Şu var genelde, hayatında hiç aşık olmamış hiç sevmemiş veya sevilmemiş insan bir anda ömrünü geçirebileceği birini buluyor ve tam "happily ever after" durumuna dönüşüyor olay. Yaşadıkları her şey özel oluyor. Az önce bir kitap bitirdim, öpüşmelerini 15 sayfa anlatmış resmen ve bir ütopiklik var ortada sanki. Siz inanıyor musunuz olduğuna, ya da siz yaşadınız mı böyle aşk?
Açık ve net söylüyorum kitaplardaki ve filmlerdeki her şey kurgudur, hayal gücüdür. Üzgünüm, bu gerçeği öğrenmeni istemezdim. Şimdi sakin ol ve derin bir nefes al, etrafın odunlar ve kendini prenses sananlarla dolu olabilir hatta kendi masallarında bile yaşıyor olabilirler. Ama sen sakinliğini korumak zorundasın. Evet, işte böyle bak nasıl da sakinleşiyorsun, nabzın gittikçe yavaşlıyor, nefes alıp verişin normal ritmine dönüyor. Harika, artık normale döndün ve etrafın berraklaşıyor. Şimdi bir göz gezdir dünyaya ve gerçekleri görmeye başla. Bu yardımımı da sakın unutma...
Aşka inanmamak değil aslında benimki. Ben aşka inanıyorum çünkü mutluluk hüzün gibi bir duygu aşk da. Duyguyu nasıl yaşayacağı da insana kalmış bir şey diye düşünüyorum şimdilik. İlerde karşıma aşk çıkarsa farklı düşünürüm belki bilemem :)
Bir yıldır ilişkim var, aşığım, mutluyum ama filmlerdeki veya kitaplardaki gibi bir aşk yaşıyor muyum? Bilmiyorum. Yani illaki kavga ettiğimiz şeyler oldu ama kitaplardaki gibi çok büyük sınavlardan geçmedik. Çok fazla atraksiyon da olmadı zaten hiç. Ne araya giren 3. Şahıslar var, ne bize karışan aileler ne de sınıf farkı.. tamam yeşil Çam'a bağlamadan bitiriyorum. Aşığız sadece ve mutluyuz. 😂
Hiç görmediğim bir kadına aşık oldum. Onu kafamda çizdim, tasarladım ve şimdi de ona uyan kalıbı bekliyorum. O kalıbı gördüğüm zaman tasarımlarımın içine kattığım duyguları direkt o kalıba aktaracağım ve o kalıpla 15 gün tanışmama rağmen sanki 15 yıl boyunca ona aşıkmışım gibi hissedeceğim. Bu film ve kitaplardakiler de öyledir illaki, tek ben manyak değilimdir herhâlde.
Aşk hayatımı yazsam 8 yıllık bir süre kesin roman olurdu hatta aşk uğruna yazılan siirlerimden her birinden birir dörtlük alıp kitaba koysam o roman en az 3 cilt olurdu ama hepsi boşuna imiş benden herkese tavsiye sizi seveni sevin tek taraflı sevdiginizin peşinden kosmayin
Gerçek hayat kitaplardan ve filmlerden farklıdır lakin doğru kişiyi bulabilirsen kitaplardaki aşkı yaşayabilirsin, o kişiyi bulabilecek misin bulduğun kişi senin kafandaki aşk yapısına uygun biri olacak mı işte tüm mesele bu :)
Keşke gerçek olsaydı, çarpışınca kitapları düşse sonra beraber kaldırsak ve aşık olsak diyeceğim de o benim kafama kitapları atardı neden çarptın derdi.
En İyi Cevaplar