Arkadaşlar onca kötülüğe rağmen onun umrunda bile olmadığıma rağmen onun çekip gitmesine rağmen hala seviyorum vazgeçemiyorum 😔?

Arkadaşlar kendisi manalarla beni bıraktı sonra duydum beni hiç sevmemiş gönül eğlendirmiş seviyo gibi davranmış ümitler verdi geleceğe dair ama bıraktı nişan atmış daha önce o kızın adını koluna dövme yaptırmış bunlardan hiç bahsetmedi beni sevdiğine dair yeminler ederdi ölsem bırakmam derdi ama gitti ilk zamanlar çok mutluyduk sonra ilgisizlikler başladı ve beni suçlu buldu ayrılırken çok kıskanıyormuşum sıkıyormuşum 1 ay olduk ayrılalı beni heryerden engellemişti kaldırmadı aramadı mesaj atmadı hiç ben sahte hesap açıp mesaj attım tersledi ordanda engelledi yüzyüze geldik yolda baktı sadece gözlerimin içine sonra gitti döndü döndü yine baktı fakat yine birşey olmadı herşeye rağmen vazgeçemiyorum seviyorum salak yerine konmuşum duygularımla oynanmış ama ben o gibi umursamaz olamıyorum dönsün gelsin geri istiyorum pişman olsun istiyorum sizce ben ne yapmalıyım birgün döner gelirmi nasıl unutacağım 😔 başına böyle birşey gelenler oldumu lütfen görüşlerinizi yazarmısınız
Arkadaşlar onca kötülüğe rağmen onun umrunda bile olmadığıma rağmen onun çekip gitmesine rağmen hala seviyorum vazgeçemiyorum 😔?