Nişanlılık dönemi?

Arkadaşlar nişanlıyım 8 sene ayrıl barış geçmişimiz var ben atandım 3 ay önce erkek arkadaşım askerdi ücretli yaptı 1 sene sonra hep evde kaldı çalışmadı daha yeni geldim ettim dedi 9 ay sonra artık bu iş bitecek iş bul dedim öylelik iş aramaya başladı yakınımda buldu fakat kiraları ödeyemem dedi vazgeçti sonra yeniden buldu adam bekleyin demiş bekliyordu en son ama beklerken ona iş buldum tam kendisine göre masa başı bir iş nasip bu belki olur diye yok ben diğer yerden bekliyorum asla gitmem dedi o iş beklediği adam da seneye alırım seni demiş bu yüzden gidip a101 e gitti şimdi ben atandığım için sen çok değiştin para kazanınca vs diyor dedim evlenince ben bakmayacağım bize sen erkeksin arabaları var 1 tane alıp seni gezdireyim demiyor sebeb babası vermiyormuş her bayram benim kullandığım arabayla ailesi gezdirmeyi biliyor ama herkes vazgeç çok çekersin sana yazık olur diyor inanın hiç çabası yok sadece şikayet ediyor hayat kötü şartlar bu diye ama para yok mu var kendi de kazandı oturdu yedi keyfince araba alacağım diyorum evlenene kadar araba senin olursa binmem diyor parayı ben biriktiriyorum ve araba bizim olacakmış ben de hayır dedim kaç gündür görüşmüyoruz her şeye trp her hafta kavga ediyoruz sonra benim senle hayallerim var psikolojim şöyle diyo bana

Nişanlılık dönemi?