Şaka veya dalgasına sormuyorum..
Gerçek ama gerçek aşk 🫶 nedir? Anlamak istiyorum artık? Biz rol mü yapıyoruz onunla yoksa bu ciddi ciddi hormonsal bir sevda mı diye:)**
Şaka veya dalgasına sormuyorum..
Gerçek ama gerçek aşk 🫶 nedir? Anlamak istiyorum artık? Biz rol mü yapıyoruz onunla yoksa bu ciddi ciddi hormonsal bir sevda mı diye:)**
İnsanlar diziler'deki ilişkileri gerçek hayatta yaşayanadığından şikâyetçi. Gerçi bu dediğim eski diziler için. Şimdi ki diziler de kimin eli kimin cebinde belli değil. Sorunun kaynağı insanlar da.
Bu yaşıma geldim aşk nedir görmedim yaşamadım yalanmı gercekmi onuda bilmiyorum aşik oldum diyenler neyden etkikenipte oluyor onuda çözmüş değilim aşık olup evlendik diyenlerde çabuk boşaniyorlar orası da ilginç gelde çık işin içinden iyi ki hiç öğrenmemisim
Cevap
7Cevap
Gerçek aşk yok maalesef
Aşk diye bir şey yok kendinizi kandiriyoesunuz
Gerçek aşk dünyana aldığın bir kadın değil, bir kadını dünyan yapabilmektir.
@Güzrenkli Uzayın hadi boş yapmayın.
Ask, cinler ve periler gibidir; herkes ondan bahseder ama goren bir elin parmagini gecmez.
Aşk bir bı*ktur yemeyen yoktur 😂 daha ben yiyemedim
Biliyorum normalde böyle şakalar kaldiramam kendimde ama anlık yapasım geldi:)
Ya da şöyle bir şey de olabilir
Aşk bir su dur , iç iç k*dur hahahahaha
Deme öyle 😂 dersin ama öyle yapma yanariz hahahaha
Hahahahaha gizliliğimi açsam gelir misin diyecem de şimdi
Keşke şaka olmasaydı hahahhs
Aşkı konuşuruz felan diyormuşum sevdiğini felan hahaha
😂 onun hakkında konusmak dedikodusunu yapmak aldatmak mı 😂
Bana kalırsa aşk diye bişey yok. Bu şey sadece kişilerin birbirlerinden maddi ya da manevi olarak ihtiyaç giderme durumu
Maddi ya da manevi menfaat ilişkisi diyorum
Jeton yan düştü 😂
Ablam uyu sen artık kafa gitmiş 🙏🏽😄
Seni sevmeyen, umrunda olmayan birini sever misin, yıllarca ona sadık olur musun
Hmm başlarda seni sevmiyordu, umrunda değildin yani 😄
İşte sen bile bundan emin olmayışın aşkın saçmalık olduğunun kanıtı, kendini kandırmaca 🙂
Peki tamam 🙂 yani insanoğlu birini severken bile bir karşılık bekler. Oysaki sevgi, aşk koşulsuz şartsız olan biseydir
Evet tatlım bak çözdün sırrı 😄
Gerçek aşk durumunda hayatta her şeyinin tam, bütün ve olması gerektiği gibi olduğunu hissedersin.
Bazel rol
Hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?