Aşk görmek değil, Özlemektir. Bence hergün görmekle aşk olmaz. Tabi ilk zamanlari saymazsak. Az da olsa özlem olmalı bu hem güven açısından önemli ve özlem kuvvetimizin etkisine bağlıdır. Böylece ilerde herhangi bir durum olduğunda beklemeyi öğrenmek ve güveni öğrenmiş oluruz. Peki, Sizce aşk görmek mi özlemek mi?
Sevmek gönülle oluyorsa eğer ki bence öyle o zaman göz önemli değildir. Gönül gözüyle seyreyler zaten insan sevdiğini. Gözüyle görmez gönlüyle görür aşık olunca insan. Ve gönlüyle gördüğü yanındayken dahi özler. Hani denilebilir gözden ırak olan gönüldende ırak olur diye ama gönülden olan gözden ırak olsa ne olur. Bu yüzden evet aşk görmek değil ÖZLEMEKTİR...
Erkek bozuntularinin tek derdinin parali ve iş sahibi kadin oldugnu varsayarsak Aşk asla yoktur diyebilirz, oyuzden birgun zengin olursam onlarin yalnizca duyguları ile oynicam parmama dolicam kcina bir tekme ohhhh egom tatmin... Bu şerefsizlerle oynamaktan büyük aşk mi olur😅
görmek de özlemek aşkın içinde bir bütün bence yani sürekli görürsen özlem kalmaz sıkılırsın sürekli özler göremezsen soğursun ikiside dengede olmali hele bide seviyorum diyip çekip gidersen hayatinin hatasini yaparsın..
Birini ilk önce görürsün sonra özlersin, görmediğin birini özleyemezsin. Dolayısıyla görmek daha önemlidir. Aşk kalp ile göz arasındadır, gördükçe seversin.
Görmediğin birini özleyebilirsin. Görmediğin için veya duymadığın için değil özlemek... Neden özlersin biliyor musun sesiyle varlığıyla bedeniyle mesajlarıyla her şeyiyle yanında olmadığı için özlersin. Eskiden varken şimdi hiçbir şeyiyle olmadığı için özlersin. Özlemek ona duyulan ihtiyaçtan dolayı var. Mesela ben görmediğim birini özlüyorum. Daha önce hiç görmediğim kim olduğunu bile bilmediğim birini. Özlemek sınır tanımıyor. Zaten özlediğini kaybettiğinde anlıyorsun çoğu zaman.
@Gamze_107 Görmediğin tanımadığın birini özlemek diye bir şey yoktur, hayatında biri olsun istemektir o. Ama bir insanı özlemek için önce onu görmek gerekir.
Özlemek. Ingilterede yasiyor. 1 yildir birlikteyiz. Her gun birlikte olan arkadaslarim var, iliskileri hep naz ile geciyor. Yaninda olunca deger bilmezsin
En İyi Cevaplar