Sevgilim beni sürekli ağlatıyor ve umursamıyor?

5 aydır birlikteyiz, evlenmeyide düşünüyoruz, o başka şehirde ben başka, sürekli kavga ediyoruz küçük sebeplerden dolayı ben sinirden üzüntüden ağlıyorum o karşıya geçip telefonuyla oynuyo müzik dinliyo sonra birde hiçbir şey olmamış gibi davranıyo ve takındığı tavır " of uzatma artık barışalım, soğuk davranma, ağlama artık, vs " arkadaşlar bugün tekrar aynısı oldu, ben arabaya bindim oda bana el salladı gitti o gittikten sonra ben arabada eve gidene kadar ağla ağla canım çıktı, eve geldim düşünüyorum, beni sevdiğini biliyorum bu hareketleride onun karakterinde var ama insan düşünmeden edemiyor ya bir insan karakteri ne olursa olsun karşındaki kim olursa olsun hiç biri ağlarken onun karsısında bu hareketleti yapıp o kişiden hiçbir şey olmamış gibi davranmasınj bekleyebilir mi? atıyorum yarın birgün evlendik bu ilişki bu şekilde nasıl yürür? yürürmü arkadaşlar !! herşeyi geçtim ya bir insan sevdiği insan karsısında ağlıyor hicmi ici acımaz ya. arkadaslar birbirimizi seviyoruz hatta ilişkide ben hep alttan alan tarafım ama ağlamaktan yoruldum bana birkaç tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. inanın yıprandım.
Sevgilim beni sürekli ağlatıyor ve umursamıyor?