Evet arkadaşlar şaka yapmıyorum dalga geçmiyorum. Beni tam 8 yıldır lise 2 den beri bir çocuk seviyor. Ama ailesi maddi durumu çok iyi değil. Bunu en başından beri biliyorum. Benden başka bir kızda olmadı onu da biliyorum.24 saatmz uzaktan uzağa hep haberleşerek geçiyor.8 yıl geçti ve ben ona çok güveniyorum. Sadece yüzünü cam açarak gördüğüm bir kişi bu. Ben ya seninle evlenirim ya da kimse olmaz artık. Sen başkasıyla evlenirsende asla hayatına müdahale etmem diyen biri. Zor zamanlarnızda sürekli arayan. Doğum günlerinizde ufak hediyeler gönderen biri. Ama hiç karşıma çıkmadı. Belki de cesaret edemiyor. Ama onunda artık görşmek istedğini hatta çok istediğini biliyorum. Belki de maddi durumundan dolayı onu istemeyeceğimi düşündü. Biraz durumunu toparlayıp karşıma çıkmak istiyor. Ne gibi tavsiyeleriniz olabilir tam 8 senelik emek var ona göre yorum yaparsanız sevinirim?
Cevabın nedir?
+1 yılBana takıntı gibi geldi. Çünkü tam tanımadan 8 yıl sevmek çok fazla. Yinede yakınında sonuçta sen anlarsın onu ve bir şeyler hissediyorsan şans ver. Hissetmeyip sırf zorunlu hissettiğin için bir şey yapma ama sonrasında sen üzülürsün çünkü
05 Yorumla
Soran+1 yılZorunlu hissettiğim en ufak bir şey yok. Beni hiçbir konuda da zorlamaz.8 yıl sonunda hala başkası ile mutlu olabileceksen ben razıyım diyebilecek kadar çok seviyor beni. Benimle olmayı çok istiyor. Ama onu bırakıp gidersemde bana hiçbir sey demeden sesszce jhayatımdan uzaklaşacağını biliyorum. Karar tamamn bna ait o hazır her durumda ve koşulda benimle mutluluk amacı
Soran+1 yılTanımaktan bahsediyorsun inan ki tanımak için mesafe olup olmamasının bir önemi yok. Onunla alakalı her şeyi biliyorum. Nedeni çok fazla zaman geçirdik çok uzak olmamaıza rağmen
- +1 yıl
Bu anlamda bir zorunluluktan bahsetmemiştim. Birinin seni çok sevmesinin ne demek olduğunu biliyorum böyle bir durumda sevmeyince insan sevmek zorunda hissediyor kendini ve tanımak konusundada uzaktayız deyince zaman geçirmediğinizi düşündüm ve zaman geçirmediğini tanıyamazsın anlamında böyle söyledim seviyorsan ki konuşmalarından bunu anladım şans ver
Soran+1 yılYani söyle anlatiyim o zamn gözlerine baktgmda kalbim deli gbi carpiyor. Onu gornce mutlu oluyorum siritiyorum. Beni çok iyi hissettryor. Bunlar sevmedkce olur mu?
- +1 yıl
Olmaz diye tahmin ediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılsekiz yıl görmeden birini sevdiyse bence bir hastalık var, sen de sevdiğini düşündüysen benzer bir problem sende de var. bence uyumlu bir çift olabilirsiniz. allah mesut etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen normal değiliz biz :) Amin inşallah
Yürekten seviyor uzaklık hiç bir engel olmamış sevgisini bitirmeye
Uzaklıklar yanilgidir dile kolay 8 sene
Böyle erkek varsa kaçırma maddi durum değil yüreği güzel olan insan seni mutlu eder saygılarımla021 Yorumla
Soran+1 yılBenden başka kızı hayal etmedğini söylüyor. Gerçekten bir erkek için zor olmalı. Senden sonra hiçbir kızı güzel bulmuyorum diyor. Bilmiyorum 8 sene de bunun ıspatı sanırım. O her zaman daha çok sevdi beni ve bende inanın sanki doğmuşum o varmış gibi hissediyorum
Soran+1 yıliçimden ondan başka bir şey geçmiyor. her gün daha aşık oluyorum ona. Bana olan anlayışına sevgisine saygısına. Ama mantık olarak sırf mantıken düşünürsek uygun değiliz. Benim ailemin maddi durumu iyi onların ailesi gecekonduda otryorlardı bu seneye kadar oğulları sayesnde yeni bir ev aldılar. Ailem inşallah karşı çıkmaz yoksa biz beraber aşarz bnce
- +1 yıl
geçmişteki tarihteki insanlara bakılacak olursa hepsi Göçebe ve bir hayat ve çadırlardan başka bir yerde yaşamamış dini yönden bakılacak olursa peygamberlerimiz bizden büyük alimler hep küçük evlerde yaşamışlar hiçbir şey aklına gelmesin ikiniz bir olunca her şeyin üstesinden gelirsiniz
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. eğer kalbimle hareket edecksem ikinci bir isim yok hayatımda. Ya da sırf para ve daha rahat br yaşam uğrna 8 yılı çöpe atcam. Birde tabi bu kadar seven bir erkeği yüzüstü bırakmak. Allahtan korkarım
Soran+1 yılHer gün evet toplasak bir ay flan kavgalı oldğmuz gün olmuştr o günler seni seviyorum demedik. Sağol ikimizde Allahtan korkusu olmayan kul hakkı yemeyen ve mümkün olduğunca kalp kırmamaya çalışan insanlarız. ben o yüzden de kaybetmek istemiyorum ve o da. Çünkü tanıştığımız ilk zamanlarda dahil içimizdeki o iyiliği fark ettik
Soran+1 yılAllahtan korkusu olan yazcaktım :)
Soran+1 yılİnşallah ama şundan korkuyorum. Sonuçta resimle biriyle tanışmak farklı oluyor. Resimlerimi hep beğenirdi. Ama yüzyüze geldiğimizde bunun için mi 8 sene beklemişim diye düşünebilir mi? Ondan korkuyorum
Soran+1 yılZaten artık görüşürsekte uzatmayı düşünmüyorum. Çünkü onun karakterini artık ezberledim. Sadece aynı ortamda bulunduğumuzda bana karşı olan davranışalrını bilmiyorum. onu da öğrenirsem uzatmayı düşünmüyorum adını koyarız inşallah :)
Soran+1 yılbenim ona karşı olan temizliğimi biliyor Elimi babam dışında bir erkek tutmadı onu biliyor. Verdiğim emeği biliyor.8 yıl boyunca gece 3 4 e kaadr ağlayıp ertesi gün sınava dağınık kafayla girdim kaç kez. Bunu hep benden uzakta olan biri için yaptım. Bnce artık bırakamayız birbirimizi
Soran+1 yılTek bir sorun var önmzde benim iş durumum net değil. Ben kpss grdim geçen sene 80 puan aldım bu yeni açılan guy sınavına gircem. Onun yanına gitmeyi planlıyordum olurrsa. Ama Aydın iller arasında malesef yok İzmirde çok yüksek kapatıyor. Ben Hatay yazcam büyük ihtmal bz yne ayrı :(
Soran+1 yılBabam ise işe girmeden önce brini bırak istemek görmeyi bile kabul etmiyor. Karışık durumlar ama yine bunu da atlatrz biz :)
Soran+1 yılHaklısın yıllardır birbrimizin gözlerinin içine bakmayı hayal eden bir çiftiz biz. çoğundan daha kıymetli çoğundan daha özel olduğunu düşünüyorum. çünkü elinde oalan şeyin kıymetini bilmezsin biz bu kadar uzakta olduğumuz için herkesten daha değerli bizim için görüşmek
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler yorum için Allah sana da nasip etsin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey diyeyim mi isterse dünyanın en çirkin insanı olsun kalbi tertemiz adam gibi adam mış öyleleri malesef tükeniyor. Stoklarla sınırlı. Kaybetme onu sakın bırakma diyeyim. Mutluluklar dilerim
015 Yorumla
Soran+1 yılSağolun aynen Allahın cikardgi br hediye karsma. İnşallah herkes sahip oldgm mutluluğu tadar :))
- +1 yıl
İnş. Allah onlara da veriyor inan bana. Ama onlar ona tükürüyor ve layık olduğu yerde buluyor kendisini. Sen mutlu ol en azından hala verilen nimetin değerini biliyorsun bu çok güzel bir şey...
Soran+1 yılAynen ikimizde biliyoruz. Onun sdce DS gornum için bnmle brlkte olmdgni biliyorum. Tamam DS görünüm olrkta yaksyrz ama bu çok daha dernlrde hssedleblen br şey inan bna
- +1 yıl
Tabikide. İnsan dengi dengine olmalıdır. Bizim insanlarımız standartları abarttıkça abartıyor malesef.
Soran+1 yılGerçekten anlayamiyorum. Neyi paylasamadiklarini? Kız arkadaslrmi ondan ayrılıp başkası ile ckarken o da mı olmadı başkası ile goryorum ve her ayrliklrnda üzülüyorum onlrn adna bizim senlrce bkledgmz göz göze gelme ihtmallni onlr yasyor ama bununla yetnmyorlr. Bir ara br kız ark benim dsnclrmi degstrmye calsti işte parası yok nasıl gecncksniz falan cddi ciddi kfya taktım erkek arkdsmdn ayrıldım. Ama gidemedim bskasna ve o kızla da arkdslgmi kestim. Bana o kız hakkında tek br kötü söz bile söylemedi sadece o kız mutluluğu yakaymz dedi. Senlrdir öyle ağlayıp dryordu. Hep DHA fzlsni istedgndn çünkü
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. Bizim ülkemizde var bu. Yani Batı-Din çatışması var ülkede ve dengesiz bir toplum oluşuyor. İnsanlar ne yapacağını bilmiyor. Şeytanda mı bilmiyorum ama nefsleri onları kontrol altına almış ve herşeyi en iyi şekilde istiyorlar. yurdum erkeği de ne yapsın bazıları elinden geleni yapıyor ama sonuç sonuçsuz yani. Diğerleri de o aldatan tayfa grubuna bir üye oluyor. Eski sevdalardan eser yok şimdi malesef
Soran+1 yılSon gunlrde az rastlanr br şey yasyrz dedgn gbi sevgnn onmi yok her şey para olmus belki çok iyi drmumuz olmyck ama bn kesnlikle istedgm br adamla evlnmis olcm. Hiçbir şey dört dörtlük olmaz. Şimdi en bast ornekle bile bn lisans mezunuyum o on lisans bu nu bile sorun edecek kızlar ve etrfmda blyorum Önemli olan kafalrn uyusmasi ve anlays olgunluk gersi hkaye
- +1 yıl
Kesinlikle sonuna kadar haklısın bu konuda. Keşke senin gibi kızlar gelse bizim hayatımıza da. Ama yok malesef bizlerinde nesli tükeniyor. Şanslısın , mutlusun. İnşallah Rabbim yüzünüzü güldürür iyi bir meslek sahibi olursunuz güzel bir hayatınız olur. Mutluluklar dilerim ikinizede
Soran+1 yılAmin sagolsin inşallah seninde karşına benim gbi düşünen insanlar çıkar ve cok mutlu olursun.
- +1 yıl
Amin inş burçlarınız neydi bu arada
Soran+1 yılO balık ben akrep.
- +1 yıl
Ne güzel ya gerçekten hayatımda seçtiğim 2 burçta var sizde. Doğru seçim yapmışım o halde.
Soran+1 yılEvet çok uyumluyuz o çok romantik güzel sözler söyler sinirlenemem bile karssnda bn biraz kiskancm ama sürekli güven vererek onu da torpuledim. Ayrıca fiziksel gornum olrkta eminim yakscgz o 1.80 boynda sarsin teslim gözlü bn 1.70 boyunda esmer kara gozluym :))
- +1 yıl
:) İnş Mutlu Olursunuz
Soran+1 yılİnşallah sende
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılallah kavuştursun demekten başka bir ne demek düşer ve emin ol burda sana inanan bir ben olabilirim benzerini yaşadım çünkü :) bizdeki olmadı bari sizdeki olsun bizdeki sıkıntıda maddi olsaydı keşke
023 Yorumla
Soran+1 yılPeki sıkıntınız özel değilse öğrenebilir miyim? Bizimkinde ailesi maddi durum olarak kötüler senelerce ailesine ev kazandrmak için hem çalıştı hem okudu. Yani babası rahatsız falan. erken yaşta sorumluluk alan biri. Şimdi de belediye de çalışıyor sözleşmeli olarak girmiş. Bende memurluk için sınavlara mülakatlara flan girip çıkıyorum. Ama senelerce ailesnden dolayı belki de görüşemedik
- +1 yıl
Sıkıntı değil di ya yazık olduk sadece o Şu an daha 20 yaşında ben 23 bunda 5 yıl önce düşün 2008 den 2012 yılına kadar telde 24 saaat aralıksız konustuk yaşlar küçüktü o normal insan doğasına göre yaşadı ve pekala fikirleri değişti kendini frenledi bende olgunlukla karşılamayı tercih ettim
- +1 yıl
Şimdide 2012 ylından beri bir çocukla birlikte Allah mutlu edip tamamını erdirsin ne diyelim
- +1 yıl
bunda dayanılmıycak biişey yok kime niyet kime kısmet
Soran+1 yılÜzüldüm. Şimdi o da korkuyor galiba bırakacağımdan. Senin gibisini bulamam bulsam da istemiyorum diyor. Yanlış anlaşılma olmasın çok yakışıklı da bir çocuk istese bir srü kız bulabilir
- +1 yıl
korkularınızın esiri olmayın..
- +1 yıl
bunu sorguluyarak zaman mı harcıyalım olmuş ile ölmüşe çare yok önümüzdeki yol uzun arkamıza bakıp geleceğimizi ziyan etmiyelim
- +1 yıl
ben benden vazgeçen biri için yakınamam ya yapmda yok
- +1 yıl
Uzaktan uzağa yorgun olduğu bir gün Yanında varlığını hissettiği birine sığınması gayet normal değilmi o kişide onun için doğru insan oldu benim yapabileceğim bişey kalmadı
- +1 yıl
Öyle allah herkesin yolunu açık etsin :)
- +1 yıl
Kaç yaşındasn?
- +1 yıl
Bunları aşman için biraz zamana ihtiyacın var
- +1 yıl
Arkadaşı bildirimlerle rahatsız etmiyelim istersen
Benzer bir hikaye benim de başıma geldi. Ama ben 8 yıllık bir hırsın nesnesiymişim sadece, mutlu sonla bitmedi. Dikkat et, fazla güvenme
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kötü bir deneyim olmuş ama ben ona güveniyorum. Beni bir gün yanltmadi cnku
Birbirinize destek olursunuz çekinmesin ya para dediğin gelip geçici ama bak sevgi 8 sene maşallah rabbim devamını getirsin inşallah...
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah lise arkadaşşlarım bile arayıp soruyor evlendiniz mi diye? Gerçekten çok değişik bir durum bizimkisi. Sadece maddi durumları kafasına takıyor. Ama ben hep arkasında oldum bugüne kadar. Bırakıp gitmemden korkuyor şimdide. Beklediğim kadar güzel bir gelecek sunanamamak korkusu. Ama o yeşil gözleri bana yetiyor bunun farkında değil :)
Soran+1 yılAmin diyeyim. ya bende çevremde o kadar yakışıklı erkek gördüm. Aklımdan aman şu da yakışıklıymış diye geçirdiğim an aklıma o geliyor. Benim sahip olduklarım yeter diyorum geçiyorum. gerçekten başka birine bakamıyor başka birini düşünemiyorum. Bu kadar ayrılığa güzel bir kavuşma nasip olur inşallah
+1 yılTamam da bir iki seneden sonra bir görüşseydiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılReelde uzaktan uzağa 4 yıl sevmistim, ama 8 yıl ciks dkfh
Seviyorsan kaybetme o çocuğu ✌️01 Yorumla
Soran+1 yılSorunumuz sevgi değil ikimizde fazlasıyla seviyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverdim ama öyle biri çıkmadı karşıma beklerdim 8 yıl
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum 8 yıl nedir yav
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. O kadar sene karşılıksız sevmek aptallıktır
08 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıksız değil ki? Karşılık derken neyi kastettnz anlamadım. illaki ten tene degmek mi? Bizim ruhlarimiz birbrne degdi yetmez mi?
- +1 yıl
Başlığa gore yazdım
8 sene sadece sevmek yerine adim atsanız iyi olur böyle hem bu duygulara yazik hem de uzattıkça yeni yeni korkular çıkar
Bu kadar zor olan ne görüşmenize sehrine gelmesi cok mu zor 1 gun izin alsin isinden ya da telefonla bilgisayar ile görüntülü ya da sesli
Adim atmak isteyene yol cok ama siz böyle kalmayi secmis gibisiniz ama bilesin zaman yerinde saymıyor ilerliyor
Soran+1 yılHaklisin ama bir şey söyleyim mi gorusseydik şu zamana kadar bu kadar derin olmyckti duygumuz. Gorsmedkce dha çok ozledik dha çok biriktrdik icimizde bn çokta pişman değilim onu ozlemk bile çok güzel. Benim için şu an sacnin teli bile çok önemli onun içinde. Belki senelrce ezyet etti k brbrmze ama o bile hoşuma gitti. Sevdgn insandn Glen hcbr şey zoruna gtmyor
Soran+1 yılBirde hunharca yaşayıp tuketmedik br seylri sevmyi istemyi. Bir insana dokunmak isteypte dokunamamann verdiği acı belki de bizi brbrmze dha çok bağladı.8 yıl imknsız falan diyorlar. Ama b sabri da onunla öğrendim. Biz icnde bulndgmz kosllrdn otru br araya gelemdik. Benim ailm tutucu muhafazakr onun ailesi ise yine aynı ve oğlunun getrecgi paraya bakiyorlr tamamn senelrce hem okuyup hem çalışma k nedr haftda bir gnun boş klmasi onda da yigilip klmk nedr blmyn için knusmsi koly olblir
Soran+1 yılYani tek br sorun olblir gordgnde begenmemk gbi. Ama bn onun bile olmycgna çok eminim çünkü fiziksel gorynmden DHA öte br şey hssettklrmz keşke gostrblme imknim olsydi da gosterblseydim
Soran+1 yılŞunu anltmya calsyrm fiziksel br şey değil bu ruhunu sevmek kalbini sevmek gbi. Kendin gbi benimsemk gbi br şey. Fiziksel olrk tbki isteme de soz konusu ama bizim ondan daha öte br şeye ihtycmiz var. Bu gerçekten sevdgmz için byle oluyor. O kısım pek aklımza gelmyor. Birbrmze nasl sarlcz nasıl kokumuzu icimze cekrz onun derdndeyz
Helal olsun8 yil uzaktan 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Zor oldu ama yine de güzel etrafmdaki üzülen insanları gördkçe şanslı oldğmu dşnyorum
Soran+1 yılAynen bir çocuğumuz olsaydı okula başlayacaktı :)
+1 yılevli olmasin? 8 yil uzun bir ssure
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır kesinlikle değil
- +1 yıl
o zman duygu va mantiginla ortak hareket et... sakin aceleci davranma.. seversen evlen sevmiyosan yol ver hayatina baksn
Soran+1 yıltek sevdiğim erkekti
- +1 yıl
o zaman..
ona gore adimlarlar atarsiniz... begenirsen... sonu evlilik bile olr
+1 yılO sekiz sene beklemis. Deger beklemeye bekle onu
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bekledim ki bazen bn beklemedim uzaklastim hyatndan br sre ama kimseyi sokmadim hyatma yne döndük birbrmze olmuyor kopamiyorz
- +1 yıl
Kader işte deneyin
+1 yılfoton atsana merk etti iim
00 Yorumla
+1 yılbir otobuse binip gelmesi cokmu zormus
07 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumun gerçekten kötüyse inan ki zor.
- +1 yıl
himm napsak para toplayip sevenleri kavusturalim
Soran+1 yılSorun o değil şimdi çıkıp gitsek gideriz. Ama benim ailmde sıkıntlı akşam 9 dan geç eve dönemeyn bir insanım. Sinirli ve kuralcı bir babam var. Aslında sorun onlarda değil benim ailm
- +1 yıl
o gelsin erkek zaten
Soran+1 yılDiyorum ya bugune kadar ailesni o evden kurtarmak için gündz oklda gece işteydi. ben biliyorum. Daha yeni işleri düzeltyor gbi
- +1 yıl
himm ins kavusursunuz
Soran+1 yılAmin
+1 yıl1 yıla yakın ilişkimiz var 2 kere görmeye gittim
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bizi anlayamadım zaten :)
- +1 yıl
niçin?
Geceleri haric ama dimi:))))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen g8ir ziyaretine
06 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmeyi çok düşündüm. Ama hiç yüzyze gelemdik ya. Bni beğenmezse dye korkuyorum. kızmayın bana kız olmayan bnu anlayamaz:)
Soran+1 yılBilmiyorum ya o kadar alışmışım ki uzaktan uzağa yüzyze geldğmizi hayal bile edemiyorum :)
Soran+1 yıl8 yıl kaybetmedim. Çok şiddetli tartışmalar yaşadık. Ama saygımızı bir gün bile kaybetmedik. Bende özür diledim o da. Asla gururun arkasına sığınmadık ego savaşımız olmadı. Birbirimizi kaybedebilir miyiz sence?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevemem sonunda kavusup kavusamicagim belli degil
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bizde kavsma ihtmalimizi sevyrz zaten
Cevap sahibi+1 yılIhtimallerle bir sonuca varilmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. sevemem
00 Yorumlaevet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. sevebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırlısı olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim darısı başına:)
yok sevemem
00 YorumlaSevemem
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri