Erkekler için; sevgilinizi/konuştuğunuzu evinize niye çagırırsiniz
Kızlar; sevgilinizin evine daha 1 2 aylıkken gider msiniz?
Kızlar; sevgilinizin evine daha 1 2 aylıkken gider msiniz?
2 ay tanıdığım bir arkadaşımın evine giderim. Sevgiliminde o arkadaştan farkı olmaz evine gitmem için. Ama bu demek evine sevişmeye gidiyorum anlamına gelmez, normal bir arkadaşımın evine gidiyor gibi olur. İsteyen sevişmek içinde gidebilir tabi, bende istesem gidebilirim.
Karşınızdaki niyetinin ne olduğunu belli eder zaten evine davet ederken.
Nasıl anlaşılır ki ve niye evine davet ederki
Giderim, gittim. Ev insanın en doğal hali birbirini daha iyi tanıyorsun. Güvenini gösteriyorsun. Rahat davranabiliyorsun. Yemek yapabilirsin gerektiğinde dalga geçilse de ev işlerinde yardım edersin birlikte yapınca zevkli olur. Kısaca bağları güçlendirir
Peki daha 1 aylikken mi
Sanırım 2. Ay gitmiştim
Ama o zaman fırsat olmuştu daha önce olsa daha önce giderdim
Ben davet ederim... Gelirse başımın üstünde yeri olur... En güzel şekilde ağırlarım onu... Ben şahsi fikrimce evlilik öncesi cinsel ilişkiyi düşünen birisi olmadığım için o anlamda davet etmem hiçbir zaman, ki sevgilim de benim nasıl bir insan olduğumu biliyor... En güzel şekilde ağırlamaya gayret gösteririm...
illaki cinsel amaçlı düşünmemek lazım..!
mümin bir erkek/bayansak sorun olmaz her insanın belli prensipleri vardır iki sevgili yemek yapa biliriz tv izleye bilir balkonda sohbet ede bilir Ps oynaya bilir vsvsvs erkek zevcesine biseler öğrete bilir manevi anlamda...
Cevap
29Cevap
ben 1-2 aylıkken çağırmaya çekinirim çünkü beni yanlış anlamasını istemem.
Demi cok mantikli
Yani gereken budur, bir de Türk toplum ahlakında erkeğin kızı eve çağırması hoş karşılanmaz hiçbir yerde hem kızın ailesi olarak hem de çevredeki insanlar tarafından hoş karşılanmaz, ama sen 1 yıl 2 yıl sevgili olur kıza bu ilişkinin resmiyeti açısından bir güven verirsin, kız zaten kendisi gelir seninle. Şerefsiz değilse erkek sadece çay içer yemek yersiniz tv izlersiniz evde. Ama diğer türlü o kıza yazık.
Aynen boyle dusunuyotum bnde
Böyle düşünüyorsan, ona fırsat vermeyeceksin, bu biraz da sana bağlı. Hemen ilk günlerden sarılıp öpmeye başlar yakın temas kurarsan eve çağırır valla bak soylim sana
Yo ben olmaz dedikçe zorluyo
Ayrıl ondan abi neyi bekliyorsun? ama önemli değil çok seviyorum onunla ilişki yaşayabilirim dersen o başka.
Asla gitmem. Ailesiyle tanışmış olsam dahi gitmem. Bana ters öyle şeyler.
1 2 ay erken ama sonrasında mümkün zaten taraflar birbirine o süreçte genel olarak tanıyorlar herkesin akli var o eve atma muhabbeti falanda düzmece niyeti sevişmek olan adam zaten bunu eve gitmeden belli ediyor. kız sakıncalı bulmuyorsa zaten doğaçlama gerçekleşir
Eskiden erkekler, kız arkadaşlarını seçkin pul koleksiyonlarını göstermek için eve davet eder, kızlar da bunu büyük bir zevkle kabul ederlerdi!
eve çağırıyorsam imkanım olduğu içindir. ya tamamen cinseldir ya da duygusal ve cinseldir.
Eglenmek amaclı film felan yemek yeriz yaparız ders hersey
Evde yiginla is var temizlik yemek bulasik utu. Buyursun gelsin istiyosa
eğer bir kız eve çağrılmışsa amaç pompa yapmaktır unutmayın sakın
Ben olsam gitmem ne gerek varki. Dışarıda olmanın nesi kötü. Yani dışarıda yapılmayan şeyler için eve gidilir. 🙄
ev boş tarzında gidilmezde ailesiyle tanışmaya gidilir
İlişkinin başlarında gitmem, ilerledikçe baş başa kalmak için elbette giderim.
Sevdiğimle heryere giderim, sevebilirsem
Bırak Allah aşkına evmis eve atmak lan o bildiğin.
Deplasman sevmiyorum :D
Gidebilirler bunda birşey yok.
Giderim. istiyosa niye gitmiyim
söylemesemde gelirler..
Aslında beraber yemek yapacaksak olur
1 yıl olduğunda gittim seviştik 😂
gitmem herhalde daha cok yeni
sohbet muhabbet niye çağıracam başka
gelirse boş göndermem
Gitmem, davet de etmem.
Geri dönüşü olmayan bir yola giderler
gidenler eskisi gibi dönemezler,