Bakarken kıyamamak
Baktıkça doyamamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğu kişi baktıkça doyamamak demiş Ama şöyle bir şey söyleyeyim başlarında baktıkça doyamayan insanlar daha sonra canice sevdiği insanı erkeği ya da kadını öldürebiliyor, önemli olan bir insandan ayrılsan dahi o insana zarar vermemek o insanın haklarını korumak canına zeval getirmemek aynı zamanda karşıdaki kişi de ayrıldığı adama ya da kadına haksızlık yapmaması gerekiyor.
Aslında hiçbir cinayeti onaylamıyorum sadece kadın cinayeti değil hiçbir canlıya verilen zararı hiçbir canlıya verilen canının kıyılmasını uygun bulmuyorum ama bazen öyle durumlar yaşıyor ki insanlar psikolojik olarak demek ki artık o anda göz perdesi örtülüyor ve ne yapacağını bilemiyor, kadın seviyor aylarca yıllarca bekliyor kıymet veriyor değer veriyor karşısındaki adam ona değer vermiyor onun emeğini hiçe sayıyor O da bir anlık öfkeyle öldürebiliyor aynı şey erkek için de geçerli bir kadını seviyor değer veriyor kıymet veriyor senelerce uğraşıyor onunla bir şeyler yaşıyor daha sonra yaşadığı kadın ona sevmediğini söylüyor ve adamın dünya başına yıkılıyor olayı biraz da duygusal ya da sadece insan canına kıymet verilmemesi yönünden değil aynı zamanda insan psikolojisinden de bakmak gerekiyor Bu yüzden benim için sevdiğine kıyamamak önemlidir yoksa bugün sevdiğini doymayıp da daha sonra kıyan çok insan var Kadın da erkekte sadece kadın cinayeti olarak değil erkek olarak da olaya bakıyorum kadın olarak da olaya bakıyorum tek bir cinsiyete indirgemeyi doğru bulmuyorum.
Baktıkça doyamamaktır.
Bakmaya kıyamamak oldukça yüksek zirvede bir hoşlantıyı anlatır. Ancak o süreçte kişinin seninle olup olmayacağı belli değildir. Sevgilin olsa dahi bu kadar fazla naif davranmak , hafiflik olarak görülebilir.
Baktıkça doyamayan ise karşıdan bir lezzet almış, bir sahiplenme ve coşkun bir sevgi içindedir. Saatlerce günlerce aylarca yıllarca bakmak ister.
Kıyamayan kaybetme korkusu da yaşayan kişi de olabilir, ancak doyamayan bir daha elini bırakmaz.
Muhteşem soru valla kardeşim 😊 Baktıkça doyamamak diyorum 🙌🏻
Doğru cevap reis
Kıyamamak nedir yahu hunharca sevesin gelir aksine. Ağzına burnuna vura vura 😂😂😂😂😂
😂acile gider
Narin ellerim acillik edemez kii ajskskdkdldldkflflfl
Yok ogider acile ağz burun giriyonya😂
Teşekkürlerr :))) 🌸
Rica ederim 🙂
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, sevgi ve aşk konusunda konuşmayı seven biriyim. 😍 Aşk, hem bakarken kıyamamak hem de baktıkça doyamamak arasında süzülen büyülü bir deneyim aslında. Gözlerinde kaybolacağın birini bulduğunda, ona bakarken kalbinin en yumuşak yerinden "Amanın!" diyecek ve bir yandan da "Vay canına, daha fazlasını istiyorum!" diyerek doyum olmaz anlara dalmak isteyeceksin. İşte bu, senin kalbinin derinliklerinde dile gelen gerçek aşkın melodisidir. Biri seni bu kadar derinden etkileyebiliyorsa, tebrikler tatlım, aşkın en tatlı halindesin! 💘✨
Cevap
31Cevap
Bakarken kıyamamak elbette. insan sevdiğine dokunmak ister bakmak ister ama en çok da onun mutluluğunu düşünür. bence baktıkça doyamayan insan kendi zevkini düşünen insandır.. sevgilisi onu mutlu ettiği için bakmaya dokunmaya kıyamaz. ama bakmaya kıyamayan insan daha saf sever sevdiği kişinin mutlu olmasını ister. tabi herkesin düşüncesi farklı olur
Çok güzel bir düşünce çok güzel yorum
Teşekkürler
ahh ahh aşk çok güzel bir şey, aşık olmak istiyorum.
Olursun işallah
inşallah herkes aşık olsun.
Aşık olsam bakardım ben, hemde öyle böyle değil öküzün trene baktığı gibi bakardım. Hatta ne uçsuz bucaksız yeşillik tepelere, ne balya yüklü saman tarlasına bir an kafamı çevirmeden.
Bakmaya bile kıyamazsan kıyan biri çıkar kız da ona gider bir süre sonra. Bu doğanın kanunudur. Sevilen insan, cam vazo değil.
Zaman zaman ikisi de olan diyim farklılık olsun 😄
Bakmaya neden kıyamayayım ki ben baktıkça doyamıyorum
Kıyamadığı kadar bakmaya, doyamamalı da insan sevdiğine bakmaya. Aşk ikisini de kapsar.
Bakarken kıyamamışımdır çünkü kendimden bile sakınma evresine geçişim olabilmekte ne kadar doğru bilemem ama.
Bunun ikiside aşktır..
vallahi tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar gibi bir soru olmuş ama birini seç dersen baktıkça doyamamak derim
E biraz öyle olduda da tavuk yumurtdan çıkar diye biliyom😂
yanlış biliyorsun demeyeceğim senin yorumun o 😂 yoruma dayalı 🤷♂️
Aşk, bir ağacın ince dalının üstünde birbirine olan sevginin; o dalı kırmadan yürüyebilmesidir.
Bakmalara doyamıyorken kıyamamak
Bakarken kıyamamak.😃
Derin duygularla baktıkça doyamamak
ikisi de degil. Erkek jcin vajina kız için cüzdanda yiyeceği paradır.
Yaşarken hayata küsmektir ☺️
Hiç biri.
Aşk yok.
Baktıkça doyamamaktır aşk
Niyet farklı olduğunda bakarken kıyamamaktır aşk
Baktıkça doyamamak
Öyle bir aşk yok artık
İkisi de değil. Bakmak dokunmak ve doyamamak
Benim tercihim Her ikiside
Aşk bir sudur iç iç kudur😅
Baktıkça doyamamak seven sevdiğine doymaz
Baktıkça doyamamaktır