Başlıyorum bitince çağrın
Geveze, cimri, tembel, pasaklı, aşırı titiz, sorumsuz, karaktersiz, dengesiz, vatanını sevmeyen, şahsi çıkarları ve para için yapmayacağı pislik olmayan, çocuk sevmeyen, hayvan sevmeyen, insan sevmeyen, doğa sevmeyen, yaşamayı sevmeyen, kısacası sevmek nedir bilmeyen bencil, duyarsız, kibirli, kendini beğenmiş, alçakgönüllü olamayan, geldiği yeri unutmaya yatkın, insanları küçümseyen, dünyanın iki günlük olduğunun ayırdına henüz varamamış, ot gibi yaşayan, takım tutar gibi parti tutan, kadınları kezban vs lafları ile yaftalayan, davranislari eril ve dişil olarak ayıran, kitap okumayan, tarihini bilmeyen, saygısız, surekli kufur eden, tutumsuz, yalaka, tutarsız, haksizliga goz yumup sessiz kalan, recep ivedik izleyen recep ivediklerle evlenilmez724 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen çocukları sevmiyorum.
Bazı insanları küçümsediğim de doğrudur ama cahiller ve gerçekten hakkediyorlar.
Bazı kadınlara kezban yakıştırması yaptığım da oluyor, en yakın örneği aşağıda baş harfi T ile başlayan master ve supermod arkadaşın verdiği cevaplara bakar mısın rica etsem, daha kız okuduğunu bile anlamadan saçma sapan triplere giriyor. Bu tarz insanlara içinden Kezban demezsin de ne dersin sence? Elini vicdanına koy
Soran+1 yılBu arada güzel yazmışsın eksiksiz olmuş eline sağlık kardeşim
- +1 yıl
Teşekkürleer
Çocuklar bana çok şey ifade ediyor bu yüzden hayatımı birleştireceğim kişinin çocuk sevmesini, bir çocuğa baktığı zaman içinin umut dolmasını isterim ama senin sevmemekte haklı sebeplerin vardır mutlaka, bir şey diyemem
Kezban sıfatı da özellikle son dönemlerde erkeklerin ağızdan ağıza çğnedikleri bir sakız haline geldi ben bu yüzden rahatsız oluyorum bu nitelemelerden
Bir kadın hoşa gitmeyen davranış sergilediğinde direkt kezban deniyor
Soran+1 yılAslına bakarsan çocuk istemediğim için de evlilik gibi bir düşüncem de yok gibi bir şey. Bilemiyorum emin değilim :D
- +1 yıl
Çocuk evlilikle bağdaştırıldığında sadece sorumluluk gibi algılanıyor, tabii sorumluluğu tamamen anne ve babanın üzerinde ama çocuk demek salt sorumluluk demek değil. İnsanların çoğunun da çocuk deyince geri adım atmaları bu yüzden sanırım.
Oysa fikirleri prangalı olmayan, susmayan bir çocuk yetiştirmek bu dünyada yapılabilecek en güzel şey olabilir
Soran+1 yılBenim düşünceme göre çocuk sahibi olmak istemeyen bir insanın evlenmesine gerek yok.
Çocuk sahibi olmak isteyen bir insan mutlak evlenmek zorundadır. Kimsenin bir çocuğa gayrimeşru olma yükünü yükleme hakkı yok. Ama çocuk sahibi olmak istemeyen insanlar için evlilik gereksiz bence. Sen neler düşünüyorsun?- +1 yıl
İnsanlar artık eskisi gibi değil, devir değişiyor fakat henüz yeni dünyamızı bulabilmiş değiliz.
Eskiden kadın ve erkek evlenir, bir ömür aynı yuvayı paylaşırlarmış. Günümüzde bu düzen artık kalmadı, yavaş yavaş değişiyoruz.
Evlilik sorumluluk demektir, sabır demektir. Sevdiğin insan ile aynı evi paylaşmaya benzemez. Eninde sonunda bir düzene sokmak istersin. Öylece yaşayıp gidemezsin. Çünkü alışılan bu.
Herhangi bir resmiyete bağlamadığında kendimizi kontrol etme çabasına girmek zorunda hissetmeyiz, başımıza buyruk davranmak doğal karşılanır. Bu da bir süre sonra ilişkiyi zedeler, uzun süre yürümez böyle ilişkiler. Yani bana göre karşındakinin doğru kişi olduğunu hissediyorsan evlilik şart, evlilik sadece çocuk demek değil. Sadece çocuk yapmayı meşrulaştıran bir şey değil, çocuk yetiştirmek için hazırlanmış bir ortam da değil. Ama dediğim gibi ne insanlar eskisi gibi ne de düzen. Eski dünyaya ayak sağlamak gittikçe zorlaşıyor bu yüzden evlilik artık korkutuyor.
Soran+1 yılSana maalesef katılmıyorum, daha doğrusu dediğin şekilde düşünmüyorum.
Arada resmi bir bağ olmazsa insanlar kafasına estiği gibi mi davranır? Veya zaten bir şey insanın zihnine girmiş ise yapmış yapmamış ne fark eder? Ayrıca evliliği hapishane gibi tanımlamış olmuyor musun biraz?
Yani bir ilişki ile evliliği bu kadar ayıran şey ne?- +1 yıl
Evlilikte bir kavgada veya tartışma şiddetliğinde, akıllara boşanma fikri çok sonra gelir ya da ayrılık geri plana atılır hep. Böyle çalıştırılır beyin. Evlilik toplumda yıllardır alışılmış bir düzen çünkü.
Ayrılığa cesaret etmek zor gelir insana. Sabır taştığında ancak buraya kadar denilir.
Ama diğer türlüsünde ayrılmak daha kolaydır. Çünkü bir yola adım atmıyorsun, insanlar evlenirken o kişi ile ömür geçireceğini düşünür ama sevgili olayı daha farklı ve dolayısıyla daha ciddiyetsiz yani en ufak bir olayda alıp başını gidersin yeni heyecanlar ararsın
Soran+1 yılAma işte tam da bu konuda yanlış düşünüyorsun bana göre. Çünkü bir ilişkiyi bitirecek her türlü küçük veya büyük sebep evliliği de bitirmeli. Çünkü evlilik zaten bir ilişkidir. Yani bu sebep aldatmak da olabilir çiftlerin birbirinden sıkılması da olabilir.
Soran+1 yılBence sen toplumun kabul ettiği normlar ile düşünüyorsun
- +1 yıl
Evet belki de
Evlilik olmadan o ilişkinin sadece bir takım heyecanlardan ibaret olacağını düşünüyorum
Çünkü insan birini gerçekten severse ve gerçekten uyum sağlarsa ömrünün geri kalanını o kişi ile geçirmek ister. Bu da toplum da evlilik demek. Ben bunların dışına çıkamıyorum eğer çıkarsam o yolun belirsiz olacağından eminim çünkü. Henüz ne ben böyle belirsizliklere hazırım ne de bir başkası hazır olamaz. Bu yeni bir düzen demek, yeni bir dünya demek. Misal 25 30 yıl evlenmeden yaşamak şu an için çok ütopik bir olay
Kimse bunu yapamaz, biz böylesini yaşamadık
Bunun olması için bazı şeyleri tamamen geride bırakmamız lazım toplum olarak çünkü ilişkiler tek kişilik değildir. Kopamazsın kalabalıktan ve oluşan düzenden
Soran+1 yılİşte bunun sebebi de toplumun kadınları aciz, muhtaç yetiştirmesi değil mi? Bir kadın olarak bu durum sana bir belirsizlik gibi gelip gözünü korkuturken. Bir erkek olarak beni neden korkutmuyor. Sadece üzerine düşünmeni istediğim için soruyorum :)
- +1 yıl
Bahsettiğin ilişki türleri sence yıllarca sürebilir mi? Bana göre en fazla on yıl sürer. Ondan sonra herkes kendi yoluna, bir başkası ile bir beş yıl belki. Ömür böyle geçer ve biter. Bu beni mesala çok yıpratır.
Korkum da bu şekilde oradan oraya yolumu kaybetmekten
Cinsiyet ile alakası yok
Sen galiba biraz anı yaşayanlardansın
Soran+1 yılAnı yaşamak ile ilgili değil aslında. Evlilik bir garanti midir sana göre? 10 yıl sürer dediğin ilişki evlilik olduğu zaman da yine 10 yıl sürmeyecek mi? Adı evlilik olunca neden bir farkı olsun ki? İnsanlar boşanmaktan korktukları için bitmiş bir ilişkiyi yaşamaya mecbur kalmış olmayacaklar mı dediğin örneklerde?
Soran+1 yılİlişkide de toparlamaya çalışılabilir. Kimse bir çırpıda kimseyi hayatından çıkarmaz sonuçta. Zaten bir çırpıda seni hayatından çıkaracak birisi ile ilişki yaşamaman gerekir.
Soran+1 yılSen Ece'nin ablası veya kardeşi olan ikiz misin :D
Soran+1 yılYa inanır mısın yeni fark ettim sen oldudunu. Ama olsun iyi oldu bu, demek ki seni hiç tanımıyor olsam da seninle konuşmaktan keyif alırmışım
Soran+1 yılEce'ye selam söyle, çok severiz birbirimizi ne de olsa üye olarak :D :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBen evlenmeyi düşünmüyorum şöyle 5,6 tane sevdiğim kafa insanlar yanımda olsun yeterli biz yine basarız teyzelerin ziline. Ama evlenilmemesi gereken erkekler aşırı kıskanç, sinirli, samimiyetsiz, kültürsüz, tamam daha fazla gömmeye gerek yok bu sitedekilerin çoğu böyledir sanırsam bu sitedeki kızların çoğu da saldırgan vahşi ve ters anlayan tripli kızlar hele gizliler ekrandan çıkıp beni dönecekler sanıyorum o derece
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de şahsen evlenmeyi düşünmüyorum, bana çok uzak bir kavram gibi geliyor. Yazdığın için de teşekkür ederim eline sağlık
Soran+1 yılBunu nereden çıkardın anlamadım. Yazının hiçbir bölümünde evlenmek istemeyenler kültürlüdür diye bir şey yazmıyor. Zaten evlilik bir tercihtir kültür ile alakası yoktur.
En basit örneği çok kültürlü bir insan olan Celal Şengör evli bir adam. Bence sen okuduğunu anlamıyorsun kardeşim- +1 yıl
Bana da uzak geliyor zaten yoksa vitrindeki biblo değilim birincisi istediğim zeka, kişilikte bir insanı bulmak zor ikincisi korkuyorum şu an arkadaşlık ilişkilerim çok iyi ama şu sitede saçma sapan ilişkiye sahip olanlar ve yaşamındaki bazı insanlar ihanete uğramak konusunda korkuttu beni. Aman neyse benden aşık olmaz zaten insanların kalbini kıran bi' malım. Evlenmek için yaşımda küçük zaten ayrıca 116 yani
- +1 yıl
@sadikcqnn hayır onu kast etmiyorum ama sende haklısın ben şu an uykudan sarhoş gibiyim beynim bedenimden kaçıp gitmek istiyor sanki uyku varsa okuduğunu anlamamak normal
+1 yılBazi kizlarin aptal oldugunu anlayip , parasini kendisi icin harcayan kendi yolunu bulan ailesine sadik kalan insan bence evlenmemesi gereken erkekdir ve bu tip insanlara sonsuzda saygim vardir akilli insan evlenmez hatta turk kizlariyla para goz hepsi am*na gidin laaa bu ulkeden b*k cuvallari deli etmeyin insani a*k
00 Yorumla
+1 yılBenden daha yakışıklı daha karizmatik daha anlayışlı daha düzgün daha kariyerli insanlardır 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Görüşlere katılıyorum, dürüst, mantıklı, sadık bir eş ve de çocuğuna örnek bir baba olamayacaksa evlenmemeli. Güven çok önemli, bir defa gidince geri gelmiyor.
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet dürüstlük ve ahlaklı bir insan olmak çok önemli. Karşısındaki insana verdiğin güveni sarsınca karşındaki insanın bir sözden daha fazlasını kaybetmesine sebep oluyorsun.
Soran+1 yılAslında benim düşünceme göre de insanlara öyle pek de güvenmeye lüzum yok. İnsan sonuçta, her şeyi yapması mümkün.
Soran+1 yılAslında dediğin gibi güvensiz de yaşanmıyor. İnsan güvenmek istiyor sosyal ihtiyaçları sebebiyle
Ana kuzusu olup annesinin kıçının dibinden ayrılamayan erkekler
Evlendiginizde ailesi sizin evliliginizdeki ota boka kariscak olan erkekler.
Evlendiğinde yeni bir ailesi olduğunu unutup anne babasını kardeslerini herkesten ve herseyden önde tutan bagimı kişilik bozukluğu olanlar24 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir birey olduğunun farkında olmak çok önemli. Çok sıkıntı yaşamış gibisin bu konuda. Geçmiş olsun kardeşim :)
- +1 yıl
Evet aynen. Evlenmedim ben tabiki ama daha sevgiliyken bile ailesi her halta karışıyordu. Dışarı çıkma bizimle ilgilen vs modundalardi 24 yaşında çocuğa karşı. Ha bir de çocuk da karşıma geçip "Aşkım bizin ilerde yaz izinlerimizde ailem arayıp gelin bir hafta burda kalın diye zorlayabilirler babam o konuda çok takık. Başbaşa tatile gitseydik ya filan demezsin dimi " deyince benim sinir tavan yaptı. Düşünsene yılda 1 hafta iznimiz olcak ve nasıl degerlendirecegimize babası karar verecek. Yok daha neler. Şutladim gitti 😄
Soran+1 yılYani senin durum biraz uç bir örnek olmuş. Geçmiş olsun kardeşim. Birey olduğunun bilincinde olmayan kız veya erkek herhangi birisi ile arkadaşlık ilişkisi bile çok zor.
Aklı uckurunda olan erkekler
Cimri erkekler
Savurgan erkekler
Sohbet kalitesi olmayan erkekler
Karşısındaki kızı evlilik delisi sanip evlilik muhabbetiyle sanal seks yapmaya çalışan erkekler
Şimdilik aklıma gelen bunlar14 Yorumla
Soran+1 yılSanırım daha çok sanal ortamda tanışılan erkekler üzerine konuşmuşsun. Zaten sanal ortamda tanışılan insan ile kimse evlenmez ki :D yani en azından ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılSanal seks demişsin ya ondan dedim. Peki teşekkür ederim görüşünü uzun uzun emek verip yazdığın için. Eline sağlık
+1 yılYalancı, sorumsuz, kız meraklısı, sadakatsiz, olanlanlar. Ataerkili savunanlar birde
17 Yorumla
Soran+1 yılValla bu devirde ataerkil sistem içinde yetişmemiş erkek bulmak çok zor. Bol şans diliyorum sana :) şansın bol olsun :l
- +1 yıl
Savunmayan dedim zaten yetişmemiş değil
Soran+1 yılKusura bakma ben eksik yazmışım. Toplumda ataerkil düzeni savunmayan erkek de azınlıkta. Erkekleri bırak kadınlar ne alakadır anlamadığım bir şekilde erkeğin sert mizaçlı, kadın hükmeden yapıda olmasını istiyor. Ataerkil sistem saçmalık bence de ama toplumda hakim görüş ataerkil destekçisi.
- +1 yıl
Ataerkil den kastım kadını ezmeye yönelik, ustunluktaslayıp erkekleri yücelten kadınları gömen ataerkili savunan bu şekil davranıyor sizin yazdığınız gibi değil. Kole ruhlu kadınlar kabul ediyor olabilir evet
Soran+1 yılYok ben senin demek istediğini anladım zaten, doğrusu da senin dediğin gibi olmalı zaten. Ama yine de bu toplum içinde böyle düşünen insan bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Devleti yönetenler bile kadınlar gülmesin, o saatte sokağa çıkmasın vs. diyor ülkemizde.
- +1 yıl
Onlar tam bir aap. tal sürüsü zaten.
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünü paylaştığın için eline sağlık
- Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılSinirli erkekler evlenilmez kendini ifade etmesini bilmeyip islerini siddet yoluyla yaptirmaya calisan ve karsisindaki insani sindirmeye calisan erkeklerle evlenilmez. Ek olarak capkin fazla sakaci labali dengesiz erkekelrlede evlenilmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi sinirli insanlar ile bırak evlenmeyi ilişki yaşamayı, arkadaş olmak bile sıkıntı. Hele hele bu inşa bir de kaba ise daha büyük tehlike. Maalesef ülkemiz kadınları genele kendilerine şiddet uygulayan erkek var onu hayatına alıyor, yazık.
- +1 yıl
Allah oyle insanlari karsimiza cikarmasin insallah.
Soran+1 yılUmarım :)
Fazla muhabbete giren 😬 Erkek dediğin biraz ağır olmalı bana göre
212 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Konuşması sohbet etmesi kötü bir şey mi? Erkek dediğin ağır olmalı diyorsun ama iletişim kuramazsan ileride görürüm seni :D
Soran+1 yılYanlış anlamazsan biraz ergence buldum düşüncelerini. Yani seni kırmak için söylemiyorum yanlış anlama lütfen.
Soran+1 yılPardon ben kaçırmış olabilirim ama konu ile anlayışın bağlantısını kuramadım :/
Soran+1 yılPeki saygı duyuyorum :D başarılar diliyorum :D
Soran+1 yılHatta tepkimi susarak (yani fazla konuşmayarak) veriyorum :D dur üç nokta koyayım
...
Soran+1 yıl...
+1 yılDengesiz, yalancı, sahtekar ve çapkın olanlarla evlilik düşünmek çok yanlış bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılYalanci sahtekar erkekle evlenilmez dgerlerinin mutlaka gideri vardir
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bayıldım bu düşünceye ablacım :D hala giderimiz var demek moral verdin :D
- +1 yıl
Nie gidrinolmasin hayatinin bahar yasindasn
Önceliği eşi olmayan erkekler. Saçma düşünen, yalancı, pis ve sorumsuz erkekler.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnceliği kendisi olması sorun yaratır mı?
Soran+1 yılOk :D
+1 yılSevdigine sahip cikan. Onu sadece bel alti dusunmeyen
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenilmemesi mi gerekiyor yani böyle erkekler ile?
Cimri, korkak, gevşek, ağırbaşlı olmayan, laubali ve hedefsiz erkeklerdir. Bir de saygısız.
04 Yorumla
Soran+1 yılHedefsiz erkek diyince aklıma ilk kendim geldim. Ben de hedefsiz bir insanım
Soran+1 yılÜzülme ya boşver sıkma canını :) :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri oturmamış erkek, şiddet eğilimi olan erkek, pedofili olan erkek.
11 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık
+1 yılMutfakta aşçı, evde hizmetçi , yatakta... isteyen erkek.--.-
31 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak Türkiye toplumunun erkek tipi yani.
Evliliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirmeyi bilmeyen, bencil, sadık olamayan kişiler.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğin getirdiği sorumluluklar nelerdir peki sana göre?
Soran+1 yılBenim de kafamdan da aşağı yukarı bunlar geçmişti. Ben şahsen çocuk sahibi olmak istemiyorum ve bu yüzden evlilik gibi bir düşüncem yok. Diğer saydığın sorumluluklar zaten aynı zamanda bir ilişkinin sorumlulukları :) eline sağlık yazmışsın
+1 yıllafci bos konuşan gevşek kendini bişey sanan o burun kaf dagindan inmeyenler sorumsuzlar
00 Yorumla
+1 yılMerhametsiz, sadakatsiz ve yalanci erkeklerle evlenilmez
00 Yorumla
+1 yılAmma sallamışlar
Kızlar parası olmayan adamla evlenmezler00 Yorumla
+1 yılBence hiçbir erkek evliliğe göre değil varsa da bana göre değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum, olsun ya üzülme
- +1 yıl
Niye üzüleyim.😅
Bekarlık sultanlık
Soran+1 yıl:) :)
Yorumları merak ettim... 😃
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle vallahi :D
Soran+1 yılAynen benim de o dikkatimi çekti :D
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Dedikodu yapan saygısız erkek
10 Yorumla
+1 yılHer körün bir Zuhal topalı vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsdf :D
+1 yılsorumsuz erkekler evlenmemeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çapkın ve karakteri oturmamış erkek
Çocuk sevmeyen erkek012 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sevmiyorum şahsen, bu beni evlenilmemesi gereken erkek mi yapıyor :/
Soran+1 yılPeki neden itici geliyor, özel bir sebebi var mı acaba bunun?
Soran+1 yılGörüşüne saygı duyuyorum yanlış anlama, ama bana şu tanımlama çok komik geliyor. Erkeklere çocuk sevmek çok yakışıyor lafı biraz komik duruyor. Yani bu şey gibi, erkeklere pizza yemeyi sevmek çok yakışıyor demek gibi :D biraz eğreti durmuyor mu :D insana bir şeyi sevmek nasıl yakışır veya yakışmaz :D insana giydiği şeyler, tarzı stili yakışır bence :D
Soran+1 yılFikrine bir şey demiyorum zaten, umarım gönlüne göre içine sinen birisi ile bir hayat yaşarsın. Sadece bir şeyi sevmek veya sevmemek insana yakışan veya yakışmayan bir şey değildir demek istiyorum. Kısa saçlı kızları sevmek erkeklere çok yakışıyor demek komik oluyor mesela :D
Soran+1 yılYok ben senin tercihine laf etmiyorum :) yani evet çocukları seven birisini istemen en doğal hakkın. Sadece iş yakışıyor yakışmıyor kavramına girince komik duruyor. Yoksa düşüncende sorun yok
Soran+1 yılKadına annelik yakışır diyince cinsiyetçi oluyor da erkeğe babalık yakışır diyince neden sıkıntı olmuyor?
Gevşekler ve aptallar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMisal sen
125 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünü paylaştığın için, ama beni tanıyor musun acaba buna karar verdiğin için merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılTanımıyorum, senin de beni tanıdığını düşünmüyorum. Ama bir sorumda benden beklenmeyen bir şey yaptığımı seni hayal kırıklığına uğrattığımı bana yakışmadığını vs söylemiştin. Onun kendimce intikamını alma iç güdüsüne büründüm heralde
Soran+1 yılHaha şakasına takılıyorum :D bu arada katılıyorum sana ben de kendimin evlenilecek birisi olduğumu düşünmüyorum. Adam değilim ben zaten, bokum ben bok 💩 💩 :D
Cevap sahibi+1 yılSevgiline söyle bunları :D
Soran+1 yılSevgilim de yok, bok gibi insanların sevgilisi olmaz :D 💩 bak emoji bile çok yalnız :D asdf
Cevap sahibi+1 yılYalan söylüyorsun yalaaaaan
Soran+1 yılYalan soylemiyorum ya, ayrıldık olmadı bitti uzun zaman önce. Yalan borcum mu var neden yalan söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılYok ya bir kadir inanir efekti yapayim dedim :D
Soran+1 yılÖyle işte neyse benim ne kadar boktan bir erkek olduğumu konuştuk. Peki ya sen? Sen evlenilecek kız mısın bacım? Gardaşım?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ağabey. Uzunca bir süre daha kendimi eğitim öğretim furyasının kollarında bulacağım :D
Soran+1 yılHayırlı eğitimler bacım, gardaşım, hemşirem :D
Cevap sahibi+1 yılSensin hemşire, okumamış olayım :D
Soran+1 yılHemşire kız kardeş demek değil miydi eski türkçede. Ben bildiğim tüm aseksüel hitap şekillerini kullanıyorum :D gardaş, bacı vs.
Cevap sahibi+1 yılBen günümüzdeki sağlikçi profillerini düşündüm ilk, kusura bakma :D ben de hacı diyeyim bari bir şey bulamadim. boylede semt çocuklarina benziyoruz
Soran+1 yılHahaha :D sent oturuşu yapıcaz az kaldı :D
Soran+1 yılSemt oturuşu *
Cevap sahibi+1 yılÖyle dalgasina semt oturuşu yapmişligimda var. Hani yaparsin anlarim bir de arkadaslara resmini cektirdim. Gercekten bir kizin galerisinde olmasi gereken resimlerden biri shshdg
Soran+1 yılGözümden yaş geldi okurken :D
Cevap sahibi+1 yılAman hemen bir dalga geç zaten :D inşallah ileride senin kizinda semt oturuşu yapar. Yuzyilin bedduasi ödülü goes to @gizli
Soran+1 yılHaha bu arada ben çocuk sahibi olmak istemiyorum biliyor musun :D zaten bu yüzden evlenmek de istemiyorum :D haliyle benim için uzak bir beddua :D
Cevap sahibi+1 yılNedense böyle konuşan insanlara inanamiyorum. Gözlerimin önüne hep, bir hastane odasinda beşiz bebeklerine bakip hediye çiçeklerimi sana verirken "hani çocuğun olmayacakti ehuhehehe" çikişi yaptiğim sahne geliyor.
Soran+1 yılÇocuk konusunda gerçekten öyle düşünüyorum, gerçekten tüm samimiyetimle istemiyorum. İnanman için dünyanın en saçma ispatını yapıcam şimdi :D misal hiç çocuğum olmadı hayatım boyunca :D nasıl ispat :D
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılEyvallah kardeşim :D
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hakkın bu!
+1 yılBağlanma sorunu olan erkekler
00 YorumlaSerseri ipsiz sapsız olan
00 Yorumlasadik olmayi beceremeyenler evlenmesin.
75 Yorumla
Soran+1 yılAslında sadık olup olmamak kişinin gerçekten sevip sevmemesi ile alakalı diye düşünüyorum.
Soran+1 yılGerçekten benim yazdığımı okuyup bu anlamı mı çıkarıyorsun? Pes yani, ciddi misin sen.
Soran+1 yılPeki öyle olsun bakalım kardeşim
Sadık olmayan erkekler.
00 Yorumla
+1 yılÇirkef olanlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılbaba olamayacak adamla evlenilmemeli.
02 Yorumla- +1 yıl
bunu duygusal anlamda olamayacak. yoksa tıbbi olarak demedim
Soran+1 yılBen de o evlenilmeyecek sınıfına giriyorum sanırım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaba parası yiyen biri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı.
+1 yılsorumluluk sahibi olamayanlar
10 Yorumla Benim dısımda kalan diger erkekler
00 Yorumla
+1 yılÇapkın olanlar
04 Yorumla
Soran+1 yılÇapkın adamla evlenmeyin bir zahmet :D
- +1 yıl
Niye evlenelim tatlım
Soran+1 yılHelal sana, sen var ya adamsın bacım :)
- +1 yıl
Teşekkürler canım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayissiz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılYay burcu erkekleri
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Yay burcu değilim ama merak ettim
Top olan erkekle evlenilmemeli
16 Yorumla
Soran+1 yılTop derken?
Soran+1 yılEşcinsel mi demek istiyorsun yani?
Soran+1 yılEşcinsel bir erkek neden bir kadın ile evlensin ki yani?
Gevşek erkek.
10 Yorumla
+1 yılBenim o işte.
00 YorumlaYüzsüz erkektir NET
00 Yorumla
+1 yılBütün erkekler 🤔
00 Yorumla
+1 yılKnks ben işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D bir de ben :D
- +1 yıl
Ne mutlu bize 😎😂