Oo alfabetik olarak dizen bari uzar Aldatmaya meyilli Ağız bakımına önem vermeyen Başkasını esmek için zaman kollayan Bencil Cebinde akrep varmış gibi cimri olan cinsel problemler i olan Destek değil sürekli köstek olup küçümseyen Evine sahip çıkmayan başkalarına evinden daha fazla önem veren zivrekler empati kuramayan Firil firil karı kız g. tune bakan aranan Gelisimine önem vermeyen sabit kalan hiç amacı olmayan Hiçbir eleştiriyi kabul etmeyen kendini yenilemeye kapatan İstemediğin şeyi sürekli ısrar edip kendi dediğini belleten Jöle gibi gevşek gevşek insanlarla fazla laubali davranan (😂bu olmadı ) Kibar olmayan sanki halisahadaki arkadaşınla evlenmek gibi kankilik ilişkileri baskın olan (çünkü kadın olarak görmüyorlar artık ) Lök devesi yapışıp gibi PC nin oyunun veya TV nin karsisinda saatlerce zaman geçiren Memnuniyetsiz Otururken bacağını iki metre aralamayan Ö Para kazanmak yerine birilerinin sırtından geçinen , paylaşım bile yapamadigin Riyakar (ikiyüzlü) Sevgisini belli etmeyi sevmeyen (sürekli etsin diyen yok ) iltifat bile edemeyen sosyal medyada ekli karı kız rakamlarınin fazla olmasi Şakadan anlamayan ya da sadece şakayı belalti şeyler sanan Temizlik yapmayı değil yapılmasını bekleyep Umutsuz negatif ve fazla umursamaz Vücut temizlik ve bakımına önem vermeyen Vicdan yoksunu Yemek hazırlarken koltuğa yayılıp hizmet bekleyem Zamanini sizden çok arkadaşlaslariyla geçirmeyi tercih eden 😂Linçler gelmez umarım bence böyle
hayatta öğrendiğim bir şey var ise asla “asla” dememek.. o yüzden o ya da bu diyemem nasip kısmet bu basiretin bağlanır olmaz dediğin şey olur vs vs ama bi yerde okumuştum nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama aynı şeye gülen aynı şeyleri komik bulan insanlar evlenmeli yazıyordu bundan anladığım insan eğlenebildiği birlikte gülebildiği biri ile evlenmeli bence
Fazla akraba düşkünü Ana baba düşkünü otur dese oturan cinsler Birde kim ne dese ailesinden ya da başka birinden altta ezilip hakkını savunmayan kişiden kaçın birde işinden gücünden sürekli şikayet edenden
Hem de çoook nişanlıydım pısırıktı ailesine anne yeter ya da baba yeter diyemezdi saygıdan ama telefonda dahi konuşamazdık laf ederlerdi erkek dedin biraz hür olcak
Evlilik evcilik oyununa benzemez. Sorumluluk gerekir. Nikah memuru siz söylüyor ya; iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta diye özetle bu. Kişilerin karakteri çok önemli. Evlilik öncesinde kişi nasılsa. evlendikten sonra da farlı karakterde olmamalıdır.
Atatür’ü sevmeyen Deli gibi akpli olan ve olmakta da ısrarlı olan. HDP’li olanla İşi gücü olmayan bir adamla Kazandığı parayı gece kulüplerinde, içkili eğlence mekanlarında çarçur eden. Sadece eğlenceye para harcayıp geleceğine dair hiçbir şey yapmayan, Kitap okumayan, hiçbir şeyi merak edip araştırmayan, Arabesk dinleyen, Bir sürü kadınla düşüp kalkmış. Alkol sigara kullanan, Annesinin babasının sözünden çıkmayan, her şeyi onlara sorarak karar alan. Yalan söyleyen. Silah kullanan, Bencil kişilerle evlenmem.
Ben de sanırım hiçbir şeye bağlanmayan biriyle evlenemem. Çünkü bazı insanlar neyi sevdiğini bile bilmiyor. Ahhh deliriyorum onlara. İnsanın hiç sevdiği, bağlandığı özel bir şey olmaz mı!! Hediye alacaksın fakat sevdiği bir şey yok! Konu açıklasın... ilgi alanı yok! Ömür geçmez yeminle geçmez bunlarla. En iyisi dengeli olması. Ne çok bağlan ne de az.
Eşinden çok kazanan bir kadın üye daha dün "erkeğimi ev hanımı yaptım" diye soru açmıştı. Kendisi ev işlerinin tamamını eşine yaptırıyormuş. Adama üzüldüm... Erkek yerine bile koyulmuyor. Sissy yani dişileştirilmiş erkek seviyomuş o kadın da. Böyle bir kadınla evlenilmez...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ay çok tatlışsın knk skjcsknd Mesela bence aşırı oyun bağımlısı biriyle evlenilmemesi gerek :ddd so cute Abi erkekleri tanıyan bi kız zaten evlenmez Aynı şekilde kadınları tanıyan bi erkek de evlenmez Evlenmeyin ya boşver Hayata bi kere geliyosunuz Yesssss yaşayın
Kaynana gıcıksa eğer, o kişiyi ne kadar seversem seveyim tek kalemde silerim. Ben onun anasının triplerini çekmek için mi bu dünyaya geldim. Herkes haddini bilecek. Ben ona anne diyeceksem o da bana kızım demek zorunda.
selam bağımlılığınızı bir aktiviteye dökebilirsiniz bu alışkanlıklar kötü değilse mesela oyun ya da vb kitapta olabilir bu tabi bu iki insana bağlı evlenmeme sebebi olamaz bence.
özgüveni olmayan ve kendini tanımlayamayan birisiyle görüşmek istemem. kendisine saygısı olmayan ve yatırım yapmayan gelişime açık olmayan insanları sosyal hayatlarınızdan uzak tutmanız gerekir.
Her hangi bir şeye fanatik olanla. alkol bağımlısı olanla. sorumluluk duygusu olmayanla... tembel olanla.. küfürbaz olanla.. aşırı maço ve kıskanc olanla.
Doğru oyun bağımlısı ya da telefonda farklı şeylerle saatlerce bağımlı insanların evlenmemesi gerekir çünkü sâğlıksız bir evlilik mutsuz bir eş sonuç boşanmak
sorumsuz agrasif şiddet uygulayan gözü dışarda olan eşinin ailesine karşı saygısız davranacak insan tipi cahil tutumlu olmayan sürekli kendini alkole veren çalışmayan
@napcan_kii Dahil değiller. Bunları söylerken kimleri kastettiğim kafanızda canlanmıştır zaten. Engelli insan imkanı olmadığı için kendi işini göremiyor, istese de çalışamıyor, iş imkanları çok az. Onlar engelli değil, biz onlara yetemiyorsak bu bizim kusurumuzdur; baş tacılar.
@napcan_kii Kusurluk bir şey yok hanımefendi, sorun değil. Sokak kedisine selam veren bir insanım, belli bir zümrenin yanlış okuyup anlayabileceği bir şey yazdıysam siz kusura bakmayın. Sitede yazdıklarımızı düzenleme yolumuz yok maalesef.
Her olayda kaba kuvvete başvuran kişilerle evlenilmez. Çünkü çözüm odaklı değillerdir. Böylece anlaşabilecek konularda bile kavga çıkartırlar. Günümüzdeki cinayetler böyle insanlar yüzünden çoğaldı💔😔😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
annesine çok düşkün veyahut kadını köle gören erkekler
Yalan söyleyen. Yalan söyleyen adam her boku yapar. Hani herkesin söylediği beyaz yalanları tenzi ediyorum. Mecbur olmamasına rağmen baya baya profesyonel yalan söyleyen tiplerden bahsediyorum.