Anlayışlı olmak herkesin yapamadığı bir şeydir bence. Ayrıca çok fazla anlayış insanı yorar. Bir süre sonra "nasıl olsa o anlar" zihniyetiyle bütün okların rahatça ruhunuza atıldığı delik deşik bir hedef tahtasına dönüşebilirsiniz.
Sevdiğiniz kişinin sürekli meşgul olmasına anlayış gösterir misiniz? #Hemsirelık34
Evet, çok anlayışlı biriyimdir.
Asla göstermem kesin bir şeyler karıştırıyordur.
O an ki ruh halime bağlı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğiniz kişinin sürekli meşgul olmasına anlayış gösterir misiniz?
4 yıllık ilişkim vardı, ciddiydi... İlişkinin sonlarına doğru bu meşgul olma (ders çalışıyorum, arkadaşlarla kahve içiyoruz) olayları arttı... Gün içinde hiç konuşamıyorduk. Gece de hemen uyuyordu. Sonra tepkiler gelmeye başladı. Gitti...
Başkasıyla ileri şeyler yaşadı sonra ayrılınca geldi yalvardı. Muhafazakar biri olduğumu bilerek evlenelim dedi mal mıyım ben, kovdum. Her neyse ondan sonra biriyle görüştüysem duygusal manada bana gecikmeli cevap gelirse nedenini izah ederse iyi oluyorum edemezlerse o giden kız aklıma gelir sinirlerim kat kat artar, güvenim azalır yani içime kurt düşer.
Herkesin işi olabilir. Ben bazen 9 da mesaiye başlarım akşam 6,7,8 iş ne zaman biterse telefona bakamayabilirim. Ama boş biri yavaş yavaş yoğunşuk taslıyorsa ve ilgi çok kesildiyse kıllanın :)
6
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Meşgul olmadığı zamanları bana ayırmıyorsa anlayış göstermem.
Fakat bir an önce meşguliyetten kurtulup, bana vakit ayırmaya çalışıyorsa sorun olmaz.
Ya nedenine gore degisir ben bir ameliyathane hemsiresi olarak isteyken sevdigim insana vakit ayiramam bu degldir ki onu sevmiyorum ama isten ciktiktan sonra tum vaktimi ona ayiririm ama bos olupta cvp vermiosa bir zamandan sonra sorun olur eger sevglimse hem fazla sıkmaya gerek yok annelerimiz babalarimizla aksama kdar gorusuomu bence cocukca seyler olgun insan zaten sevdigine guvenmeyi yegler guveniosada bunu sorun yapmaz
Sevgili kızlar trakyalılar romalılar, Biz erkekleri üniversiteden mezun olmak bir dert, Askere gitmezsen ne kız verirler ne iş, Yaş geçince babadan para da alınmıyor, Hatun tutturur evlenelim diye, İşimiz kolay değil biraz anlayışlı be. hadi be.
Harbiden tutulduğum bir konu açtığın için teşekkür ederim Kızlar bizim tek derdimiz siz değilsiniz misal veriyorum meşgulüm çalışıyorum akşam yorgun evime geldim bir 10 dakika sesinizi duymak için aradıysam trip çekmeye aramadım o yüzden anlayış göstermeyen SG.
Hepimiz zaman zamanÇOK MEŞGUL olabilirizama aynı kişi birisinedefalarca : " Çok isterdimsana vakit ayırmayı amaçok yoğunum " diyorsaaslında ona : " sen benimiçin vaktimi ayıracakkadar önemli değilsin"diyordur. Çoğu insankendisine, meşguliyetgerekçesi ile hiçbirzaman vakit ayırmayankişiye sitem eder. Sitemetmek hatadır, o kişinindavranışını değiştirmez, belliki sürekli meşgulumdediği kişiye yeteri kadar önem vermiyordur. Bu kişi insanın kendi evladı dahi olsa ona sitemetmek yerine onunla anladığı dilden konuşmak gerekli, kolay değil ama ona verilen önem onunverdiği önem seviyesine çekilmeli. Ne kadar köfte o kadar ekmek. Yaşlı, hasta, yaralı, küçükçocuk ve bakıma muhtaç insanlar bu dediklerime dahil değil onlar yardıma ve ilgiye muhtaçlar. Ama onun dışında kimse kendisini kimsenin ilgisine muhtaç hale getirmemeli. Dünyada başka insan mı yok? Erilmez Recep
bahanesi eğer devamlı olan bir olay ise yapacak bişey yok. misal önceki işimde cep telefonu kullanımı yasaktı. e akşam 10 da fabrikadan çıkınca insan evine gidip uyumak istiyor 2 saat tlfonda konuşmak değil. neredeyse öğleden snra hiç görüşmezdik bir yıldan fazla bu böyle oldu. hiçte sorunum olmadı sevgilim ile.
Ayrıca çok fazla anlayış insanı yorar. Bir süre sonra "nasıl olsa o anlar" zihniyetiyle bütün okların rahatça ruhunuza atıldığı delik deşik bir hedef tahtasına dönüşebilirsiniz.
Buna kesinlike katılıyorum ve bizzat da yaşadım bu hiç iyi birşeye işaret değil. Aşık olan adam/kadın nerde olursa olsun ne durumda olursa olsun sevdiğine zaman ayırır
Karşımdaki kişinin beni sevdiğine inanıyorsam benimle vakit geçirmek istediğini düşünürüm. Sonuçta birbirini seven insanlar birbirlerinin yanında olmak isterler değil mi? Yani beni seviyorsa ve yanımda değilse mutlaka elinde olmayan nedenler vardır. Yok yere kapris yapmaya gerek yok.
Anlayış tabii ki gösteririm ama belli sınırlar içinde. O sınırların dışına çıkıldığı zaman bir zahmet karşı taraf benim sinirime karşı anlayış göstersin.
Mesleğinden ötürü saygı duyuyorum sürekli okumak ve araştırmak zorunda. Her an ilgisi benim üzerimde de olamaz sonuçta geleceğimiz için bir şeylerden ödün vermek zorundayız.
He bok anasını hemen kısa kesin her geç yazan sizden soğuduğu için yazmıyor olamaz belki adamın işi var belki bir sıkıntısı var neyin var diyiceğine çok anlayışlı davrandım artık kesiyorum diyosunuz devam edin
En İyi Cevaplar