Aşk İlişkileri Bu söz cidden doğru mu (fotolu) ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 7 aydır sevgiliyiz özledim diyorum ee diyorSana öyle bir sarilacam ki kokun üstüme sinecek diyorum Bunu daha önce soyledin diyorNe yapmalıyım? Bu söz cidden doğru mu (fotolu) ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Düşünmemlazımm_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Seni şüphede bırakmışsa söz cuk diye oturmuş. Sevdiğini düşünmüyorum hoş bizim ne düşündüğümüz önemli değil senin ne düşündüğün, hissettiğin önemli. 😒 yani seven insan sevdiğini kırmaya korkar fakat kız hiç dilini korkak alıştırmıyor görünüşe göre 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. eğer birisine karşı sevginizi ilginizi gösterirseniz o kişi sizi cepte görür ve başkasına koşar bu kadar basit. 0 0 Yorumla
Mücahitdm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl kardes ne yapacagini bilmiyomda oyle kiz cekilmez ya iyi tersliyon 0 0 Yorumla
BonnieParker Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Herkes sevgisini mic mic gosteremez ki 0 0 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. yanlıştır 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar