Terk ettikten sonra pişman olup af dileyen eski sevgiliye ne demeli? Nsaıl davranılmalı?

Sans vermemeli. Yillar sonra cikip geldi. Bir koopek gibi yalvardi, kabul etmedim. Sana yasattiklarini dusun o aci cektigin gunleri dusun. Neredeydi yanindamiydi zor gunlerinde? Yoktu. O halde simdide yaninda olmasin. Hak etmiyorlar guzelim inan. Yol ver baksin herkes yoluna, olmasi gerektigi gibi ; )
Başkalarıylamsevgili olmuş muydu
Sürüm sürüm süründürüp tekmeyi basmak icap eder, ayrılırken aklı neredeymiş?
Geri gediği zamana göre hareket ederim
Tutup bir yıl aradan sonra dönmüşse neyini kabul edeyim
Yasadıgını yasadı yasadıkları çürük çıktı ve geri döndü..: ucuz kişilerin uğrayacağı bit pazarı değil benim gönlüm
Ucuz olmayın bukadar
Ucız mal kullanmıyorum diyip geri cevirin isteği
İlk başta soğuk davranmalısın. Yaptığın hataları tekrar yapma ama 1 ay kadar sonra niyetinin ciddi olduğunu anladığın vakit eski haline yavaş yavaş dönebilirsin ama her zaman onun gideceğini aklında bulundurmalısın
Cevap
22Cevap
Bak canım benim neden ve niçin ayrıldınız bilemem ama, sakın affetme ex'ten next olur mu arada eğer ihanet gibi ciddi sorunlar yoksa halledilebilir şeylerse olur evet ama arada yalan, ihanet varsa kesinlikle olmaz çok seviyorsan bile affetmemelisin sevgini bir şekilde içinde bastırmak zorundasın en azından kendin için çünkü eğer ihanet varsa aldatan bir daha aldatır kuzum hiç kendini üzmeye değmez, he eğer ufak tefek yalanlar ya da nasıl desem soğukluk gibi sorunlar varsa bunları konuşur halledersiniz ama sen konuşmak için çabalama hemen bırak o çabalasın o açsın konuyu sen dünden razı gibi girme konuya baktın ki adam olmuş akıllanmış ve sende eminsen bundan barışabilirsin diye düşünüyorum bebeğim umarım yorumum yararlı olur dikkat et kendine istersen gelişmeden haber verebilirsin bana burdan seviyorum seni (:
Aha böyle
https://i.hizliresim.com/P0GNW8.jpg
Hayatına başkasını almış olmamış miş miş , vaybe bizim gönlümüz çöplük ya, ihanete açık bir pazar mi burası, herkes girsin, sevginin aşkın olduğu yerde bunlar olmamalıydı, ben acı çekerken o yeni sevgilisiyle gününü gün etti, geri döndü ama tavırlar umursamaz haraketler, hem suçlu hem güçlü hanfendi, tabiki ağzına sıçarak yol verdim, güle güle , son sözüm şuydu, birzamanlar hergun duam olan sen,,,,, artık mahşere kadar bedduamsin, yolun açık olsun, herşeyden önce gerçek kişiliğini bana gösterdi gi için burdan ona teşekkür ediyorum sağ olsun,, gözümü açtığı için,,,
Benimde sevgilim vardı 4 yıllık ilişkimizi lise aşkı olmamıza rağmen üniversiteye gidince hiç birşey söylemeden bitirdi yalvarmıştım gitmemesi için ama o kadar kararlıydıkı hiç bir anlam ifade etmedi sözlerim ağlamalarım 4 ay gibi bir süre geçti neler çektim bir ben bilirim ve 4 ay sonra tekrar ünisi ara tatile girince istanbula geldi ve tekrardan yazmaya başladı hiç birşey olmamış gibi. Bende ister istemez patladım istanbula dönüncemi aklına geldim ünideyken nerdeydin falan gibisinden hiç birsey söylemeden bitirdin gittin derim mecbur kaldım zorundaydım dedi birtek çeken senmisin cok bencilsin diye beni suçlamaya başladı ya 😅 şaka gibiydi yani güldüğüme bakmayın bende napıcağımı bilmiyorum lanet olsun ki seviyorum ama beni yarı yolda bırakan bir insanıda kolay kolay affetmek istemiyorum. Kendiside zaten ilk 2 günden pes etti soğuk konuşmalarıma karşılık yüz vermeyince sizce ne yapmalıyım
Kapıyı göster, hatta gelişine bir vole çak ki aklı başına gelsin 8)
Ne yaptığına ya da senin ona ne kadar değer verdiğine ya da onun sana geçmişte ne kadar değer verdiğine bağlı da olabilir bu işler karşılıklı.
Ne sebepten donerse donsun kabul etmemeli. o eski ve ben eskici degilim.
Döndümü yoksa dönerse nasıl davranacağının planınımı yapıyorsun
döndü
dürüslüğün için teşekkür ederim :))
Tanımamazlıktan gelirim. Nede olsa zamanında tanıyamamışım.
hala seviyorsan ondan da eminsen bir şans verebilirsin
Kalbinin sesini dinle ama unutma huylu huyundan vazgecmez
Affedilebilir bir olaysa pismanda olmuşsa arada sevgi varsa herşey düzeltilebilir.
şefkat dolu 😊 demek ki yapamamış dönmüş
Geçti Borun pazarı sür eşeği Niğdeye denir.
şu sözü ilk defa doğru kullanan birini gördüm 😂
Neden terkettiğine bağlı,
nasıl istersen, ama yine gidecek yine dönecek
Ezik ezik ezicen döndüğüne pişman edeceksin✌🏻😄
Bence hangi sebepten ayrildiginiza bagli...
Döneklerle işim olmaz
kürkçü dükkanı kapalı derim😂
birşey dememeli..
uzakta kalmalı..
Ne yapıp gittiğine baglı?
Gittiğinde kaybettiklerini anlabilecgı şekilde
Ona eskisi gibi davranılmalı.
iplemem
Yok gbi davran
Kapi kapali
El hareketi çek ve hızla uzaklaş
siktiri çekmeli