sonuçlar şu ana kadar başa baş gidiyor gibi.
Kızlar, Beyaz tenli erkek mi yoksa esmer erkek (koyu ten renkli) mi daha yakışıklı?
sonuçlar şu ana kadar başa baş gidiyor gibi.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Koyu saçlı, koyu gözlü ve kapkara değil ama bronz tenli... Buğday denebilir. Çünkü sarışın erkekler çok bebeksi geliyor. Çok aşırı kara tenli erkekler de gözüme tacizci sapık gibi geliyor.
anladım sizi. sanırım kumral erkekler hoşunuza gidebilir. ne sarışın kadar sarı en esmer kadar kara oluyorlar. ikisinin arası.
örnek: s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...86cb5b8a4f.jpg
anladım o da bir tercih. kişisel birşey bu zevk işi. saygı duyarım.
Ben baya bir beyaz tenliyim erkek arkadaşım esmer 😅
nolamaz :D şöyle süt gibi kızlar esmer erkeklere gidiyor, gitmeyin arkadaşlar. :D
Kimsenin tercihine kimse karışamaz yani 🙄
Bir beyaz tenli olarak beyaz tenli erkek diyorum😻😌
Koyu tenli renk daha seksi ve daha düzenbaz olduklarını düşündüğüm için koyu ten e karşı bir zaafım var ben cok acık beyazım
Burak Özçivit teni rengi gibi olan erkek der çıkarım
ırkçılığa karşıyım 😁
ırkçılığa ben de karşıyım ama ırkçılık olarak düşünmeyin lütfen. daha çok kişisel tercih gibi düşünebilirsiniz. mesela farzedelim ki tatile çıkacaksınız; yeşillik ormanlık etrafta toprak kokusunun olduğu bir yere mi gitmek istersiniz, yoksa güneşli bir havada deniz kenarına mı gitmek istersiniz gibi bir soru bu.
Beyaz tenli erkek severim 😅🤗
belirli bir nedeni var mı? yoksa sadece size göre daha çekici göründüğü için mi?
Esmerlerden hoşlanmıyorum. Çekici gelmiyo bana.
sizin ten renginiz hangisi?
Beyazımsı 😂
cevaplarınız için teşekkürler.
Rica ederim 😊 ne demek
Esmer :)))) kara kas kara göözzz
buğday tenli (ikisinin arası)
Beyaz tenli siyah saçlı
beyaz ten tam tokatlamalık<3
sa_dist misiniz? :D :D
sadist değilim, ben de beyaz tenliyim
:D tam tokatlamalık o zaman :D
Esmer erkek 1 adım onde
Esmer bence ;)
belirli bir nedeni var mı? yoksa sadece size göre daha çekici göründüğü için mi?
cevaplarınız için teşekkürler.
Esmer 😍
esmer insanlar daha sıcakkanlı samimi ve çok çekici geliyor bana biyer daha sağlıklı geliyorlar neden bilmiyorum 😂
sağlıklı derken? yüz açısından mı? genelde çok beyaz olma durumu hastalıkla bağdaştırılır ya hani:
-hasta mısın, solgun görünüyorsun gibi.
onun gibi bir şey canlı kanlı geliyor esmerler
beyaza dönük buğday tenliyim 😏🤔
karakterli erkek
yani sizin için ten rengi farketmiyor mu?
diyelim her ikisi de karakterli ise hangisini seçerdiniz?
Esmer 😍
Beyaz tenli erkek
Siyahi
bugday tenli
Beyaz
esmer tenli
Tipe baglı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar