Sevgili falan yokken kafa çok rahat değil mi yaa bence yaşasın tam bağımsız hayat😄😄😄
sevgilim olsun
tek başına kafa rahat 😄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dürüst olim sevgili olunca herşey cidden iyi oluyor belki bazı zamanlar kısıtlı oluyorsun onlasın diye ama gerçekten çok güzel ancak şöyle bir durum var ki gerçekten seni sevip yeri gelince haksızda olsa alttan alabilen senin arkanda durmak için çabalayan bir sevgili olursa güzel yoksa seviyorum yok gitmem yok bilmem ne deyip çekip gidenler olacaksa sevgili kavramını istemem uzak olsun
Erkekler için tek tabanca olmak kesinlikle. Bunu peşimde kız varken söylüyorum Abaza temennisi yapmıyorum😀. Fakat kızlar için pek de avantajlı olmaz. erkekler birkaç kızla takılsa adı çapkınlık. fakat siz bir kaç erkekle birlikte takılırsanız en düşük motor olursunuz. sizin için tek avantaj dert olmaması😀.
Tek basina kafa rahatligi kisa bir sure icin gecerli. Biktim yalnizliktan tabiki sevgilili bir hayat
Cinsellik olsun ama sevgili olmayalım kanka gibi takılalım aradığım ilişki
@magicboxx ne mana
@magicboxx yes niye olmasnki
@magicboxx yani sonuçta kankanla seviyosun sevmediğim biriyle yapmıyorum ya illa aşık gözüyle bakmak gerek yok
@magicboxx olmadı ama hayelimdeki birliktelik
@magicboxx aynen
@magicboxx bu nasıl soru agridan öluyorm hatta bazı aylar
@magicboxx ohas hiç regl yapmadm yapan varmikk
gidin özelde konuşun
@magicboxx sen gizli degilsinki ben ekliyim dur
Cevap
47Cevap
İşte demek istediğim şu, kafa yapına uyabilecek bir sevgili...
Hani özgür olacaksınız ikiniz de, sıkboğaz olmaya gelemem. Aşırı kıskançlık yapmayacak, kısıtlama, karışma söz konusu değil zaten.
Haliyle, mutlu olacağız.
Ama sen sıkar boğarsan, olmaz ilişki.
Yalnız daha iyisindir.
Gerekirse oturup seninle okey oynucak kafa dengi olucak ne kadar samimiyet olursa olsun insanlar arkadaslaryla eglendikleri kadar yaptgı şakalaşmalar kadar sevgilisiyle yapamıyo iste bu duvar kalktgnda hersey yasanacak kadar güzel olur ee birde hayırlısı olsun demek var her duruma gider 😉
Eger sevgilin olursa ne kadar cok sevildigini seni hayatta mutlu edenin oldugunu dusunulmeyi sevilmeyi iyi gunun de kotu gunun de yaninda olan biri oldugunu sana duorizler yapilmasini sarildigin da kokusunu sicakligini farketmeni yani kisacasi herseyi tadiginda bunu anlarsin
feminizm kocayı bulana kadar diye bir lafvardır iyi düşünün :D
hahah dogru demis kim demisse😄😄
Kafan dengini bulsan bu sorunda kafam rahat diye yorum yaparmıydın o zaman görürdüm ben seni :)
Doğru insana denk gelirsen sevgilili hayat çok guzel. 😍tabi bende sevgili falan yok. 😭
Ben de aşk olmadığı için ya dost hayatım olacak ya da tek tabanca yaşayacağım. Ben paşazade biri olduğumdan dolayı sevgilisiz hayatı tercih ederim.
Sevgilisiz hayata o kadar alistim ve seviyorum ki, sevgili falan istemiyorum su an
Olmayınca sıkılıyor insan olunca da baş ağrısı yapiyor
Sevgiliye bağlı olarak degisir bu düşünce. Kısıtlayan ilişkiler mutsuzluk verir.
yok kardeşim oda fazla rahat oluyo şaşırıyoruz şöyle erkeği frenlicek tutup ceviricek bir kadın şart
tek sevgilim eşimdir benim. ötesini bir şişe rakıdan değerli değil...
Sevgilisiz ve dertsiz tasasız özgür hayat
ohh ne rahat :D
Sevgılım olsun ısterdım yalnızlık Allah'a mahsustur
Düne kadar sevgilisiz hayat çok rahat, bağımsız falan diyordum. Dün buluştuğum kız ile yaşadığım o heyecan ve adrenalin düşüncemi değişmesine sebep oldu. En azından bu duyguyu tadmak lazım diye düşünüyorum..
26 senedir sevgilim yok sevgilili hayat nasıl pek bilmiyorum :)
Gerçek sevgi varsa iki beden tek kalpte ise neden olmasın
Tek olmak en güzel şey ya ne gerek var sevgiliye 😊
sevgilisiz hayat, bir kişiye bağlanmak iki cins içinde saçmalık
Sevgili işi sıkıntı. Geriyor insanı. Ama seks de lazım. En iyisi f. ckbody olayı bence
haydelililililililililililili yar haydelililililililililililili yaaaar
Tabikide sevgilin olacak. İnsan yaratılış olarak biryere bağlı kalmak zorunda hisseder kendini. Bu varoluş düzeni değiştirilmez.
:( Olmayınca olsun istiyorum, olunca da olmasın...
Haydi sevgilililili yar. Haydi lililili yar.
Sevgilisiz
Sevgili ömür törpüsüdür
Sevgili değil de eş olabilecek kişi olmalı..
İkisi de sıkıcı qnq tek çare fuckbuddy :)
Sevgiliyken olmuyor yanlızlık en iyisi
Ne senle yaşanıyor nede sensiz 😎
Kafa dengii olursa niye olmasinkii
o olursa isterim ama yok zor onu bulmak
aramiyosunki bulasin😅😅
Sevgilisiz tabii ki :)
Bunaltmayan sevgilim❤ben
bekarken butun kadinlar sevgilindir:))
hayat yalnızken daha güzell
Sevgilim olmadan hayatı düşünemiyorum..
Sevgili olmadan zaman geçer mi.
şuanda yok..
biraz rahat kafam..
Bu zamana kadar sevgilisiz geçti, en güzeli de bu.
Bence sevimsiz hayat :))))
Sevgilisiz hayat
Sevgilim olsa iyi olurdu ya :(
Sevgilim olunca kafamı ütülüyor kararsız kaldım
Doğru insana denk gelene kadar sevgilisiz hayat
Oranı iyi ayarlamak lazım..
sevgilim olsun artık be
Sevgİlisiz hayat 😍
Sevgilim yok nedn yok
Şuanki hayatım :D
Ne fark eder.
sevgilisiz