Sevgilim sürekli ağlatıyor beni?

1. Çalıştığım yerde beyaz gömlek zorunlu içime siyah atlet onun üstüne beyaz atlet giyiyorum gömlek sonra uzun siyah ceket.
2. Yüzük takıyoruz Duşa girmiştim yüzük un kenarına koydum biraz geç kalmak üzereydim o panikle yüzüğü takmayı unuttum. Akşamda alacaktı beni anlattım böyle oldu dedim yaklaştı bileğimi sıktı bida unutmuycaksın dedi baya sıktı 2 3 gün kızarık gezdim parmağının izi falan vardı bişi demedim.
3. İş nedeni ile bir tane erkeğin numarasını almam lazımdı ben ona vermedim numaramı telfonu karıştırırken gördü tokat attı bida olmıycak die (ilk tokat )
4. Açık birisiyim giydiğim kıyafetler çoğu kapalıdan kapalı ve cidden açık giyinmiyorum içime atlet giymeyince kavga sebebi üstümde uzun ceket var v yaka giydim ama açık ve yakalardan değil göğüse kadar inmiyor boynumda kalıyo giymiyceksin die ona bağırdı çağırdı
5. Telfon sessizde olunca büyük kavga çıkıyor sessize almam bu yüzden dün gece uyurken aramış çok yorgundum duymadım 3 kere falan aramış ondan sonra kardeşimde uyucakmış arayıp duruyormuş sevmezler birbirlerini. Kardeşimde sessize almış telfonu uyandım gece 1 olmuş nası yorulduysam artık aradım senin beni sevdiğine inanmıyorum şu bu kavga etti özür dileirm dedim bida olmaz dedim banane diyor almasaydon duysaydın diyo. Kardeşim sessize almış diyorum banane diyo. Telefonu kapamış evlerine gittim saçımdan tuttu nerdeydin sen sen bana yalan söyliyorsun dışardaydın falan diyo değildim valla uyudum falan dedim elini duvara falan vurdu oturdu ağladı seni seviyorum falan dedi yanına oturdum korkuyorum senden ama gidemiyorum dedim ama gidicem dedim gitme die yalvardı yüzüğü eline verdim. Belimden tuttu kendine çekti öptü falan karşılık vermedim özür falan diledi tamam seviyor biliyorum ne yapmalıyım sizce yüzük hala onda
Sevgilim sürekli ağlatıyor beni?