o tarz giyme demiş bir oturup konuşun o yanasmiyosa sen yana bir konuş biz ne yapiyoruz böyle diye evliliği bitirmek bukadar kolay olamaz yani aklı başında insanlarsiniz biz nedesek boş ama sen yinede sakin ol karşılıklı konuşup anlaşarak her sorunu cozersiniz emin ol
00 Yorumlayok artık sen sevmıyorsun kocanı o zamn bu kadr basıt bır sey yuzunde gıdeceksen o da abartmış olayı ama gıtsende alır senı dıye gıdıyorsun guya goz dagı vereceksın senı senı :)
15 Yorumla
Soran+1 yılAlmaz.. biliyorum.. nişanlı ilken sevgililik döneminde bir ayrılıkta köpek gibi arkamdan koşardı ama artık öyle değil..
Soran+1 yılNormalde ilgisiz değildi, ne bileyim koltukta otururken bile illa onun yanında oturmamı isterdi, yanına oturmasam surat asardı bana. Hep bir temas halinde olmak isterdi.. ama demekki bundan sonra böyle istiyor..
+1 yılTrip atan erkeklerden nefret ediyorum..
Orta yolu bulmaya çalışın konuş eğer böyle devam ederse ayrılacağını söyle Allah yardımcın olsun..02 Yorumla
Soran+1 yılBakın bir bayana dünkü konuşmanın içeriğini mesaj yazdım.. kopyala yapıştır yapamıyorum şu an ondan bakın dedim. O konuşmadan sonra sabah 5.30 da hastaneye gitti ve bu saat oldu beni ne arıyor ne soruyor... ne yapayım böyle böyle
- +1 yıl
Karar senin o zaman evlilik zordur eminim bisüre uyumu yakalamak açısından bu şekilde olacaktır şahsi fikrim gerçekten seven insan bu kadar uzatmazdı meseleyi.
+1 yılHemen bir kavgadan baba evine mi dönülürmüş? Oturun karşılıklı konuşun. İlle de onun konuşmasını bekleme sen başla lafa. Evlilik diyosun kardeşim bu kadar basit olmamalı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. erkek adam naz trip atmaz yaaa
hayır küsmeden konuşursun.. sürekli kapalı giyin diyerek nereye kadar..
bence gitmeden önce konuşmayı dene uzatıyorsa biraz uzaklaş kıymetini anlasın..00 Yorumlakocan haklı kocan görsün vücudunu millet o tunik giy medigin yerlerinemi baksın ohhh aç karicim acil dese çok hoşuna gider herhalde seven kıskanır bir erkek kizmiyo kiskanmiyosa bilki hem sevmiyodur hemde kıskandığı başkası vardır kapiş
10 Yorumlabak kızım akili ol çocuk oyunu mu sandın evliliği he 27 yaşındayım 2 evlilik yaptım ve şimdi mutluyum bir tane olsun çamurdan olsun anladın mı beni
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı. hem suçlu ol hemde naz yap olmaz ki şimdi hem adamın gönlünü al ki gönlünü hoş tutsun sen ilk fırsatta hemen aileme geri döneyim diyorsun oh valla ya bence hata üstüne hata olur derim sevmiyorum diyorsan o ayrı tâbi
00 YorumlaSuç sende istemedeği bir şey i yapıyosun, onun sucu da gururunu yenip problemi düzeltmemesi, bence ailene gidersen seni güçsüz gösterir ve ailenide üzersn, gitmeyip uygun bir zamanda problrmi çözmeyi beklmlsnz..
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya. Bu kadar aciz olmayın. Ergen misiniz. Kıyafet yüzünde baba evine gidersen gülerler size ve evlilik karizmaniz düşer
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz eşinize ( evli olsanız veya evlisiniz bilmiyorum) kıyafeti yüzünden böyle günlerce küs kalır mıydınız? Aynı odada oturmasanız 5-6 saat yanına gitmez miydiniz? Veya herhangi bir sebeple konuşmaya çalışmaz mıydınız? Çok abarttığını sanmıyorum..
- +1 yıl
Evli değilim. Böyle bir sebep komik. Evli arkadaşlarim var böyle sebeplerden küserler onları genelde ben bargistiririm. Benim sevgililerim oldu. Onların giyimine karismazdim. Aksine kapalı giyecekler girdiklerinde az modern giyin diye telkinlerde bulunurdum 😊
+1 yılHata yaparsın eşin ne istiyorsa onu giyeceksin bunun tartışması bile olamaz
021 Yorumla- +1 yıl
Öyle giyinmesini istiyo öyle giyinecek bunun kölelikle ne alakası var
- +1 yıl
Ben kadınımı orası burası açık giydirtmem!
- +1 yıl
Her dediğimi elbette yapmak zorunda değil soruyu soran arkadaşta giyim konusundaki şikayetini dile getirdi köleyim demedi hemen boşa moşa diye boş beleş akıl vermeyin o aile kurumu senin benim görüşlerimle kurulmadı senin hemen boşa demenle böyle bir şey yaparsa bunu nasıl vicdanında muhasebe edebilirsin
- +1 yıl
İyide sanane bizene bundan sen hakim misin ne demek boşa
- +1 yıl
Diyosunki beş gündür konuşmuyor neden eşi olarak daha ılımlı bakıp orta yolu bulmaya çalışsa eşine gidip konuşmaya çalışamazmı
- +1 yıl
Bu adam bu kadına ne yapmış zincirini bağlamış basit bir giyim konusu bitti
- +1 yıl
Peki bu fedakarlığı kadın yapamazmı? Bak bu çözülecek şeyler değil her karı koca arasında olan seyler benimde eşimle aramda oldu hiç kırıcı davranmadım beş dakika arkamı dönemem adamda suçlu olabilir sen nasıl kesin yargı yapabiliyorsun
- +1 yıl
Şunu ilk önce kabul edelim eşlerin bir birinin giyimine karışması kölelik değildir
- +1 yıl
Tamam 👌 paşa küs duramaz onu kabul ediyorum haklısın ama ufak seyler bunlar çözülmeyecek şeyler değil diyorum bende
Soran+1 yılDün akşam işten geldi kendi anahtarıyla girdi içeriye ben oturma odasında idim, selam verdi. Üzerini felan değiştirdikten sonra yemek yedin mi dedi hayır dedim yiyecek misin dedi hayır dedim. Gitti yemeğini koydu yedi kendisi, ben de o arada diğer odaya gittim. Sonra mutfağa su içmeye gittim su boğazıma kaçtı ve öksürdüm yanıma gelip hasta mısın sen diye sordu değilim dedim. Gece yatarken de yarın sabah ben hastaneye gidicem dedi iyi dedim, (neden dolayı gittiğini biliyorum sormadım o yüzden) sabah ta 5.30 da evden çıktı gitti, erken sora almak için sanırım. Dünkü konuşma sadece bu kadar. Buna göre ne dersiniz abilerim?
- +1 yıl
Tekrarlamasını onlarda istemez bir şans çok büyük bir şey değil
- +1 yıl
Ne güzel gelmiş selamını vermiş nasılsın diye sormuş gidip masasına oturabilirdin tok olmana rağmen yanında oturman yeterdi hastaneye gideceğini söylemiş gidip bilsende kaçta gidiceksin randevun kaçta diye sorabilirdin erkek düz mantık çalışan kara şanzıman direksiyona sahibiz çevirmesi biraz zordur ama çevriliriz hatamı yapmış evet yapmış sana soguk davranmakla ama inanki abartılacak bir durum yok ben 1 yıllık evliyim inanki bizim başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu kadar kolay vaz geçme
Soran+1 yılBekleyeceğim, zaten pişman olacağım şeyler yapmak işte istemiyorum şuanda.. o yüzden bekliyorum. Bakalım bu küslüğü konuşmama durumunu kaç gün daha uzatacak, eğer hala bu yolda ilerlerse o zaman bu dediğim şeyi yapacağım
+1 yılEskilerin bir sözü var.. Kedi gtünü yara sanmış kaça kaça usanmış diye.. Tam yerine denk geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Basit bir sebepten tartışmışsınız. En ufak şeyde ailemin evi olmaz. Git yanına konuşup çözün ne sorununuz varsa. Kaçmayın
00 YorumlaYani haklısın ama böyle saçma bir sebepten ayrılma ondan pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılBunun için ayrılınmaz ama eşin çok mal k bakma yani istediğin gibi giyin yani nevar budna
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHarbi sacmaliyorsun bence
ne ailesi yaa ne ailesi
senin ailen artik o
barisin
bide boyle nedenden dolayi00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ki bence bekle biraz daha. İnsanlar zamanla değişir konuş. Kıyafete karışmak nedir.
00 YorumlaBiraz daha sabret arkadaşım hemen eve dönme kararı alma lütfen az daha sabret umarım geçer
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk gibisiniz. Birbirinizi tanimadan evlenmeyin. Konusup cozun probleminizi. Yetiskin insanlar boyle yapar. Saglikli bir tartisma evliligin en onemli kismidir.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. Haklısın. Eşinden soğutmuş bu durum. Onu sevmiyorsun. Ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılabartma istersen adam cevreyi biliyo ki soyluyo yani ne var giysenn
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Saçmalama aldığın karar hoş değil. Evlilikte böyle bir konu da direk ailene gidemezsin eşinle otur bir konuş
00 YorumlaNaz değil gururdur o... Erkekler kıyafet ve kıskançlık konusunda kendisiyle tartışılırsa gurur yapar bence
00 YorumlaSana sevgisi nasıl bilmiyorum. Siz onu ne kadar seviyorsunuz onu da bilmiyorum ama bu konu konuşularak çözülecek bir konu gibi duruyor. Böyle basit bir sebepten dolayı hemen yuvanı yıkma derim.
01 Yorumla
+1 yılBu tür bir evlilik yürümez yürürse sen yıpranır hayatın hapis olduğunu düşünürsün
00 Yorumla
+1 yılbu kadar küçük bir sebepten doğru bulmuyorum küslüğü konuşup hallolacak şeyler bunlar hemen ayrılık düşünme
00 Yorumla
+1 yılO kafar kısıtlaması doğru değil, ne zamandır evlisiniz? Bir kaç gün evden ayrılda aklı başına gelsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. sakın ol düzelir 2 yıllı atlat alısıyorsunuz.. boyle ufak meselelerden ayrılınır mı yahu :)))
12 Yorumla
Soran+1 yılAma gayet rahat ya, o başka odada ben başka odada saatlerce oturuyoruz yanıma gelme zahmetinde bulunmuyor hiç.. yatak ayırmak günah ben belki düzelir diye ayırmadım onu yapcam artık. Ne yapayım sizce
+1 yılaranıza bir soğukluk girerse ısınamazsınız bir daha küçük detayları çok kafanıza takmasanız iyi edersiniz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böyle basit şeylerden tartışırsanız nasıl bir ömür gecireceksiniz? Sakın öyle bişe yapma oturun adam gibi konuşun evlilikte küslük nedir
10 YorumlaGünümüz evlilikleri alaturka olmuş geç kaldın dön dön
00 Yorumlasüslenirsen kocan için süslencen açık saçık giyinip çık kocada bişey demesin. yok öyle dünya
20 Yorumlaoooo 9 aylık evli daha şimdiden gitmeyi düşünüyor aman ha çock yapayım deme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtur oturduğun yerde. İşleri daha da bombok etme. Giy dediyse giyeceksin. 😡
01 Yorumla
+1 yılYapma bu kadar kolay olamaz hata yaparsın. ne kadarlık evlisiniz?
01 Yorumla- +1 yıl
bence git alttan al konuş anlaş nu kadar basit olamaz saçmalama
+1 yılValla bırak o senin gönlünü alsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım peki
- +1 yıl
Annenin evine donme bence biraz taktiksel olarak onun hata yaptiginin farkina varmasini sagla
Aynen yanı esın konusmama olayını abartmıs
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis yapmissiniz eşiniz ile arayi soğutmayin.
00 Yorumla Nasıl giyinmek istedin?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin o kendine köle arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay arkadaş ne büyük problemmiş be (!)
00 Yorumla
+1 yılHerşey bu kadar sabit olmamalı
00 Yorumlasende alttan al azıcık
00 Yorumlahemen alieye dönme olmaz al yanına konuş
00 Yorumlaboyle basit sebeplerden evlilik yikilmaz
00 YorumlaSaçmalama olayları büyütmeyi basit bir konudan
00 YorumlaBu kadar kolay olmamali bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne lanet bir durum ya :/
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!