Ayri eve cikmak icin bahane olur mu?

kaynanamlarla bir oturuyoz ev dubleks. dun kayinpedirimle dugune gitmisler kaynanamlar kayinpederim de bunu taksiye bindirmemis. buda yorulmus. bende annemdeydim esim beni almaya gelmisti eve gittik. sonra biz katimizdayiz geldiler kayinvalidem soylenmeye basladi kocasina bagiriyo esim onu almamis diye ona bagiriyo yukardan asagi sonra bana geldi sira bende hamileyim diyoki karisini gezdiriyo sefakoye gidip gelsinler anca karnina koymus cocuk 48 saat yatio kendine die bir suru soylendi durdu. cok sinirlendm esime dedimki cik soyle suna birsey dedim cikmadi sen cik istedigini soyle dedi bana. sabah oldu anneme gidicem evden hic bir sey soylemeden ciktim haber vermeden beni ariyor sen selamsiz koyunden mi. ciktin sen niye haber vermiyorsun soylemiyorsun bana da. dedimki bana sesini yukseltme sen dun gece kendi kendine bana soylediklerini unuttun galba dedim. ben kocama soyledim ya yuru git isine git dedi. kapattim teli suratina kocami aradim ona anlattim. ben onu ararim dedi. Şu an hala anmemdeym eve gitmeyi dusunmuyorum. esim gelip alirmi onu da bilmiyorum.
Ayri eve cikmak icin bahane olur mu?