Arkadaşlar onu çok seviyorum ve ciddi düşünüyorum. O da ciddi düşünüyo bana dediki kimseyi bu kadar çok sevmedim hiç ayrılmıcaz söz ver dedi. 1 yıldır hiç soğumadım ondan hep onu seviyorum kimseyi gözüm görmüyo. O da aynı. Hiç kavga etmemek ve ayrılmamak için ne yapmalıyız? Senelerce sevgili olan ve evlenen varsa söylesinn :P :D
Cevabın nedir?
Ne kadar saçma bir soru bu bee sevdigin için çıkıyon ayrılmak istemezsin sanki başkalarında olmuyo hay allahım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Seviyeyi ve kaliteyi koruyun biri kızınca digeri su olsun. Sevginizi saygınizi muhafaza edin.
00 Yorumla
- +1 yıl
Kesin ayrılırsınız felaket tellalı olmayayım ama😀
05 Yorumla- +1 yıl
ne alaka :D
- +1 yıl
Böyle hikayelerin klasik sonu gibi geldi bana
- +1 yıl
ama bazıları mutlu son oluyo :D
- +1 yıl
Umarım öyle olsun😀
- +1 yıl
inşallah :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Direkt evlenin sevgililik uzayinca boku çıkıyo
01 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındayım hatta o bir yaş küçk :/
Sabir tahammul vs gostererek
00 Yorumla- +1 yıl
Napalım mq bizene
017 Yorumla- +1 yıl
@MBahaBey tanımadığım iki insanı bir kıskandım sorma gitsin be😂😂
- +1 yıl
@MBahaBey Aranızdaki sevgiyi kıskanmam için sizin benim için önemli birileri olmanız lazım. Herhangi birini aşık diye kıskanır mısın? Hayır. Senin için önemli biridir başkasına aşıktır kıskanırsın 😂 Ya sorunu gereksiz bulduğum için öyle yazdım tek sebebi bu
- +1 yıl
@MBahaBey he yinede söyliyim hiç ayrılmak istemiyosan bu duygunun tadını çıkar çok hüzel bişey 😂
- +1 yıl
@MBahaBey anlamadım
- +1 yıl
@MBahaBey hani çok mutluydunuz
- +1 yıl
@MBahaBey ya ben sabahtan ber soruyu soranla konuştuğumu sanıyorum lsjdlddkl sen sanırım kendi kıskançlığını bana yıkmaya çalıştın
- +1 yıl
@MBahaBey maoşişt mi artık ne olursan ol kıskanç olma yeter. Sünyanın en kötü duygusu kesinlikle
- +1 yıl
@MBahaBey karşı tarafı zaten üzmez kıskanmanın aksine kıskanılmak dünyanın en güzel şeyi ahahsh anladım seni ya g. o bu arada
Ayrılacaksınız 😋
00 Yorumla- +1 yıl
Üstüne düşme
04 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
Koyver
- +1 yıl
trip felan atmıymmı yani
- +1 yıl
Atma
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında