Eskiden karşı tarafın hataları yüzünden biten bir ilişkiniz var. Uzun zaman geçtikten sonra tekrar karşınıza çıkıyor, özür dileyip son bir şans istiyor. Tepkiniz ne olur? Kabul eder misiniz? Eski sevgiliyle tekrar ilişkiye başlanır mı?
Eski sevgiliniz uzun zaman sonra, özür dileyip son bir şans istese kabul eder misiniz? Eski sevgiliyle tekrar ilişki yaşanır mı?
Değişmiştir belki olamazmı 😐 Ben biçok şeyi değiştirdim hatam çoktu biliyorum genel olarak öyle ama asla birilerinin (!) dediği gibi yalancı biri değilim artık daha olgun hissediyorum sağlam arkadaşlıklar istiyorum ya da aşk her neyse😐
Uzunluk göreceli bir kavram gidip 1 yıl sonrasını kabul etmem. Onun dışında kabul etmiştim bir keresinde ama etmemek daha yerinde çünkü exten next olmuyor..
ben denedim bunu onun nedeni daha iyisini sıka zamanda bulamadığından eskiyle olmak yeniye alısmaktan çok daha kolaydır tamamen sebebi bu ama hayırda görmedim ya o ya kimse deyip umudumu kesince bitirebildim zorla ayırıyorlar kendilerinden dahada onsuz kalınca dönmesin yani
Bir defa ağzma sçtın tadını alamadım gel bir daha sç demekten farksız hiç bir şekilde düzelme olmaz... Bir kez daha barışıp yeniden denediğinizde bütün salaklıklar eskisi gibi devam ettiği için aranız daha da kötüleşir riske gerek yok bence
aslında şu fikirdeyim bir ilişki iyi olsaydı bitmezdi. ama bittiği konuda önemli ne yüzünden bitti beni aldattıysa bana yalan söylediyse bu ilişki olmaz zaten
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliniz uzun zaman sonra, özür dileyip son bir şans istese kabul eder misiniz? Eski sevgiliyle tekrar ilişki yaşanır mı?
En İyi Cevaplar