Sevgilinizin maddi durumu fazlasıyla iyi olsa ve sevgilinizin size aldığı pahalı hediyeler karşılığında, siz ona pahalı hediyeler alamıyor olsanız bu durum sizi huzursuz eder mi? Şahsi fikrim; Hediyenin büyüğü, küçüğü ya da ucuzu, pahalısı olmaz elbette ama yinede sevgilimin bana sürekli pahalı hediyeler alması beni fazlasıyla rahatsız ederdi.
Eşim olsa tamam ama sevgili için pahalı hediye kabul etmem pahalılık olayı da göreceli tabii pahalı hediye bence tamamen gösteriş bana 200 300 liralık bir taki almasındansa beğendiğim bir tişörtü alması daha sevimli pahalı hediye aldıysa da ayrılınca mutlaka iade ederim
Pahalı hediye alma fikri pek samimi gelmiyor bana. ben düşünülerek alınmış küçük hediyeleri seviyorum anlamı daha büyük oluyor kuzum. illa pahalı hediye alacaksa o kişi eşim olmalı sevgilim değil. ihtiyacım olan birşeydir de alacaktır yoksa kıyamam
istedigini alır icinden nasil geciyorsa kendi sınırlarını zorlamadigi sürece.. ama biliyorsam maddi durumu iyi degilde öyle seylere kalkisiyor kenara ceker güzel bir dilde ona bu tür seylerin onu daha cok sevip sevmeyecegimi etkilemiyecegini söylerim.
Ya bırakın bu işleri.. doğruyu söyleyince kötü ben oluyorum sonra.. burdaki kızların yorumlarına baktımda büyük bir kahkaha attım.. şimdi sevgiliniz size pırlanta bir kolye yahut tektaş yahut pahalı bir marka çanta hediye etse YOK mu diyeceksiniz.. Gülmeyin kızlar.. özünüzü saklamayın.. size gelen soru hediye pahalı mı ucuz mu olsun değil.. :)
Evet rahatsız olurdum açıkçası. 😏 O, maddi değeri yükselttikçe ben de ona karşı psikolojikmen borçlu hissederdim. Tamam, içinden geliyor belki ama insan ister istemez etkilenir.
fiyati degil de surekli hediyeler almasi rahatsiz eder dogrusu.. nedenini bilmiyorum tabi karsilik beklemeyerek icinden geldigi icin yapabilir ama rahatsiz olurum.
Evet eder. Bir kere ben o hediyenin karsiligi bir hediye alacak guce sahip olamayabilirim. İkincisi ben onu parasi icin sevmem. İçinden gelmiştir o ayrı ama sürekli olursa rahatsiz olurum
Evet hatta söyle söylim hic hediye almasini bile istemem ha illa alcaksada ucuz olsun cunku Benin icin maddiyat önemli degil dürüst olsun beni sevsin saygi güven olsun aramizda yeterli
eder.. ben ezılırım boyle bırseyde.. kucuk ama anlamlı ve hatta malı degerı olmayan seyler cok daha guzel.. bır telefon yerıne bır patıgı tercıh ederım mesela..
4 yıllık sevgilim gerçi yarım yamalak bir iliskiydi ben tek gül görmedim, benden hariç herkese hediye vs aldı ve hiç hediye alanım olmadı ablam hariç kaldıki pahalı hediye dion 😔😔
Yani bir ben mi böyle düşünüyorum dicektim. sevsin abi dimi. çok sevsin almasın hediye filan. böyle gözümün içine baksın sürekli. sarılırken bile kıyamasın. hediye ne. yetmedi bir de pahalı...
Büyüğü küçüğü olmaz hediyenin ama, ben öyle pahalı hediyeleri de kabul edemem.. mutlu olmam için pahal hediyelere gerek yok. İki çift güzel laf etsin yeterli (:
En İyi Cevaplar