• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlenilmemesi gereken erkekler kimlerdir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Size göre evlenilmemesi gereken erkekler kimlerdir?
Evlenilmemesi gereken erkekler kimlerdir?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• __öykü__
    __öykü__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Başlıyorum bitince çağrın

Geveze, cimri, tembel, pasaklı, aşırı titiz, sorumsuz, karaktersiz, dengesiz, vatanını sevmeyen, şahsi çıkarları ve para için yapmayacağı pislik olmayan, çocuk sevmeyen, hayvan sevmeyen, insan sevmeyen, doğa sevmeyen, yaşamayı sevmeyen, kısacası sevmek nedir bilmeyen bencil, duyarsız, kibirli, kendini beğenmiş, alçakgönüllü olamayan, geldiği yeri unutmaya yatkın, insanları küçümseyen, dünyanın iki günlük olduğunun ayırdına henüz varamamış, ot gibi yaşayan, takım tutar gibi parti tutan, kadınları kezban vs lafları ile yaftalayan, davranislari eril ve dişil olarak ayıran, kitap okumayan, tarihini bilmeyen, saygısız, surekli kufur eden, tutumsuz, yalaka, tutarsız, haksizliga goz yumup sessiz kalan, recep ivedik izleyen recep ivediklerle evlenilmez

7
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şahsen çocukları sevmiyorum.
      Bazı insanları küçümsediğim de doğrudur ama cahiller ve gerçekten hakkediyorlar.
      Bazı kadınlara kezban yakıştırması yaptığım da oluyor, en yakın örneği aşağıda baş harfi T ile başlayan master ve supermod arkadaşın verdiği cevaplara bakar mısın rica etsem, daha kız okuduğunu bile anlamadan saçma sapan triplere giriyor. Bu tarz insanlara içinden Kezban demezsin de ne dersin sence? Elini vicdanına koy

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu arada güzel yazmışsın eksiksiz olmuş eline sağlık kardeşim

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Teşekkürleer
      Çocuklar bana çok şey ifade ediyor bu yüzden hayatımı birleştireceğim kişinin çocuk sevmesini, bir çocuğa baktığı zaman içinin umut dolmasını isterim ama senin sevmemekte haklı sebeplerin vardır mutlaka, bir şey diyemem
      Kezban sıfatı da özellikle son dönemlerde erkeklerin ağızdan ağıza çğnedikleri bir sakız haline geldi ben bu yüzden rahatsız oluyorum bu nitelemelerden
      Bir kadın hoşa gitmeyen davranış sergilediğinde direkt kezban deniyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslına bakarsan çocuk istemediğim için de evlilik gibi bir düşüncem de yok gibi bir şey. Bilemiyorum emin değilim :D

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Çocuk evlilikle bağdaştırıldığında sadece sorumluluk gibi algılanıyor, tabii sorumluluğu tamamen anne ve babanın üzerinde ama çocuk demek salt sorumluluk demek değil. İnsanların çoğunun da çocuk deyince geri adım atmaları bu yüzden sanırım.
      Oysa fikirleri prangalı olmayan, susmayan bir çocuk yetiştirmek bu dünyada yapılabilecek en güzel şey olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim düşünceme göre çocuk sahibi olmak istemeyen bir insanın evlenmesine gerek yok.
      Çocuk sahibi olmak isteyen bir insan mutlak evlenmek zorundadır. Kimsenin bir çocuğa gayrimeşru olma yükünü yükleme hakkı yok. Ama çocuk sahibi olmak istemeyen insanlar için evlilik gereksiz bence. Sen neler düşünüyorsun?

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

İnsanlar artık eskisi gibi değil, devir değişiyor fakat henüz yeni dünyamızı bulabilmiş değiliz.
      Eskiden kadın ve erkek evlenir, bir ömür aynı yuvayı paylaşırlarmış. Günümüzde bu düzen artık kalmadı, yavaş yavaş değişiyoruz.
      Evlilik sorumluluk demektir, sabır demektir. Sevdiğin insan ile aynı evi paylaşmaya benzemez. Eninde sonunda bir düzene sokmak istersin. Öylece yaşayıp gidemezsin. Çünkü alışılan bu.
      Herhangi bir resmiyete bağlamadığında kendimizi kontrol etme çabasına girmek zorunda hissetmeyiz, başımıza buyruk davranmak doğal karşılanır. Bu da bir süre sonra ilişkiyi zedeler, uzun süre yürümez böyle ilişkiler. Yani bana göre karşındakinin doğru kişi olduğunu hissediyorsan evlilik şart, evlilik sadece çocuk demek değil. Sadece çocuk yapmayı meşrulaştıran bir şey değil, çocuk yetiştirmek için hazırlanmış bir ortam da değil. Ama dediğim gibi ne insanlar eskisi gibi ne de düzen. Eski dünyaya ayak sağlamak gittikçe zorlaşıyor bu yüzden evlilik artık korkutuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana maalesef katılmıyorum, daha doğrusu dediğin şekilde düşünmüyorum.
      Arada resmi bir bağ olmazsa insanlar kafasına estiği gibi mi davranır? Veya zaten bir şey insanın zihnine girmiş ise yapmış yapmamış ne fark eder? Ayrıca evliliği hapishane gibi tanımlamış olmuyor musun biraz?

Yani bir ilişki ile evliliği bu kadar ayıran şey ne?

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Evlilikte bir kavgada veya tartışma şiddetliğinde, akıllara boşanma fikri çok sonra gelir ya da ayrılık geri plana atılır hep. Böyle çalıştırılır beyin. Evlilik toplumda yıllardır alışılmış bir düzen çünkü.
      Ayrılığa cesaret etmek zor gelir insana. Sabır taştığında ancak buraya kadar denilir.
      Ama diğer türlüsünde ayrılmak daha kolaydır. Çünkü bir yola adım atmıyorsun, insanlar evlenirken o kişi ile ömür geçireceğini düşünür ama sevgili olayı daha farklı ve dolayısıyla daha ciddiyetsiz yani en ufak bir olayda alıp başını gidersin yeni heyecanlar ararsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama işte tam da bu konuda yanlış düşünüyorsun bana göre. Çünkü bir ilişkiyi bitirecek her türlü küçük veya büyük sebep evliliği de bitirmeli. Çünkü evlilik zaten bir ilişkidir. Yani bu sebep aldatmak da olabilir çiftlerin birbirinden sıkılması da olabilir.

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Olmaz işte aynı ciddiyet :D
      Ben anlatamadım nasıl düşündüğümü😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence sen toplumun kabul ettiği normlar ile düşünüyorsun

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Evet belki de
      Evlilik olmadan o ilişkinin sadece bir takım heyecanlardan ibaret olacağını düşünüyorum
      Çünkü insan birini gerçekten severse ve gerçekten uyum sağlarsa ömrünün geri kalanını o kişi ile geçirmek ister. Bu da toplum da evlilik demek. Ben bunların dışına çıkamıyorum eğer çıkarsam o yolun belirsiz olacağından eminim çünkü. Henüz ne ben böyle belirsizliklere hazırım ne de bir başkası hazır olamaz. Bu yeni bir düzen demek, yeni bir dünya demek. Misal 25 30 yıl evlenmeden yaşamak şu an için çok ütopik bir olay
      Kimse bunu yapamaz, biz böylesini yaşamadık
      Bunun olması için bazı şeyleri tamamen geride bırakmamız lazım toplum olarak çünkü ilişkiler tek kişilik değildir. Kopamazsın kalabalıktan ve oluşan düzenden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte bunun sebebi de toplumun kadınları aciz, muhtaç yetiştirmesi değil mi? Bir kadın olarak bu durum sana bir belirsizlik gibi gelip gözünü korkuturken. Bir erkek olarak beni neden korkutmuyor. Sadece üzerine düşünmeni istediğim için soruyorum :)

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Bahsettiğin ilişki türleri sence yıllarca sürebilir mi? Bana göre en fazla on yıl sürer. Ondan sonra herkes kendi yoluna, bir başkası ile bir beş yıl belki. Ömür böyle geçer ve biter. Bu beni mesala çok yıpratır.
      Korkum da bu şekilde oradan oraya yolumu kaybetmekten
      Cinsiyet ile alakası yok
      Sen galiba biraz anı yaşayanlardansın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anı yaşamak ile ilgili değil aslında. Evlilik bir garanti midir sana göre? 10 yıl sürer dediğin ilişki evlilik olduğu zaman da yine 10 yıl sürmeyecek mi? Adı evlilik olunca neden bir farkı olsun ki? İnsanlar boşanmaktan korktukları için bitmiş bir ilişkiyi yaşamaya mecbur kalmış olmayacaklar mı dediğin örneklerde?

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Mecbur kalmak değil toparlamaya çalışılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlişkide de toparlamaya çalışılabilir. Kimse bir çırpıda kimseyi hayatından çıkarmaz sonuçta. Zaten bir çırpıda seni hayatından çıkaracak birisi ile ilişki yaşamaman gerekir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen Ece'nin ablası veya kardeşi olan ikiz misin :D

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

İkizi :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya inanır mısın yeni fark ettim sen oldudunu. Ama olsun iyi oldu bu, demek ki seni hiç tanımıyor olsam da seninle konuşmaktan keyif alırmışım

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Ahaha olsun😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ece'ye selam söyle, çok severiz birbirimizi ne de olsa üye olarak :D :D

Yorumla
    • __öykü__
      __öykü__
      +1 yıl

Sen bi' ara engellemiş miydin onu :D
      Tek kelimelik cevaplardan rahatsız olup engelleyen üye diye kaldı adın =/
      Yani böyle söylemezsem kim olduğunu anlamaz😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TutkuSelin
    TutkuSelin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 125 , eic 66%
    +1 yıl

Ben evlenmeyi düşünmüyorum şöyle 5,6 tane sevdiğim kafa insanlar yanımda olsun yeterli biz yine basarız teyzelerin ziline. Ama evlenilmemesi gereken erkekler aşırı kıskanç, sinirli, samimiyetsiz, kültürsüz, tamam daha fazla gömmeye gerek yok bu sitedekilerin çoğu böyledir sanırsam bu sitedeki kızların çoğu da saldırgan vahşi ve ters anlayan tripli kızlar hele gizliler ekrandan çıkıp beni dönecekler sanıyorum o derece

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de şahsen evlenmeyi düşünmüyorum, bana çok uzak bir kavram gibi geliyor. Yazdığın için de teşekkür ederim eline sağlık

Yorumla
    • sadikcqnn
      sadikcqnn
      +1 yıl

Evlenmek istemiyenler mi cok kültür lü? kültür ölçme yeteneğin cok sağlammış ne çok seviyonuz boş boş konuşmayı

Yorumla
    • sadikcqnn
      sadikcqnn
      +1 yıl

Evlenmek istemessi saygı duyarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu nereden çıkardın anlamadım. Yazının hiçbir bölümünde evlenmek istemeyenler kültürlüdür diye bir şey yazmıyor. Zaten evlilik bir tercihtir kültür ile alakası yoktur.
      En basit örneği çok kültürlü bir insan olan Celal Şengör evli bir adam. Bence sen okuduğunu anlamıyorsun kardeşim

Yorumla
    • TutkuSelin
      TutkuSelin
      +1 yıl

Bana da uzak geliyor zaten yoksa vitrindeki biblo değilim birincisi istediğim zeka, kişilikte bir insanı bulmak zor ikincisi korkuyorum şu an arkadaşlık ilişkilerim çok iyi ama şu sitede saçma sapan ilişkiye sahip olanlar ve yaşamındaki bazı insanlar ihanete uğramak konusunda korkuttu beni. Aman neyse benden aşık olmaz zaten insanların kalbini kıran bi' malım. Evlenmek için yaşımda küçük zaten ayrıca 116 yani

Yorumla
    • TutkuSelin
      TutkuSelin
      +1 yıl

@sadikcqnn hayır onu kast etmiyorum ama sende haklısın ben şu an uykudan sarhoş gibiyim beynim bedenimden kaçıp gitmek istiyor sanki uyku varsa okuduğunu anlamamak normal

Yorumla
    • sadikcqnn
      sadikcqnn
      +1 yıl

Uykudan değilde benim bu aralar kafam cok dağınık yanlış okumuşum kusura bakma tekrar okudum haklısın sanırım

Yorumla
  • R-odrano-R
    R-odrano-R Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Bazi kizlarin aptal oldugunu anlayip , parasini kendisi icin harcayan kendi yolunu bulan ailesine sadik kalan insan bence evlenmemesi gereken erkekdir ve bu tip insanlara sonsuzda saygim vardir akilli insan evlenmez hatta turk kizlariyla para goz hepsi am*na gidin laaa bu ulkeden b*k cuvallari deli etmeyin insani a*k

0
    0 Yorumla
  • hiperocktiff
    hiperocktiff Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Benden daha yakışıklı daha karizmatik daha anlayışlı daha düzgün daha kariyerli insanlardır 😂

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

41

Cevap

10

Cevap

• Cøsette
    Cøsette Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 58%
    +1 yıl

Görüşlere katılıyorum, dürüst, mantıklı, sadık bir eş ve de çocuğuna örnek bir baba olamayacaksa evlenmemeli. Güven çok önemli, bir defa gidince geri gelmiyor.

3
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet dürüstlük ve ahlaklı bir insan olmak çok önemli. Karşısındaki insana verdiğin güveni sarsınca karşındaki insanın bir sözden daha fazlasını kaybetmesine sebep oluyorsun.

Yorumla
    • Cøsette
      Cøsette
      +1 yıl

"Güven ruh gibidir, terkettiği bedene asla geri dönmez." diye boşuna dememiş Shakespeare.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında benim düşünceme göre de insanlara öyle pek de güvenmeye lüzum yok. İnsan sonuçta, her şeyi yapması mümkün.

Yorumla
    • Cøsette
      Cøsette
      +1 yıl

Kesinlikle öyle ama insan sosyal bir varlık, ne yaparsak yapalım güvenmeden olmuyor. İllaki güveniyoruz, sonra da bir yerde pürüz çıkıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında dediğin gibi güvensiz de yaşanmıyor. İnsan güvenmek istiyor sosyal ihtiyaçları sebebiyle

Yorumla
  • ezzoo35
    ezzoo35 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 65%
    +1 yıl

Ana kuzusu olup annesinin kıçının dibinden ayrılamayan erkekler
    Evlendiginizde ailesi sizin evliliginizdeki ota boka kariscak olan erkekler.
    Evlendiğinde yeni bir ailesi olduğunu unutup anne babasını kardeslerini herkesten ve herseyden önde tutan bagimı kişilik bozukluğu olanlar

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bir birey olduğunun farkında olmak çok önemli. Çok sıkıntı yaşamış gibisin bu konuda. Geçmiş olsun kardeşim :)

Yorumla
    • ezzoo35
      ezzoo35
      +1 yıl

Evet aynen. Evlenmedim ben tabiki ama daha sevgiliyken bile ailesi her halta karışıyordu. Dışarı çıkma bizimle ilgilen vs modundalardi 24 yaşında çocuğa karşı. Ha bir de çocuk da karşıma geçip "Aşkım bizin ilerde yaz izinlerimizde ailem arayıp gelin bir hafta burda kalın diye zorlayabilirler babam o konuda çok takık. Başbaşa tatile gitseydik ya filan demezsin dimi " deyince benim sinir tavan yaptı. Düşünsene yılda 1 hafta iznimiz olcak ve nasıl degerlendirecegimize babası karar verecek. Yok daha neler. Şutladim gitti 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani senin durum biraz uç bir örnek olmuş. Geçmiş olsun kardeşim. Birey olduğunun bilincinde olmayan kız veya erkek herhangi birisi ile arkadaşlık ilişkisi bile çok zor.

Yorumla
    • ezzoo35
      ezzoo35
      +1 yıl

Sağol kardesim

Yorumla
  • Böhhh
    Böhhh Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Aklı uckurunda olan erkekler
    Cimri erkekler
    Savurgan erkekler
    Sohbet kalitesi olmayan erkekler
    Karşısındaki kızı evlilik delisi sanip evlilik muhabbetiyle sanal seks yapmaya çalışan erkekler
    Şimdilik aklıma gelen bunlar

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanırım daha çok sanal ortamda tanışılan erkekler üzerine konuşmuşsun. Zaten sanal ortamda tanışılan insan ile kimse evlenmez ki :D yani en azından ben böyle düşünüyorum

Yorumla
    • Böhhh
      Böhhh
      +1 yıl

Yok ben genel anlamda dedim
      Sanal reel. diye ayırt etmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanal seks demişsin ya ondan dedim. Peki teşekkür ederim görüşünü uzun uzun emek verip yazdığın için. Eline sağlık

Yorumla
    • Böhhh
      Böhhh
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • -kedirella
    -kedirella Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Yalancı, sorumsuz, kız meraklısı, sadakatsiz, olanlanlar. Ataerkili savunanlar birde

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla bu devirde ataerkil sistem içinde yetişmemiş erkek bulmak çok zor. Bol şans diliyorum sana :) şansın bol olsun :l

Yorumla
    • -kedirella
      -kedirella
      +1 yıl

Savunmayan dedim zaten yetişmemiş değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kusura bakma ben eksik yazmışım. Toplumda ataerkil düzeni savunmayan erkek de azınlıkta. Erkekleri bırak kadınlar ne alakadır anlamadığım bir şekilde erkeğin sert mizaçlı, kadın hükmeden yapıda olmasını istiyor. Ataerkil sistem saçmalık bence de ama toplumda hakim görüş ataerkil destekçisi.

Yorumla
    • -kedirella
      -kedirella
      +1 yıl

Ataerkil den kastım kadını ezmeye yönelik, ustunluktaslayıp erkekleri yücelten kadınları gömen ataerkili savunan bu şekil davranıyor sizin yazdığınız gibi değil. Kole ruhlu kadınlar kabul ediyor olabilir evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ben senin demek istediğini anladım zaten, doğrusu da senin dediğin gibi olmalı zaten. Ama yine de bu toplum içinde böyle düşünen insan bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. Devleti yönetenler bile kadınlar gülmesin, o saatte sokağa çıkmasın vs. diyor ülkemizde.

Yorumla
    • -kedirella
      -kedirella
      +1 yıl

Onlar tam bir aap. tal sürüsü zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim görüşünü paylaştığın için eline sağlık

Yorumla
  • Quennssecret
    Quennssecret Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı.

Sinirli erkekler evlenilmez kendini ifade etmesini bilmeyip islerini siddet yoluyla yaptirmaya calisan ve karsisindaki insani sindirmeye calisan erkeklerle evlenilmez. Ek olarak capkin fazla sakaci labali dengesiz erkekelrlede evlenilmez.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğin gibi sinirli insanlar ile bırak evlenmeyi ilişki yaşamayı, arkadaş olmak bile sıkıntı. Hele hele bu inşa bir de kaba ise daha büyük tehlike. Maalesef ülkemiz kadınları genele kendilerine şiddet uygulayan erkek var onu hayatına alıyor, yazık.

Yorumla
    • Quennssecret
      Quennssecret
      +1 yıl

Allah oyle insanlari karsimiza cikarmasin insallah.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım :)

Yorumla
  • DylanNyks
    DylanNyks Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

Fazla muhabbete giren 😬 Erkek dediğin biraz ağır olmalı bana göre

2
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yani? Konuşması sohbet etmesi kötü bir şey mi? Erkek dediğin ağır olmalı diyorsun ama iletişim kuramazsan ileride görürüm seni :D

Yorumla
    • DylanNyks
      DylanNyks
      +1 yıl

İletişimi sürekli kurabiliyor olmakta kötü, arada iyidir. Her konuda konuşabiliyor olmak İnan bana çok kötü. Anlayışlı, sohbete açık erkek başta iyi geliyor, sonra sıkıyor 😬😏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış anlamazsan biraz ergence buldum düşüncelerini. Yani seni kırmak için söylemiyorum yanlış anlama lütfen.

Yorumla
    • DylanNyks
      DylanNyks
      +1 yıl

Seninde Birgün fazla anlayışlı bir sevgilin olursa anlarsın beni 😬

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pardon ben kaçırmış olabilirim ama konu ile anlayışın bağlantısını kuramadım :/

Yorumla
    • DylanNyks
      DylanNyks
      +1 yıl

Yani; fazlaca anlayışlı ve muhabbeti seven erkekle ev-le-Nil-mez 😜

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki saygı duyuyorum :D başarılar diliyorum :D

Yorumla
    • DylanNyks
      DylanNyks
      +1 yıl

Sonunda 😝

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hatta tepkimi susarak (yani fazla konuşmayarak) veriyorum :D dur üç nokta koyayım

...

Yorumla
    • DylanNyks
      DylanNyks
      +1 yıl

Güzelll

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

...

Yorumla
    • DylanNyks
      DylanNyks
      +1 yıl

😜👍🏻😌

Yorumla
  • Flowerella
    Flowerella Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

Dengesiz, yalancı, sahtekar ve çapkın olanlarla evlilik düşünmek çok yanlış bence

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Goldface123
    Goldface123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Yalanci sahtekar erkekle evlenilmez dgerlerinin mutlaka gideri vardir

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha bayıldım bu düşünceye ablacım :D hala giderimiz var demek moral verdin :D

Yorumla
    • Goldface123
      Goldface123
      +1 yıl

Nie gidrinolmasin hayatinin bahar yasindasn

Yorumla
  • -_-Duru_
    -_-Duru_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Önceliği eşi olmayan erkekler. Saçma düşünen, yalancı, pis ve sorumsuz erkekler.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önceliği kendisi olması sorun yaratır mı?

Yorumla
    • -_-Duru_
      -_-Duru_
      +1 yıl

Senin dediğin bencilliğe giriyor. O herkes için sorun olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ok :D

Yorumla
  • Hissikablelvukuu
    Hissikablelvukuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Sevdigine sahip cikan. Onu sadece bel alti dusunmeyen

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenilmemesi mi gerekiyor yani böyle erkekler ile?

Yorumla
  • FataIe
    FataIe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Cimri, korkak, gevşek, ağırbaşlı olmayan, laubali ve hedefsiz erkeklerdir. Bir de saygısız.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hedefsiz erkek diyince aklıma ilk kendim geldim. Ben de hedefsiz bir insanım

Yorumla
    • FataIe
      FataIe
      +1 yıl

Üzgünüm.

Yorumla
    • FataIe
      FataIe
      +1 yıl

Hırssız, hedefsiz birisiyle olamazdım mesela ben.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Üzülme ya boşver sıkma canını :) :D

Yorumla
  • EjderyamNerde
    EjderyamNerde Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Karakteri oturmamış erkek, şiddet eğilimi olan erkek, pedofili olan erkek.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ağzına sağlık

Yorumla
  • Babamınkızıyım
    Babamınkızıyım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Mutfakta aşçı, evde hizmetçi , yatakta... isteyen erkek.--.-

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genel olarak Türkiye toplumunun erkek tipi yani.

Yorumla
  • Esmakizzz
    Esmakizzz Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Evliliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirmeyi bilmeyen, bencil, sadık olamayan kişiler.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evliliğin getirdiği sorumluluklar nelerdir peki sana göre?

Yorumla
    • Esmakizzz
      Esmakizzz
      +1 yıl

maddi olarak geçindirecek bir gelir olmalı işi falan. sadece eşine sadık kalabilmeli, bir çocuğun sorumluluğunu alabilmeli iyi yetiştirmeyi nasıl yetiştireceğini koruyup kollamayı bilmeli eşine de aynı şekilde. bunlar benim için yüzeysel olarak evlilik sorumlulukları.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim de kafamdan da aşağı yukarı bunlar geçmişti. Ben şahsen çocuk sahibi olmak istemiyorum ve bu yüzden evlilik gibi bir düşüncem yok. Diğer saydığın sorumluluklar zaten aynı zamanda bir ilişkinin sorumlulukları :) eline sağlık yazmışsın

Yorumla
    • Esmakizzz
      Esmakizzz
      +1 yıl

Teşekkürler :)

Yorumla
  • Akuamarinopal
    Akuamarinopal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 55%
    +1 yıl

lafci bos konuşan gevşek kendini bişey sanan o burun kaf dagindan inmeyenler sorumsuzlar

0
    0 Yorumla
  • BonnieParker
    BonnieParker Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Merhametsiz, sadakatsiz ve yalanci erkeklerle evlenilmez

0
    0 Yorumla
  • _MeDeNiYeTYuLaRı_
    _MeDeNiYeTYuLaRı_ Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Amma sallamışlar
    Kızlar parası olmayan adamla evlenmezler

0
    0 Yorumla
  • Siyahşeytann
    Siyahşeytann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence hiçbir erkek evliliğe göre değil varsa da bana göre değil

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlıyorum, olsun ya üzülme

Yorumla
    • Siyahşeytann
      Siyahşeytann
      +1 yıl

Niye üzüleyim.😅
      Bekarlık sultanlık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
  • MyWorlld
    MyWorlld Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Yorumları merak ettim... 😃

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de öyle vallahi :D

Yorumla
    • MyWorlld
      MyWorlld
      +1 yıl

😄 hemen hemen her insanın istediği kişilik aynı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen benim de o dikkatimi çekti :D

Yorumla
  • Seddd4
    Seddd4 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Dedikodu yapan saygısız erkek

1
    0 Yorumla
  • HarkenMyRevenge
    HarkenMyRevenge Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Her körün bir Zuhal topalı vardır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Asdf :D

Yorumla
  • Harbi_hatun0617
    Harbi_hatun0617 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 41%
    +1 yıl

sorumsuz erkekler evlenmemeli

0
    0 Yorumla
  • tamamsuss
    tamamsuss Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Çapkın ve karakteri oturmamış erkek
    Çocuk sevmeyen erkek

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk sevmiyorum şahsen, bu beni evlenilmemesi gereken erkek mi yapıyor :/

Yorumla
    • tamamsuss
      tamamsuss
      +1 yıl

Ben evlenmem şahsen çocuk sevmeyen erkek itici geliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neden itici geliyor, özel bir sebebi var mı acaba bunun?

Yorumla
    • tamamsuss
      tamamsuss
      +1 yıl

Bilmiyorum neden olduğunu çocukları çok seviyorum bı erkeğe çocuk sevmek çok yakışıyor. Bu bı yaradilis özelliğide olabilir. Kadınlar çocuğuna baba arar..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görüşüne saygı duyuyorum yanlış anlama, ama bana şu tanımlama çok komik geliyor. Erkeklere çocuk sevmek çok yakışıyor lafı biraz komik duruyor. Yani bu şey gibi, erkeklere pizza yemeyi sevmek çok yakışıyor demek gibi :D biraz eğreti durmuyor mu :D insana bir şeyi sevmek nasıl yakışır veya yakışmaz :D insana giydiği şeyler, tarzı stili yakışır bence :D

Yorumla
    • tamamsuss
      tamamsuss
      +1 yıl

Bu benim fikrim bı erkek çocuk sevmeli..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fikrine bir şey demiyorum zaten, umarım gönlüne göre içine sinen birisi ile bir hayat yaşarsın. Sadece bir şeyi sevmek veya sevmemek insana yakışan veya yakışmayan bir şey değildir demek istiyorum. Kısa saçlı kızları sevmek erkeklere çok yakışıyor demek komik oluyor mesela :D

Yorumla
    • tamamsuss
      tamamsuss
      +1 yıl

Çocukları sevmeyen bir insan benim gözümde yoktur.
      İkisi çok farklı şeyler. Kısa saç falan çok saçmalaştı.
      Belki yaşadığım bı olay buna sebeb olmuştur pskolojiktir bilemiyorum. İnsana bence en çok sevmek yakışır. Somut bir şeyi değil tabi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ben senin tercihine laf etmiyorum :) yani evet çocukları seven birisini istemen en doğal hakkın. Sadece iş yakışıyor yakışmıyor kavramına girince komik duruyor. Yoksa düşüncende sorun yok

Yorumla
    • tamamsuss
      tamamsuss
      +1 yıl

Tamam işte bı erkeğe babalık yakışır buda sevmekle alakalı çocuk sevmeyen baba mı olur.😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadına annelik yakışır diyince cinsiyetçi oluyor da erkeğe babalık yakışır diyince neden sıkıntı olmuyor?

Yorumla
    • tamamsuss
      tamamsuss
      +1 yıl

Kadın=anne
      Erkek=baba😂

Yorumla
  • Müzikkkkk
    Müzikkkkk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Gevşekler ve aptallar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Misal sen

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim görüşünü paylaştığın için, ama beni tanıyor musun acaba buna karar verdiğin için merak ettim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tanımıyorum, senin de beni tanıdığını düşünmüyorum. Ama bir sorumda benden beklenmeyen bir şey yaptığımı seni hayal kırıklığına uğrattığımı bana yakışmadığını vs söylemiştin. Onun kendimce intikamını alma iç güdüsüne büründüm heralde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha şakasına takılıyorum :D bu arada katılıyorum sana ben de kendimin evlenilecek birisi olduğumu düşünmüyorum. Adam değilim ben zaten, bokum ben bok 💩 💩 :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgiline söyle bunları :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilim de yok, bok gibi insanların sevgilisi olmaz :D 💩 bak emoji bile çok yalnız :D asdf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yalan söylüyorsun yalaaaaan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yalan soylemiyorum ya, ayrıldık olmadı bitti uzun zaman önce. Yalan borcum mu var neden yalan söyleyeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok ya bir kadir inanir efekti yapayim dedim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle işte neyse benim ne kadar boktan bir erkek olduğumu konuştuk. Peki ya sen? Sen evlenilecek kız mısın bacım? Gardaşım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Değilim ağabey. Uzunca bir süre daha kendimi eğitim öğretim furyasının kollarında bulacağım :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayırlı eğitimler bacım, gardaşım, hemşirem :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sensin hemşire, okumamış olayım :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hemşire kız kardeş demek değil miydi eski türkçede. Ben bildiğim tüm aseksüel hitap şekillerini kullanıyorum :D gardaş, bacı vs.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben günümüzdeki sağlikçi profillerini düşündüm ilk, kusura bakma :D ben de hacı diyeyim bari bir şey bulamadim. boylede semt çocuklarina benziyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha :D sent oturuşu yapıcaz az kaldı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Semt oturuşu *

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle dalgasina semt oturuşu yapmişligimda var. Hani yaparsin anlarim bir de arkadaslara resmini cektirdim. Gercekten bir kizin galerisinde olmasi gereken resimlerden biri shshdg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gözümden yaş geldi okurken :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aman hemen bir dalga geç zaten :D inşallah ileride senin kizinda semt oturuşu yapar. Yuzyilin bedduasi ödülü goes to @gizli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha bu arada ben çocuk sahibi olmak istemiyorum biliyor musun :D zaten bu yüzden evlenmek de istemiyorum :D haliyle benim için uzak bir beddua :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nedense böyle konuşan insanlara inanamiyorum. Gözlerimin önüne hep, bir hastane odasinda beşiz bebeklerine bakip hediye çiçeklerimi sana verirken "hani çocuğun olmayacakti ehuhehehe" çikişi yaptiğim sahne geliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk konusunda gerçekten öyle düşünüyorum, gerçekten tüm samimiyetimle istemiyorum. İnanman için dünyanın en saçma ispatını yapıcam şimdi :D misal hiç çocuğum olmadı hayatım boyunca :D nasıl ispat :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

https://i.hizliresim.com/69plmW.jpg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eyvallah kardeşim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim hakkın bu!

Yorumla
  • Zxxxxxxzzz
    Zxxxxxxzzz Takip Et
    Bilge Yaş: 50
    +1 yıl

Bağlanma sorunu olan erkekler

0
    0 Yorumla
  • 0fsayt
    0fsayt Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Serseri ipsiz sapsız olan

0
    0 Yorumla
  • Thauma
    Thauma Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

sadik olmayi beceremeyenler evlenmesin.

7
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında sadık olup olmamak kişinin gerçekten sevip sevmemesi ile alakalı diye düşünüyorum.

Yorumla
    • Thauma
      Thauma
      +1 yıl

ne alakasi var? sevmiyorsa bosansin, aldatmalarina gerek yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekten benim yazdığımı okuyup bu anlamı mı çıkarıyorsun? Pes yani, ciddi misin sen.

Yorumla
    • Thauma
      Thauma
      +1 yıl

anlayamayan sensin belli ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki öyle olsun bakalım kardeşim

Yorumla
  • _Dopamin
    _Dopamin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Sadık olmayan erkekler.

0
    0 Yorumla
  • poncikbirkiz
    poncikbirkiz Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Çirkef olanlar

2
    0 Yorumla
  • KuşlarKadarOzgur
    KuşlarKadarOzgur Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.

baba olamayacak adamla evlenilmemeli.

0
    2 Yorumla
    • KuşlarKadarOzgur
      KuşlarKadarOzgur
      +1 yıl

bunu duygusal anlamda olamayacak. yoksa tıbbi olarak demedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de o evlenilmeyecek sınıfına giriyorum sanırım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum

Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Baba parası yiyen biri

0
    0 Yorumla
  • tamamgeldiiim
    tamamgeldiiim Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı.

sorumluluk sahibi olamayanlar

1
    0 Yorumla
  • OnurShTr
    OnurShTr Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Benim dısımda kalan diger erkekler

0
    0 Yorumla
  • Polemikyapmaaa
    Polemikyapmaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Çapkın olanlar

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çapkın adamla evlenmeyin bir zahmet :D

Yorumla
    • Polemikyapmaaa
      Polemikyapmaaa
      +1 yıl

Niye evlenelim tatlım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Helal sana, sen var ya adamsın bacım :)

Yorumla
    • Polemikyapmaaa
      Polemikyapmaaa
      +1 yıl

Teşekkürler canım

Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Anlayissiz

1
    0 Yorumla
  • evinşebeği
    evinşebeği Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.

Yay burcu erkekleri

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden peki? Yay burcu değilim ama merak ettim

Yorumla
  • Eѕρılc
    Eѕρılc Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 78%
    +1 yıl

Top olan erkekle evlenilmemeli

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Top derken?

Yorumla
    • Eѕρılc
      Eѕρılc
      +1 yıl

👌 👈

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşcinsel mi demek istiyorsun yani?

Yorumla
    • Eѕρılc
      Eѕρılc
      +1 yıl

Evet, düşünsene seni hemcinsiyle aldattığını.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eşcinsel bir erkek neden bir kadın ile evlensin ki yani?

Yorumla
    • Eѕρılc
      Eѕρılc
      +1 yıl

Türkiye henüz eşcinsel evliliğine hazır değil de ondan ve aile baskısı "belki evlendirirsek düzelir" kafasıyla vs vs vs

Yorumla
  • Juiceee
    Juiceee Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Gevşek erkek.

1
    0 Yorumla
  • Bırakpeşimi
    Bırakpeşimi Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Benim o işte.

0
    0 Yorumla
  • Uyuzmusun
    Uyuzmusun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 53%
    +1 yıl

Yüzsüz erkektir NET

0
    0 Yorumla
  • TikeeGeriDöndü
    TikeeGeriDöndü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Bütün erkekler 🤔

0
    0 Yorumla
  • CasanoValı
    CasanoValı Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Knks ben işte.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahaha :D bir de ben :D

Yorumla
    • CasanoValı
      CasanoValı
      +1 yıl

Ne mutlu bize 😎😂

Yorumla
  • kerembürsin
    kerembürsin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

ne istedigini bilen

0
    0 Yorumla
  • hatanındostu
    hatanındostu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Yalancı iki yüzlü

0
    0 Yorumla
  • imsofancyyx
    imsofancyyx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Saygısız cahil aptal

2
    0 Yorumla
  • Şekerellla
    Şekerellla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Capkinlar ☺

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zengin erkek.

0
    0 Yorumla
  • _ŁuckyĐevנŁ_
    _ŁuckyĐevנŁ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Guvenilmez olanlarr

0
    0 Yorumla
  • __Hopeless__
    __Hopeless__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Yalancılar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bütün erkekler

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenilmemesi gereken erkekler kimlerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenilmemesi gereken erkekler kimler? 46 cevap verildi
Evlenilmemesi gereken erkekler kimler? 181 cevap verildi
Evlenilmemesi gereken erkekler/ kadınlar kimlerdir? 38 cevap verildi
Evlenilmemesi gereken insanlar kimler? 106 cevap verildi
Asla evlenilmemesi gereken erkek tipleri hangileri? 16 cevap verildi
Hangi erkeklerle evlenilmez? 62 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨